Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Elizabeth Musser

Een boek van Elizabeth Musser online bestellen? Ga naar Ichthusboekhandel.nl, de specialist voor christelijke romans.

Elizabeth Musser is al heel lang een christelijke auteur met een vast en trouw lezerspubliek van haar boeken. Veelzijdige romans met inhoud. Haar nieuwste christelijke romans gaan over het snijvlak tussen christelijk geloof en levenspraktijk. Als zendelinge werkt zij in Frankrijk en Europa samen met haar man als coach voor andere zendelingen.

In Nederland is inmiddels een tiental boeken van de hand van Elizabeth Musser verschenen waaronder bijvoorbeeld de Algerije trilogie. Haar nieuwste roman is Het beloofde land een boek over drie vrouwen die reizen naar Santiago.

Kijk hier voor de persoonlijke website van Elizabeth Musser

Van alle romans van Elizabeth Musser is ook een e-boek beschikbaar. U kunt deze aanklikken links onder de foto van het boekomslag als "digitale download" wanneer u op de pagina bent van het boek waar u naar zoekt.. Direct na aankoop kunt u deze downloaden en direct beginnen met lezen.

Onderstaand een overzicht van de christelijke boeken van Elizabeth Musser, die u eenvoudig online kunt bestellen in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Bij heldere maan

Bij Heldere maan is de nieuwe roman van Elizabeth Musser. Het boek laat kostbare inzichten zien, verpakt in een aangrijpend verhaal over haar moeder.

INKIJKEXEMPLAAR Bij volle Maan, Elizabeth Musser

Als haar grootmoeder overlijdt, erft Allie Massey tegen alle verwachtingen in niet haar paardenranch. In haar zoektocht naar antwoorden ontdekt ze het bijzondere levensverhaal van haar oma; een geschiedenis die voert van de Grote Depressie tot de Tweede Wereldoorlog; een verhaal over onderzeeërs, moedige kustwachten, en een nacht op het strand die het leven van haar grootmoeder voor altijd heeft bepaald. En misschien ook wel een verhaal dat Allie toont hoe ze haar droom van een paardentherapiecentrum alsnog kan waarmaken.

De personages in dit aangrijpende verhaal bleven me nog lang na het einde bij. Een van de beste romans die ik dit jaar heb gelezen.
– Lynn Austin

Het fascinerende lijntje over paarden in de plot en de boeiende personages maken dit tot een roman die je niet wilt missen.
– Deborah Raney

Elizabeths vertelskills in Bij heldere maan zijn verbluffend.
– Susan Meissner

Elizabeth Musser schrijft vanuit haar tuinhuisje in Lyon 'entertainment met een ziel', zoals ze het zelf noemt. Ze heeft al twaalf romans op haar naam staan. Bij heldere maan is gebaseerd op het levensverhaal van haar moeder.

Bij heldere maan Musser, Elizabeth
€ 24,99
voorraad onbekend
Het beloofde land

De nieuwste roman 'Het beloofde land' van Elizabeth Musser schrijft over drie vrouwen die elkaar ontmoeten tijdens een wandeltocht die hun leven zal veranderen . Een levensechte roman die vrouwen van alle leeftijden zal inspireren. Een pelgrimage waarin geloof, vriendschap en ontdekking van wie je zelf bent centraal staat.

Abbie Jowett is overweldigd door verschillende tegenslagen in haar leven. Ze besluit haar volwassen zoon achterna te reizen naar Spanje, om daar samen met hem de beroemde pelgrimsroute Camino de Santiago te lopen.

INKIJKEXEMPLAAR (pdf) het beloofde land - Elizabeth Musser -->

Tijdens hun reis ontmoeten ze Rasa, een Iraanse vrouw die in het geheim vluchtelingen helpt, en Caroline, een journaliste die onderzoek doet naar pelgrims. Ieder heeft zo een eigen reden voor deze ontdekkingsreis, maar geen van hen was voorbereid op de schurende kracht van de Camino, die alles blootlegt en aanspoort tot grondige zelfreflectie. Tegelijkertijd een tocht die vriendschappen mogelijk maakt en ruimte verschaft.

'Een prachtige roman, die je laat nadenken over schuld en vergeving.'
- Elisabethbode over 'Als ik mijn ogen sluit'

Samen met haar man Paul is Elizabeth Musser pastoraal begeleider van zendelingen. Als ze niet op reis zijn, schrijft ze vanuit haar tuinhuisje in Lyon, zoals ze het zelf noemt 'entertainment met een ziel'. Ze heeft in Nederland elf zeer gewaardeerde romans op haar naam staan.

GRATIS THUISBEZORGD IN NEDERLAND

Het beloofde land Musser, Elizabeth
€ 24,99
voorraad onbekend
Als ik mijn ogen sluit

Elizabeth Musser overtreft zichzelf in een ode aan vergeving en genade in het boek als ik mijn ogen sluit.

Kun je vergeven? En kun je ook jezelf vergeven? Deze cruciale vragen vlecht Elizabeth Musser als een rode draad door de drie verbonden levenslijnen van haar nieuwe roman:

Henry Blough, een vader die zich laat inhuren als hitman (huurmoordenaar) om de kostbare operaties van zijn 6-jarige zoon te betalen.

Josephine Bourdillon, een beroemde maar tegelijkertijd depressieve auteur die na een aanslag op haar leven in een coma belandt.
En dan is er ook nog Paige Bourdillon, haar toegewijde dochter die als enige de man opmerkt die zich ophoudt bij haar moeders ziekenhuiskamer.....

Elizabeth Musser werkt als pastoraal begeleidster en coach van zendingswerkers. Bemoediging speelt dan ook een grote rol in haar leven. Ze is auteur van vele succesvolle romans, zoals, aan de andere kant van de bergen, dichterbij dan je denkt. Ze woont met haar man in Lyon in Zuid-Frankrijk.

Verwacht: 9 januari 2018

Als ik mijn ogen sluit Musser, Elizabeth
€ 26,-
voorraad onbekend
Aan de andere kant van de bergen POD

'Aan de andere kant van de bergen'van Elizabeth Musser vertelt het ontroerende verhaal van een vluchtelingengezin uit Iran. Een ode aan de vrijheid.

Als Bobbie Blake te horen krijgt dat ze ongeneeslijk ziek is, besluit ze met haar nichtje Tracie terug te gaan naar The Oasis, een vluchtelingencentrum in Oostenrijk waar ze jaren geleden heeft gewerkt.

Terug op de plek waar zo veel herinneringen liggen, worden Bobbie en Tracie direct gegrepen door de nood van de vluchtelingen en met name door het verhaal van de Iraanse Hamid. Het dochtertje van Hamid is betrapt met een bijbel in haar bezit en sindsdien loopt het hele gezin gevaar. Kan een netwerk van hulpverleners het gezin op tijd in veiligheid brengen? En ten koste van wat?

Als pastoraal begeleider van zendingswerkers wordt Elizabeth Musser dagelijks met de rauwe realiteit van het vluchtelingenbestaan geconfronteerd. Bemoediging speelt dan ook een grote rol in haar romans. Eerder verschenen van haar hand onder andere de romans 'Het huis op de heuvel' en 'Schuilplaats'.

Lees hier het interview van PUUR! met de auteur.

Aan de andere kant van de bergen POD Elizabeth Musser
€ 26,-
voorraad onbekend
Sinds ik jou ken / druk 1

Atlanta, 1933. Perri Singleton, dochter van een steenrijke bankdirecteur uit Atlanta, leidt een zorgeloos bestaan. Met haar ouders, broertje en zusje bewoont ze een groot huis, waar bedienden het werk doen, zodat Perri en haar moeder zich kunnen bezighouden met belangrijker zaken. Zoals winkelen en feestjes bezoeken.

Zelfs de grote Depressie lijkt Perri en haar vriendinnen van de elitaire meisjesschool Washington Seminary niet te deren. Maar als een gezinsdram haar wereld op z'n kop zet, leert ze een meisje kennen dat heel andere prioriteiten stelt: de domineesdochter Mary Dobbs. Ondanks hun verschillen groeit er een hechte vriendschap tussen beide vrouwen, maar is die ook bestand tegen alle tumultueuze veranderingen in hun leven?

In sinds ik jou ken neemt Elizabeth Musser de lezer mee naar het oude Atlanta, waar armoede en rijkdom een schril contrast vormen, gezinnen vechten voor hun geluk en twee meisjes de werkelijke waarde ontdekken van liefde, vriendschap en geloof. Musser baseerde de roman op het levensverhaal van haar grootmoeder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HIER vindt u een leesfragment.

Elizabeth Goldsmith Musser groeide op in Atlanta. Daarna behaalde ze haar universitaire Engels en Frans in Nashville, Tennessee. Toen ze een jaar of zes was, ontdekte ze dat ze zich het beste op papier uit kon drukken. Al snel wist ze dat ze graag schrijfster wilde worden. Leraren op school moedigden haar aan om naast haar schoolwerk te schrijven. Al op jonge leeftijd verlangde ze er naar om door het schrijven haar geloof te delen met anderen.

Tijdens haar studie kreeg ze de mogelijkheid om een semester in Frankrijk door te brengen. Daar raakte ze gefascineerd door de rijke cultuur. Tijdens haar laatste studiejaar gaf ze gehoor aan een oproep voor zendelingen die naar Frankrijk wilden gaan.

Tijdens de eerste twee jaar daar ontmoette ze Paul, en toen ze na die twee jaar weer terug naar Amerika ging was ze verloofd. In 1989 ging ze met haar man Paul weer terug naar Frankrijk, om een nieuwe kerk in Montpellier op te zetten. Ze kregen twee zonen en wonen nu in Lyon, Frankrijk.

Haar website vindt u HIER

Sinds ik jou ken / druk 1 Musser, E.
€ 26,-
voorraad onbekend
Schuilplaats / druk 1

De twintigjarige Ellie Bartholomew voelt zich het buitenbeentje in haar familie. Haar ogenschijnlijk perfecte ouders, Mary Swan en Robbie, zijn succesvol en gelukkig. Haar beide zussen zijn gehoorzaam in hun voetstappen getreden.
Maar Ellie is de rebel, in zichzelf gekeerd en onzeker. Ze heeft te veel meegemaakt om te kunnen geloven in de liefhebbende God van haar ouders. Sinds haar jeugd wordt haar gezicht ontsierd door een litteken - het gevolg van een ongeluk dat Ellie haar moeder nooit heeft kunnen vergeven.

Mary Swan - net hersteld van borstkanker - vraagt Ellie mee te gaan naar Europa. Ze wil graag een plaats in Schotland bezoeken die 'de Schuilplaats' heet. Met tegenzin stemt Ellie toe. Als Mary Swan echter te ziek wordt om te kunnen reizen keert Ellie terug naar haar ouderlijk huis om voor haar moeder te zorgen. Voor het eerst ontstaat een voorzichtige band tussen moeder en dochter en beseft Ellie dat ook haar ouders littekens dragen - en dat zij en haar moeder helemaal niet zo verschillend zijn als ze altijd heeft gedacht.

Schuilplaats is het vervolg op Het huis op de heuvel

Schuilplaats / druk 1 Musser, E.
€ 26,-
voorraad onbekend
Stille woorden / druk 1
Stille woorden / druk 1 Musser, E.
€ 26,-
voorraad onbekend
Twee werelden
Twee werelden[ downloaddownload ] Musser, Elizabeth
€ 7,99
direct downloaden
Twee testamenten
Twee testamenten[ downloaddownload ] Musser, Elizabeth
€ 7,99
direct downloaden
Twee bestemmingen
Twee bestemmingen[ downloaddownload ] Musser, Elizabeth
€ 7,99
direct downloaden
Beladen verleden

Gebriëlle, dochter van een naar Senegal uitgezonden zendingsechtpaar komt voor het volgen van een zomercursus naar Frankrijk en wordt verliefd op docent David Hoffman. David is een jood, die als enige van zijn familie de vernietigingskampen heeft overleefd. Hij kan niet vergeten, en al helemaal niet vergeven, wat hem is aangedaan.

Gabriëlle raakt in gewetensnood door haar gevoelens voor deze cynische jongeman. Buiten haar medeweten betrekt hij haar bij zijn activiteiten die verband houden met de Algarijnse onafhankelijkheidsoorlog. Al Gabriëlles opvattingen over geloof en vergeving lijken niet meer te kloppen.
Ver van huis en gevangen in een gevaarlijk web van intriges beseft ze dat ze nog heel veel moet leren.

Beladen verleden is het eerste deel in Elizabeth Mussers Frans-Algarijnse trilogie. De andere delen zijn Twee testamenten en Twee bestemmingen.

Beladen verleden[ downloaddownload ] Musser, Elizabeth
€ 9,99
direct downloaden