Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke magazines die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om een magazine of glossy te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist één voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra, Supermama en Klooster!. Loop even langs bij Ichthusboekhandel.nl en neem uw nieuwste exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Even de gedachten verzetten, een opening geven aan een nieuw idee en verrast worden door prachtige foto's. Een fraai christelijk magazine is daarmee zomaar een ideeënstarter of moment van ontspanning.

De regelmatig verschijnende glossys van Sestra, Puur, Stel, Klooster, Precious and beloved en andere die éénmalig uitkomen zoals Passiemagazine, Noël, Corrie Glossy, de Henri. etc. kunt u online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of inzien en kopen bij één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Leven is kunst (nr 2 - 2021)

Het winternummer van Puur! gaat over : Leven is kunst. Het staat vol inspiratie voor het winterseizoen over levenskunst.

Hoe doe je dat eigenlijk, leven? Soms gaat het als vanzelf, soms valt dat flink tegen. Uit alles blijkt dat leven een ware kunst is. PUUR! magazine onderzoekt dit najaar de kunst van het leven aan
de hand van kunstenaars, levenskunstenaars en levensoefenaars. Met onder meer Cocky Drost over levenskunst in je relatie, Henk Binnendijk over zijn levenslessen, de kunst van het haiku's schrijven,
en heel veel te zien en te doen. Dé salontafelmusthave van het najaar.

Leven is kunst (nr 2 - 2021) PUUR! magazine
€ 9,99
voorraad onbekend
Open Boek winter 2021/22

Open boek, het Sestra magazine voor de winter van 2021/22 over kwetsbaar en expressief leven. Met interviews, DIY en verhalen over diverse thema's

Wat komt er aan de orde in de Sestra Winter Open boek:

* samen bidden,
* alles over je hart,
* een mini-cursus luisteren,
* DIY-boekbinden,
* kunstenaars over kippenvel, l
* ekker cocoonen
* en nog veel meer leuke tips, fijne lifestyle en mooie verhalen.

Leuk voor een vriendin, net even meer dan een bloemetje en ook nog leuk voor jezelf! Kom langs bij Ichthusboekhandel en neem er één of meer mee.

Open Boek winter 2021/22 Sestra magazine
€ 9,99
voorraad onbekend
Stel, magazine #3 Thema Tijd

Stel, het christelijk magazine voor dertigers heeft als thema: Tijd. Tijd is een uitdagend thema. Het is kostbaar, schaars en ongrijpbaar.

De derde editie van Stel, magazine richt zich op mensen die midden in het leven staan, met alle drukte die daarbij hoort. Hoe zorg je voor balans? Wat als de dood om de hoek kijkt en je dus beperkt tijd hebt? Hoe speelt een kunstenaar met tijd in zijn werk? Hoe gaat een predikant om met verschillende leeftijden in zijn kerk? Welk effect heeft thuiswerken op ons tijdsbesef? Hoe ga je om met het feit dat relaties tegenwoordig vaak tijdelijk zijn?

Naast persoonlijke en kwetsbare interviews bevat Stel, magazine rubrieken over geloof, relaties, sport en kunst. Ook is er ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Stel, magazine #3 Thema Tijd
€ 9,99
voorraad onbekend
Henri Nouwen, zijn leven zijn werk

Henri Nouwen is een magazine of glossy over zijn leven, zijn werk en zijn boodschap. Een blad vol met wetenswaardigheden over de priester en de mens Henri Nouwen achter het verhaal. Boordevol mooie teksten en citaten. Het tijdschrift verscheen bij de vijfentwintigste herdenking van zijn sterfdag.

Priester Henri Nouwen schreef talrijke boeken over christelijke spiritualiteit inhet Nederlands en Engels. Hij doceerde aan de University of the Notre Dame, Yale University en Harvard University in de Verenigde Staten.

Hij kende persoonlijk Martin Luther King, Jean Vanier en werd sterk geïnspireerd door Thomas Merton. Daarmee werd hij gezien als één van de grondleggers van de nieuwe monastieke beweging.

Het Magazine Henri is in Nederland uitgegeven om meer bekendheid te geven aan het gedachtengoed van Henri Nouwen, een kwetsbaar mens, een Nederlands priester die met het boek Eindelijk thuis wereld bekend werd.Een indringend boek over het schilderij van Rembrandt: de verloren zoon.

Henri Nouwen stelde contact met God, voorop. Hij richtte daarbij zich op het contemplatieve gebed. Ondanks dit, had hij, naar eigen zeggen, veel moeite met zijn eigen verlossing door geloof.

U kunt het magazine Henri Nouwen, zijn leven, zijn werk en zijn boodschap gemakkelijk online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthusboekhandels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Henri Nouwen, zijn leven zijn werk Magazine
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! 16 Kluizenaars

Het magazine Klooster nr. 16 laat weer een breed spectrum zien aan artikelen over het monastieke leven. In dit nummer staat afzondering en de ervaringv an de "kluis" centraal.

* Kluizenaar Guerric Aerden ocso: 'Mensen stellen de verkeerde vragen'
* Stilte, afzondering, God
* Pijlers voor de kluizenaar
* Je kunt het niet alleen'
* Acht verhalen over solo leven
* Het werk in de kluis
* Innerlijk vrij worden
* De kluis in je eigen leven: 10 tips

Klooster! 16 Kluizenaars
€ 9,95
voorraad onbekend
Een nieuwe bladzijde (nr 1 - 2021)

Het PUUR! Magazine voor het voorjaar van 2021 heeft als ondertitel: een nieuwe bladzijde. Puur! wil daarmee vooruitkijken naar een nieuw begin. Daarom staat dit magazine vol met hoopvolle verhalen.

In dit PUUR! magazine vind je onder meer DIY, een kort verhaal van Sarah van der Maas, interviews en geloofsverdieping. Een artikel over Almatine Leene vertelt hoe zij predikant werd in Hattem na een verblijf van zestien jaar in Zuid Afrika.

Puur is een leuk blad voor vrouwen en is een leuk cadeau voor een vriendin, of een aardigheid voor je zelf.

Een nieuwe bladzijde (nr 1 - 2021) Puur! Magazine
€ 9,99
voorraad onbekend
Bloei

Sestra is een veelkleurig magazine voor inspiratie en ontspanning en het hoofdthema voor voorjaar van 2021 is Bloei!

Dit voorjaar willen we het allemaal zó graag: de zwaarte van ons afschudden. We verlangen naar een stukje lucht, en luchtigheid. Naar nieuwe wegen en een seizoen waarin wijzelf en de wereld weer tot bloei komen. In dit magazine vind je inspiratie voor een zomer vol bloei! Je leest artikelen over groei en bloei in je persoonlijk leven, en

hoe je daarin met anderen samen kunt leven. Je leest over trots, leven vanuit je roeping, DIY rondom honing en bijen, hormonen, seizoenen in je loopbaan en natuurlijk heerlijke columns, fijne lifestyle, recepten en natuurlijk veel tips om te lezen, te luisteren en te doen!

Bloei
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! 15 Feest
Klooster! 15 Feest
€ 9,95
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Corrie Glossy gaat over het leven en werk van Corrie ten Boom. Het vertelt het verhaal over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek "de Schuilplaats" die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

We ontmoeten niet alleen Corrie ten Boom, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

De 'Corrie Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven blad dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
Sestra mama

Sestra Mama is een blad voor (jonge) moeders en gaat over dingen waar jij mee bezig bent, over opvoeding van kinderen, het krijgen van kinderen en hoe je daar mee omgaat.

Een tijdschrift dat je laat zien dat de manier waarop jij moeder bent, goed is! Op verzoek van lezeressen zelf met lekker veel persoonlijke verhalen en inkijkjes. Moeders willen niets liever dan zien hoe anderen het doen.

Sestra mama 3 gaat over verwachting: leven met uitzicht, maar ook: verwachtingen: Hoe hoog leg je de lat? Met extra dossier over zwanger zijn en de kraamperiode, juist omdat Sestra mama ook geschikt is om als (kraam)cadeau te geven aan een (jonge)
moeder.

Over welke dingen gaat het in Sestra Mama:

* Interviews met bekende of onbekende moeders
* Persoonlijke verhalen
* Relaties
* Werk
• Geloof

"Al bestaat dit prachtig gestylede magazine nog maar vrij kort, Sestra Mama past helemaal bij mij! Met een kijkje in levens van mama's net als ik, met ups & downs in de opvoeding, hoe geef ik ze in liefde het geloof in God mee, herkenning, liefde en loslaten en vooral ook; niet alles hoeft perfect te zijn! Opvoeden lijkt soms zo vanzelf te gaan, maar iedere mama heeft haar struggles!"

Nely (37)

Sestra mama
€ 9,95
voorraad onbekend