Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Hillsong boeken

Vanuit de wereldwijde kerk van Hillsong verschijnen regelmatig boeken die door velen gelezen worden. Bij Ichthusboekhandel zijn deze uitgaven volop leverbaar. Onderstaand een impressie:

Vrij van schaamte

Geliefd, bevrijd en klaar voor de toekomst. Christine Caine over de gevolgen van onnodige schaamte en hoe je daar vrij van komt.

Schaamte komt in allerlei schakeringen: de schaamte van wie succesvol lijkt maar moeite heeft alle balletjes in de lucht te houden, tot de schaamte van de velen die in het leven beschadigd zijn geraakt.

Zoals veel vrouwen worstelde Christine Caine van jongs af aan met schaamte - door wat haar was aangedaan, en door wat ze zelf deed. Pas toen de liefde van Christus in haar leven kwam, begon het proces van bevrijding van schuld en schaamte.

Met enthousiasme en humor onderwijst Christine Caine uit Gods Woord. Ze laat zien dat God groter is dan je zonde, je tekortkomingen en je negatieve ervaringen. Aan zijn hand kun je vandaag je verleden aanpakken, zodat je een nieuwe toekomst tegemoet gaat - vrij van schuld en schaamte, precies zoals God het bedoeld heeft.

'God weet het al. Hij vergeeft. Hij bevrijdt je ervan. En Hij herstelt - wat je ook gedaan hebt, wat je ook is aangedaan. Hij roept je om uit je schuilplaats te komen, naar zijn genade - zijn onvoorwaardelijke acceptatie. Hij houdt van je - altijd. Zoveel dat Hij zijn enige Zoon, Jezus, gestuurd heeft om de prijs voor je redding te betalen - waarbij je ook bevrijd werd van je schaamte. (Johannes 3:16) Geloven in die liefde - geloven dat Hij van je houdt - betekent dat je je hart opent voor genezing en vrijheid, gekocht door zijn dood, begrafenis en opstanding.'(Uit'Vrij van schaamte')

Christine Caine is internationaal gevraagd spreker, auteur, en oprichter van A21, een organisatie die wereldwijd strijdt tegen moderne slavernij en mensenhandel. Ze is getrouwd en heeft twee dochters. Ze werkt mee binnen Hillsong Internationaal.

Vrij van schaamte Caine, Christine
€ 10,-
voorraad onbekend
Onwankelbaar

Onwankelbaar van Christine Caine is een bijbels dagboek wat ons vertelt over de betrouwbaarheid van God.

Alles in onze wereld kan wankelen. De Bijbel verzekert ons ervan dat het niet uitmaakt wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Als we met Christus leven, zijn we onwankelbaar, omdat zijn Koninkrijk in ons leeft.

In dit dagboek motiveert Christine Caine je om je geloof steeds meer te bouwen op een onwankelbare God. Met inspirerende persoonlijke verhalen en krachtige bijbelteksten bemoedigt ze je om moedig en onbevreesd te leven. Zo word je steeds meer de persoon die je bedoeld bent, volledig vertrouwend op onze trouwe God.

Een mooi uitgevoerd dagboek met korte, krachtige teksten! Voor wie een stapje verder wil.

Christine Caine is auteur en internationaal spreekster. Zij richtte samen met haar man de organisatie A21op, tegen mensenhandel en slavernij. Chrstine Caine is verbonden aan de internationale kerk van Hillsong. Ze schreef eerder het boek: Vrij van Schaamte

Onwankelbaar Caine, Christine
€ 24,95
voorraad onbekend