Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Huwelijksbijbels

Huwelijksbijbels vindt u bij Ichthusboekhandel, de specialist

Een huwelijksbijbel bestellen? Bij Ichthusboekhandel vindt u het grootste assortiment trouwbijbels (wit en zwart) in verschillende vertalingen en uitvoeringen. Desgewenst kunnen we in overleg maatwerk leveren, waardoor het de trouw bijbel wordt die bij u past.

Veel kerken bieden de gelegenheid om zelf een bijbel bij ons uit te zoeken. Nadat het bruidspaar een keuze gemaakt heeft, wordt die trouwbijbel opgehaald door de ouderling van dienst (of indien gewenst toegezonden). Sommige kerken hebben zelf een klein voorraadje liggen voor deze speciale gelegenheid. Ook dat verzorgen we graag.

Ouders (of grootouders) willen soms bij een (niet-kerkelijke) huwelijkssluiting op een gelegen moment een huwelijksbijbel geven aan het bruidspaar. Ichthusboekhandel helpt u dan graag!

Wanneer u een Engelse huwelijksbijbel zoekt, kijk dan op deze pagina!

Indien gewenst kunnen we bij grotere aantallen ook voor kerken een trouwbijbel leveren die specifiek voor een bepaalde kerk gemaakt wordt, c.q. een meer gepersonaliseerd ontwerp.

Bestellingen vanaf 19,99 euro worden gratis verzonden binnen Nederland. Bestellingen tot 17.00 uur worden de zelfde (werk)dag in behandeling genomen.

Een huwelijksbijbel kopen kan online in onze webshop of u kunt ze ophalen en bestellen in één van onze winkels.

Huwelijksbijbel HSV wit Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 49,-
voorraad onbekend
€ 49,95
voorraad onbekend
€ 51,-
voorraad onbekend
€ 42,50
voorraad onbekend
€ 65,-
voorraad onbekend
€ 48,95
voorraad onbekend
€ 34,95
voorraad onbekend
€ 26,-
voorraad onbekend
€ 77,50
voorraad onbekend
€ 93,50
voorraad onbekend
€ 37,50