Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke glossy´s die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra en Klooster!. Loop even langs in de winkel en neem uw exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Wintermagazine liever vandaag

Het Sestra Magazine najaar 2019 is een christelijke glossy met als thema Liever vandaag. Weer een uitgebreid Sestra blad om het hele najaar (en daarna!) van te genieten.

Je leest natuurlijk diepgaande artikelen, boeiende interviews, een fijne modereportage en creatieve artikelen.

* Leven tussen gisteren en morgen
* Barbecueën in de winter
* Ochtendrituelen om je dag goed te beginnen
* Vrouwen die van hun creatieve talenten hun beroep maakten
* Zelf de mooiste cadeautjes maken én inpakken
* Wat zussen samen doen
* Vandaag vieren we feest (en we doen álle voorbereidingen ook gewoon vandaag)
* Leren stoppen: hoe sluit ik iets op een goede manier af
* Instagram challenge: 14.00 uur fotomoment

Extra!
Een maand lang kaartjes met quotes voor de ochtend, middag en avond én paperware om je cadeautjes mooi in te kunnen pakken

Wintermagazine liever vandaag Sestra
€ 9,95
voorraad onbekend
Puur Samen

Het najaarsnummer 2019 van PUUR! Magazine zet het thema 'Samen' centraal. Het najaar is de tijd van samen. Samen eten, feesten vieren, knus naar binnen. Een mooie christelijek glossy die je graag weggeeft, maar ook zelf wil lezen.

Een groot interview met Cocky Drost, die als relatietherapeut alles weet over de uitdagingen van samenzijn, en die samen met haar zussen muziek maakt. Een fotoreportage over bijzondere groepen mensen. Natuurlijk aandacht voor familiebanden en relaties. En: wat als je juist single bent?

Kom langs bij Ichthusboekhandel om even de leukste glossy's in te kijken. We pakken ze graag en leuk in.

Puur Samen
€ 9,99
voorraad onbekend
Klooster! Eenvoud

De nieuwe Klooster najaar 2019 is uit met het thema "Eenvoud". Lezen, beleven en meereizen met mensen die altijd of vaak in een klooster zijn. Stilte, contemplatie en rust in voorbeelden en verhalen.

Thema's:

* Een monnik op Oerol? Benedictijn Thomas Quartier kan het uitleggen
* Eenvoud is ingewikkeld....
* De kloosterlijke blik op eenvoud
* Ik kan het zelf....
* Lessen en tips voor een eenvoudig leven
* Broeder Alberic Bruschke: 'De eenvoud is hier tot bloei gekomen'

Klooster! Eenvoud
€ 9,95
voorraad onbekend
Fier
Fier Auteurs, Diverse
€ 7,95
voorraad onbekend
Droom van God  glossy

God heeft een bijzondere droom: een wereld vol mensen die zijn bovennatuurlijke liefde ontvangen, beantwoorden en aan elkaar doorgeven.

Omdat God liefde is, dwingt Hij mensen niet om zijn liefde te beantwoorden. Echte liefde kun je immers niet opeisen. Ware liefde komt van twee kanten. Hierin ligt een zeker risico. God besloot in zijn liefde onze keuze altijd te respecteren, hoe die ook uit zou pakken.

In deze glossy schildert Wilkin op meesterlijke wijze hoe de droom van God is veranderd in een heuse nachtmerrie en hoe God ons niet aan ons lot heeft overgelaten. In Jezus kwam God zelf onze gebroken wereld binnen om ons te laten zien dat wíj de droom van God zijn. Hij moet er niet aan denken dat wij zijn liefde niet willen ontvangen.

Laat je meenemen in het grote verhaal van God met deze wereld en ontdek dat God jóu nodig heeft voor de vervulling van zijn droom. Een ijzersterk verhaal met schitterende illustraties van Glenn van der Mull.

Droom van God glossy Kamp, W. van de
€ 7,95
voorraad onbekend