Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Deze maand binnengekomen...!

Nieuwe christelijke boeken zijn er altijd direct bij Ichthusboekhandel.nl

Ben je op zoek naar recent verschenen nieuwe christelijke boeken zoals romans, bijbels, theologie of cadeauboeken? Op deze pagina vind je een overzicht van welke nieuwe boeken bij Ichthusboekhandel zijn binnengekomen. Ichthusboekhandel loopt altijd voorop als het gaat om nieuwe christelijke romans en boeken. De nieuwste boeken zijn altijd direct op voorraad en worden snel beschikbaar gemaakt in de verschillende Ichthuswinkels. Op deze pagina een up-to-date overzicht van nieuwe christelijke boeken en romans die de afgelopen weken verschenen.

Op dit moment is het spontane bezoek aan de boekhandel niet altijd gemakkelijk. Wanneer u toch goed op de hoogte wilt blijven van wat er aan nieuwe christelijke boeken en romans verschijnt, dan kunt u bij Ichthusboekhandel.nl alles vinden. De 60 meest recente titels in de christelijke boekenwereld laten wij u graag zien. Bestellen kan heel eenvoudig online, maar een afspraak maken kan altijd bij de Ichthusboekhandel bij u in de buurt.

Ichthusboekhandel.nl heeft ook verschillende lijstjes met actuele boeken op onderwerp:

Top 10 christelijke boeken | Top 10 Theologie | Top 10 Bijbelse dagboeken | Top 10 christelijke romans

KLIK HIER ALS U WILT WETEN WAT ER ALLEMAAL IN DE KOMENDE MAANDEN GAAT VERSCHIJNEN -->

Nieuwe christelijke boeken zijn altijd direct bij verschijnen leverbaar bij de webshop van Ichthusboekhandel, waar u ze eenvoudig online kan bestellen of kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

96 artikelen
pagina 1 van 10
Een aantrekkelijk evangelie

Een aantrekkelijk Evangelie van bestseller auteur Tim Keller is een boek dat ons leert om echt intensief na te denken over de rol van de kerk in ons land. Het bevat een glasheldere visie in kort bestek over hoe de kerk kan komen tot een nieuwe ontmoeting met de westerse cultuur.

Het christendom neemt in het Westen af. Kerken in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa sluiten hun deuren in een versneld tempo. Hoe moet de kerk reageren?

In dit korte maar veelomvattende manifest betoogt Tim Keller, voorganger in New York en bestsellerauteur, dat deze achteruitgang ons ertoe zou moeten aanzetten om de missie van de kerk van de grond af te heroverwegen. Met de vroege kerk als gids moeten we als kerken en individuele christenen goed naar onszelf, onze cultuur én naar de Schrift kijken om te komen tot een nieuwe ontmoeting met de westerse cultuur, waarin het evangelie weer aantrekkelijk en geloofwaardig wordt voor een nieuwe generatie.

"Een ijzersterk geschreven compact boek. Een uitgebalanceerde combinatie van spiritualiteit en strategie. Een betoog waarin Keller beter dan ooit uitlegt dat christenen niet bij zichzelf moeten beginnen, maar bij de cultuur waarvan zij onderdeel zijn - een cultuur die sceptisch staat tegenover antwoorden, maar die gevoelig is voor goede vragen."
- Tim Vreugdenhil

NB: In een uitgebreid nawoord bespreken de Amsterdamse kerkpioniers Tim Vreugdenhil en Jurjen ten Brinke hoe de ideeën van Keller in de Nederlandse situatie tot bloei kunnen komen. Ze doen dat in de vorm van een wederzijds interview.

Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City.

Het nieuwste boek van Tim Keller, een aantrekkelijk Evangelie, kunt u online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of reserveren bij één van de Ichthuswinkels in ALphen ana den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Een aantrekkelijk evangelie Keller, Tim
€ 9,95
voorraad onbekend
Verwachten

Verwachten, is een mooi en bezinnend cadeauboekje voor aanstaande ouders. Het is geschreven door Eline Zandee-Kranendonk en gaat over verlangens en vragen van aanstaande moeders.

Kijk jij er ook zo naar uit om je kindje in je armen te kunnen sluiten? Wachtend op je kleine wonder gaat er veel door je hoofd. Is mijn kindje gezond? Hoe ziet zijn of haar toekomst eruit? Hoe bereid ik me voor op de bevalling?In korte, kwetsbare stukjes worden vragen en verlangens van aanstaande moeders in Bijbels perspectief geplaatst. Het boekje biedt een handreiking om tijdens de zwangerschap je gedachten op God te richten. En alles wat je nodig hebt van Hem te verwachten.

Eline Zandee-Kranendonk is enkele jaren na het overlijden van haar eerste man opnieuw gehuwd en moeder in een samengesteld gezin. Zes chreef dit boekje rond de geboorte van haar eerste zoon Jonathan.

Verwachten Zandee,-Kranendonk, Eline
€ 12,95
voorraad onbekend
#powerbook in verbinding

Het Powerbook in verbinding ( zomer editie) is geschreven door Danielle Koudijs en Nadine Folkers als redactie. Met andere moeders vormen zij het platform Power to the mama's en dit is het vierde Powerbook.

Hoe blijf je in verbinding met jezelf, God, je gezin en je omgeving? Wat doet verbinding met je? Waar ben je eigenlijk mee verbonden? En waarom is verbinding zo belangrijk? Deze vragen hoor je de laatste tijd steeds vaker. Tegelijk werpt de anderhalvemetermaatschappij ons terug op de verbinding met onszelf, als moeder en vrouw. Ook wordt de kwaliteit van verbinding met ons gezin zichtbaarder doordat we meer met elkaar thuis zijn.

Goed nieuws: God is een God van verbinding. Misschien is dit dan wel juist dé tijd om daarin te groeien. Is jouw verbinding met God, jezelf en anderen net zo goed als de WiFi op je telefoon? En hoe kan je een goede verbinding versterken? Je leest er alles over in dit nieuwe #powerbook. In de dossiers relatie, opvoeden, geloof en balans gaan we dieper in op dit thema met professionals. Je leest eerlijke en oprechte columns van moeders die ook met deze thema's dealen én we duiken met de stilletijd-challenge de Bijbel in om te leren over onze God: de God van verbinding.

#powerbook in verbinding Koudijs, Danielle
€ 14,99
voorraad onbekend
Waar is God als het mis gaat

Waar is God als het mis gaat? vormt de intrigerende titel van een boekje door John Blanchard over de grote vragen rond lijden en verdriet.

Wij leven in 'een wereld met rafelige randjes'. Door aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen, orkanen, tsunami's, bosbranden en hongersnoden komen miljoenen mensen om het leven. Ongelukken eisen iedere dag een enorm aantal slachtoffers: vliegtuigen storten neer, treinen ontsporen, auto's komen in botsing en schepen lijden schipbreuk.
Ook sterven talloze mensen door ziekte. Daarnaast veroorzaken allerlei aandoeningen een aanhoudend lijden, zoals invaliditeit, verlammende zwakheid, pijn en angst. Om nog maar te zwijgen van het leed als gevolg van de afschuwelijke dingen die mensen elkaar aandoen.

Toch zegt de Bijbel dat God de soevereine Heerser is over alles wat er in het hele universum gebeurt. Hij staat boven alles, en Hij is genadig en goed.
Is er een manier om dit met elkaar te verenigen? In dit boekje geeft John Blanchard het antwoord.

Dr. John Blanchard is een internationaal bekende auteur, evangelist en apologeet. Van zijn publicaties zijn meer dan achttien miljoen exemplaren gedrukt in meer dan zestig talen.

Verschijnt D.V. april 2021

Waar is God als het mis gaat Blanchard, John
€ 8,95
voorraad onbekend
Waarom het kruis

Waarom het kruis? is een boekje van John Blanchard een in Amerika bekende apologeet, evangelist en auteur.

Miljoenen mensen dragen een kruisje als sieraad of mascotte of hebben misschien zelfs wel een kruis getatoeëerd op hun lichaam, terwijl ze niet zltijd weten wat de oorspronkelijke betekenis van het kruis is.

Dit boekje maakt duidelijk dat het te maken heeft met de kruisiging van Jezus en beantwoordt enkele belangrijke vragen die dat oproept, zoals:

* Waarom is het kruis zo'n populair symbool gebleven?
* Was de kruisiging van Jezus uniek?
* Waarom werd Hij ter dood gebracht?
* Welke betekenis heeft deze gebeurtenis nu voor ons?

John Blanchard laat zien dat het sterven van Jezus onze enige hoop is op vergeving van zonden en het eeuwige leven.

Dr. John Blanchard is een internationaal bekende auteur, evangelist en apologeet. Van zijn publicaties zijn meer dan achttien miljoen exemplaren gedrukt in meer dan zestig talen.

Verschijnt D.V. april 2021

Waarom het kruis Blanchard, John
€ 8,95
voorraad onbekend
Waarom kwam Jezus naar de aarde

Waarom kwam Jezus naar deze aarde? In dit levendige boekje ontdoet John Blanchard het kerstverhaal van de mythes en vertelt hij wat de echte geschiedenis van Kerst is. De krachtige waarheid die door de eeuwen heen ontelbare levens heeft veranderd.

Miljoenen mensen zijn ieder jaar druk bezig met de voorbereidingen voor één dag: 25 december, kerstdag. De meesten hebben er weleens van gehoord dat met Kerst de geboorte van Jezus Christus wordt gevierd, maar hebben er geen idee van waarom deze gebeurtenis zo belangrijk is.

Het boekje "Waarom kwam Jezus naar de aarde" beantwoordt vragen zoals:

* Wie was Jezus?
* Weten we eigenlijk wel wanneer Hij werd geboren?
* Had Zijn geboorte een speciaal doel?
* Wat onderscheidt Hem van alle andere mensen die op aarde hebben geleefd?

Dr. John Blanchard is een internationaal bekende auteur, evangelist en apologeet. Van zijn publicaties zijn meer dan achttien miljoen exemplaren gedrukt in meer dan zestig talen

Waarom kwam Jezus naar de aarde Blanchard, John
€ 7,95
voorraad onbekend
Waarom iedereen gelijk heeft behalve jij
Waarom iedereen gelijk heeft behalve jij Kok, Erwin
€ 14,90
voorraad onbekend
Opvoeden voor de Heere

William Gouge, vader van dertien kinderen en Puriteins predikant, schreef met het boek: Opvoeden voor de Heere, wijze raad voor ouders en opvoeders.

Wat zijn de taken van christelijke ouders? Bovenal met liefde opvoeden voor Gods aangezicht en veel bidden voor de gekregen kinderen, zo schrijft de puritein William Gouge (1575-1653). Hij was zelf vader van dertien kinderen en wist welke verantwoordelijkheid dat met zich meebracht. Naar aanleiding van Efeze 6:4 geeft Gouge in dit boekje praktische raadgevingen aan ouders.

Opvoeden voor de Heere Gouge, William
€ 9,95
voorraad onbekend
Wijsheid
Wijsheid Beek, Ina van der
€ 24,99
voorraad onbekend
Altijd goede moed

Het boek: Altijd goede moed, met als ondertitel Vanuit Gods Woord steun en troost bij kanker, is een pastorale uitgave over het leven met een ernstige ziekte.

In deze bundel vindt u de lezingen die in de achterliggende jaren gehouden zijn op de contactdagen van de stichting Winst uit verlies. Predikanten deden dit vanuit hun eigen ervaring, vanuit betrokkenheid én vanuit het pastoraat. Steeds wordt het Woord van God doorgegeven en wordt gewezen op Hem bij Wie troost is in alle smart. Deze boodschap heeft mensen mét een ernstige ziekte of zij die hersteld zijn van kanker, hun naasten, nabestaanden, maar ook de gezonde medemens alles te zeggen. Ook worden praktische en pastorale handvatten gegeven over 'hoe verder als kanker je treft'.

In dit boek zijn lezingen opgenomen van"

* Ds. IJ.R. Bijl
* Ds. J. Budding
* Ds. P.C. Hoek
* Ds. G.W.S. Mulder
* Ds. A. Schreuder
* Ds. A.T. Vergunst
* Ds. K. VIsser
* Ds. J. Westerink en
* Ds. L. de Wit

Altijd goede moed Hoek, P.C.
€ 14,95
voorraad onbekend