Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Folder Byblos najaar 2022

Dit najaar is de BYBLOS groep waar Ichthusboekhandel.nl deel van uitmaakt weer aanwezig met een een leuke folder die u kunt ophalen in de WINKELS

U kunt hier de BYBLOS FOLDER DOWNLOADEN . Een eerste selectie kunt u hieronder zien.

Haal uw boekenfolders op bij bij de winkels van Ichthusboekhandel.nl

Bij heldere maan

Bij Heldere maan is de nieuwe roman van Elizabeth Musser. Het boek laat kostbare inzichten zien, verpakt in een aangrijpend verhaal over haar moeder.

INKIJKEXEMPLAAR Bij volle Maan, Elizabeth Musser

Als haar grootmoeder overlijdt, erft Allie Massey tegen alle verwachtingen in niet haar paardenranch. In haar zoektocht naar antwoorden ontdekt ze het bijzondere levensverhaal van haar oma; een geschiedenis die voert van de Grote Depressie tot de Tweede Wereldoorlog; een verhaal over onderzeeërs, moedige kustwachten, en een nacht op het strand die het leven van haar grootmoeder voor altijd heeft bepaald. En misschien ook wel een verhaal dat Allie toont hoe ze haar droom van een paardentherapiecentrum alsnog kan waarmaken.

De personages in dit aangrijpende verhaal bleven me nog lang na het einde bij. Een van de beste romans die ik dit jaar heb gelezen.
– Lynn Austin

Het fascinerende lijntje over paarden in de plot en de boeiende personages maken dit tot een roman die je niet wilt missen.
– Deborah Raney

Elizabeths vertelskills in Bij heldere maan zijn verbluffend.
– Susan Meissner

Elizabeth Musser schrijft vanuit haar tuinhuisje in Lyon 'entertainment met een ziel', zoals ze het zelf noemt. Ze heeft al twaalf romans op haar naam staan. Bij heldere maan is gebaseerd op het levensverhaal van haar moeder.

Bij heldere maan Musser, Elizabeth
€ 23,99
voorraad onbekend
Maria, Bijzonder gewoon

Maria, bijzonder gewoon bevat 7 Bijbelstudies van Wijgert Westland 3n maakt onderdeel uit van de serie Bijbelstudieboekjes van Uitgeverij Groen.

Maria, de moeder van Jezus. Een bijzonder gewoon joods meisje uit Nazareth, uit een gewone stad, die ondertrouwd is met een gewone man. Maar haar leven wordt op zijn kop gezet. Wat haar overkomt, is gewoon bijzonder: ze wordt de moeder van de Messias! Er valt veel over haar te ontdekken: Wie was ze voordat ze zwanger werd? Hoe was ze als moeder? Wat zegt de Bijbel over haar, haar geloof, haar relatie met haar zoon Jezus?

Dit boek gewoon bevat 7 Bijbelstudies waarin het leven van Maria, de moeder van de Messias, aan de orde wordt gesteld. 'Maria, bijzonder gewoon' is onderdeel van een Bijbelstudie serie van uitgeverij Groen speciaal voor vrouwen. In elk boek staan verschillende Bijbelstudies die gebruikt kunnen worden voor persoonlijke stille tijd of in een Bijbelstudiegroep. De Bijbelstudieboeken bieden handvatten om zelf de Bijbel te onderzoeken. De Bijbelteksten komen uit de Herziene Statenvertaling en ze worden in zijn geheel afgedrukt in de boeken, met schrijfruimte rondom. Zo kun je onderstrepen, markeren en opmerkingen noteren over het Bijbelgedeelte. Ook bevat elk boek achtergrondinformatie over de bijbelgedeelten en vragen met schrijfruimte om de Bijbelstudie toe te passen in jouw leven. Iedere Bijbelstudie wordt afgesloten met een toepasselijke quote, diverse liedsuggesties en een aantal gebedspunten.

Maria, Bijzonder gewoon Westland, Wijgert
€ 14,99
voorraad onbekend
Meester Bil is ... Meester dief
Meester Bil is ... Meester dief Oranje, Corien
€ 12,99
voorraad onbekend
Zij lacht gebedenboek (100 gebeden)

In het Zij Lacht gebedenboek staan 100 prachtige, uitgeschreven gebeden die ons leven raken en kunnen verbinden met God. De onderwerpen van de gebeden zijn heel uiteenlopend van aard. Van een mooi ochtend- en avondgebed tot gebeden met specifieke thema's als onrust, overgave, verdriet, perfectionisme en het leven van alledag.

Het gebedenboek is 12 x 15 cm, waardoor het ook gemakkelijk in een (hand)tas past zodat je het gedurende de dag regelmatig kunt pakken of eenvoudig mee kan nemen in je koffer.

Alle uitgaven van Zij Lacht zijn online verkrijgbaar bij de webshop van Ichthsuboekhandel.nl, de plek voor oriëntatie, advies en bestelgemak.

Zij lacht gebedenboek (100 gebeden) Kruit-de Jonge, Liza
€ 14,99
voorraad onbekend
Leef je geloof - Bijbels dagboek

Leef je geloof is een eigentijds, aansprekend bijbels dagboek voor tienermeiden (ca. 12-17 jaar) enis geschreven door Danielle Heerens.

Het Bijbels dagboek bevat voor elke dag een Bijbeltekst met overdenking en aansluitend gebed, onderverdeeld in zesentwintig thema's - van vertrouwen en leren, tot jezelf blijven en danken - die tienermeiden meer leren over zichzelf, God en de Bijbel. In de hoop dat ze er daardoor achter komen hoe ze hun geloof een plekje kunnen geven in hun dagelijkse bezigheden en samen met God kunnen leven. Dat ze ontdekken: zó leef je je geloof!

Leef je geloof is een herziene uitgave van het dagboek Sta op en schitter.

Leef je geloof - Bijbels dagboek Heerens, Daniëlle
€ 21,99
voorraad onbekend
Omdat God ernaar verlangt mens te zijn

Omdat God ernaar verlangt mens te zijn van theoloog en priester Tomas Halík is een prachtig geschenkboek met overwegingen voor Kerst in combinaties met reproducties van oude meesterwerken.

De mens streeft naar vrijheid en macht en wil in het middelpunt van de belangstelling staan. In dit geschenkboek laat Tomas Halík zien hoe God door zijn verlangen mens te worden, juist zwakte en kwetsbaarheid verheft tot ware kracht. Het kerstmysterie van de incarnatie wordt ook tastbaar in de schilderijen van oude meesters, die aanzetten tot meditatie. 'Laten we God niet zoeken in de stormen van rampen, in de overstromingen van ongeluk waardoor onze zekerheden beginnen te wankelen. Laten we liever naar zijn stem luisteren in de zachte adem van menselijk mededogen, in de uitingen van solidariteit. In het heilige en onvoorwaardelijke van de liefde, daar ontdekken we God,' aldus Halík.

'In dit boek wordt Kerst tastbaar dankzij de vervlechting van hoopvolle gedachten van Halík en schilderijen van oude meesters.'

Met een voorwoord van Jonge Theoloog des Vaderlands Tabitha van Krimpen

Tomas Halík (1948) is priester en hoogleraar Filosofie en Sociologie te Praag. Hij was de vertrouweling en raadsman van president Havel, de Tsjechische aartsbisschop Tomasek en Johannes Paulus II. Eerder verschenen Geduld met God, Raak de wonden aan, Theater voor engelen en zijn autobiografie In het geheim geloven.

Omdat God ernaar verlangt mens te zijn Halik, Tomas
€ 14,99
voorraad onbekend
De kracht van ideeën

Het boek "de kracht van ideeën", woorden van geloof en wijsheid, door rabbijn Jonathan Sacks is een boeiende selectie van zijn essays, toespraken en columns. De verzamelde stukken van de rabbijn tonen met opvallende samenhang de ontwikkelende kracht van zijn religieuze en filosofische ideeën.

Jonathan Sacks reflecteert op grote thema's zoals: macht, antisemitisme, liefde, gebed en vrijheid. Daarmee is deze bundel een nalatenschap van het gedachtegoed van deze in 2020 overleden opperrabbijn in Engeland.

Zijn woorden van wijsheid en geloof laten de tijdloze relevantie van Sacks' lessen zien die hij opdiepte uit zijn Joodse leefwereld. Het is alsof we hem opnieuw tot ons horen spreken, wat ons nieuwe kracht geeft om de uitdagingen van de wereld van vandaag aan te gaan.

Een blijvend baken van licht in onzekere tijden.

Reserveer nu uw exemplaar bij Ichthusboekhandel.nl

De kracht van ideeën Sacks, Jonathan
€ 32,99
voorraad onbekend
Bijbel in een jaar nbv21

De Bijbel in een jaar nu met de Nieuwe Bijbelvertaling 2021 (NBV21) bewerkt in 365 stukjes om dagelijks te lezen.

De complete Bijbel lezen, veel mensen hebben dit op hun bucketlijst staan. Maar waar begin je? En belangrijker: hoe houd je het vol?

INKIJKEXEMPLAAR De Bijbel in één jaar NBV21

Met deze nieuwe editie van de Bijbel in een jaar heb je iets in handen wat je daarbij kan helpen. De complete Bijbel is opgedeeld in 365 gedeeltes. Daarbij is er steeds een hoofdtekst – een verhaal uit het Oude Testament, een evangelietekst of een brief – die wordt aangevuld met een bijpassende psalm of een hoofdstuk uit het boek Spreuken. Bij
de verhalen uit Koningen lees je steeds de woorden van profeten die in deze tijd optraden. Door het samenspel van hoofdtekst en commentaartekst ontdek je nieuwe lijnen door de Bijbel, en merk je hoe verschillende auteurs met centrale Bijbelse thema's omgaan.

Gedurende het jaar wissel je steeds af tussen het Oude en het Nieuwe Testament.
Dit nieuwe Bijbelleesrooster leidt je langs bekende en juist ook minder bekende gedeeltes uit de Bijbel. De leestijd per dag is ca. 20 minuten.

De NBV21 is de nieuwste vertaling en laat bekende woorden klinken in de taal van de 21e eeuw.

Lees de Bijbel in een jaar – in een vertaling die bij jou past

Bijbel in een jaar nbv21 Nieuwe Bijbelvertaling 2021
€ 28,-
voorraad onbekend
Op God kun je rekenen

Op God kun je rekenen, door Max Lucado is een bewerking van het populaire dagboek You can count on God, met voor elke dag een bijbelgedeelte met overdenking én een opdracht, gebed of geheugensteuntje.

Lijkt het leven misschien soms te ingewikkeld? Dan is het goede nieuws dat God veel groter is dan je zorgen of problemen. Hij wil dat je bij Hem komt zoals je bent. Vertel Hem wat je denkt of voelt. Je hoeft het niet allemaal op een rijtje te hebben - vooral niet als je leven vol onrust is. God wil je echte vrede geven, wat er ook gebeurt! In dit dagboekje lees je over die vrede. Elk van de honderd stukjes bevat ideeën over hoe je God kunt vertrouwen als je bezorgd bent, teleurgesteld of als het je allemaal te veel wordt. Wat er ook gebeurt in je leven, op God kun je rekenen! Hij zal voor je zorgen. Hij zal je moed geven en altijd bij je zijn.

* Bijbels dagboek voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook heel geschikt om als gezin te gebruiken.

Op God kun je rekenen Lucado, Max
€ 20,-
voorraad onbekend
Sela Agenda  Een toekomst vol van hoop

De hele nieuwe Sela agenda voor 2023 met als thema: Een toekomst vol van hoop, geeft jou een prachtig middel om al je afspraken bij te houden en elke dag herinnert te worden aan een hoopvolle toekomst.

In de bijzondere vormgeving komen de liederen van Sela, teksten en prachtige illustraties volledig tot hun recht en laten jou een jaar lang genieten van heel veel moois en bemoedigends.

De Sela agenda 2023 begint de week met de zondag en geeft veel ruimte voor aantekeningen en al je afspraken.

Bestel de Sela Agenda online bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl de plek voor oriëntatie, advies en bestelgemak of kom langs in één van de Ichthusboekwinkels.

Sela Agenda Een toekomst vol van hoop Jaar-Agenda 2023
€ 15,95
voorraad onbekend
Saldo cadeaukaart
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
WhatsApp
E-mail