Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbel met Uitleg

Bijbel met Uitleg kopen of bestellen doet u bij Ichthusboekhandel

De Bijbel met Uitleg (BMU) richt zich op jongeren en op gezinnen en ouderen die moeite hebben om de tekst van de Bijbel in de Statenvertaling te begrijpen. De BMU bijbel is gebaseerd op de Statenvertaling van de GBS.

De Bijbel met Uitleg is gemaakt in vierkleurendruk en bevat veel uitleg, toepassing, kaarten, beeldmateriaal en tabellen, waardoor de tekst van de Bijbel beter begrepen kan worden en het geheel aantrekkelijk leest. Hiermee vormt deze uitleg een goede aanvulling voor Bijbelstudie, thuis of de Bijbelkring, naast bijv. de kanttekeningen bij de Statenvertaling.

INKIJKEXEMPLAAR BIJBEL MET UITLEG

Hieronder ziet u de verschillende omslagen en uitvoeringen van de BMU gepresenteerd. De grotere uitvoering is de best leesbare editie bijvoorbeeld voor thuis, de kleinere uitvoering van deze Bijbel is weer gemakkelijk om mee te nemen naar de kerk of een kring. Het midden formaat is zeker ook goed leesbaar en kan meegenomen worden voor studiedoeleinden.

U kunt de Bijbel met Uitleg eenvoudig online bestellen in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

voorraad onbekend
€ 49,95
voorraad onbekend
€ 54,95
(1)
voorraad onbekend
€ 49,95
voorraad onbekend
€ 84,95
voorraad onbekend
€ 119,95
voorraad onbekend
€ 84,95
voorraad onbekend
€ 54,95