Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

christelijke vrouwenagenda's

Bij Ichthusboekhandel kunt u christelijke vrouwenagenda's voor 2020 kopen of in de winkels de inkijkexemplaren inzien. De agenda's voor vrouwen zijn er in een brede verscheidenheid. De meeste beginnen de week op zondag en bevatten veel ruimte voor aantekening

Vrolijk Agenda 2020 - klein

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-jaaragenda voor vrouwen welke voor het 10e jaar verschijnt. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je christelijke wijsheid. Elke pagina is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.

De week begint op maandag.

Een kleurrijk en betekenisvol 2020gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Klein heeft dezelfde inhoud als Vrolijk Agenda 2020 Groot

Formaat 100 x 150 mm
Hardcover met goudfolie
Goudkleurige ringband
Dichtbindelastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - klein Essencio
€ 13,95
voorraad onbekend
Vrolijk Agenda 2020 - groot

De Vrolijk Agenda 2020 is een lifestyle-agenda voor vrouwen. Voor het tiende jaar verschijnt deze handige altijd bij de hand hulp om je leven overzichtelijk te houden. Een agenda waarbij je proeft dat deze écht met aandacht is gemaakt, ontworpen door Essencio (voorheen de VrolijkFabriek.)

Voor 2020 is het thema: natuurlijke contrasten. De natuur zit vol contrasten die elkaar steeds afwisselen. De dorheid van de winter maakt plaats voor groei in de lente. Ook in het leven vindt je deze contrasten terug. Je geniet van een rustige wandeling na een hectische werkdag. Of je wordt vrolijk van een lief gebaar in een verdrietige situatie. Daarom, een ode aan natuurlijke contrasten, die soms heel bijzonder, soms heel eenvoudig kunnen zijn.

Iedere week vind je inspiratie in foto's, schilderijen, kleine teksten en makkelijke recepten. De vele quotes gaan over het leven – met een knipoog –, vreugde en zingeving. In enkele ervan vind je algemene en/of christelijke wijsheid. Elke spread is uniek en geeft je leven kleur en inspiratie.

De week begint op maandag. Een kleurrijk en betekenisvol 2020 gewenst!

Verkrijgbaar in groot en klein formaat, en beschikbaar als Familieplanner. Vrolijk Agenda 2020 Groot heeft dezelfde inhoud als de kleine Vrolijk Agenda 2020

Formaat 150 x 210 mm
Hardcover met goudfolie
Ringband
Dichtbind elastiek
Leeslint
Geheel full color
Opbergvak in de achterflap
NB: Start op maandag

Vrolijk Agenda 2020 - groot Essencio
€ 15,95
voorraad onbekend
Bloemenagenda 2020

De Mattie de Bruine Agenda 2020 heeft als thema Bloemen. Opnieuw een praktische agenda die voor veel vrouwen al jarenlang vertrouwd is en haar nut al negentien jaar bewijst.

Al jarenlang zijn de sfeervolle agenda's van Mattie de Bruine een begrip. En dat is niet verwonderlijk: met haar stijlvolle aquarellen weet De Bruine een vast publiek aan zich te binden.

INKIJKEXEMPLAAR AGENDA MATTIE DE BRUINE 2020

In deze agenda laat De Bruine zich van haar beste kant zien: de verfijnde bloemenillustraties geven de gebruiker van deze agenda het hele jaar door een verrassende natuurbeleving.

De agenda heeft veel notitieruimte en een liniaal die fungeert als bladwijzer. De handige ringband draagt bij aan een prettig gebruik. De zondag geldt uiteraard als eerste dag van de week.

Bloemenagenda 2020 Bruine, M. de
€ 12,95
voorraad onbekend
Agenda 2020 terdege

Het blad Terdege komt met iets nieuws: De Terdegeagenda 2020. Want hoe handig een digitale agenda ook is, er gaat niets boven een mooi uitgevoerd papieren exemplaar.

De Terdege Agenda 2020 is een agenda geworden zoals wij die zelf het handigst vinden:

* Op elke rechterpagina staat een weekoverzicht,
* Links is er ruimte om notities of handige to-do-lijstjes te maken.
* Fraaie foto's, mooi vormgegeven Bijbelteksten en inspirerende spreuken
* De vormgeving is lekker fris en puur.

INKIJKEXEMPLAAR TERDEGE AGENDA 2020

Dat alles bij elkaar maakt de Terdege Agenda tot een fijne agenda die je graag wilt gebruiken! De week begint op zondag.

Doelgroep: Vrouwen en abonnees van Terdege

Agenda 2020 terdege Terdege
€ 12,95
voorraad onbekend
Sestra agenda / 2020

De Sestra agenda 2020 met het thema Verlangen is dé christelijke agenda voor vrouwen, van het kleurrijke merk Sestra.

De Sestraagenda is planner en inspiratiebron in één. In deze agenda vind je niet alleen genoeg ruimte voor al je afspraken, maar ook elke week een inspirerende tekst of een verrassende vraag die je raakt. De Sestra agenda heeft het thema 'Verlangen'. Daarmee kleur je je jaar niet met doelen en successen, maar met het koesteren en laten groeien van verlangens die veel dieper gaan.

Het thema Verlangen is bedoeld om te overdenken, opnieuw te beginnen, aan te wakkeren en daarbij hulp te vragen aan God en aan de mensen om je heen.

Sestra agenda / 2020 Wiersema, Joanneke
€ 15,95
voorraad onbekend