Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Dagboek Max Lucado

Max Lucado is wereldwijd een bekend schrijver van cadeauboeken, bemoedigende bijbelstudies en niet in de laatste plaats ook van verschillende bijbelse dagboeken.

Een bijbels dagboek van Max Lucado is een veel gevraagd belijdenis cadeau en velen kopen dit voor zichzelf.

Levend water

Voor wie dagelijks stil wil staan bij de liefde en kracht van God is het dagboek Levend water ideaal.

Door de aansprekende, bondige stukjes belooft dit dagboek een klassieke Max Lucadobestseller te worden. Voor de liefhebbers van de dagboeken Leven in zijn handen, Leven uit genade en Levenslang geliefd.

Levend water Lucado, Max
€ 16,50
voorraad onbekend
Elke dag een nieuw begin

Eindelijk een bijbels dagboek voor kinderen van de bestseller auteur Max Lucado!

De predikant uit Texas weet al jaren mensen te raken en te inspireren met zijn toegankelijke bijbeloverdenkingen en nu is er dan ook een dagboek voor kinderen.

Elke dag een nieuw begin is gebaseerd op de succesvolle titel Leven uit genade en bevat 365 overdenkingen voor kinderen in de leeftijd 8-11 jaar.

In duidelijke taal wordt genade uitgelegd met voorbeelden die herkenbaar zijn voor de jonge leeftijdscategorie. De pagina's zijn aantrekkelijk opgemaakt. De layout heeft twee kleuren. Dankzij de moderne bindwijze blijft het boek goed openliggen tijdens het lezen en de grote flappen zijn goed te gebruiken als bladwijzer.

Een aanrader om als gezin aan tafel te lezen of samen met een kind voor het slapengaan. Oudere kinderen kunnen het boek ook zelfstandig als dagboek gebruiken.

Elke dag een nieuw begin Lucado, Max
€ 20,99
voorraad onbekend
Levenslang geliefd

Hoe kun je God ervaren in je dagelijks leven? Hoe kun je leven vanuit zijn liefde?

Daarover schrijft Max Lucado in Levenslang geliefd. In de overdenkingen in dit luxe uitgevoerde bijbels dagboek komen onderwerpen ter sprake als Gods genade, omgaan met angst en moeiten, de grootheid van God, dichtbij God leven en Gods liefde voor ons. Elke overdenking begint met een bijbeltekst en eindigt met een gebed.

Levenslang geliefd is een mooi cadeau met handig leeslint voor onder andere belijdenis. Eindelijk weer een nieuw dagboek van deze zeer geliefde auteur!

Levenslang geliefd Lucado, Max
€ 16,99
voorraad onbekend
Leven in zijn handen

'God houdt van je, simpelweg omdat Hij daarvoor gekozen heeft.'

Dit is het tweede dagboek van Max Lucado. Net zoals het succesvolle Leven uit genade wil ook dit boek jong en oud helpen om iedere dag een moment te vinden om Gods rust te zoeken. Lucado weet als geen ander mensen met heel verschillende achtergronden te inspireren met zijn korte kernachtige overdenkingen. Het beeld van de scheppende hand van God spreekt door dit hele boek heen.

De stijlvolle opmaak en uitvoering maken dit dagboek zeer geschikt om cadeau te geven. Dankzij het compacte formaat kan het ook gemakkelijk op reis worden meegenomen.

Leven in zijn handen Lucado
€ 17,50
voorraad onbekend
Leven uit genade

Max Lucado staat bekend om zijn krachtige, inspirerende overdenkingen die spreken tot het hart van jong en oud. In deze gejaagde wereld is het waardevol om iedere dag een moment te vinden om Gods rust te zoeken. Dit dagboek helpt daarbij.

Lucado verstaat de kunst om je (opnieuw) te laten verwonderen over bekende en minder bekende Bijbelgedeelten. Dankzij het compacte formaat neem je dit boek gemakkelijk mee op reis. De stijlvolle opmaak en sierlijke letters maken dit dagboek ook zeer geschikt om cadeau te geven.

Leven uit genade Lucado, Max
€ 17,99
voorraad onbekend
Gods liefde elke dag

Ze zijn opbouwend en bemoedigend, praktisch en relevant - geen wonder dat Max Lucado's overdenkingen zo geliefd zijn.

In dit nieuwe 365-dagen-dagboek vind je bijbeloverdenkingen en gebeden die je elke dag aanmoedigen om te leven uit Gods liefde.

In een prachtige gebonden uitgave met praktisch leeslint.

Max Lucado is voorganger in Oak Hills Church in Texas (Amerika). Hij is getrouwd en heeft drie dochters. Lucado heeft 75 boeken op zijn naam staan, waaronder vele bestsellers in diverse landen.

In Nederland is Max Lucado vooral bekend om zijn kenmerkende boodschap in het prentenboek 'Niemand is zoals jij'.

Gods liefde elke dag Lucado, Max
€ 20,99
voorraad onbekend