Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel en Corona

Woensdag 8 april 2020

Ichthusboekhandel heeft christelijke boekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer en een zeer actieve webshop en staan klaar om u te voorzien van goede boeken, Bijbels en christelijke cadeauartikelen. #ikleesthuis

Om onze bezoekers en medewerk(st)ers een veilige winkelomgeving te bieden geven we (nog) meer aandacht aan hygiëne, houden we de 1,5 meter afstand in de gaten en geven we geen handen en volgen verder het beleid van de overheid inzake Corona. Onze medewerk(st)ers kunnen terugvallen op een centrale helpdesk die hen kan adviseren in alle vragen die er zijn. De winkels zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Gezien de snelheid van de veranderingen houden wij u dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Voor NU betekent het:

1. Wij voeren een stringent deurbeleid, waardoor maximaal 3 of 4 mensen tegelijkertijd (exclusief medewerk(st)ers) aanwezig kunnen zijn in de winkels afhankelijk van het oppervlakte. Alleen dan kunnen wij een vrije ruimte van 1,5 meter per persoon garanderen. ZIE GEDRAGSREGELS ICHTHUSBOEKHANDEL

2. POSTNL werkt gewoon, dus wij kunnen blijven leveren vanuit onze webshop. U kunt uw bestellingen plaatsen en wij zullen die zorgvuldig afwikkelen. Postnl of onze bezorgdienst zal u de pakketten als die niet door de brievenbus kunnen contactloos overhandigen. Wel kan er een verlate levering zijn, door capaciteitsproblemen bij PostNl.

We hebben elke dag veel bestellingen die we verzenden via POSTNL of eigen vervoer. Steeds meer mensen reserveren één of meer boeken via de website, waarna dit op verzoek leuk ingepakt voor u wordt klaargelegd in één van de winkels. Wij kunnen indien op voorraad in onze winkels uw bestelling normaliter dezelfde werkdag uitleveren. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis bezorgd, meestal de volgende dag bij u thuis. Uiteraard kunt u ook bestellen en uw cadeau ergens anders laten afleveren. Bijvoorbeeld een boek voor ouderen, of juist een boek voor kleinkinderen. Geeft het adres goed aan ons op via de website en wij maken het in voor u orde.

NB: Ichthusboekhandel is een boekwinkel en tegelijkertijd zijn we missionair aanwezig. Dagelijks spreken we met mensen en beantwoorden vragen over zingeving en geloof. Wij doen ons best om ook in deze tijden een baken van rust te zijn en mensen te bemoedigen. Om die reden richten we onze winkels ook niet in als "een oorlogsgebied". Als we veranderingen aanbrengen dan is het om ruimte en rust te houden in de winkels.

DIT ZEGGEN BEZOEKERS OVER DE WEBSHOP van ICHTHUSBOEKHANDEL.NL

Wij houden u op de hoogte over wat er gebeurd in de winkels. Blijf ons volgen!