Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gecertificeerd door Trustedshops

Woensdag 8 mei 2019

Ichthusboekhandel.nl is vanaf nu gecertificeerd door Trusted ShopsIchthusboekhandel is erkend als Trusted shop en ontving daarvoor vandaag het certificaat.

Aansluiting bij Trustedshops geeft u de zekerheid dat uw bestelling (tot € 2.500,--) verzekerd is tijdens het transport. Alleen echte reviews worden geplaatst van bezoekers die echt iets gekocht hebben bij Ichthusboekhandel.nl en daarna pas gevraagd wordt om hun beoordeling.

Door onze aansluiting bij Webshop Keurmerk heeft u al de garantie dat wij voldoen aan de eisen die bijv. de Consumentenbond stelt aan webshops. Daarmee voldoen we aan de eisen die Nederlandse en Europese wetgeving stelt. Onze aansluiting bij Trustedshops geeft een extra dimensie als het gaat om garanties, verzekering en eerlijke klantbeoordelingen. Ook daarin willen we steeds meer toegroeien naar een professionele webshop naast onze vier christelijke boekhandels.

Om u de zekerheid te bieden van een goede verwerking van uw bestelling hebben wij een certificering van het Nederlandse Webshop Keurmerk zodat u zeker weet dat wij voldoen aan alle redelijke eisen voor een betrouwbare webshop. Trustedshops is een Europese organisatie en biedt u de zekerheid dat de klantenbeoordelingen inderdaad echte reviews zijn en dat uw bestelling gegarandeerd en verzekerd is tot € 2.500,--. Wat we zelf bovendien erg belangrijk vinden is dat we onderdeel uit mogen maken van het netwerk van de Byblos winkels een groep van ongeveer 30 kwaliteitsboekhandels met het christelijk boek als specialisme. Dit netwerk van christelijke boekhandels deelt kennis van het boekenvak en zorgt voor de beste inkoop van uw boeken.

Byblos boekhandels zijn de moeite waard!