Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke glossy´s die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om een magazine te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra en Klooster!. Loop even langs in de winkel en neem uw exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Even de gedachten verzetten, een opening geven aan een nieuw idee en verrast worden door prachtige foto's.

Passie magazine

Het paasmagazine Passie bevat acht verhalen over het sterven en de opstanding van Jezus. Het mooiste en misschien wel belangrijke feest uit de Bijbel: Pasen! Het feest waarop we vieren dat Jezus Christus leeft en de dood overwon. Al onze schuld is weggedaan. Het graf is open en de weg naar God ook.

In dit magazine staan acht verhalen over mensen die dit plan van God in eerste instantie niet begrepen. Hun verhalen zijn een vrije bewerking vanuit de vier Evangeliën in de Bijbel en
laten Petrus, Maria, Pilatus, Judas, Simon van Cyrene, Maria Magdalena en Thomas aan het woord. Deel in hun passie en liefde. Verdriet en pijn. Twijfel en wanhoop. Hun zoektocht naar waarheid en hun diepe vreugde als ze die ontdekken. Ervaar dat Jezus het Licht van de wereld is. Ook voor mensen van vandaag!

Passie is een luxe glossy speciaal voor de Paasdagen samengesteld. Door de mooie fotografie en stijlvolle vormgeving is het een blad wat je jezelf graag cadeau doet of op tafel legt, maar wat zich ook uitstekend leent als materiaal om weg te geven aan vrienden of collega's. Tegelijkertijd neemt het ons mee in de soberheid van de Lijdenstijd.

Een serie van verhaal om te lezen en uit te delen, ontdek de oude verhalen in een nieuw jasje

Het Passie magazine is online te bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of te kopen in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden of Zoetermeer. Voor grotere aantallen neem CONTACT met ons op of MAIL ons.

Passie magazine
€ 7,95
voorraad onbekend
Een warme deken najaar 2020

Sestra komt met een nieuwe glossy voor het najaar van 2020. Thema is: een warme deken. Natuurlijk weer een Sestra magazine met veel sfeervol beeld, indrukwekkende interviews en tips voor boeken, podcasts en lifestyle producten.

In dit pittige jaar kiezen we bij Sestra voor een blad vol warmte: de kracht van gemeenschap, verbinding, vertrouwen op God, liefde, zorg en hoop.

In dit nummer vind je artikelen over

* emoties,
* een boekenclub en wat boeken met je doen,
* een binnenkijkje in een echt tiny house,
* een artikel over geborgenheid creëren in je eigen huis,
* aandacht voor zuurdesembrood en
* een artikel over pretlichtjes die je kunnen opvrolijken.

Een heerlijk cadeau voor een vriendin of ook ééntje voor je zelf.

Een warme deken najaar 2020 Sestra magazine
€ 9,95
voorraad onbekend
PUUR! Magazine, Zeg ja tegen het leven

Puur! magazine winter 2020 gaat over: Zeg ja tegen het leven. Het ja-gevoel, dat is leven met open hart en open handen. Het betekent niet dat je op alles zomaar ja zegt. Soms past iets niet bij je, soms zit er iets tegen, dat hoort bij het leven. Het betekent wél dat je een open levenshouding hebt.

Hoe je dat doet, komt in deze editie van PUUR! magazine op allerlei manieren aan bod. Gerald en Nelinda Troost vertellen openhartig over hun relatie. Bekende christenen delen hun guilty pleasures. Verder natuurlijk koken, DIY, interieur, Bijbelstudie en nog veel en veel meer.

Met o.a. :

* prachtig kort verhaal van Josha Zwaan
* Binnenkijken bij Irma (vol neutrale kleuren en toch vol sfeer
* Hoe zeg je Ja als het tegen zit.
* Zeg JA tegen het leven
* Gerald en Nelinda Troost over hun relatie en hun Boek, liefde van mijn leven samen

Loop even langs één van de winkels van winkels van Ichthusboekhandel.nl om deze glossy mee te nemen en koop er één voor een vriendin en één voor je zelf!

PUUR! Magazine, Zeg ja tegen het leven najaar 2020
€ 9,99
voorraad onbekend
Stel, Glossy voor dertigers (nr. 2)

Het kon niet uitblijven, Stel, een glossy voor dertigers nummer 2, wanneer het tijd wordt om even te bezinnen . Het thema is Vrij. Stel is een magazine wat voorziet in een behoefte voor een leeftijdsgroep die tegen scharniermomenten aanloopt en zich graag spiegelt aan anderen, maar wel zelf een richting wil kiezen

Na het succes van het eerste nummer is er nu een tweede nummer van Stel, magazine! Stel, is spiegelend, verrassend en een beetje ontwrichtend. Met waardering voor achtergrond en opvoeding en respect voor ieders eigenheid. Het thema is dit keer: vrij.

Dertigers en veertigers hebben hun leven goeddeels op de rit. Ze hebben een baan, een woonplaats en wel of geen gezin. Enerzijds is dat veilig, anderzijds kan het kriebelen. Is dit alles? Waar haal ik uitdaging vandaan? Ben ik wie ik had willen worden? Hoe verhoud ik me tot verwachtingen van mijn omgeving?

Stel, brengt diverse thema's aan de orde. Er zijn o.a. rubrieken over een bijzondere sport, het belang van humor en de vorming van een gezond zelfbeeld. Daarnaast is er veel ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Met bijdragen van o.a. André Aleman, Geertje Bikker, Willem Maarten Dekker, Annemarie van Heijningen, Arnold Huijgen, Hanneke Schaap, Corina Schipaanboord, e.a.

Marja Verhoeve (1982) studeerde Nederlandse Taal en Cultuur en is docent Nederlands aan het Wartburg College. Ze maakte eerder o.a. het blad Hervst naar aanleiding van 500 jaar reformatie

Stel, Glossy voor dertigers (nr. 2) Verhoeve, Marja
€ 9,95
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Corrie Glossy gaat over het leven en werk van Corrie ten Boom. Het vertelt het verhaal over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek "de Schuilplaats" die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

We ontmoeten niet alleen Corrie ten Boom, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

De 'Corrie Glossy' is een inspirerend en prachtig vormgegeven blad dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
Klooster! Verlangen

Klooster!, het blad voor christenen met belangstelling voor het monastieke leven met steeds verrassende inkijkjes in de wereld van het Klooster en wat daar om heen gebeurd.

Wat lezen we in Klooster!?

* Het diepste waarom van de spirituele weg: verlangen naar God
* Op bedevaart naar de heilige Corona.
* Zingeving is van alle tijden
* Over verlangen en geduld hebben: 8 eigenzinnige verhalen
* Extra: uitneempagina
* Zegen (zelf) je huis
* Ad Lenglet,monnik in Mamelis:'Blijf altijdverlangen'

Klooster! Verlangen Fijen, Leo
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! Groei
Klooster! Groei
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! Verzoening

Klooster! magazine voorjaar 2020 gaat dit keer over Verzoening. Zuster Emmanuele van Lioba: 'Verzoening is mensenwerk',

Thema's: Verzoening na een grote ramp, Wat zeggen de oude boeken? en nog veel meer...

zie ook www.kloostermagazine.nl

Klooster! Verzoening
€ 9,95
voorraad onbekend