Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Courtney Walsh

Courtney Walsh is schrijfster van veel gelezen christelijke romans

Courtney Walsh is romanschrijver, kunstenaar, theaterregisseur en toneelschrijver. Ze schrijft romans over kleine plaatsjes en vrouwenfictie terwijl ze tegelijkertijd jongleert met de podiumkunstenstudio en het jeugdtheater dat ze bezit en runt samen met haar man.

Haar debuut, de Harbor Pointe serie, haalde de New York Times en USA Today e-book bestsellerlijsten en ze was een Carol Award finalist in de categorie debuutauteur. Haar hedendaagse romance Just Let Go won de Carol Award in 2019.

Courtney Walsh is een creatieveling in hart en nieren. Courtney heeft ook twee knutselboeken en verschillende volledige musicals geschreven. Ze woont in Illinois met haar man en drie kinderen en een soms ondeugende Berne doodle genaamd Luna.

Dans met me (deel 4)

In de roman 'Dans met me' van Courtney Walsh komt de succesvolle ballerina Charlotte Page in het kustsplaatsje Harbor Pointe wonen om de dansstudio van haar beste vriendin Julianna over te nemen, die kort daarvoor is overleden. Het verlies van haar vriendin is een zware klap voor Charlotte, maar ze geeft haar carrière graag op om Julianna's droom voort te zetten.

Al snel loopt Charlotte Julianna's broer Cole tegen het lijf. Sinds Coles hart is gebroken wil hij niets meer weten van de liefde. Kan Charlotte hem op andere gedachten brengen?

'Dans met me' is het vierde deel in de serie 'Harbor Pointe', maar kan ook als op zichzelf staande roman gelezen worden. De eerdere delen zijn 'Kijk omhoog (1), 'Pak mijn hand (2)' en 'Vang me op (3)'.

Dans met me (deel 4) Walsh, Courtney
€ 23,99
voorraad onbekend
Vang me op (deel 3)

'Vang me op' van Courtney Walsh is het diepgaande derde deel in de Harbor Pointe-serie over een ingrijpende ziekte en de kracht van genade.

Carly en Josh waren elkaars eerste liefde. Maar na de geboorte van hun zoontje Jaden ging het mis tussen hen. Josh verliet Harbor Pointe en liet Carly achter als alleenstaande moeder. Wanneer Jaden zestien jaar later ernstig ziek wordt, besluit Josh terug te keren en er alles aan te doen om Jaden een kans te geven beter te worden... en om Carly te laten inzien dat hij nu een andere man is dan toen.

Vang me op is het vervolg op:

Kijk omhoog (1)
Pak mijn hand (2)

Voor wie ze achter elkaar wil lezen en herlezen.

Vang me op (deel 3) Walsh, Courtney
€ 23,99
voorraad onbekend
Pak mijn hand (deel 2)

In 'Pak mijn hand' van Courtney Walsh begint Quinn Collins haar eigen bloemenwinkel in het plaatsje Harbor Pointe. Het is een droom die in vervulling gaat, maar in de praktijk blijkt het vooral heel hard werken. Het tweede deel in de serie Harbor Pointe.

Er is een grondige verbouwing nodig en ondertussen neemt Quinn ook nog deel aan een prestigieuze bloemenwedstrijd, met haar afstandelijke moeder als jurylid. Als er iemand is aan wie Quinn wil bewijzen dat ze dit allemaal kan, is het haar moeder wel.

Olympisch skiër Gary Benson was niet van plan lang in Harbor Pointe te blijven. Maar wanneer hij onverwachts in een heftige ruzie belandt die ertoe leidt dat hij schade maakt, moet hij blijven om een taakstraf uit te voeren in de winkel van Quinn. Zij vindt hem roekeloos en arrogant, hij vindt haar een control freak. Langzaam leren ze elkaar beter kennen en gaan ze elkaar zelfs aardig vinden. Totdat Grady een onherstelbare fout maakt...

Pak mijn hand (deel 2) Walsh, Courtney
€ 23,99
voorraad onbekend
Kijk omhoog (deel 1)

Kijk omhoog is een diepgaande feel good roman van Courtney Walsh over de dingen die er echt toe doen. Het boek bevat een emotionele reis naar herstel, verborgen in een romantische setting.

Interieurdesigner en workaholic Lane Kelley moet halsoverkop terug naar haar geboorteplaats, waar haar broer in coma ligt na een ongeluk. Het weerzien met haar familie confronteert haar met pijnlijke jeugdherinneringen én met haar vroegere vriend Ryan.

Hij had vroeger een oogje op Lane, maar deze carrièretijger herkent hij niet. In zijn pogingen om door Lanes muur te breken, rakelt hij een afschuwelijk geheim uit zijn eigen verleden op.

Auteur Courtney Walsh heeft een vlotte pen,waardoor het bepaald niet simpele maar wel toegankelijke verhaal leest als een trein.
- Nederlands Dagblad over 'als je me nu zou zien'.

Kijk omhoog (deel 1) Walsh, Courtney
€ 23,99
voorraad onbekend
Als je me nu zou zien

'De roman 'Als je me nu zou zien' van Courtney Walsh is een emotionele roman over vriendschap en vergeving, voor de liefhebbers van Karen Kingsbury.

Jeugdvriendinnen Lyndie en Elle ontmoeten elkaar na jaren weer wanneer Elle gaat trouwen. Maar dat het weerzien in hun geboorteplaats Sweethaven zo'n emotionele achtbaan teweeg zou brengen, daar hadden ze geen van beiden op gerekend. Allebei dragen ze geheimen en schuldgevoelens met zich mee die allemaal zijn terug te voeren op één nacht, tien jaar geleden: de nacht waarin hun vriendin Cassie overleed.

Als Cassies ouders een herdenking voor Cassie organiseren, lopen de spanningen hoog op. De twee vriendinnen staan voor de keuze: de waarheid vertellen of voor altijd verder leven in de schaduw van Cassies dood.

Als je me nu zou zien Walsh, Courtney
€ 8,99
voorraad onbekend