Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke Kerstpakketten

Kerstattenties kopen voor de kerk doet u bij Ichthusboekhandel

Een kerstpresentjes, of een Kerstpakket zijn niet alleen maar aanvullingen op een vaak al overdadige maaltijd, maar mogen best een zinvol cadeau bevatten. Als Ichthusboekhandel leveren we duizenden kerstattenties aan scholen, kerken en bedrijven.

Dat betekent dat we de inhoud en betekenis van Kerst en het Nieuwe jaar op een actuele manier willen invullen. De vorm kan een CD, DVD, een mooie kaart, een Bijbels dagboek 2020 of een christelijke kalender / agenda's 2020, zijn maar ook een aantrekkelijke bijbel of een inspirerend boek!

Onderstaand geven wij u een eerste impressie. Als het over grote aantallen of een leuke samenstelling met bijv. Israël-produkten gaat kunt u altijd contact opnemen met ons voor een maatwerkoplossing. We kunnen dit ook voor u leuk inpakken en op locatie afleveren.

Meestal zien we dat men een cadeau bij ons koopt en een bestaand kerstpakket daarmee verrijkt. Het krijgt daardoor een finishing door er een goede inhoud aan mee te geven.

Voor grotere aantallen bel of mail ons. We kunnen dan vaak een mooi aanbod doen.

11 artikelen
pagina 1 van 2
Kerstboodschap

Het boek "Kerstboodschap" door Tim Keller is een ideaal kerstcadeau waarin het diep ontroerende en intellectueel uitdagende verhaal over de geboorte van Jezus Christus verteld en uitgelegd wordt. Het is een bijzonder boek wat geschikt is om aan familieleden, buren, collega's te geven. Maar ook ideaal als kerstcadeau bij een kerstpakket.

Veel niet-christenen denken dat ze aardig zicht hebben op het verhaal van Kerst. Elk jaar verschijnen de kerststallen in etalages en in winkelcentra en supermarkten zijn de liedjes over herders en engelen niet van de lucht. En ondanks die overvloed van allerlei al dan niet christelijke verwijzingen in onze huidige cultuur, zijn maar weinig mensen vertrouwd met de eigenlijke boodschap van het Bijbelse verhaal. In dit nieuwe boek neemt Tim Keller de lezer mee op een verhelderende reis naar de verrassende en ongedachte achtergronden van Kerst. Door de boodschap van hoop en verlossing te begrijpen die in nieuws over Jezus geboorte besloten ligt, zullen de lezers de bevrijdende en verlossende kracht van Gods genade op een diepere en meer zinvolle manier ervaren en begrijpen.

Keller laat zien wat de belangrijkste boodschap van Kerst is: Alleen God heeft het leven, de waarheid en de blijdschap die wij missen- hierdoor biedt hij troost aan wie dat zoeken. Publishers Weekly Tim Keller was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen van hem een groot aantal boeken, waaronder de bestseller: in alle redelijkheid, de vrijgevige God, Bidden en het Huwelijk.

Het boek Kerstboodschap is het ideale cadeau voor familie, vrienden en collega's wanneer we graag het verhaal van Kerst willen vertellen. Je kunt het lezen als boek in de periode van advent, maar ook tijdens de Kerstdagen.

Kerstboodschap is de Nederlandse vertaling van het boek: Hidden Christmas, wat oorspronkelijk in Amerika verscheen in 2016.

Kerstboodschap Keller, Tim
€ 14,95
voorraad onbekend
Kerst bij Joke Buis

Kerst bij Joke Buijs is een prachtige samengestelde CD met de oude bekende liederen van Johannes de Heer met Kerst als verbindend thema. Eigentijds, maar ook puur.

Iedereen heeft zo zijn eigen associaties met het vieren van kerst. Voor Joke Buis is dat de gezelligheid en geborgenheid van het samenzijn en het samen zingen voor God. Na het succes van haar 'Johannes de Heer Sessies' presenteert ze op 1 oktober 2017 haar nieuwe album 'Kerst bij Joke' met twaalf sfeervolle, bekende en minder bekende kerstliederen. Gedurende december volgt een reeks concerten waarvoor de kaartverkoop inmiddels gestart is.Met 'Kerst bij Joke' doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek.Joke luistert en zingt zelf al jaren lang oude, engelse kerstliedjes: “Ik dacht: 'dit zijn prachtige melodieën. Wat jammer dat de tekst niet in onze moedertaal is. Er zou dan zoveel meer mee kunnen gebeuren.”Samen met Matthijn Buwalda en Harold ten Cate werden liederen als 'In the bleak midwinter' en 'O Little Town of Bethlehem' voorzien van een Nederlandse vertaling en met de band kreeg de muziek een nieuwe frisse uitvoering: laagdrempelig en sympathiek met respect voor het oude en gevoel voor sfeer. Ook liederen die we al in het Nederlands kennen, zoals 'Nu zijt wellekome' en 'Op U mijn Heiland blijf ik hopen' zijn door Joke en haar team bewerkt.'Kerst bij Joke' heeft meer gemeen met de 'Johannes de Heer' projecten dan alleen de muziek, die met hetzelfde gevoel voor verbinding en samenzang is gemaakt. “Johannes de Heer hoorde in zijn tijd mooie engelse liederen die hij in zijn moedertaal wilde verspreiden. Wat dat betreft volg ik in zijn voetsporen” aldus Joke. “Bovendien hebben we 'Zorg toch dat ieder het weet' uit de Johannes de Heer bundel vervlochten met een nieuwe vertaling van 'Go tell it on the mountain', omdat de boodschap van het vertellen over Jezus' liefde er zo mooi bij aan sloot.”Trackkist: 1. Bethlehem (O little town of bethlehem)2. Laat iedereen het horen (Go tell it on the mountain)3. Kom, O langverwachte Jezus (Come thou long-expected Jesus)4. Op U mijn Heiland5. Eer zij God in onze dagen6. In de koude winter (In the bleak midwinter)7. Stilte over alle landen - Stille Nacht8. Door de stilte heen (It came upon a midnight clear)9. U bent meer dan welkom (Nu zijt wellekome)10. Wie is dit kind? (What child is this?)11. Drie wijzen (We three kings)12. Nu is er hoop (Joy to the world)

Kerst bij Joke Buis Buis, Joke
€ 15,-
voorraad onbekend
Geschenk van kerst

Ontdek de geschenken van kerst

De bekende evangelist Billy Graham helpt u om het kerstfeest te begrijpen en te beleven als nooit tevoren.
U ontdekt de heilige roeping van Maria, Jozefs stappen in geloof en het nieuwe perspectief van de herders.
Leer ook het kind zelf kennen, dat op een dag de mensen zal onderwijzen en genezen.

HET GESCHENK VAN KERST BRENGT DE WARE REDEN OM HET KERSTFEEST TE VIEREN DICHTBIJ.

Door overdenkingen en liederen komt u op het spoor van de rijkdom van kerst: een overvloed van hoop, zekerheid, vreugde, liefde en vrede.

De Auteur
Billy Graham werd geboren op 7 november 1918 op het platteland van Noord-Carolina als zoon van een melkveehouder. Hij trouwde in 1943 met Ruth Bell, zij stierf in 2007. Samen kregen zij 3 dochters en 2 zonen.

Graham is een bekende Amerikaanse schrijver, prediker en evangelist. In 1934 kwam hij tijdens een bijeenkomst tot een levend geloof. Graham begon in 1947 met de jaarlijkse Billy Graham Crusades, bijeenkomsten waar duizenden mensen kwamen. 215 miljoen mensen, in 185 landen, hebben hem live horen (s)preken. Door zijn Crusades (kruistochten), heeft Graham het Evangelie verkondigd aan meer mensen dan wie ook in de geschiedenis van het christendom.
In de VS richtte hij een organisatie op, de Billy Graham Association, die o.a. wekelijkse radio-uitzendingen (al ruim 50 jaar), tijdschriften, films en columns in kranten verzorgt. Graham begon in 1956 met het uitbrengen van Christianity Today, nog steeds één van de meest toonaangevende bladen binnen de evangelische beweging.

Graham heeft een groot aantal boeken op zijn naam staan, onder meer:

Hoe is het thuis, antwoorden op vragen over de hemel
Bijna Thuis
De weg naar innerlijke vrede
Eeuwige hoop (dagboek)
Hoop voor iedere dag (dagboek)

Geschenk van kerst Graham, Billy
€ 4,95
voorraad onbekend
De Zoon

De Zoon is een bundel met 18 nieuwe christelijke kerstverhalen om zelf te lezen of misschien wel juist om aan anderen te vertellen.

Een vreemdeling oppikken van een parkeerplaats. Betaalde liefde voor een gehandicapte. Eenzamen en behoeftigen die een vorstelijk maal voorgezet krijgen. Kerst in de schuilkelder, terwijl een bommentapijt op de stad neerdaalt. Een dominee die zijn laatste kerstpreek houdt voor een groep Syriërs. Het is zomaar een greep uit de verhalen in deze bundel.

Verhalen horen bij de kersttijd. We vertellen ze elkaar, we lezen ze voor in het gezin, de kerk of in een kerstviering op kerstavond. Of we zitten ze stil in een hoekje te lezen. In dit boek zijn achttien fonkelnieuwe verhalen opgenomen, geschreven door een keur aan auteurs, ervaren schrijvers en debutanten. Allemaal laten ze op geheel eigen wijze het licht van Kerst schijnen.

Aan deze bundel werken mee:
Geertje Bikker, Ria Borkent, Els Florijn, Marianne Florijn, Clasina van den Heuvel, Sytske de Jong, Maria de Jonge, Arie Kok, Sarah van der Maas, Joke Meeuse, Marieke van Meijeren, Rosalyn van Moorselaar, Cees Pols, Roelie Prins, Tineke Smith, Joke Verweerd, Nine de Vries, Helga Warmels.

De Zoon Florijn, Els; Kok, Arie; Warmels, Helga
€ 20,-
voorraad onbekend
Advent en Kerst

Samen met Dietrich Bonhoffer nadenken en meelopen in de beweging van Advent naar Kerst richting het Nieuwe Jaar.

De Duitse theoloog Dietrich Bonhoeffer spreekt met zijn krachtige teksten nog steeds heel veel mensen aan, ook al is het zowat 75 jaar geleden dat hij de dood vond. Dit meditatieve adventsboekje bevat voor iedere dag een tekst van Bonhoeffer en een prachtige fullcolour foto. Het dagboek is te gebruiken vanaf de eerste dag van Advent tot en met de eerste week van januari.

Het dagboekje is geschikt voor individueel gebruik in de stille tijd tijdens de adventsperiode of voor gebruik in een gespreksgroep of een samenkomst. Een prachtig cadeau.

Advent en Kerst Bonhoeffer, Dietrich
€ 14,50
voorraad onbekend
Geborgen en beschermd

In het full colour geschenkboekje 'Geborgen en beschermd' gaat Anselm Grün op zoek naar het geheim van de Kerstengel.

Rondom de stal van Bethlehem ontmoeten we talrijke engelen die als gezanten van God een bijzondere rol spelen. Zij verkondigen het geheim van Kerst en waken beschermend over de mensen. Anselm Grün volgt het spoor van deze engelen in het Kerstverhaal en laat zien dat zij nog steeds aanwezig zijn in het heel normale, alledaagse leven van gewone mensen in deze tijd.

De Kerstengel wil ons met zijn vleugels beschutten - als je je ogen voor hem opent.

Een bijzonder kerstgeschenk!

Geborgen en beschermd Grün, Anselm
€ 14,99
voorraad onbekend
Droom!

Droom! is een belevenis rond advent met biblejournaling en handlettering! De auteurs Esther van Lunteren en Kris Bossenbroek delen hun ervaring met jou en geven Advent en kerst een extra dimensie.

Met dit creatieve dagboek voor de adventstijd ontdek je een wereld aan dromen. Bijbelse dromen die met de komst van Jezus werden vervuld, of nog op hun vervulling wachten. Dromen die vaak beloften zijn. Ook word je uitgedaagd zelf weer te gaan dromen. Verwoord jouw hoop in een dromenlijst, en ontdek hoe jouw dromen gaan rijmen met die van Hem.

Elke dag sta je even stil bij jouw en Gods dromen, aan de hand van een korte overdenking. En elke dag krijgt dit extra betekenis of letterlijk vorm met biblejournaling- of handletteringopdrachten. Zo leef je bewust toe naar de komst van Jezus.

Droom je mee?

Droom! Lunteren, Esther van; Bossenbroek, Kris
€ 10,99
voorraad onbekend