Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Francine Rivers

Zoekt e naar de boeken van Francine Rivers om te kopen? Ga naar Ichthusboekhandel.nl

Francine Rivers (1947) is een bekende en zeer geliefde Amerikaanse schrijfster van christelijke romans. Wilt u net als veel anderen haar boeken ontdekken en alles van haar lezen? Kom dan langs bij Ichthusboekhandel.nl of kijk eerst hieronder eens even online rond in onze webshop.

Vanaf haar kindertijd leefde bij Rivers het sterke verlangen om schrijfster te worden. Ze studeerde aan de Universiteit van Nevada, Reno waar ze een bachelorgraad haalde in Engels en journalistiek. Na haar afstuderen werkte ze als journalist bij een krant waar ze voornamelijk "human interest"-artikelen schreef.

In 1986 kwam Francine Rivers tot geloof in Christus en vervolgens lukte het haar drie jaar niet om een nieuwe roman te schrijven. Ze besteedde veel tijd aan Bijbelstudie en ze besloot zich te gaan richten op Bijbelse thema's.

Haar eerste christelijke roman Bevrijdende liefde (Redeeming love) kwam in 1991 uit. Het boek plaatst de verhandelingen in het Bijbelboek Hosea in het middenwesten van de Verenigde Staten in 1850. Het gaat over een prostituee met de naam Angel die zich uiteindelijk bekeerd tot het christendom, dankzij het engelengeduld en de liefde van de boer Michael Hosea.

Van de Rome-trilogie werden al meer dan 500.000 exemplaren wereldwijd verkocht. In 2007 werd de roman de Zondeneter verfilmd door regisseur Michael Landon Jr. en geproduceerd door Fox Faith.

Van (bijna) alle boeken van Frince Rivers is ook een e-boek gemaakt. U ziet bij haar boek, links onder de foto van het boekomslag dan staan: "digitale download". U kunt daar op doorklikken en na betaling kunt u het dan direct downloaden.

Hieronder de actuele lijst met de christelijke romans van Francine Rivers die u online kan bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthus winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer:

14 artikelen
pagina 1 van 2
Liefde die bevrijdt

In het bijzondere boek wat als dagboek voor een kortere periode gebruikt kan worden 'Liefde die bevrijdt' volgt Francine Rivers de thema's uit haar meest gelezen roman 'Bevrijdende liefde': afwijzing, opgeven, redding, bevrijding, verzoening en herstel.

Elk hoofdstuk begint met een fragment uit de roman, gevolgd door een Bijbeltekst en een overdenking van de auteur. Ze sluit af met een opdracht zoals verdiepende Bijbelstudie, een gebed of iets doen voor een ander. Zowel geschikt als verdieping bij het (her)lezen van de roman Bevrijdende liefde of gewoon los daarvan te gebruiken.

U kunt Liefde die bevrijdt van Francine Rivers online bestellen bij Ichthusboekhandel.nl of in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer:

Liefde die bevrijdt Rivers, Francine
€ 19,99
voorraad onbekend
Bevrijdende liefde
Bevrijdende liefde Rivers, Francine
€ 17,50
voorraad onbekend
Het meesterwerk (Midprice)

Het meesterwerk' van Francine Rivers: Een onverwacht en ongedacht liefdesverhaal dat je eraan herinnert dat Gods zelfs de meest gebroken mensen een plek geeft in een prachtig meesterwerk.

De succesvolle kunstschilder Roman Valesco lijkt alles te hebben: rijkdom, vrouwen, roem. Alleen zijn assistente Grace Moore, die tegen haar zin voor hem werkt, weet hoe weinig hij eigenlijk heeft. Ze ziet hoe zijn verleden hem achtervolgt hem en echoot door de hallen en kamers van zijn lege villa. Maar Grace heeft geen idee van de manier waarop Roman in het geheim worstelt met zijn demonen: hij trekt er 's nachts op uit als The Bird, een beruchte maar nog niet geïdentificeerde graffitiartiest - een alter ego dat zijn carrière te gronde zou kunnen richten.

Ook Grace kan haar verleden niet achter zich laten. Na een zeer ongelukkig huwelijk heeft ze haar leven omgegooid en zich voorgenomen haar dromen nooit meer te laten stelen door iemand aan wie ze haar hart verliest. Als ze de man leert kennen achter het masker is het alsof hun gebroken geschiedenissen langzaam in elkaar schuiven... totdat er iets gebeurt dat zo onverwacht is dat het voor altijd hun levens zal bepalen.

Nu in een fraaie midprice editie voor uren leesgenoegen.

Het meesterwerk (Midprice) Rivers, Francine
€ 17,50
voorraad onbekend
Mijn moeders hoop (midprice)
Mijn moeders hoop (midprice) Rivers, Francine
€ 17,50
voorraad onbekend
Mijn dochters droom (midprice)
Mijn dochters droom (midprice) Rivers, Francine
€ 17,50
voorraad onbekend
Het teken van de leeuw

Francine Rivers werd beroemd met haar Rome-trilogie over Joods Slavin Haddasah, de Romein Markus en de Germaanse gladiator Artretes.

De boeken Een stem in de wind, de onafwendbare Dageraad en een echo in de duisternis vormen samen het opnieuw gezette en in luxe hardback uitvoering te verschijnen boek: Het teken van de Leeuw.

Verhalen over de tijd waarin christenen voor de leeuwen werden geworpen, maar waarin tegelijkertijd het christendom groeide en zich verspreidde over geheel Europa.

Een heerlijk boek voor vele avonden leesplezier.

Het teken van de leeuw Rivers, Francine
€ 27,99
voorraad onbekend
Een spoor van genade

Alle vijf Bijbels-historische romans over vrouwen van bestsellerauteur Francine Rivers zijn nu gebundeld in een mooie uitgave: Een spoor van genade.

De levens van de moeders die in de geslachtslijn van Christus staan:
* Rachab
* Maria
* Ruth
* Tamar
* Batseba
worden in dit boek door Francine Rivers tot leven gebracht. De lessen die wij van deze vrouwen kunnen leren, zijn nog steeds relevant, en gaan over aloude thema's zoals geloof, liefde, genade en hoop.

Een spoor van genade Rivers, Francine
€ 25,99
voorraad onbekend
Strijders voor God
Strijders voor God[ e-boeke-boek ] Rivers, Francine
€ 9,99
direct downloaden
De schoenendoos (kerst- adventverhalen)

'De schoenendoos' van Francine Rivers vind je een ontroerend kerstverhaal en een serie overdenkingen voor de adventstijd. Nu in een vernieuwde editie als prachtig geschenk om aan anderen te geven.

Pleegkind Timmy heeft het niet gemakkelijk nu hij niet meer bij zijn moeder thuis kan wonen. Hij wordt opgevangen door lieve pleegouders, maar zelfs zij weten niet wat er in de schoenendoos zit die Timmy altijd met zich meedraagt. Pas wanneer Timmy meespeelt in het kerstspel op school, verandert alles.

Speciaal voor deze editie schreef Francine Rivers ook een serie overdenkingen voor de adventszondagen en kerstavond. Dit mooi vormgegeven boekje is een prachtige aanvulling op een toch al bijzondere tijd.

Francine Rivers is bekend van o.a. 'Bevrijdende liefde', 'Mijn moeders hoop' en 'Het meesterwerk'. Ze schreef het verhaal over Timmy en zijn schoenendoos bijna tien jaar nadat ze tot geloof kwam, geïnspireerd door haar eigen moeite om haar zorgen en dank bij God neer te leggen.

De schoenendoos (kerst- adventverhalen) Rivers, Francine
€ 10,-
voorraad onbekend
Verdwaalde ster

Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman.Nu voor een mooie mid-price

1950. Ezekiel Freeman herinnert zich nog als de dag van gisteren dat hij Abra vond, een klein meisje, te vondeling gelegd onder een brug in zijn woonplaats Haven. Hij heeft haar zien opgroeien tot een schoonheid, maar weet dat er onder die prachtige buitenkant een diep litteken schuilgaat dat haar kwetsbaar maakt.

Zo kwetsbaar dat ze zich liet verleiden door de praatjes van een knappe jongen die haar meetrok in de glamourwereld van Hollywood. Nu is Abra Lena Schott de meest aanbeden artiest op het witte doek sinds Marilyn Monroe. Ze heeft snel geleerd wat er verwacht wordt van een ambitieuze jonge vrouw als zij, maar ook dat er voor roem een hoge prijs betaald moet worden. Ze heeft al haar schepen achter zich verbrand om te komen waar ze nu is, maar eigenlijk wil ze het liefst weer terug naar huis.

Verdwaalde ster Rivers, Francine
€ 15,-
voorraad onbekend