Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke magazines die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om een magazine of glossy te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist één voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra, Supermama en Klooster! Loop even langs bij Ichthusboekhandel.nl en neem uw nieuwste exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Even de gedachten verzetten, een opening geven aan een nieuw idee en verrast worden door prachtige foto's. Een fraai christelijk magazine is daarmee zomaar een ideeënstarter of moment van ontspanning.

De regelmatig verschijnende glossys van Sestra, Puur, Stel, Klooster, Precious and beloved en andere die éénmalig uitkomen zoals Passiemagazine, Noël, Corrie Glossy, de Henri. etc. kunt u online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of inzien en kopen bij één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Liever samen! zomer 2022

Na een tijd voor veel vrouwen van afzondering - soms zelfs verwijdering - zoekt Sestra in het nieuwe zomernummer van 2022 de verbinding op. Want uiteindelijk is samen optrekken beter.

Samen met God en de mensen die ons lief zijn. We strijken met vriendinnen neer op fijne terrasjes. Pluizen de liefde uit, zoals de Bijbel die voorleeft. We ontdekken het mooie principe van 'mentorschap', wat ons verder helpt bij de uitdagingen die het leven biedt. Gaan de stad in, graven in de generaties en leren bierbrouwen (ja, echt!).

Een zomers nummer boordevol inspiratie, interviews, DIY, recepten en de nieuwste boeken over echt (samen) leven in vrijheid. Enjoy!

Leuk als moederdagcadeau voor er bij of gewoon heerlijk tussendoor om even wat tijd voor je zelf te hebben.

Liever samen! zomer 2022 Sestra
€ 9,99
voorraad onbekend
Klooster! 18 Pelgrimeren

Het blad Klooster bespreekt in de 18e editie het thema Pelgrimeren met o.a. een artikel daarin over Fer van der Reijken ofm.

In dit themanummer over pelgrimages komt o.a. aan de orde:

* Over Pelgrimeren en de weg die het doel is;
* thuis in het onderweg, acht pelgrims vertellen
* het verschil tussen wandelen en pelgrimeren
* de kloosterlijke blik, het ware pelgrimschap is innerlijk
* Tips voor pelgrims en 14 mooie routes in Nederland

Het blad Klooster! is verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel.n;

Klooster! 18 Pelgrimeren
€ 9,95
voorraad onbekend
Stel, magazine #3 Thema Tijd

Stel, het christelijk magazine voor dertigers heeft als thema: Tijd. Tijd is een uitdagend thema. Het is kostbaar, schaars en ongrijpbaar.

De derde editie van Stel, magazine richt zich op mensen die midden in het leven staan, met alle drukte die daarbij hoort. Hoe zorg je voor balans? Wat als de dood om de hoek kijkt en je dus beperkt tijd hebt? Hoe speelt een kunstenaar met tijd in zijn werk? Hoe gaat een predikant om met verschillende leeftijden in zijn kerk? Welk effect heeft thuiswerken op ons tijdsbesef? Hoe ga je om met het feit dat relaties tegenwoordig vaak tijdelijk zijn?

Naast persoonlijke en kwetsbare interviews bevat Stel, magazine rubrieken over geloof, relaties, sport en kunst. Ook is er ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Stel, magazine #3 Thema Tijd
€ 9,99
voorraad onbekend
Henri Nouwen, zijn leven zijn werk

Henri Nouwen is een magazine of glossy over zijn leven, zijn werk en zijn boodschap. Een blad vol met wetenswaardigheden over de priester en de mens Henri Nouwen achter het verhaal. Boordevol mooie teksten en citaten. Het tijdschrift verscheen bij de vijfentwintigste herdenking van zijn sterfdag.

Priester Henri Nouwen schreef talrijke boeken over christelijke spiritualiteit inhet Nederlands en Engels. Hij doceerde aan de University of the Notre Dame, Yale University en Harvard University in de Verenigde Staten.

Hij kende persoonlijk Martin Luther King, Jean Vanier en werd sterk geïnspireerd door Thomas Merton. Daarmee werd hij gezien als één van de grondleggers van de nieuwe monastieke beweging.

Het Magazine Henri is in Nederland uitgegeven om meer bekendheid te geven aan het gedachtengoed van Henri Nouwen, een kwetsbaar mens, een Nederlands priester die met het boek Eindelijk thuis wereld bekend werd.Een indringend boek over het schilderij van Rembrandt: de verloren zoon.

Henri Nouwen stelde contact met God, voorop. Hij richtte daarbij zich op het contemplatieve gebed. Ondanks dit, had hij, naar eigen zeggen, veel moeite met zijn eigen verlossing door geloof.

U kunt het magazine Henri Nouwen, zijn leven, zijn werk en zijn boodschap gemakkelijk online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthusboekhandels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Henri Nouwen, zijn leven zijn werk Magazine
€ 9,95
voorraad onbekend
Passie magazine

Het Passie magazine bevat acht verhalen over Pasen, het sterven en de opstanding van Jezus Christus. Het mooiste en misschien wel belangrijke feest uit de Bijbel is immers Pasen! Het feest waarop we vieren dat Jezus Christus leeft en de dood overwon. Al onze schuld is weggedaan. Het graf is open en de weg naar God ook.

In dit Passie magazine staan acht verhalen over mensen die dit plan van God in eerste instantie niet begrepen. Hun verhalen zijn een vrije bewerking vanuit de vier Evangeliën in de Bijbel en
laten Petrus, Maria, Pilatus, Judas, Simon van Cyrene, Maria Magdalena en Thomas aan het woord. Deel in hun passie en liefde. Verdriet en pijn. Twijfel en wanhoop. Hun zoektocht naar waarheid en hun diepe vreugde als ze die ontdekken. Ervaar dat Jezus het Licht van de wereld is. Ook voor mensen van vandaag!

Het Passie magazine is een luxe glossy speciaal voor de Paasdagen samengesteld. Door de mooie fotografie en stijlvolle vormgeving is het een blad wat je jezelf graag cadeau doet of op tafel legt, maar wat zich ook uitstekend leent als materiaal om weg te geven aan vrienden of collega's. Tegelijkertijd neemt het ons mee in de soberheid van de Lijdenstijd.

Een serie van verhaal om te lezen en uit te delen en ontdek zo de oude verhalen in een nieuwe vorm.

Het Passie magazine is eenvoudig online te bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of te kopen in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden of Zoetermeer. Voor grotere aantallen neem CONTACT met ons op of MAIL ons.

Passie magazine
€ 9,95
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Corrie Glossy gaat over het leven en werk van Corrie ten Boom. Het vertelt het verhaal over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek "de Schuilplaats" die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

We ontmoeten niet alleen Corrie ten Boom, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

Boeken van Corrie ten Boom kun je altijd vinden bij Ichthusboekhandel.nl en in de winkels.

De 'Corrie Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven blad dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
Sestra mama

De Sestra Mama van het voorjaar 2022 wil moeders van jonge kinderen helpen met thema's rond geloofsopvoeding en interviews om zelf te ontdekken wat jouw rol is als mama.

Pak die spiegel er maar bij! We gaan een uitgebreide sessie doen. Genieten van ons mooie lijf, het lijf dat je kind(eren) droeg. Maar we kijken verder: wat geven we die spruiten (on)bewust mee over de omgang met hun lichaam?

En wat heeft ons geloof te maken met de manier waarop we naar onze buitenkant - en die van de ander - kijken? Een nummer over de buitenkant, die heel veel over onze binnenkant zegt. Met eerlijke interviews, actuele thema's over (geloofs)opvoeding, fijne inspiratie rondom moederschap, werk, relaties, plezier en nog heel veel meer.

Voor gelovige moeders die graag geïnspireerd worden in alle rollen die het mamaleven kent, om uiteindelijk te ontdekken: #zobenikmama.

Sestra mama
€ 9,99
voorraad onbekend