Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Naardense bijbel

De Naardense bijbel kopen of een inkijkexempalar inzien kan altijd bij Ichthusboekhandel

De gereviseerde Naardense bijbel is de Nederlandse vertaling die zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke grondtekst uit het Grieks en Hebreeuws van de bijbel is vertaald. Pieter Oussouren heeft 30 jaar gewerkt aan de Naardense Bijbel. Ichthusboekhandel heeft de Naardense Bijbel in verschillende uitvoeringen altijd op voorraad.

Waarom de Naardense Vertaling?

Het is een letterlijke en literaire vertaling waarbij vertaalkeuzes consequent toepast zijn. Daarmee vormt dit een zogenoemde "concordante bijbel". De slogan van de Naardense Bijbel is niet voor niets: een bijbel in buitengewone taal!

De Naardense vertaling is in 2014 gereviseerd en nu leverbaar in een handzaam zakformaat en een praktische huis- kerkbijbel uitvoering (de zgn. Royaal-uitvoering) . De colometrische weergave maakt het tot een uniek hulpmiddel voor studie, persoonlijk Bijbellezen en om uit voor te lezen tijdens vergaderingen of bijeenkomsten.

(Inkijkexemplaar Naardense Bijbel Royaal)

De Naardense Bijbel online kopen doet u via onze webshop. Inzien kan ook altijd bij Ichthusboekhandel in één van de vier winkels.

NB: Er wordt relatief vaak gevraagd naar een tweedehands Naardense bijbel. Omdat dit voor veel mensen een persoonlijke studiebijbel is, is dit aanbod zeer gering. Een nieuw exemplaar is daarom vaak het beste alternatief.

voorraad onbekend
€ 72,50
voorraad onbekend
€ 77,50
voorraad onbekend
€ 93,50
Naardense Bijbel bordeaux Oussoren, Pieter
voorraad onbekend
€ 67,50
Naardense Bijbel Zwart Oussoren, Pieter
voorraad onbekend
€ 72,50
voorraad onbekend
€ 57,50
voorraad onbekend
€ 66,-
voorraad onbekend
€ 175,-
Voor de liefste een lofzang Oussoren, Pieter; Stellingwerf, J.
voorraad onbekend
€ 33,50