Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke kalenders en agenda's 2020

Een nieuwe christelijke agenda of kalender voor 2020 kopen? U vindt bij Ichthusboekhandel volop christelijke familieplanners, kalenders en agenda's in de winkels en uiteraard ook op onze website een ruim assortiment.

In de winkels is meestal van elke agenda of kalender wel een inkijkexemplaar aanwezig. Hieronder treft u een eerste overzicht.

NB. Christelijke agenda's, familieplanners en kalenders beginnen in principe de week met de zondag.

Bekende auteurs zoals Max Lucado en Mattie de Bruine , maar ook de Puur Agenda, de Leef Agenda, de Vrolijk agenda liggen voor u klaar bij Ichthusboekhandel na verschijnen.

Bijbelse Scheurkalender | Bijbelse Dagboek bestemd voor 2020 | Bijbelse dagboeken (niet jaargebonden) | Christelijke vrouwenagenda's

uw christelijke agenda 2020 kopen kan bij Ichthusboekhandel.nl

14 artikelen
pagina 1 van 2
Max Lucado agenda 2020

Al jarenlang zeer geliefd, de Max Lucado agenda 2020 groot formaat, waar al je afspraken in kunnen. Een agenda vol bemoedigende teksten, maar vooral veel ruimte om je activiteiten te ordenen en het nodige overzicht te behouden.

De Agenda is vol bemoedigingen en inspirerende teksten van Max Lucado. Praktisch met twee pagina's schrijfruimte per week. Beginnend op zondag kun je een hele week plannen.

Handige liniaal en plastic opberghoes voor losse materialen. Gebonden door een zeer compacte ringband. Formaat A5 met harde kaft.

Max Lucado agenda 2020 Lucado, Max
€ 14,99
voorraad onbekend
PUUR! agenda / 2020

De PUUR agenda 2020 is ook in 2020 weer opnieuw je fysieke geheugendrager. Een nieuwe agenda is een nog niet geschreven jaar vol mogelijkheden om nieuwe avonturen te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Of je nu kleine plannen hebt of grootse, in je eentje of met het hele gezin, in deze PUUR! agenda passen ze allemaal.

Kleurrijk vormgegeven en met veel extra schrijfruimte, dus je kunt ermee doen wat je maar wilt.

Tijd om nieuwe herinneringen te maken en vast te houden!

De Puur agenda volgt de weekindeling waarbij een week op maandag start vanwege de planning.

PUUR! agenda / 2020
€ 17,99
voorraad onbekend
LEEF! Agenda 2020 Groot

De Leef agenda 2020 Groot is een echt praktische werkagenda voor vrouwen en gezinnen waar een hoop moet / mag gebeuren. De agenda is met aandacht samengesteld door Annemarie van Heijningen en bevat naast uiteraard een praktische indeling ook allerlei illustraties, bemoedigende teksten en eye-openers voor het gezin en alles wat daar bij komt kijken.

De Leef Agenda 2020 helpt vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God. Annemarie van Heijningen doet dit met haar gebruikelijke humor en authenticiteit.

Ontspannen leven met God als "a way of life". Om het hoofd koel en het hart warm te houden. Met elastiek om alles goed bij elkaar op z'n plek te houden en zo het overzicht te bewaren.

LEEF! Agenda 2020 Groot Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 13,99
voorraad onbekend
LEEF! Agenda 2020 klein

De Leef agenda 2020 klein is een echte handzame werkagenda voor vrouwen die een hoop te doen hebben. De agenda is met aandacht en plezier samengesteld door Annemarie van Heijningen en bevat naast uiteraard een praktische indeling ook allerlei illustraties, bemoedigende teksten, relativeringen en eye-openers voor dagelijks gebruik in gezin en werk .

De Leef Agenda helpt vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezieling, bezinning en een dagelijkse wandel met God.

Ontspannen leven met God als "a way of life". Om het hoofd koel en het hart warm te houden. Met elastiek om alles goed bij elkaar op z'n plek te houden.

LEEF! Agenda 2020 klein Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 9,99
voorraad onbekend
LEEF! Familieplanner 2020

De Leef Familieplanner 2020 is met veel plezier en zorg samengesteld door Annemarie van Heijningen-Steenbergen (schrijver, spreker en columnist) en eigentijds vormgegeven. Een handige gezinsplanner voor alle afspraken en de organisatie van een dynamisch huishouden.

Enkele aandachtspunten:

* Begint op zondag
* schrijf- en planruimte voor 6 gezinsleden.
* Fraaie teksten om over na te denken
* makkelijk om op zichtbare plaats op te hangen

Heeft u een vraag over de LEEF! Familieplanner 2020 van Annemarie van Heijningen-Steenbergen? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail

LEEF! Familieplanner 2020 Heijningen-Steenbergen, Annemarie van
€ 11,99
voorraad onbekend