Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke glossy´s die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra en Klooster!. Loop even langs in de winkel en neem uw exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Even de gedachten verzetten, een opening geven aan een nieuw idee en verrast worden door prachtige foto's.

PUUR! Magazine 2020, 1 - avontuur

PUUR! magazine neemt je dit voorjaar mee op grote en kleine avonturen. De Nederlandse Miriam Lancewood vertelt over het avontuur van een leven opbouwen in de wildernis van Nieuw-Zeeland, en over haar avontuurlijke relatie met de dertig jaar oudere Peter.

Minister Carola Schouten vertelt over hoe zij haar werk doet en als vrouw haar weg gaat en kiest in een turbulente tijd.

Elly en Rikkert vertellen naar aanleiding van hun afscheidstournee over hun carrière en hoe ze samen door de jaren heen zijn gegroeid. Bekende auteurs zoals Joke Verweerd en Guurtje Leguijt gaan de uitdaging aan om in één dag een mini-avontuur te beleven.

Josha Zwaan schrijft een gloednieuw kort verhaal. Hella van der Wijst komt met een nieuwe rubriek.

Plus allerlei haalbare mini- en zelfs microavonturen om de lezers te inspireren. PUUR! magazine nummer 1, 2020 zit tjokvol avontuur!

PUUR! Magazine 2020, 1 - avontuur
€ 9,99
voorraad onbekend
Klooster! Groei
Klooster! Groei
€ 9,95
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Corrie - Glossy gaat over Corrie ten Boom. Het is een magazine over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek de Schuilplaats die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

In deze glossy ontmoeten we niet alleen Corrie, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

De 'Corrie - Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven tijdschrift dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
STEL,

"Stel " is een nieuw magazine voor dertigers wat bedoelt is om te inspireren, maar ook een blad wat schuurt en spiegelt.

Dertigers en veertigers hebben hun leven goeddeels op de rit. Ze hebben een baan, een woonplaats en wel of geen gezin. Enerzijds is dat veilig, anderzijds kan het kriebelen. Is dit alles? Waar haal ik uitdaging vandaan? Ben ik wie ik had willen worden? Hoe verhoud ik me tot verwachtingen van mijn omgeving? Stel, stelt deze thema's aan de orde. Franca Treur en haar broer Harmen vertellen over hun ontwikkeling: de een komt tot levend geloof, de ander haakt af van dat zelfde geloof. Er zijn o.a. rubrieken over een bijzondere sport, het belang van humor en de vorming van een gezond zelfbeeld. Daarnaast is er veel ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Stel, is spiegelend, verrassend en een beetje ontregelend. Met waardering voor achtergrond en opvoeding en respect voor ieders eigenheid.

Marja Verhoeve (1982) studeerde Nederlandse Taal en Cultuur en is docent Nederlands aan het Wartburg College. Ze maakte eerder o.a. het blad Hervst naar aanleiding van 500 jaar reformatie.

Met bijdragen van o.a. Cocky Drost, Rick de Gier, Femke Hagoort, Annemarie van Heijningen, Arnold Huijgen, Pieter Verhoeve en Tim van Wijngaarden (TimZingt).

STEL,
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! Verzoening

Klooster! magazine voorjaar 2020 gaat dit keer over Verzoening. Zuster Emmanuele van Lioba: 'Verzoening is mensenwerk',

Thema's: Verzoening na een grote ramp, Wat zeggen de oude boeken? en nog veel meer...

zie ook www.kloostermagazine.nl

Klooster! Verzoening
€ 9,95
voorraad onbekend