Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke magazines die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om een magazine of glossy te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist één voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra, Supermama en Klooster! Loop even langs bij Ichthusboekhandel.nl en neem uw nieuwste exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Even de gedachten verzetten, een opening geven aan een nieuw idee en verrast worden door prachtige foto's. Een fraai christelijk magazine is daarmee zomaar een ideeënstarter of moment van ontspanning.

De regelmatig verschijnende glossys van Sestra, Puur, Stel, Klooster, Precious and beloved en andere die éénmalig uitkomen zoals Passiemagazine, Noël, Corrie Glossy, de Henri. etc. kunt u online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of inzien en kopen bij één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Diep geworteld zomer 2023

Het nieuwe Sestra magazine zomer 2023, met als thema Diep geworteld, is nu beschikbaar bij Ichthusboekhandel.nl en kan online besteld worden of kom langs in de winkels.

Reis in dit nieuwe nummer van het Sestra magazine met ons af naar de (geloofs)basis van het leven. Daar waar je gevoed wordt als een boom gepland aan waterstromen, zoals Psalm 1 zo mooi beschrijft. Leef - en deel uit - vanuit dat wat je belangrijk vindt. Krachtig. Standvastig. Vreugdevol.

We duiken in dit magazine in de generaties, eten worteltaart en klimmen in onze eigen levensboom. Je leest over ontworteld zijn, over opnieuw beginnen. Leert hoe je een eigen tuinontwerp maakt. En (natuurlijk) genieten we van een heerlijk, nieuw zomerseizoen.Een eerlijk zomernummer boordevol inspiratie, interviews, DIY, recepten, de nieuwste boeken, etc. over echt (samen) leven in vrijheid.

'Op dit nummer zat ik te wachten. De onderwerpen spreken me heel erg aan en de cover is enorm mooi. Scherven, maar toch bijeengehouden.'
- Een lezeres over De schoonheid van scherven

'Ik lees Sestra magazine echt van voor tot achter. Sommige artikelen lees ik zelfs twee keer.'
- Een lezeres

Diep geworteld zomer 2023 Sestra magazine
€ 9,99
voorraad onbekend
Sestra mama

De Sestra Mama voor de zomer van 2023 gaat over leiderschap als moeder in een gezin. Moederschap is leiderschap. Daar zijn we bij Sestra van overtuigd. Net als van het feit dat iedereen op zijn eigen manier vormgeeft aan dat leiderschap.

In het nummer zomer 2023, dat overigens in een nieuw jasje zit, vind je handvatten om op jouw en jullie manier je gezin voor te gaan in het leven met God, elkaar en je omgeving. Met verhalen over verantwoordelijkheid, gezag en (omgaan met) maakbaarheid.

Eerlijke interviews, actuele thema's - zoals technologie in je gezin -, fijne inspiratie rondom moederschap, werk, relaties, plezier, én een dik dossier vol inspiratie voor een heerlijke zomer!

Voor gelovige moeders die graag geïnspireerd, bemoedigd en uitgedaagd worden in alle rollen die het mamaleven kent, om te ontdekken: #zobenikmama.

Sestra mama
€ 8,45
voorraad onbekend
Klooster! 18 Pelgrimeren

Het blad Klooster bespreekt in de 18e editie het thema Pelgrimeren met o.a. een artikel daarin over Fer van der Reijken ofm.

In dit themanummer over pelgrimages komt o.a. aan de orde:

* Over Pelgrimeren en de weg die het doel is;
* thuis in het onderweg, acht pelgrims vertellen
* het verschil tussen wandelen en pelgrimeren
* de kloosterlijke blik, het ware pelgrimschap is innerlijk
* Tips voor pelgrims en 14 mooie routes in Nederland

Het blad Klooster! is verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel.n;

Klooster! 18 Pelgrimeren
€ 9,95
voorraad onbekend
Liever samen! zomer 2022

Na een tijd voor veel vrouwen van afzondering - soms zelfs verwijdering - zoekt Sestra in het nieuwe zomernummer van 2022 de verbinding op. Want uiteindelijk is samen optrekken beter.

Samen met God en de mensen die ons lief zijn. We strijken met vriendinnen neer op fijne terrasjes. Pluizen de liefde uit, zoals de Bijbel die voorleeft. We ontdekken het mooie principe van 'mentorschap', wat ons verder helpt bij de uitdagingen die het leven biedt. Gaan de stad in, graven in de generaties en leren bierbrouwen (ja, echt!).

Een zomers nummer boordevol inspiratie, interviews, DIY, recepten en de nieuwste boeken over echt (samen) leven in vrijheid. Enjoy!

Leuk als moederdagcadeau voor er bij of gewoon heerlijk tussendoor om even wat tijd voor je zelf te hebben.

Liever samen! zomer 2022 Sestra
€ 9,99
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Corrie Glossy gaat over het leven en werk van Corrie ten Boom. Het vertelt het verhaal over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek "de Schuilplaats" die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

We ontmoeten niet alleen Corrie ten Boom, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

Boeken van Corrie ten Boom kun je altijd vinden bij Ichthusboekhandel.nl en in de winkels.

De 'Corrie Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven blad dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
Sestra mama

De Sestra Mama van het voorjaar 2022 wil moeders van jonge kinderen helpen met thema's rond geloofsopvoeding en interviews om zelf te ontdekken wat jouw rol is als mama.

Pak die spiegel er maar bij! We gaan een uitgebreide sessie doen. Genieten van ons mooie lijf, het lijf dat je kind(eren) droeg. Maar we kijken verder: wat geven we die spruiten (on)bewust mee over de omgang met hun lichaam?

En wat heeft ons geloof te maken met de manier waarop we naar onze buitenkant - en die van de ander - kijken? Een nummer over de buitenkant, die heel veel over onze binnenkant zegt. Met eerlijke interviews, actuele thema's over (geloofs)opvoeding, fijne inspiratie rondom moederschap, werk, relaties, plezier en nog heel veel meer.

Voor gelovige moeders die graag geïnspireerd worden in alle rollen die het mamaleven kent, om uiteindelijk te ontdekken: #zobenikmama.

Sestra mama
€ 9,99
voorraad onbekend