Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Willibrordvertaling

De Willibrordvertaling kopen? De Willibrordbijbel is de meest gangbare Rooms Katholieke Bijbel en is in 1995 volledig herzien. Het is sedert 1975 een breed gelezen katholieke Bijbel, die oorspronkelijk vooral bedoelt was voor gebruik in de erediensten van de Rooms Katholieke Kerk..

Het gebruik van de Willibrordbijbel is overigens veel breder dan de Rooms Katholieke kerk en de Oud Katholieke kerk. In protestantse en evangelische kring wordt de Willibrordvertaling dan ook regelmatig gebruikt voor liturgisch lezingen en als Studiebijbel.

INKIJKEXEMPLAAR WILLIBRORDVERTALING (download als PDF)

De Willibrordvertaling is een Nederlandstalige Bijbelvertaling gepubliceerd door de Katholieke Bijbelstichting (KBS) in samenwerking met de Vlaamse Bijbelstichting (VBS). Ze werd in opdracht van de Katholieke Kerk gemaakt ter vervanging van de Petrus Canisiusvertaling uit 1939. Ze ontleent haar naam aan Willibrord (ca. 658-739), de apostel van de Lage Landen en patroonheilige van de Nederlandse Kerkprovincie.

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende edities van de Willibrordbijbel, een actuele Rooms Katholieke Bijbelvertaling. U kunt de Willibrordvertaling gemakkelijk online bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. Gratis verzending in Nederland.

voorraad onbekend
€ 19,99
voorraad onbekend
€ 26,99
voorraad onbekend
€ 67,50
Willibrordbijbel rood leer 12x18 willibrordvertaling
voorraad onbekend
€ 67,50
Bijbel WV 95 Paperback Willibrord Vertaling
voorraad onbekend
€ 27,50
voorraad onbekend
€ 59,-
Bijbel, WV 95 hardback standaard Willibrord Vertaling
voorraad onbekend
€ 30,-
voorraad onbekend
€ 26,-
Willibrord 95 hardback Huisbijbel Willibrord Vertaling
voorraad onbekend
€ 49,-
Youcat Jongerenbijbel Willibrord vertaling
voorraad onbekend
€ 16,-
voorraad onbekend
€ 49,-