Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke glossy´s die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur!, Sestra en Klooster!. Loop even langs in de winkel en neem uw exemplaar mee. We pakken ze graag en leuk in!

Even de gedachten verzetten, een opening geven aan een nieuw idee en verrast worden door prachtige foto's.

PUUR! Magazine 2020, 1 - avontuur

PUUR! magazine neemt je dit voorjaar mee op grote en kleine avonturen. De Nederlandse Miriam Lancewood vertelt over het avontuur van een leven opbouwen in de wildernis van Nieuw-Zeeland, en over haar avontuurlijke relatie met de dertig jaar oudere Peter.

Minister Carola Schouten vertelt over hoe zij haar werk doet en als vrouw haar weg gaat en kiest in een turbulente tijd.

Elly en Rikkert vertellen naar aanleiding van hun afscheidstournee over hun carrière en hoe ze samen door de jaren heen zijn gegroeid. Bekende auteurs zoals Joke Verweerd en Guurtje Leguijt gaan de uitdaging aan om in één dag een mini-avontuur te beleven.

Josha Zwaan schrijft een gloednieuw kort verhaal. Hella van der Wijst komt met een nieuwe rubriek.

Plus allerlei haalbare mini- en zelfs microavonturen om de lezers te inspireren. PUUR! magazine nummer 1, 2020 zit tjokvol avontuur!

PUUR! Magazine 2020, 1 - avontuur
€ 9,99
voorraad onbekend
Sestra Zomer magazine 2020

Het Sestra Zomermagazine 2020 is uit! Vol thema's foto's recepten en aandacht voor God, de mensen om je heen je zelf. Kleurrijk en om heerlijk van te genieten.

De zomer is vol energie! Laat de zon je verwarmen. De frisse wind door je leven waaien: waar krijg jij energie van, wat - Wie (!) - is jouw krachtbron, en wat zou je zeker nog eens willen doen? In dit magazine vind je inspiratie voor een heerlijke zomer vol power, met recepten, natuurlijke producten om zelf te maken, interviews, energizers om thuis (of op je werk) te doen en natuurlijk een kalender vol uit-tips.

Er is ook aandacht voor wat energie rooft in je leven: hoe overleef je de weken voor en na je vakantie? En wat te doen met jaloezie die zoveel levensplezier kan wegnemen? Sestra brengt deze zomer weer een magazine vol prachtige pagina's, fijne artikelen, échte mensen en aandacht voor God die vrijheid geeft.

Sestra Zomer magazine 2020
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! Groei
Klooster! Groei
€ 9,95
voorraad onbekend
Precious and beloved
Precious and beloved Bruin,, Ina de en Cindy van Ooijen
€ 6,50
voorraad onbekend
Corrie - glossy

De Glossy over Corrie ten Boom is een magazine over één van de bekendste christenen van de 20e eeuw. Het sluit direct aan bij de film en het boek de Schuilplaats die nog steeds een wereldwijde bestseller zijn.

Corrie ten Boom was een belangrijke verzetsstrijdster tijden de Tweede wereldoorlog die zij overleefde ondanks dat ze na verraad gedeporteerd werd naar Ravensbruck. Ze bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan veel Joden, overleefde een concentratiekamp en reisde daarna naar 64 landen om het evangelie te verkondigen. Haar laatste vijf levensjaren moest ze noodgedwongen zwijgend doorbrengen. Ondanks haar wereldwijde bekendheid werd deze "Zwerfster voor God" gekenmerkt door een bijna jaloersmakende eenvoud.

In deze glossy ontmoeten we niet alleen Corrie, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We ontdekken de geschiedenis van het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en zoomen in op de boodschap die Corrie wereldwijd bracht van Gods liefde en vergeving.

'Corrie' is een inspirerend en prachtig vormgegeven magazine dat wordt uitgegeven in samenwerking met het Corrie ten Boom huis in Haarlem.

Corrie - glossy
€ 9,90
voorraad onbekend
Sestra Mama (Jente)

Het opvoedingsblad Jente is er nu ook als Sestra Mama, een lifestyle blad voor (aanstaande) moeders in een leuke glossy uitvoering.

Perfectie lijkt het uitgangspunt in onze maatschappij en dat is ook het leven van christelijke moeders ingeslopen. Een perfect lijf, perfecte opvoeding, perfecte kids... maar het is zwaar om alle ballen in de lucht te houden op deze manier. Met Sestra mama willen we vrouwen een moment van rust geven en laten nadenken over de manier waarop ze in het leven staan, als moeder en als vrouw.

Onderwerpen als werk, (geloofs)opvoeding, lifestyle en veel persoonlijke verhalen staan centraal. Uit panelgesprekken bleek dat moeders met name graag interviews met andere (on)bekende moeders lezen. Ook zoeken ze verdieping in hoe ze de opvoeding aanpakken. Samen gaan we op zoek naar zegeningen te midden van snottebellen en stress. Sestra mama geeft je als moeder het gevoel dat goed, goed genoeg is! In het eerste nummer:- Verhaal van een moeder die haar kind verloor- Zó richt je je huis leuk in- Weer aan het werk als de kids naar school zijn- Seksuele opvoeding in het #metoo tijdperk- 'Ik raakte burn-out na mijn derde kind'

Sestra Mama (Jente) Hoogenboom, Eline
€ 9,95
voorraad onbekend
STEL,

"Stel " is een nieuw magazine voor dertigers wat bedoelt is om te inspireren, maar ook een blad wat schuurt en spiegelt.

Dertigers en veertigers hebben hun leven goeddeels op de rit. Ze hebben een baan, een woonplaats en wel of geen gezin. Enerzijds is dat veilig, anderzijds kan het kriebelen. Is dit alles? Waar haal ik uitdaging vandaan? Ben ik wie ik had willen worden? Hoe verhoud ik me tot verwachtingen van mijn omgeving? Stel, stelt deze thema's aan de orde. Franca Treur en haar broer Harmen vertellen over hun ontwikkeling: de een komt tot levend geloof, de ander haakt af van dat zelfde geloof. Er zijn o.a. rubrieken over een bijzondere sport, het belang van humor en de vorming van een gezond zelfbeeld. Daarnaast is er veel ruimte voor sprekende beeldverhalen.

Stel, is spiegelend, verrassend en een beetje ontregelend. Met waardering voor achtergrond en opvoeding en respect voor ieders eigenheid.

Marja Verhoeve (1982) studeerde Nederlandse Taal en Cultuur en is docent Nederlands aan het Wartburg College. Ze maakte eerder o.a. het blad Hervst naar aanleiding van 500 jaar reformatie.

Met bijdragen van o.a. Cocky Drost, Rick de Gier, Femke Hagoort, Annemarie van Heijningen, Arnold Huijgen, Pieter Verhoeve en Tim van Wijngaarden (TimZingt).

STEL,
€ 9,95
voorraad onbekend
Klooster! Verzoening

Klooster! magazine voorjaar 2020 gaat dit keer over Verzoening. Zuster Emmanuele van Lioba: 'Verzoening is mensenwerk',

Thema's: Verzoening na een grote ramp, Wat zeggen de oude boeken? en nog veel meer...

zie ook www.kloostermagazine.nl

Klooster! Verzoening
€ 9,95
voorraad onbekend