Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke glossy´s die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om een magazine te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra, Supermama en Klooster!. 0Loop even langs in de winkel en neem uw exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Even de gedachten verzetten, een opening geven aan een nieuw idee en verrast worden door prachtige foto's.

De regelmatig verschijnende glossys van Sestra, Puur, Stel, Klooster, Precious and beloved en andere die éénmalig uitkomen zoals Passiemagazine, Noël, Corrie Glossy etc. kunt u online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of inzien en kopen bij één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Een nieuwe bladzijde (nr 1 - 2021)

Het PUUR! Magazine voor het voorjaar van 2021 heeft als ondertitel: een nieuwe bladzijde. Puur! wil daarmee vooruitkijken naar een nieuw begin. Daarom staat dit magazine vol met hoopvolle verhalen.

In dit PUUR! magazine vind je onder meer DIY, een kort verhaal van Sarah van der Maas, interviews en geloofsverdieping. Een artikel over Almatine Leene vertelt hoe zij predikant werd in Hattem na een verblijf van zestien jaar in Zuid Afrika.

Puur is een leuk blad voor vrouwen en is een leuk cadeau voor een vriendin, of een aardigheid voor je zelf.

Een nieuwe bladzijde (nr 1 - 2021) Puur! Magazine
€ 9,99
voorraad onbekend
Bloei

Sestra is een veelkleurig magazine voor inspiratie en ontspanning en het hoofdthema voor voorjaar van 2021 is Bloei!

Dit voorjaar willen we het allemaal zó graag: de zwaarte van ons afschudden. We verlangen naar een stukje lucht, en luchtigheid. Naar nieuwe wegen en een seizoen waarin wijzelf en de wereld weer tot bloei komen. In dit magazine vind je inspiratie voor een zomer vol bloei! Je leest artikelen over groei en bloei in je persoonlijk leven, en

hoe je daarin met anderen samen kunt leven. Je leest over trots, leven vanuit je roeping, DIY rondom honing en bijen, hormonen, seizoenen in je loopbaan en natuurlijk heerlijke columns, fijne lifestyle, recepten en natuurlijk veel tips om te lezen, te luisteren en te doen!

Bloei
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! 15 Feest
Klooster! 15 Feest
€ 9,95
voorraad onbekend
Stel, Glossy voor dertigers (nr. 2)

Het kon niet uitblijven, Stel, een glossy voor dertigers nummer 2, wanneer het tijd wordt om even te bezinnen . Het thema is Vrij. Stel is een magazine wat voorziet in een behoefte voor een leeftijdsgroep die tegen scharniermomenten aanloopt en zich graag spiegelt aan anderen, maar wel zelf een richting wil kiezen

Na het succes van het eerste nummer is er nu een tweede nummer van Stel, magazine! Stel, is spiegelend, verrassend en een beetje ontwrichtend. Met waardering voor achtergrond en opvoeding en respect voor ieders eigenheid. Het thema is dit keer: vrij.

Dertigers en veertigers hebben hun leven goeddeels op de rit. Ze hebben een baan, een woonplaats en wel of geen gezin. Enerzijds is dat veilig, anderzijds kan het kriebelen. Is dit alles? Waar haal ik uitdaging vandaan? Ben ik wie ik had willen worden? Hoe verhoud ik me tot verwachtingen van mijn omgeving?

Stel, brengt diverse thema's aan de orde. Er zijn o.a. rubrieken over een bijzondere sport, het belang van humor en de vorming van een gezond zelfbeeld. Daarnaast is er veel ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Met bijdragen van o.a. André Aleman, Geertje Bikker, Willem Maarten Dekker, Annemarie van Heijningen, Arnold Huijgen, Hanneke Schaap, Corina Schipaanboord, e.a.

Marja Verhoeve (1982) studeerde Nederlandse Taal en Cultuur en is docent Nederlands aan het Wartburg College. Ze maakte eerder o.a. het blad Hervst naar aanleiding van 500 jaar reformatie

Stel, Glossy voor dertigers (nr. 2) Verhoeve, Marja
€ 5,99
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Corrie Glossy gaat over het leven en werk van Corrie ten Boom. Het vertelt het verhaal over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek "de Schuilplaats" die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

We ontmoeten niet alleen Corrie ten Boom, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

De 'Corrie Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven blad dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
Sestra mama

Sestra Mama is een blad voor (jonge) moeders en gaat over dingen waar jij mee bezig bent, over opvoeding van kinderen, het krijgen van kinderen en hoe je daar mee omgaat.

Een tijdschrift dat je laat zien dat de manier waarop jij moeder bent, goed is! Op verzoek van lezeressen zelf met lekker veel persoonlijke verhalen en inkijkjes. Moeders willen niets liever dan zien hoe anderen het doen.

Sestra mama 3 gaat over verwachting: leven met uitzicht, maar ook: verwachtingen: Hoe hoog leg je de lat? Met extra dossier over zwanger zijn en de kraamperiode, juist omdat Sestra mama ook geschikt is om als (kraam)cadeau te geven aan een (jonge)
moeder.

Over welke dingen gaat het in Sestra Mama:

* Interviews met bekende of onbekende moeders
* Persoonlijke verhalen
* Relaties
* Werk
• Geloof

"Al bestaat dit prachtig gestylede magazine nog maar vrij kort, Sestra Mama past helemaal bij mij! Met een kijkje in levens van mama's net als ik, met ups & downs in de opvoeding, hoe geef ik ze in liefde het geloof in God mee, herkenning, liefde en loslaten en vooral ook; niet alles hoeft perfect te zijn! Opvoeden lijkt soms zo vanzelf te gaan, maar iedere mama heeft haar struggles!"

Nely (37)

Sestra mama
€ 9,95
voorraad onbekend
Supermam magazine

Na het grote succes van het eerste Supermam magazine volgt er nu een tweede in 2021! Opnieuw is Priscilla Docter er hier in geslaagd samen met haar team en is er met veel enthousiasme aan gewerkt door moeders, voor moeders.

Supermam magazine zit boordevol inspirerende verhalen, heerlijke recepten, columns, gratis weggeefkaarten en een prachtige poster van Huisje van goud. Met recepten, mode-ideeën, getuigenissen en doordenkertjes. Sommige pagina's zullen een lach op je gezicht toveren, vanwege de herkenbare moeder-kindgebeurtenissen of de zelfspot en humor als je je eigen zwakke plek erkent. Maar in het magazine staan ook interviews met vrouwen die moeilijke vragen hebben. Hoe kun je een kind beschermen, redden of een veilige plek geven? Hoe leg je je kind in Gods handen? Hoe help je de zwakkeren, ver weg en dichtbij? Hoe kun je bidden voor de overheid?

Hoofdredacteur Priscilla Docter hoopt moeders te bemoedigen, te inspireren en uit te dagen hun moederschap samen met God te doen.

Priscilla Docter is auteur en oprichter van Supermam moederkringen. Ze is moeder van zes schatten. Zij brengen een heerlijke dynamiek in het leven van elke dag. Priscilla werkt volledig thuis en van daaruit schrijft ze boeken en blogs, volgt ze een Bijbelschool en geeft ze op verschillende plekken, Bijbelstudies. Ze is een pionier, houd van dingen opzetten of nieuw leven inblazen.

Ze zegt zelf: Iedere dag probeer ik mijn vrede, vreugde en inspiratie te halen bij de Bron van Leven, Jezus. Aan Zijn voeten zitten doe ik het allerliefst. Maar helaas werkt dit in de praktijk anders en vragen andere dingen ook mijn aandacht. Jezus is mijn grote inspirator en doel van mijn bestaan. Hem betrekken in alle facetten van mijn leven is een levensstijl geworden.

Supermam magazine
€ 7,95
voorraad onbekend
Klooster! 14 Rituelen

Het magazine Klooster! is er nu voor de 14e keer. Het bevat artikelen over het monastieke leven en denken. dit keer staan Rituelen centraal.

Ook nu weer een verrassend aanbod van artikelen zoals:

* Broeder Thomas Quartier: 'Het ritueel is een spel'
* Het mysterie van rituelen: ze doen iets wat je zelf niet kunt
* Zin en onzin van rituelen: van verlangen naar betekenis
* Acht verhalen over levende rituelen: 'Het moet geen keurslijf worden'
* Kloosterrituelen voor thuis 10 tips

Klooster! 14 Rituelen
€ 9,95
voorraad onbekend
PUUR! Magazine, Zeg ja tegen het leven

Puur! magazine winter 2020 gaat over: Zeg ja tegen het leven. Het ja-gevoel, dat is leven met open hart en open handen. Het betekent niet dat je op alles zomaar ja zegt. Soms past iets niet bij je, soms zit er iets tegen, dat hoort bij het leven. Het betekent wél dat je een open levenshouding hebt.

Hoe je dat doet, komt in deze editie van PUUR! magazine op allerlei manieren aan bod. Gerald en Nelinda Troost vertellen openhartig over hun relatie. Bekende christenen delen hun guilty pleasures. Verder natuurlijk koken, DIY, interieur, Bijbelstudie en nog veel en veel meer.

Met o.a. :

* prachtig kort verhaal van Josha Zwaan
* Binnenkijken bij Irma (vol neutrale kleuren en toch vol sfeer
* Hoe zeg je Ja als het tegen zit.
* Zeg JA tegen het leven
* Gerald en Nelinda Troost over hun relatie en hun Boek, liefde van mijn leven samen

Loop even langs één van de winkels van winkels van Ichthusboekhandel.nl om deze glossy mee te nemen en koop er één voor een vriendin en één voor je zelf!

PUUR! Magazine, Zeg ja tegen het leven najaar 2020
€ 9,99
voorraad onbekend