Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke kinderboeken week

Christelijke kinderboekenweek 2018

De christelijke boekenmaand wordt d.v. in oktober 2019 voor de 25ste keer bij Ichthusboekhandel georganiseerd. Het thema "Reis mee" van de algemene Kinderboekenweek is vertaald en uitgewerkt door de slogan: "Op Reis".

Drie auteurs
Het thema van de Christelijke Kinderboekenweek 2018 wordt in drie actieboeken uitgewerkt (zie binnenkort hieronder) Voor de onderbouw wordt dit een prentenboek van Hanneke Mostert en Hester Nijhof. Liesbet van Binsbergen schrijft voor de middenbouw en Leanne van Spronsen maakt een boek voor de bovenbouw.

CD en werkmap
Voor scholen, kerken en clubs en uiteraard vooral voor thuis verschijnt een nieuwe cd in de serie Oké4kids die aansluit bij het Thema van de christelijke kinderboekenweek.

Voor leerkrachten van basisscholen wordt een werkmap christelijke kinderboekenmaand gemaakt met les suggesties en verwerkingen rond het thema en de actieboeken.

Materiaal Christelijke Kinderboekenweek bestellen of het actiepakket? U vindt het bij Ichthusboekhandel.nl

Zullen we vriendjes zijn?
Zullen we vriendjes zijn? Dort, Evelien van
€ 9,99
voorraad onbekend
Mijn gezellige vriendenboek

Vrolijk invulboek voor kinderen.

Wat zijn je hobby's? Wat wil je later worden? In dit vrolijke vriendenboek is veel ruimte voor vriendjes en vriendinnetjes om leuke vragen te beantwoorden en te tekenen.

Met veel illustraties die het invullen nog leuker maken!

Mijn gezellige vriendenboek Berge, Marieke ten
€ 12,50
voorraad onbekend