Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Corona nieuws Ichthusboekhandel

Vrijdag 14 januari 2022

De christelijke webshop van Ichthusboekhandel is altijd open als het gaat om Bijbels of christelijke boeken.

De maatregelen van de overheid rond het Corona virus hadden grote gevolgen voor u als bezoeker van de Ichthusboekhandel. Het goede nieuws is dat u weer "gewoon" welkom bent in de boekhandel. Want wij willen u graag zo goed mogelijk blijven voorzien van goede christelijke boeken en uiteraard Bijbels.

LET OP:

* Bestellen 24 uur per dag in de webshop van Ichthusboekhandel.nl is steeds mogelijk. We streven er naar om alles dezelfde dag uit te leveren via PostNL mits de bestelling binnen is voor 17.00 uur.

* De regel is dat u 1,5 meter afstand bewaard in en rond de winkels.

* U kunt eenvoudig via de webshop of de mail uw artikelen bestellen en dan leggen wij het klaar. Zodra alles binnen is, sturen wij u een mailtje of bellen even op. U kunt dan snel langskomen en alles ophalen.

LET OP:
Bezoek is mogelijk tijdens de gebruikelijke winkeltijden van de winkels met een maximum van 5 (Zoetermeer 8) bezoekers per winkel. als er meer zijn, moet u even buiten wachten tot er weer ruimte is.

De meest praktische manier om Bijbels en christelijke boeken uit te zoeken bij Ichthusboekhandel is :

* zoek uw Bijbel of boek(en) c.q. CD's uit via onze WEBSHOP

* als u ze via de webshop besteld, bezorgen we ze bij u thuis als het in de regio is. U kunt ook bellen met onze winkel in Zoetermeer (079-3162081) om te overleggen voor de verzending. Buiten de regio gaat alles via PostNL en daar wordt meestal enkele keren per dag afgeleverd.

* Als u kiest voor de optie afhalen bij de winkel waar u normaliter komt, krijgt u een telefoontje of mailtje wanneer het klaarligt.

* we verzenden vanaf € 19,99 gratis in heel Nederland

* Desgewenst gratis leuk ingepakt tot maximaal 5 items per bestelling.

Steun Ichthusboekhandel* Waar mogelijk bezorgen we zelf in onze regio, waardoor we niet alleen afhankelijk zijn van PostNL. De regio is Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Hazerswoude, Alphen a/d Rijn, Benthuizen, Zoetermeer en Bleiswijk. Onze capaciteit is echter beperkt en we doen ons uiterste best dit steeds snel en doelmatig af te leveren.

Goed om te weten:

* De Boekhandel wordt gezien als essentiële winkel in de ons omringende landen. De Nederlandse overheid besliste tot nu toe anders. Omdat de grote webwinkels al overbelast zijn, het online kanaal extreem onder druk staat, is het verstandig om toch terug te vallen op lokaal kopen. Want het is belangrijk dat de plaatselijke christelijke boekhandel ook na de Corona-crisis blijft!

* De boekhandels in Nederland hebben gezamenlijk een eigen Vervoersdienst en zijn dus niet afhankelijk van PostNL voor de binnenkomst van hun bestellingen. Daardoor worden de boekhandels steeds goed bevoorraad vanuit de Christelijke boekencentrale en het Centraal Boekhuis.

* Ichthusboekhandel werkt vanuit de voorraden van de verschillende winkels en haar eigen magazijn in Zoetermeer. Door onze eigen vervoersdienst (momenteel meerdere auto's) worden artikelen snel verplaatst en afgeleverd bij de winkels, kerken, scholen of op huisadressen.

* Juist door nu te kopen of te bestellen bij de lokale christelijke boekhandel kan ons (missionaire) werk gewoon door gaan. We hopen in deze dagen, waarin veel gebeurd, onze websitebezoekers zo optimaal mogelijk te helpen met de aankoop van Bijbels en christelijke boeken.

[ur]/corona-nieuws-ichthusboekhandel/ [blank]img/400][/upload/images/sfeer/pakketje_ichthusboekhandel.jpg[alt]Ichthusboekhandel verzendt elke werkdag pakketjes naar haar bezoekers.[center/img][/url]