Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

christelijke thriller weken 2019

De vakantie is het moment in het jaar om een boek te lezen en laten thrillers nu net het meest gelezen genre zijn tijdens de zomervakantie. Houd jij wel van een spannend christelijk boek en zoek je er nog één voor tijdens de zomervakantie? Van 1 juni t/m 31 juli 2019 vinden de christelijke thriller weken plaats.

Tijdens de thriller weken heb je keuze uit een achttal adembenemende thrillers van bekende auteurs voor vrouwen én mannen! Tijdens de actieperiode in de maanden juni en juli, betaal je voor deze acht spannende boeken slechts € 15,00 per stuk.

Harteloos

Steven James weet als geen ander ons te leiden door een web van leugen in de kersverse thriller Harteloos rond Patrick Bowers en zijn geliefden.

FBI-agent Patrick Bowers onderzoekt de zelfmoord van de zoon van een senator. Als hij het geheim achter deze daad probeert te ontrafelen en de eeuwenoude code probeert te achterhalen die licht op de zaak zou kunnen werpen, komt hij op een donker pad met vetes en dodelijke geheimen terecht. De mensen van wie hij houdt komen in gevaar

Harteloos James, Steven
€ 15,-
voorraad onbekend
Fataal bewijs

Fataal bewijs van Rachel Dylan is een spannende christelijke thriller die gaat over een gevaarlijk spel om veel geld wat zich voordoet in de farmaceutische wereld.

Advocate Kate Sullivan neemt het op tegen een groot farmaceutisch bedrijf uit de Big Pharma wereld.. Hun nieuwste en dure medicijn heeft levens verwoest en Kate wil gerechtigheid. Als er een klokkenluider dood gevonden wordt, neemt de zaak een onheilspellende wending.

Detective Landon Jones gaat de aanklacht van de klokkenluider onderzoeken en ontdekt zo dat het bedrijf een gevaarlijk spel speelt. Onderwijl wil hij in het reine komen met fouten uit zijn eigen verleden. Tevens probeert hij Kate te beschermen voordat de zaak ook haar fataal wordt........

Voor de liefhebbers van Dee Henderson, Terri Blackstock en Dani Pattrey

Auteur Rachel Dylan is tien jaar lang advocate geweest. Ze heeft meerdere juridische thrillers geschreven, waarvan Fataal bewijs haar debuut is in Nederland.

Fataal bewijs Dylan, Rachel
€ 15,-
voorraad onbekend
Hacker

Ted Dekker verrast opnieuw in een fascinerende thriller vol vaart over Nyah, de Hacker.

De 17-jarige Nyah is een briljante programmeur. Maar wanneer haar familie betrokken raakt bij een heftig ongeluk, heeft ze wel heel veel van haar vaardigheden nodig om het leven van haar moeder te redden met een dure exeperimentele hersenoperatie.

Nyah kan veel geld verdienen met het kraken van de firewalls van wereldbedrijven. Dan loopt één van haar klussen uit de hand. Ze wordt gedwongen om te vluchten. Die vlucht brengt haar in een onmogelijke realiteit. Een werkelijkheid die nooit had mogen bestaan voor een 17 jarige. Toch zet ze die stappen. Kan dit haar meoder redden?

Een must voor de liefhebber van Ted Dekker.

Hacker Dekker, Ted
€ 15,-
voorraad onbekend
Koud spoor

Detective Evie Blackwell krijgt het weer opnieuw voor de kiezen in de nieuwste thriller van Dee Henderson: Koud Spoor. Cold-case detective Evie wordt tot het uiterste uitgedaagd als ze een oude moordzaken moet oplossen.

In dit tweede deel over cold case detective Evie Blackwell wordt de druk op haar en de spanning voor ons flink opgevoerd wanneer Evie deel uit gaat maken van een prestigieuze taskforce. Deze Taskforce heeft als doel het traceren van langdurig vermiste personen. Terwijl Evie zich vastbijt in een vermissingszaak in één van de buitenwijken van Chigaco stapelen de raadsels zich op voor haar.

Koud spoor volgt chronologisch op Zwart water, maar kan uitstekend los gelezen worden. Dee Henderson is een geliefde auteur die door mannen en vrouwen gelezen wordt. Haar boeken zijn spannend en ideaal als christelijk vakantieboek en/of als cadeau bij Vaderdag.

[/b][/l]

Koud spoor Henderson, Dee
€ 15,-
voorraad onbekend
Ontsnapt

Nadat Terri Blackstock de lezer na 'Onvindbaar' in spanning achterliet, vinden we Casey in 'Ontsnapt' terug in Memphis.

Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen. Als Casey en Dylan met hun bewijs naar de officier van justitie gaan, komen ze er achter dat ze zelfs bij justitie niemand kunnen vertrouwen.

Na een wanhopige ontsnapping zijn ze radeloos: tot wie kunnen ze zich nu nog richten?

Ontsnapt Blackstock, Terri
€ 15,-
voorraad onbekend
De ontsnapping
De ontsnapping Rosenberg, Joel C.
€ 15,-
voorraad onbekend
Het Romanov Mysterie
Het Romanov Mysterie Meade, Glenn
€ 15,-
voorraad onbekend
Eerstgeboren

Eerstgeboren' van Tosca Lee is het razend spannende vervolg op 'Bloedverwant', het tweede deel van het tweeluik over de afstammelingen van bloedgravin Elizabeth Báthory.

Audra Ellison staat oog in oog met haar verleden. Haar geheugen is terug en ze kent het geheim waarvoor ze zichzelf heeft willen beschermen. Audra moet op zoek naar degene die haar wil vernietigen: het is haar leven of het zijne.

'Een fantas'y'tische pageturner.' - Hebban.nl over 'Bloedverwant

Eerstgeboren Lee, Tosca
€ 15,-
voorraad onbekend