Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sprekerbijbels

een Sprekersbijbel kopen doet u het beste bij IchthusboekhandelVoor een Bijbel bedoeld voor sprekers (predikanten, voorgangers, in de kerkelijke gemeente is Ichthusboekhandel het juiste adres. De verschillende uitvoeringen van Bijbels voor sprekers zijn daar beschikbaar en men kan u een praktisch en deskundig advies geven.

De echte Sprekersbijbel zoals we die kennen van de Engelse en Amerikaanse predikers zijn ook in Nederland leverbaar. Overigens hoef je er geen spreker voor te zijn om toch zo'n bijbel te kunnen bezitten. Want ook voor studiedoeleinden en persoonlijk gebruik is dit vaak een perfecte bijbel, die opvalt door haar stijlvolle uitstraling en bijzonder prettige gebruiksbeleving. We bedoelen met deze beleving dat de bijbel soepel is, makkelijk open blijft liggen en snel en doeltreffend doorbladerbaar is.

De edge lined Bijbels, die vaak gebruikt worden door sprekers worden altijd in een zeer beperkte oplage gemaakt. De uitvoering is zonder meer exclusief en valt op daar haar ambachtelijke en kwalitatieve uitstraling.

Medio oktober 2021 wordt ook de edge lined NBV21 Bijbel verwacht. Wij houden u op de hoogte.

De bestaande Spekerbijbel van de Herziene Statenvertaling is leverbaar en vanuit de GBS is er een Spekersbijbel in de Statenvertaling met kanttekeningen.

U kunt uw speciale Bijbels, zoals de Sprekersbijbels eenvoudig online bestellen via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

voorraad onbekend
€ 59,95
Huisbijbel (HSV) - vivella met index Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 85,-
(1)
voorraad onbekend
€ 175,-
Edge line Bijbel HSV bruin leer Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 169,-
voorraad onbekend
€ 99,99
voorraad onbekend
€ 99,-