Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Corona nieuws Ichthusboekhandel

Zaterdag 20 februari 2021

Ichthusboekhandel werkt door tijdens de Corona crisis

De maatregelen van de overheid rond het Corona virus hebben zeer grote gevolgen voor Ichthusboekhandel. Verschillende teams zijn inmiddels gevormd om alle activiteiten gewoon door te laten gaan, maar dan op een manier die (nog) veiliger is voor onze bezoekers en onze medewerkers. Bovendien willen we u graag zo goed mogelijk blijven voorzien van christelijke boeken en bijbels.

LET OP:

Vanaf 10 februari 2021 kunt u bij ons weer aan de deur van de winkels uw bestelling zelf ophalen, volgens het click & collect principe wat volgens de overheid veilig zou zijn. U kunt dan pinnen aan de deur en u krijgt uw pakket mee. Dat ophalen mag echter pas 4 uur nadat u de bestelling gedaan hebt via de webshop. de mail of telefonisch. We kunnen dan (nog) niet de hele dag open zijn. We geven in een mail of telefoontje de tijdstippen aan voor het ophalen. De verwachting is dat dit normaliter in de middag zal zijn, behalve op Zaterdag, dan zijn we er 's-morgens. Uiteraard blijft de optie van thuisbezorging mogelijk. Blijf ons volgen en wij houden u op de hoogte.

NB: U KUNT BIJ ICHTHUSBOEKHANDEL.NL BESTELLEN VIA DE WEBSHOP. ALLE WERKDAGEN LEVEREN WIJ UW BESTELLINGEN UIT EN BRENGEN HET IN DE REGIO ZOVEEL MOGELIJK BIJ U THUIS. WIJ VERZENDEN VERDER VIA POSTNL.

De meest praktische manier om bijbels en boeken uit te zoeken bij Ichthusboekhandel is nu:

* zoek uw Bijbel of boek(en) c.q. CD's uit via onze WEBSHOP

* als u ze via de webshop besteld, bezorgen we ze bij u thuis als het in de regio is. Wij sturen u een mailtje zodra we bij u langskomen. U kunt ook bellen met onze winkel in Zoetermeer (079-3162081) om te overleggen voor de verzending. Buiten de regio gaat alles via PostNL en daar wordt meestal enkele keren per dag afgeleverd.

* Als u kiest voor de optie afhalen bij de winkel waar u normaliter komt, krijgt u een telefoontje of mailtje met daarin de tijden waarop u dit kunt ophalen in de winkel. U kunt dan bij de deur betalen via PIN, contant of met de BoekenBon of de VVV kaart.

* we verzenden vanaf € 19,99 gratis in heel Nederland

* Desgewenst gratis leuk ingepakt tot maximaal 5 items per bestelling.
Steun Ichthusboekhandel
* Waar mogelijk bezorgen we zelf in onze regio, waardoor we niet alleen afhankelijk zijn van PostNL. De regio is Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Hazerswoude, Alphen a/d Rijn, Benthuizen, Zoetermeer en Bleiswijk.

Goed om te weten:
* De Boekhandel wordt gezien als essentiële winkel in de ons omringende landen. De Nederlandse overheid besliste tot nu toe anders. Omdat de grote webwinkels al overbelast zijn, het online kanaal extreem onder druk staat, is het verstandig om toch terug te vallen op lokaal kopen. Want het is belangrijk dat de plaatselijke christelijke boekhandel ook na de Corona-crisis blijft!

* De boekhandels in Nederland hebben gezamenlijk een eigen Vervoersdienst en zijn dus niet afhankelijk van PostNL voor de binnenkomst van hun bestellingen. Daardoor worden de boekhandels steeds goed bevoorraad vanuit de Christelijke boekencentrale en het Centraal Boekhuis.

* Ichthusboekhandel werkt vanuit de voorraden van de verschillende winkels en haar eigen magazijn in Zoetermeer. Door onze eigen vervoersdienst (momenteel meerdere auto's) worden artikelen snel verplaatst en afgeleverd bij de winkels, kerken, scholen of op huisadressen.

* Juist door nu te kopen of te bestellen bij de lokale christelijke boekhandel kan ons (missionaire) werk gewoon door gaan. We hopen in deze dagen, waarin veel gebeurd, onze websitebezoekers zo optimaal mogelijk te helpen met de aankoop van Bijbels en christelijke boeken.

* Vanwege de extreme drukte waar we mee te maken hebben zijn we niet altijd in staat om u over de telefoon langdurig te adviseren. We denken dat de website meestal voldoende achtergrondinformatie geeft. STUUR BIJ VOORKEUR UW VRAGEN PER MAIL AAN ONS TOE.

Ichthusboekhandel verzendt elke werkdag pakketjes naar haar bezoekers. U kunt via click & collect ook uw bestelling afhalen in één van de winkels.