Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke kalenders en agenda's 2020

Christelijke agenda of kalenders voor 2020 kopen? U vindt bij Ichthusboekhandel volop christelijke kalenders, familieplanners en agenda's in de winkels en uiteraard ook op onze website een ruim assortiment.

Kijk maar eens rond naar wat nu leverbaar is. Wij leveren direct uit voorraad bij verschijnen en ook grotere aantallen vormen voor ons geen hindernis. In de winkels is meestal een inkijkexemplaar aanwezig.

NB. Christelijke agenda's, familieplanners en kalenders beginnen in principe de week met de zondag.

Bekende auteurs zoals Max Lucado en Mattie de Bruijne , maar ook de Puur Agenda, de Leef Agenda, de Vrolijk agenda en de FEM agenda liggen straks allemaal weer voor u klaar bij Ichthusboekhandel.

Bijbelse Scheurkalender | Bijbelse Dagboek bestemd voor 2020 | Bijbelse dagboeken (niet jaargebonden) | Christelijke vrouwenagenda's

Vrolijk Agenda 2020 - klein

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-jaaragenda voor vrouwen welke voor het tiende jaar verschijnt. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. Elke spread is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.
De week begint op maandag. Een kleurrijk en betekenisvol 2020gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Klein heeft dezelfde inhoud als Vrolijk Agenda 2020 Groot

Formaat 100 x 150 mm
Hardcover met goudfolie
Goudkleurige ringband
Dichtbindelastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - klein Essencio
€ 12,95
voorraad onbekend
Vrolijk Agenda 2020 - groot

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-jaaragenda voor vrouwen welke voor het tiende jaar verschijnt. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Voor 2020 is het thema: natuurlijke contrasten. De natuur zit vol contrasten die elkaar steeds afwisselen. De dorheid van de winter maakt plaats voor groei in de lente. Ook in het leven vindt je deze contrasten terug. Je geniet van een rustige wandeling na een hectische werkdag. Of je wordt vrolijk van een lief gebaar in een verdrietige situatie. Daarom, een ode aan natuurlijke contrasten, die soms heel bijzonder, soms heel eenvoudig kunnen zijn.

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je algemene en/of christelijke wijsheid. Elke spread is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.
De week begint op maandag. Een kleurrijk en betekenisvol 2020 gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Groot heeft dezelfde inhoud als de kleine Vrolijk Agenda 2020

Formaat 150 x 210 mm
Hardcover met goudfolie
Ringband
Dichtbind elastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - groot Essencio
€ 14,95
voorraad onbekend
Essencio Business Agenda 2020
Essencio Business Agenda 2020 Essencio
€ 18,95
voorraad onbekend
Agenda 2020 bloemen

De Mattie de Bruine Agenda 2020 heeft als thema Bloemen. Opnieuw een praktische agenda die voor veel vrouwen al jarenlang vertrouwd is en haar nut al negentien jaar bewijst.

Al jarenlang zijn de sfeervolle agenda's van Mattie de Bruine een begrip. En dat is niet verwonderlijk: met haar stijlvolle aquarellen weet De Bruine een vast publiek aan zich te binden.

In deze agenda laat De Bruine zich van haar beste kant zien: de verfijnde bloemenillustraties geven de gebruiker van deze agenda het hele jaar door een verrassende natuurbeleving.

De agenda heeft veel notitieruimte en een liniaal die fungeert als bladwijzer. De handige ringband draagt bij aan een prettig gebruik. De zondag geldt uiteraard als eerste dag van de week.

Agenda 2020 bloemen Bruine, Mattie de
€ 12,95
voorraad onbekend
Agenda 2020 terdege

Het Blad Terdege komt met iets nieuws: een agenda voor 2020. Want hoe handig een digitale agenda ook is, er gaat niets boven een mooi papieren exemplaar.

De Terdege agenda 2020 is een agenda geworden zoals wij die zelf het handigst vinden:

* Op elke rechterpagina staat een weekoverzicht,
* Links is er ruimte om notities of handige to-do-lijstjes te maken.
* Fraaie foto's, mooi vormgegeven Bijbelteksten en inspirerende spreuken
* De vormgeving is lekker fris en puur.

Dat alles bij elkaar maakt de Terdege Agenda tot een fijne agenda die je graag wilt gebruiken! De week begint op zondag.

Doelgroep: Vrouwen, vooral abonnees van Terdege

Agenda 2020 terdege Terdege
€ 12,95
voorraad onbekend
Vrolijk Agenda 19/20 - schoolseizoen
Vrolijk Agenda 19/20 - schoolseizoen Essencio
€ 16,95
voorraad onbekend
Vrolijk Familieplanner 2020
Vrolijk Familieplanner 2020 Essencio
€ 14,95
voorraad onbekend
LEEF! Familieplanner 2020
LEEF! Familieplanner 2020 Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 11,99
voorraad onbekend
Kerkenwerkagenda 2020

De kerkenwerkagenda 2020 is er speciaal voor iedereen die actief is in een kerkelijk ambt,of het nu een predikant, kerkenraadslid of pastoraal werker is.

Opvallend is dat de kerkenwerkagenda 2020 ook oecumenisch gebruikt wordt, omdat zowel protestanten als katholieken hier gebruik van maken.

Praktisch, gebruiksvriendelijk en informatief, met:

* bijbelleesrooster in het calendarium opgenomen
* namen van zondagen, kleuren van het kerkelijk jaar
* (semi-)kerkelijke bijeenkomsten en adressen
* feest- en gedenkdagen van meerdere religies
* jaarplanner voor 2020 en 2021
* aparte (handige) bladzijde voor de zondag
* december 2019 als extra om op tijd over te stappen
* apart adressenboekje

Ichthusboekhandel is de plek om de Kerkenwerkagenda 2020 te kopen.

Kerkenwerkagenda 2020
€ 9,99
voorraad onbekend