Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gewone catechismus

De gewone Catechismus is een aanzet om te komen tot een hedendaagse samenvatting van de christelijke leer zoals we die generaties lang leerden kennen door de Heidelbergse Catechismus. Een nieuwe Catechismus is dat nodig? Is een andere catechismus beter? Oordeel zelf en ontdek wat de blijvende waarheid is van het christelijk geloof!

De gewone catechismus wil een eenvoudige, hedendaagse uitleg zijn van het christelijke geloof in vraag en antwoord. Een groep theologen heeft hier aan gewerkt en en zo een oude traditie van het ontwikkelen van een nieuwe catechismus weer leven in geblazen.

Gewone Catechismus (Luxe uitvoering)

De Gewone Catechismus is geschreven door de theologen Theo Pleizier, Arnold Huijgen en Dolf te Velde. Hun bedoeling is de inhoud van het christelijk geloof op een hedendaagse manier over te dragen aan volgende generaties en hen inspireren.

Dit 'leerboek' bestaat uit 100 vragen en antwoorden, en heeft een duidelijke en doordachte structuur. Naast de tekst van de vragen en antwoorden is ook per antwoord een korte toelichting opgenomen

Deze luxe editie is er één met een gebonden rug, waardoor het een steviger uitvoering is, geschikt voro langdurig en veel gebruik.

Gewone Catechismus (Luxe uitvoering) Pleizier e.a.
€ 18,99
voorraad onbekend
Gewone Catechismus

De gewone catechismus vat het Christelijk geloof in 100 vragen en antwoorden samen

De Gewone Catechismus , geschreven door de theologen Theo Pleizier, Arnold Huijgen en Dolf te Velde, wil de inhoud van het christelijk geloof op een hedendaagse manier overdragen aan volgende generaties en hen inspireren. Dit 'leerboek' bestaat uit 100 vragen en antwoorden, en heeft een duidelijke en doordachte structuur. Naast de tekst van de vragen en antwoorden is ook per antwoord een korte toelichting opgenomen

Gewone Catechismus Pleizier, Theo
€ 12,99
voorraad onbekend