Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Deze maand binnengekomen

30 artikelen
pagina 2 van 3
Max Lucado agenda 2020

Al jarenlang zeer geliefd, de Max Lucado agenda 2020 groot formaat, waar al je afspraken in kunnen. Een agenda vol bemoedigende teksten, maar vooral veel ruimte om je activiteiten te ordenen en het nodige overzicht te behouden.

De Agenda is vol bemoedigingen en inspirerende teksten van Max Lucado. Praktisch met twee pagina's schrijfruimte per week. Beginnend op zondag kun je een hele week plannen.

Handige liniaal en plastic opberghoes voor losse materialen. Gebonden door een zeer compacte ringband. Formaat A5 met harde kaft.

Max Lucado agenda 2020 Lucado, Max
€ 14,99
voorraad onbekend
Dag in dag uit 2020

Dag in dag uit 2020 is een bijbels dagboek van het Leger des Heils en Arkmedia en al ruim 30 jaar zeer geliefd.

Dit is de gewone uitvoering van het dagboek Dag in Dag uit en bevat 365 toegankelijke overdenkingen die geschreven zijn door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland.

Dag in Dag uit is een dagelijkse overdenking voor zowel beginnende als gevorderde bijbellezers.

Dag in Dag uit 2020 wordt veel gebruikt door kerken en organisaties rond Kerst. Dat gebeurd bijvoorbeeld om uit te delen aan ouderen of om groepen in de gemeente een blijk van waardering te geven voor betrokkenheid en ondersteuning.

Overleg met Ichthusboekhandel indien u grotere aantallen van Dag in Dag uit 2020 wenst. Voor contact!. Wij denken graag met u mee voor een goede prijs. Ichthusboekhandel bezorgt dit thuis of op het adres van de kerk . Tel. 079-3162081

Dag in dag uit 2020
€ 6,50
voorraad onbekend
Ik trouwde met mijn ex-man
Ik trouwde met mijn ex-man Masi, Monica
€ 16,95
voorraad onbekend
Het schandaal

Het schandaal' van Shusako Endo, ( Japans auteur) is een psychologische roman over de spanning tussen waarheid en de ondoorgrondelijkheid van de menselijke ziel. Een zoektocht naar het ware zelfbeeld.

Tijdens de uitreiking van een literaire prijs wordt de schrijver Suguro aangesproken door een vrouw, die beweert hem te hebben gezien in de rosse buurt van Tokyo. De pers krijgt er lucht van en Suguro's reputatie begint al snel barsten te vertonen. Wat klopt er van het verhaal? Hoe kan hij de zaak redden? In zijn zoektocht ontdekt Sugaro onvermoede kanten van zichzelf.

'Het schandaal' is een wervelende roman over goed en kwaad in de mens.Shusako Endo (1923-1996) wordt gezien als een van de grootste Japanse schrijvers van na de Tweede Wereldoorlog.

Bekende titels van zijn hand zijn

* Stilte,
* De samoerai en
* Jezus'.

Het schandaal is het boek waarmee Endo doorbrak.

'Endo is naar mijn overtuiging een van de grootste romanciers van onze tijd.'
- Graham Greene

Het schandaal Endo, Shusaku
€ 19,99
voorraad onbekend
God liefhebben met heel je verstand

God kent jouw leven! God liefhebben met heel je verstand is een boek van Elizabeth George wat helpt met bijbelse waarheden die wijsheid zijn voor jouw leven.

Voel jij je gefrustreerd, maak je je zorgen of worstel je met depressieve gevoelens? Vraag je je af of God werkelijk alles onder controle heeft?

Door het aanreiken van bijbelse wijsheden en persoonlijke ervaring helpt Elizabeth George je om te gaan met het dagelijks leven, met situaties die moeilijk te begrijpen zijn en met lastige emoties.

God liefhebben met heel je verstand George
€ 17,95
voorraad onbekend
Gods beloften voor u

Gods beloften voor u, is een boek van ds. Iz. Kok over het aanbod van Gods genade in de prediking.

Over de bijbelse onderwerpen van Gods verkiezing en Gods beloften en hun onderlinge verhouding is in de geschiedenis van kerk en theologie veel nagedacht. Hoe dienen deze onderwerpen in de prediking te functioneren? Bezinning hierop is van groot belang.

Ds. Iz. Kok (1930-1995), in leven hervormd predikant, heeft aan deze bezinning een belangrijke bijdrage geleverd. Hij heeft over dit onderwerp veel geschreven, maar weinig gepubliceerd. Uit zijn schriftelijke nalatenschap is deze bundel samengesteld met bijbels-theologische, praktisch-theologische en kerkhistorische bijdragen.

Drs. Iz. Kok (1930-1995) heeft de Hervormde gemeenten van Zegveld, Baarn, Rotterdam-Zuid en Veenendaal als predikant gediend. Van zijn hand verschenen twee boeken eerder al bij Uitgeverij Groen.

Gods beloften voor u Kok, Iz.
€ 16,95
voorraad onbekend
Noem mij bij mijn naam

Noem mij bij mijn naam is het tweede boek van Beth Moran in Nederland wat verschijnt bij Sestra. Een christelijke roman die aansluit bij de leefwereld van jonge vrouwen.

Een rustig leven - dat is alles wat Faith wil. Rust voor haar broer, een baan om de armoede op afstand te houden en het verleden vergeten. Het lijkt aardig te lukken: ze staat op het punt om te trouwen met Perry, de succesvolle zakenman die verliefd op haar werd.

Maar wil ze echt een society bruiloft zoals haar schoonmoeder die bedenkt? Als ze zelf op onderzoek uit gaat, stuit ze op een vrolijk kerkkoor. Faith gaat meezingen, sluit nieuwe vriendschappen en raakt totaal in verwarring door de ontmoeting met pastor Dylan. En haar verleden laat haar ook niet met rust, als de moordenaar van haar moeder vrijkomt uit de gevangenis.

Een roman met veel humor, maar ook zoveel gebrokenheid en de hoop die vriendinnen kunnen brengen.

Noem mij bij mijn naam Moran, Beth
€ 22,95
voorraad onbekend
Stille tijd voor stellen

Stille tijd voor stellen is een bijbels dagboek voor (jonge) echtparen wat hen helpt om persoonlijk en samen tijd te hebben met God en hun relatie met God en elkaar te verdiepen.

Tijd nemen voor elkaar kan moeilijk zijn, maar het is ongelofelijk belangrijk voor het opbouwen van een gezonde relatie. Dit 365-dagen-dagboek Stille tijd voor stellen geeft frisse inzichten, bemoedigende bijbelgedeeltes, boeiende vragen om over na te denken en inspirerende gebeden.

Of mensen nu nog maar pasgetrouwd zijn, of hun hele leven lang al bij elkaar zijn, samen tijd voor God maken is de beste manier voor stellen om de dag te beginnen of te eindigen.

Uit de serie A little God time - diverse auteurs.

Stille tijd voor stellen
€ 22,50
voorraad onbekend
Laat je zien!

In 'Laat je zien!' deelt Rachel Hollis een welverdiende schop onder je kont uit: verstop je niet langer achter de leugens over jezelf! Je bent vaak zelf de enige die erin gelooft, dus daar kun je nog beter vandaag dan morgen mee stoppen.

Met eerlijke zelfspot en reflectie behandelt Rachel in elk hoofdstuk van deze speed read een veelvoorkomende leugen en geeft ze drie scherpe, praktische tips. Je hoeft niet eerst af te vallen, succesvoller te worden of een man te vinden om een leuk mens te zijn. Laat je zien!

Rachel Hollis is moeder van vier kinderen, motivational speaker en podcasthost. Ze heeft haar eigen blog thechicsite.com en heeft meer dan 1,1 miljoen volgers op de Insta @msrachelhollis. Het enige wat ze niet heeft, is een kalm en uitgebalanceerd leven. En dat kan haar helemaal niks schelen.

Laat je zien! Hollis, Rachel
€ 19,99
voorraad onbekend
Oplichtende woorden

'Oplichtende woorden' is een bundeling van de vijftien mooiste preken van Andries Zoutendijk. In zijn preken roept Andries Zoutendijk een nieuwe wereld op, de wereld van het koninkrijk van God.

Zijn preken kenmerken zich door een lyrische, maar ook directe taal. Ze roepen op, en schrijven niet voor. Zo laten ze ruimte voor eigen reflectie en toepassing. De hoorder wordt serieus genomen als weldenkend mens van de 21e eeuw, en wordt tegelijk aangesproken in zijn fundamentele mens-zijn.

Twintig jaar was Andries Zoutendijk predikant van de Jacobikerk in Utrecht. De redactie, bestaande uit Beatrice de Graaf, Barbara Lamain en Koos van Noppen, heeft een selectie gemaakt van de mooiste vijftien preken uit die periode, en die bewerkt tot meditaties om zelf te lezen of met elkaar te bespreken.

Oplichtende woorden Zoutendijk, Andries
€ 12,99
voorraad onbekend