Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke kalenders en agenda's 2020

Een nieuwe christelijke agenda of kalender voor 2020 kopen? U vindt bij Ichthusboekhandel volop christelijke familieplanners, kalenders en agenda's in de winkels en uiteraard ook op onze website een ruim assortiment.

In de winkels is meestal van elke agenda of kalender wel een inkijkexemplaar aanwezig. Hieronder treft u een eerste overzicht.

NB. Christelijke agenda's, familieplanners en kalenders beginnen in principe de week met de zondag.

Bekende auteurs zoals Max Lucado en Mattie de Bruine , maar ook de Puur Agenda, de Leef Agenda, de Vrolijk agenda liggen voor u klaar bij Ichthusboekhandel na verschijnen.

Bijbelse Scheurkalender | Bijbelse Dagboek bestemd voor 2020 | Bijbelse dagboeken (niet jaargebonden) | Christelijke vrouwenagenda's

uw christelijke agenda 2020 kopen kan bij Ichthusboekhandel.nl

20 artikelen
pagina 1 van 2
Vrolijk Agenda 2020 - klein

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-jaaragenda voor vrouwen welke voor het 10e jaar verschijnt. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. Elke pagina is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.

De week begint op maandag.

Een kleurrijk en betekenisvol 2020gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Klein heeft dezelfde inhoud als Vrolijk Agenda 2020 Groot

Formaat 100 x 150 mm
Hardcover met goudfolie
Goudkleurige ringband
Dichtbindelastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - klein Essencio
€ 13,95
voorraad onbekend
Vrolijk Agenda 2020 - groot

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-agenda voor vrouwen. Voor het tiende jaar verschijnt deze handige altijd bij de hand hulp om je leven overzichtelijk te houden. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Voor 2020 is het thema: natuurlijke contrasten. De natuur zit vol contrasten die elkaar steeds afwisselen. De dorheid van de winter maakt plaats voor groei in de lente. Ook in het leven vindt je deze contrasten terug. Je geniet van een rustige wandeling na een hectische werkdag. Of je wordt vrolijk van een lief gebaar in een verdrietige situatie. Daarom, een ode aan natuurlijke contrasten, die soms heel bijzonder, soms heel eenvoudig kunnen zijn.

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je algemene en/of christelijke wijsheid. Elke spread is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.

De week begint op maandag. Een kleurrijk en betekenisvol 2020 gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Groot heeft dezelfde inhoud als de kleine Vrolijk Agenda 2020

Formaat 150 x 210 mm
Hardcover met goudfolie
Ringband
Dichtbind elastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - groot Essencio
€ 15,95
voorraad onbekend
Essencio Business Agenda 2020

De Essencio Business Agenda 2020 is wat je zoekt als agenda in een druk bestaan. Thema's die jou raken en die je energie geven.

Thema's waar de Essencio agenda bekend om is:

* Silence
* nature
* focus
* growth
* joy

Handige overzichten, prachtig artwork en een stijl die bij jou past. Een agenda die jou helpt om steeds weer stil te worden, je te verwonderen en door te gaan.

Achtergrondinformatie:
De Essencio Business Agenda is dé zakelijke agenda voor ondernemende vrouwen. Deze Engelstalige agenda is voor hen die van stijl en overzicht houden en interesse hebben in groei, ontwikkeling, natuur, onthaasting en mindstyle.

Een stijlvolle, luxe maar ook eenvoudige agenda. De agenda laat je niet afleiden van waar het om gaat: het organiseren van je tijd. Met heel veel ruimte en aandacht voor notities iedere week, voor zowel projecten als privé. En alle quotes zijn positief en gaan over bewust leven, met diepgang. Ze verrassen je en laten je nadenken, dat is waar Essencio voor staat. De agenda is van goede kwaliteit, praktisch ingedeeld, heeft een extra notitieboek achterin, een leeslint en sluit met een elastiek.

In de agenda vind je o.a.:

* Een helder weekoverzicht, met ruimte voor aantekeningen
* Een dankbaarheidsreminder per week
* Note to self-ruimte per week
* Quotes over natuur, stilte, vreugde, ontwikkeling en mindstyle
* Prachtig rustig (natuur)beeld
* Veel notitieruimte per week
* Notitieboek achterin: 48 pagina's (gelineerd, geruit en blanco)
* Bewaarmapje achterin voor losse papieren

Onze wens voor jou in 2020: What if the noise that keeps you from the important things would fade away? What if the clutter around you would become invisible? What if you'd stop caring about everyone's opinion? Then you'd grow, into your best self. That is what we wish for you in 2020. Live for what's important. Grow into your happiest, strongest and wisest self.

Maak er een mooi jaar van!

Essencio Business Agenda 2020 Essencio
€ 19,95
voorraad onbekend
Max Lucado agenda 2020

Al jarenlang zeer geliefd, de Max Lucado agenda 2020 groot formaat, waar al je afspraken in kunnen. Een agenda vol bemoedigende teksten, maar vooral veel ruimte om je activiteiten te ordenen en het nodige overzicht te behouden.

De Agenda is vol bemoedigingen en inspirerende teksten van Max Lucado. Praktisch met twee pagina's schrijfruimte per week. Beginnend op zondag kun je een hele week plannen.

Handige liniaal en plastic opberghoes voor losse materialen. Gebonden door een zeer compacte ringband. Formaat A5 met harde kaft.

Max Lucado agenda 2020 Lucado, Max
€ 14,99
voorraad onbekend
PUUR! agenda / 2020

De PUUR agenda 2020 is ook in 2020 weer opnieuw je fysieke geheugendrager. Een nieuwe agenda is een nog niet geschreven jaar vol mogelijkheden om nieuwe avonturen te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Of je nu kleine plannen hebt of grootse, in je eentje of met het hele gezin, in deze PUUR! agenda passen ze allemaal.

Kleurrijk vormgegeven en met veel extra schrijfruimte, dus je kunt ermee doen wat je maar wilt.

Tijd om nieuwe herinneringen te maken en vast te houden!

De Puur agenda volgt de weekindeling waarbij een week op maandag start vanwege de planning.

PUUR! agenda / 2020
€ 17,99
voorraad onbekend
Vrolijk Familieplanner 2020

De Vrolijk Familieplanner 2020 is een lifestyle-planner voor gezinnen, die voor het 10e jaar verschijnt. Een planner waarbij je proeft dat deze écht met aandacht en zorg is gemaakt, iedere week is net even anders.

Iedere week vind je voldoende ruimte voor al je afspraken voor zes gezinsleden. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog – vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. De week begint op maandag.

*Ook verkrijgbaar als agenda in groot en klein formaat, en als schoolseizoenagenda. De Vrolijk Agenda's hebben allemaal dezelfde inhoud.

Formaat: A4 (297 x 210 mm)
Softcover + goudfolie
Zwarte ringband met haakje
Geheel full color
Start op maandag

Vrolijk Familieplanner 2020 Essencio
€ 14,95
voorraad onbekend
LEEF! Agenda 2020 Groot

De Leef agenda 2020 Groot is een echt praktische werkagenda voor vrouwen en gezinnen waar een hoop moet / mag gebeuren. De agenda is met aandacht samengesteld door Annemarie van Heijningen en bevat naast uiteraard een praktische indeling ook allerlei illustraties, bemoedigende teksten en eye-openers voor het gezin en alles wat daar bij komt kijken.

De Leef Agenda 2020 helpt vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God. Annemarie van Heijningen doet dit met haar gebruikelijke humor en authenticiteit.

Ontspannen leven met God als "a way of life". Om het hoofd koel en het hart warm te houden. Met elastiek om alles goed bij elkaar op z'n plek te houden en zo het overzicht te bewaren.

LEEF! Agenda 2020 Groot Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 13,99
voorraad onbekend