Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke Kerstpakketten

Kerstattenties kopen voor de kerk doet u bij Ichthusboekhandel

Een kerstpresentjes, of een Kerstpakket zijn niet alleen maar aanvullingen op een vaak al overdadige maaltijd, maar mogen best een zinvol cadeau bevatten. Als Ichthusboekhandel leveren we duizenden kerstattenties aan scholen, kerken en bedrijven.

Dat betekent dat we de inhoud en betekenis van Kerst en het Nieuwe jaar op een actuele manier willen invullen. De vorm kan een CD, DVD, een mooie kaart, een Bijbels dagboek 2020 of een christelijke kalender / agenda's 2020, zijn maar ook een aantrekkelijke bijbel of een inspirerend boek!

Onderstaand geven wij u een eerste impressie. Als het over grote aantallen of een leuke samenstelling met bijv. Israël-produkten gaat kunt u altijd contact opnemen met ons voor een maatwerkoplossing. We kunnen dit ook voor u leuk inpakken en op locatie afleveren.

Meestal zien we dat men een cadeau bij ons koopt en een bestaand kerstpakket daarmee verrijkt. Het krijgt daardoor een finishing door er een goede inhoud aan mee te geven.

Voor grotere aantallen bel of mail ons. We kunnen dan vaak een mooi aanbod doen.

13 artikelen
pagina 1 van 2
Kerstboodschap

Het boek "Kerstboodschap" door Tim Keller is een ideaal kerstcadeau waarin het diep ontroerende en intellectueel uitdagende verhaal over de geboorte van Jezus Christus verteld en uitgelegd wordt. Het is een bijzonder boek wat geschikt is om aan familieleden, buren, collega's te geven. Maar ook ideaal als kerstcadeau bij een kerstpakket.

Veel niet-christenen denken dat ze aardig zicht hebben op het verhaal van Kerst. Elk jaar verschijnen de kerststallen in etalages en in winkelcentra en supermarkten zijn de liedjes over herders en engelen niet van de lucht. En ondanks die overvloed van allerlei al dan niet christelijke verwijzingen in onze huidige cultuur, zijn maar weinig mensen vertrouwd met de eigenlijke boodschap van het Bijbelse verhaal. In dit nieuwe boek neemt Tim Keller de lezer mee op een verhelderende reis naar de verrassende en ongedachte achtergronden van Kerst. Door de boodschap van hoop en verlossing te begrijpen die in nieuws over Jezus geboorte besloten ligt, zullen de lezers de bevrijdende en verlossende kracht van Gods genade op een diepere en meer zinvolle manier ervaren en begrijpen.

Keller laat zien wat de belangrijkste boodschap van Kerst is: Alleen God heeft het leven, de waarheid en de blijdschap die wij missen- hierdoor biedt hij troost aan wie dat zoeken. Publishers weeklyTim Keller was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen van hem een groot aantal boeken, waaronder de bestseller: in alle redelijkheid, de vrijgevige God, Bidden en het Huwelijk.

Het boek Kerstboodschap is het ideale cadeau voor familie, vrienden en collega's wanneer we graag het verhaal van Kerst willen vertellen. Je kunt het lezen als boek in de periode van advent, maar ook tijdens de Kerstdagen.

Kerstboodschap is de Nederlandse vertaling van het boek: Hidden Christmas, wat oorspronkelijk in Amerika verscheen in 2016.

Kerstboodschap Keller, Tim
€ 14,95
voorraad onbekend
De Ster (Hart van Kerst 2019)

De DVD Het verhaal van De ster volgt Bo, een kleine, maar dappere ezel. Hij verlangt naar een leven dat uit meer bestaat dan de dagelijkse sleur in de molen in het dorp.

Op een dag vindt hij de moed om te ontsnappen en begint hij eindelijk aan het avontuur van zijn dromen. Tijdens zijn reis wordt hij vergezeld door Ruth, een lief schaap dat haar kudde is verloren, en Dave, een duif met grote ambities. Samen met drie grappige kamelen en enkele excentrieke beesten uit een stal volgen Bo en zijn vrienden een ster. Ze worden dan per ongeluk helden in het bekendste en allereerste kerstverhaal.

* Nederlands gesproken animatiefilm voor het hele gezin
* Fantastisch, leuk en inspirerend!
* Waardige opvolger van 'De Leeuw van Juda'

Deze film is onderdeel van de actie Hart van kerst 2019.

De DVD wordt verkocht per 4 stuks, bedoeld voor uitdeling en is een serviceproduct. Inpakken kan niet bij deze DVD.

De Ster (Hart van Kerst 2019) Film
€ 11,96
voorraad onbekend
Kerst geschenk boekje

Het kerst geschenk Boekje bevat de bekende gedeelten uit de Bijbel over de geboorte van Christus: de aankondiging, de geboorte, de herders, de wijzen, Simeon en Anna.

Een prachtig cadeauboekje, mooi om toe te voegen aan een kerstpakket of kerstgeschenk, of om uit te delen aan relaties, personeelsleden, vrienden, kringleden of collega's. Ook geschikt om op de koffietafel te leggen. Je kunt het heerlijk doorbladeren en op bijna iedere pagina is kort en krachtig iets te lezen over de essentie van de boodschap van Kerst.

De verschillende thema's uit eerdere kerstuitgaven van leven.nu zijn verwerkt in het boekje en aangevuld met bijpassende tekstregels uit de Bijbel.

Gebonden boekje in het A6-formaat (105 x 148 mm). Hardcover en volledig in kleur.
Een geschenkboekje met veel inhoud.

Kerst geschenk boekje
€ 3,50
voorraad onbekend
Kerst bij Joke Buis

Kerst bij Joke Buijs is een prachtige samengestelde CD met de oude bekende liederen van Johannes de Heer met Kerst als verbindend thema. Eigentijds, maar ook puur.

Iedereen heeft zo zijn eigen associaties met het vieren van kerst. Voor Joke Buis is dat de gezelligheid en geborgenheid van het samenzijn en het samen zingen voor God. Na het succes van haar 'Johannes de Heer Sessies' presenteert ze op 1 oktober 2017 haar nieuwe album 'Kerst bij Joke' met twaalf sfeervolle, bekende en minder bekende kerstliederen. Gedurende december volgt een reeks concerten waarvoor de kaartverkoop inmiddels gestart is.Met 'Kerst bij Joke' doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek.Joke luistert en zingt zelf al jaren lang oude, engelse kerstliedjes: “Ik dacht: 'dit zijn prachtige melodieën. Wat jammer dat de tekst niet in onze moedertaal is. Er zou dan zoveel meer mee kunnen gebeuren.”Samen met Matthijn Buwalda en Harold ten Cate werden liederen als 'In the bleak midwinter' en 'O Little Town of Bethlehem' voorzien van een Nederlandse vertaling en met de band kreeg de muziek een nieuwe frisse uitvoering: laagdrempelig en sympathiek met respect voor het oude en gevoel voor sfeer. Ook liederen die we al in het Nederlands kennen, zoals 'Nu zijt wellekome' en 'Op U mijn Heiland blijf ik hopen' zijn door Joke en haar team bewerkt.'Kerst bij Joke' heeft meer gemeen met de 'Johannes de Heer' projecten dan alleen de muziek, die met hetzelfde gevoel voor verbinding en samenzang is gemaakt. “Johannes de Heer hoorde in zijn tijd mooie engelse liederen die hij in zijn moedertaal wilde verspreiden. Wat dat betreft volg ik in zijn voetsporen” aldus Joke. “Bovendien hebben we 'Zorg toch dat ieder het weet' uit de Johannes de Heer bundel vervlochten met een nieuwe vertaling van 'Go tell it on the mountain', omdat de boodschap van het vertellen over Jezus' liefde er zo mooi bij aan sloot.”Trackkist: 1. Bethlehem (O little town of bethlehem)2. Laat iedereen het horen (Go tell it on the mountain)3. Kom, O langverwachte Jezus (Come thou long-expected Jesus)4. Op U mijn Heiland5. Eer zij God in onze dagen6. In de koude winter (In the bleak midwinter)7. Stilte over alle landen - Stille Nacht8. Door de stilte heen (It came upon a midnight clear)9. U bent meer dan welkom (Nu zijt wellekome)10. Wie is dit kind? (What child is this?)11. Drie wijzen (We three kings)12. Nu is er hoop (Joy to the world)

Kerst bij Joke Buis Buis, Joke
€ 15,-
voorraad onbekend
Geschenk van kerst

Ontdek de geschenken van kerst

De bekende evangelist Billy Graham helpt u om het kerstfeest te begrijpen en te beleven als nooit tevoren.
U ontdekt de heilige roeping van Maria, Jozefs stappen in geloof en het nieuwe perspectief van de herders.
Leer ook het kind zelf kennen, dat op een dag de mensen zal onderwijzen en genezen.

HET GESCHENK VAN KERST BRENGT DE WARE REDEN OM HET KERSTFEEST TE VIEREN DICHTBIJ.

Door overdenkingen en liederen komt u op het spoor van de rijkdom van kerst: een overvloed van hoop, zekerheid, vreugde, liefde en vrede.

De Auteur
Billy Graham werd geboren op 7 november 1918 op het platteland van Noord-Carolina als zoon van een melkveehouder. Hij trouwde in 1943 met Ruth Bell, zij stierf in 2007. Samen kregen zij 3 dochters en 2 zonen.

Graham is een bekende Amerikaanse schrijver, prediker en evangelist. In 1934 kwam hij tijdens een bijeenkomst tot een levend geloof. Graham begon in 1947 met de jaarlijkse Billy Graham Crusades, bijeenkomsten waar duizenden mensen kwamen. 215 miljoen mensen, in 185 landen, hebben hem live horen (s)preken. Door zijn Crusades (kruistochten), heeft Graham het Evangelie verkondigd aan meer mensen dan wie ook in de geschiedenis van het christendom.
In de VS richtte hij een organisatie op, de Billy Graham Association, die o.a. wekelijkse radio-uitzendingen (al ruim 50 jaar), tijdschriften, films en columns in kranten verzorgt. Graham begon in 1956 met het uitbrengen van Christianity Today, nog steeds één van de meest toonaangevende bladen binnen de evangelische beweging.

Graham heeft een groot aantal boeken op zijn naam staan, onder meer:

Hoe is het thuis, antwoorden op vragen over de hemel
Bijna Thuis
De weg naar innerlijke vrede
Eeuwige hoop (dagboek)
Hoop voor iedere dag (dagboek)

Geschenk van kerst Graham, Billy
€ 4,95
voorraad onbekend
De Zoon

De Zoon is een bundel met 18 nieuwe christelijke kerstverhalen om zelf te lezen of misschien wel juist om aan anderen te vertellen.

Een vreemdeling oppikken van een parkeerplaats. Betaalde liefde voor een gehandicapte. Eenzamen en behoeftigen die een vorstelijk maal voorgezet krijgen. Kerst in de schuilkelder, terwijl een bommentapijt op de stad neerdaalt. Een dominee die zijn laatste kerstpreek houdt voor een groep Syriërs. Het is zomaar een greep uit de verhalen in deze bundel.

Verhalen horen bij de kersttijd. We vertellen ze elkaar, we lezen ze voor in het gezin, de kerk of in een kerstviering op kerstavond. Of we zitten ze stil in een hoekje te lezen. In dit boek zijn achttien fonkelnieuwe verhalen opgenomen, geschreven door een keur aan auteurs, ervaren schrijvers en debutanten. Allemaal laten ze op geheel eigen wijze het licht van Kerst schijnen.

Aan deze bundel werken mee:
Geertje Bikker, Ria Borkent, Els Florijn, Marianne Florijn, Clasina van den Heuvel, Sytske de Jong, Maria de Jonge, Arie Kok, Sarah van der Maas, Joke Meeuse, Marieke van Meijeren, Rosalyn van Moorselaar, Cees Pols, Roelie Prins, Tineke Smith, Joke Verweerd, Nine de Vries, Helga Warmels.

De Zoon Florijn, Els; Kok, Arie; Warmels, Helga
€ 20,-
voorraad onbekend
Jezus is geboren

Jezus is geboren is een uniek "flipboek" en is gemaakt door de Zandschepper. Het bevat het kerstverhaal in zandkunst en door het boekje over de duim te laten bewegen (flippen) zie je het verhaal van Kerst heel aansprekend langskomen.

In dit flipboek wordt het oude verhaal van Kerst opnieuw vertelt door zandkunst en vanuit verschillende perspectieven belicht. De Zandschepper neemt je mee in de verwondering voer de eeuwenoude beloftes en woorden van de Bijbel over de geboorte van Jezus Christus.

Dit boekje past bij het programma Sandy Tales en helpt gezinnen, kerken en organisaties om betekenisvol met Kerst bezig te zijn.

Een prachtig alternatief voor een kerstkaart bij uw buren, relaties of vrienden.

Jezus is geboren Zandschepper
€ 2,99
voorraad onbekend
Advent en Kerst
Advent en Kerst Bonhoeffer, Dietrich
€ 14,50
voorraad onbekend
Dag in dag uit / 2020

Dag in dag uit 2020 is een bijbels dagboek van het Leger des Heils en Arkmedia en al ruim 30 jaar zeer geliefd.

Dit is de gewone uitvoering van het dagboek Dag in Dag uit en bevat 365 toegankelijke overdenkingen die geschreven zijn door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Dag in Dag uit is een dagelijkse overdenking voor zowel beginnende als gevorderde bijbellezers.

Dag in Dag uit 2020 wordt veel gebruikt door kerken en organisaties rond Kerst. Dat gebeurd bijvoorbeeld om uit te delen aan ouderen of om groepen in de gemeente een blijk van waardering te geven voor betrokkenheid en ondersteuning.

Overleg met Ichthusboekhandel indien u grotere aantallen van Dag in Dag uit 2020 wenst. Voor contact!. Wij denken graag met u mee voor een goede prijs. Ichthusboekhandel bezorgt dit thuis of op het adres van de kerk . Tel. 079-3162081

Dag in dag uit / 2020
€ 6,50
voorraad onbekend
Bijbelse dagkalender 2020

De Bijbelse Dagkalender 2020 verschijnt dit jaar voor de 74e keer en is een zeer leesbaar christelijk dagboek bij een dagelijks meditatief moment, bij stille tijd of huiselijk gebruik aan tafel.

De meditaties zijn in 2020 opnieuw kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte. De Bijbelse Dagkalender volgt het Bijbelleesrooster 2020 van het Nederlands Bijbelgenootschap, dat aansluit bij het preekrooster dat veel predikanten volgen in de zondagse diensten. Dankzij dit rooster komt elk jaar een groot deel van de Schrift aan de orde.

Achter in de Bijbelse dagkalender 2020 zijn gebeden opgenomen voor dagelijks gebruik en bij belangrijke momenten in ons leven. Dankzij het register op de website is snel terug te vinden wanneer welke bijbeltekst wordt besproken.

Aan de Bijbelse Dagkalender werken ieder jaar achttien predikanten mee uit de Protestantse Kerk in Nederland.

De bijbelse Dagkalender is een uitstekend middel om mensen in de kerkelijke gemeente (of aan de rand) te bedanken voor hun betrokkenheid en te stimuleren dat in het nieuwe jaar 2020 opnieuw te doen.

Bij grotere aantallen verzenden wij gratis of leveren aan huis/kerk/locatie af op een nader af te spreken moment.

STAFFEL:

Vanaf 10 stuks kost de Bijbelse Dagkalender € 6,20 per stuk (U bespaart dan 27%)

Vanaf 50 stuks kost de Bijbelse Dagkalender € 5,20 per stuk en zo bespaart u dan 38%!

Vanaf 100 stuks kosten ze € 4,50 per stuk!

Omdat deze staffel sterk afwijkt kunnen wij die (nog) niet automatisch verwerken via onze website. Bel daarom met 079-3162081 en wij helpen u eenvoudig met het afwikkelen van de facturering (achteraf) en de betaalwijze.

Bijbelse dagkalender 2020
€ 8,49
voorraad onbekend