Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Dee Henderson

De spannende boeken van Dee Henderson kopen kan bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl Dee Henderson brak in Nederland als christelijk schrijfster door met haar romanserie over de familie O'Malley. In totaal heeft ze al meer dan achttien christelijke romans en thrillers op haar naam staan. Zowel in de Verenigde Staten als in Nederland is zij een van de bestverkopende auteurs van christelijke thrillers voor mannen én vrouwen. Anderen beschrijven haar werk als romantische suspense.

Dee Henderson is single en woont in Springfield, Illinois in de USA, waar ze ook geboren is als dochter van een voorgangersechtpaar van een kerk die ze nog steeds bezoekt.

Haar boek Zwart Water is het eerste deel van een nieuwe serie over Evie Blackwell een cold-case detective. In deze serie combineert ze het mysterie uit haar thrillers met de romantiek en het familiedrama uit haar romans. Bij Ichthusboekhandel.nl vind je alle leverbare romans van Dee Henderson, waaronder het nieuwste boek van Dee Henderson Koud Spoor wat een vervolg is over het personage Evie Blackwell.

De nieuwste christelijke thrillers van Dee Henderson liggen bij Ichthusboekhandel.nl op voorraad en in de winkels.

Koud spoor

Detective Evie Blackwell krijgt het weer opnieuw voor de kiezen in de nieuwste christelijke thriller van Dee Henderson: Koud Spoor. Cold-case detective Evie wordt tot het uiterste uitgedaagd als ze een oude moordzaken moet oplossen.

In dit tweede deel uit de serie over cold case detective Evie Blackwell wordt de druk op haar en de spanning voor ons flink opgevoerd wanneer Evie deel uit gaat maken van een prestigieuze taskforce. Deze Taskforce heeft als doel het traceren van langdurig vermiste personen. Terwijl Evie zich vastbijt in een vermissingszaak in één van de buitenwijken van Chigaco stapelen de raadsels zich op voor haar.

Koud spoor volgt chronologisch op Zwart water, maar kan uitstekend los gelezen worden. Dee Henderson is een geliefde auteur die door mannen en vrouwen gelezen wordt. Haar boeken zijn spannend en ideaal als christelijk vakantieboek en/of als cadeau bij Vaderdag.

Koud spoor Henderson, Dee
€ 25,-
voorraad onbekend
Zwart water

'Zwart water' van Dee Henderson is het eerste deel in een thriller serie rond de getalenteerde rechercheur Evie Blackwell, die recent een cold cases-team heeft opgezet.

Rechercheur Evie Blackwell verruilt de stad Chicago voor het platteland van Carin County, waar ze zich samen met de plaatselijke sheriff Gabriel Thane stort op twee oude, onopgeloste vermissingszaken. Terwijl ze door het oude bewijsmateriaal gaan, doet Evie een verrassende ontdekking, wat een spoor op lijkt te leveren naar een derde cold case-zaak. Maar het wordt past echt gecompliceerd als sheriff Thane en zijn familie meer lijken te weten. Evie bijt zich in de zaak vast en besluit Carin County niet te verlaten voordat ze elke steen heeft omgedraaid en alle zaken zijn opgelost.

Dee Henderson brak door met haar O'Malley serie over een groep pleegkinderen die samen een familie vormen. Ze weet als geen ander mysterie, romantiek en familiedrama met elkaar te verweven.

Zwart water Henderson, Dee
€ 25,-
voorraad onbekend
De klok tikt

Drie spannende boeken in één, van bekende Amerikaanse auteurs.

Een sheriff krijgt te horen dat zijn moeder is ontvoerd, in een meer in Alaska vindt een visser het lichaam van een Russische man en een vrouw wordt achtervolgd door degene die zes jaar eerder op haar schoot.

Met deze drie spannende verhalen van topauteurs zit je gegarandeerd voortdurend op het puntje van je (tuin)stoel...

Dee Henderson, Dani Pettrey en Lynette Eason zijn bekende Amerikaanse auteurs van spannende boeken.

De klok tikt Henderson, Dee
€ 23,99
voorraad onbekend
Ontvoerd

Een detective die uit eigen ervaring weet wat een jarenlange vermissing is, en zijn nieuwe cliënt, die al veel te lang verdwenen is...

Shannon Bliss werd op zestienjarige leeftijd ontvoerd en gedwongen de criminele familie Jacoby te helpen. Uiteindelijk weet ze te ontsnappen. Dolgraag wil ze weer iets oppakken wat op een normaal leven lijkt, maar ze weet ook dat ze nog een aantal belangrijke dingen moet afhandelen. Ze heeft genoeg bewijsmateriaal om haar ontvoerders heel lang achter de tralies te krijgen.

Als Shannon contact opneemt met privédetective Matthew Dane, een ex-politieagent ontdekt hij al snel dat het terugwinnen van haar vrijheid niet betekent dat haar problemen voorbij zijn.

Ontvoerd Henderson, Dee
€ 21,-
voorraad onbekend
Koud spoor
Koud spoor[ downloaddownload ] Henderson, Dee
€ 9,99
direct downloaden
Zwart water
Zwart water[ downloaddownload ] Henderson, Dee
€ 9,99
direct downloaden
Jennifer
Jennifer[ downloaddownload ] Henderson, Dee
€ 9,99
direct downloaden