Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

christelijke gezinsplanners

Christelijke gezinsplanners zijn een ideaal hulpmiddel om enige structuur te behouden in een dynamisch gezin. Er gebeurd veel en er moet ook nog veel gaan gebeuren. Juist dan is een goede christelijke familieplanner ideaal. Met ruimte voor alle gezinsleden. Onderstaand een selectie van planners voor het gezin!

Vrolijk Familieplanner 2020

De Vrolijk Familieplanner 2020 is een lifestyle-planner voor gezinnen, die voor het 10e jaar verschijnt. Een planner waarbij je proeft dat deze écht met aandacht en zorg is gemaakt, iedere week is net even anders.

Iedere week vind je voldoende ruimte voor al je afspraken voor zes gezinsleden. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog – vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. De week begint op maandag.

*Ook verkrijgbaar als agenda in groot en klein formaat, en als schoolseizoenagenda. De Vrolijk Agenda's hebben allemaal dezelfde inhoud.

Formaat: A4 (297 x 210 mm)
Softcover + goudfolie
Zwarte ringband met haakje
Geheel full color
Start op maandag

Vrolijk Familieplanner 2020 Essencio
€ 14,95
voorraad onbekend
LEEF! Familieplanner 2020

De Leef Familieplanner 2020 is met veel plezier en zorg samengesteld door Annemarie van Heijningen-Steenbergen (schrijver, spreker en columnist) en eigentijds vormgegeven. Een handige gezinsplanner voor alle afspraken en de organisatie van een dynamisch huishouden.

Enkele aandachtspunten:

* Begint op zondag
* schrijf- en planruimte voor 6 gezinsleden.
* Fraaie teksten om over na te denken
* makkelijk om op zichtbare plaats op te hangen

Heeft u een vraag over de LEEF! Familieplanner 2020 van Annemarie van Heijningen-Steenbergen? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail

LEEF! Familieplanner 2020 Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 11,99
voorraad onbekend