Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke glossys

Er verschijnen op dit moment weer verschillende nieuwe leuke christelijke glossy´s die heerlijk zijn voor even tussendoor. Leuk om te krijgen, feestelijk om te geven. Een mooi christelijk tijdschrift: ideaal voor erbij of als vervanging van een bloemetje, of misschien wel juist voor jezelf!

De meest bekende magazines zijn de uitgave van Puur! Sestra en Klooster!

Sestra Zomer 2019

Het Sestra Zomermagazine 2019 heeft als thema Dichtbij. Genieten is deze zomer dichterbij dan je denkt.

Wat is het heerlijk om in zomer tijd te nemen om weer dichterbij te komen. Dichterbij je geliefden, de natuur en jezelf. Ontspannen en genieten van elkaar. Neem een beetje afstand van je leven van elke dag en ontdek hoe dichtbij God is.

In dit bijzondere Sestra magazine vind je inspiratie voor gesprekken van hart tot hart, voorhet schrijven van je eigen biografie, voor een leuk buurtfeest in de straat of op de camping en de lekkerste limonades.

natuurlijk vind je in de Sestra Zomer ook veel lekker-leesartikelen en DIY,

Het magazine bevat ook het Sestra-vakantieschriftje en zelfpluk-receptkaarten.

Sestra Zomer 2019
€ 9,50
voorraad onbekend
Klooster! Stilte
Klooster! Stilte
€ 9,95
voorraad onbekend
Fier
Fier Auteurs, Diverse
€ 7,95
voorraad onbekend
Droom van God  glossy

God heeft een bijzondere droom: een wereld vol mensen die zijn bovennatuurlijke liefde ontvangen, beantwoorden en aan elkaar doorgeven.

Omdat God liefde is, dwingt Hij mensen niet om zijn liefde te beantwoorden. Echte liefde kun je immers niet opeisen. Ware liefde komt van twee kanten. Hierin ligt een zeker risico. God besloot in zijn liefde onze keuze altijd te respecteren, hoe die ook uit zou pakken.

In deze glossy schildert Wilkin op meesterlijke wijze hoe de droom van God is veranderd in een heuse nachtmerrie en hoe God ons niet aan ons lot heeft overgelaten. In Jezus kwam God zelf onze gebroken wereld binnen om ons te laten zien dat wíj de droom van God zijn. Hij moet er niet aan denken dat wij zijn liefde niet willen ontvangen.

Laat je meenemen in het grote verhaal van God met deze wereld en ontdek dat God jóu nodig heeft voor de vervulling van zijn droom. Een ijzersterk verhaal met schitterende illustraties van Glenn van der Mull.

Droom van God glossy Kamp, W. van de
€ 7,95
voorraad onbekend