Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel ondersteunt boekentafels

Woensdag 5 mei 2021

boekentafel ichthusboekhandelBij aktiviteiten van kerken, scholen en verenigingen zijn boekentafels een plezierig extra. Een rustpunt bij allerlei drukke ontmoetingen. Een plek waar je net nog even iets mee kan nemen. Of de plek waar een verdieping plaatsvindt van een thema. Boeken zijn een prachtig middel om mensen dan verder op weg te helpen. Het vormt ook een goed opstapje naar een gesprek met bezoekers.

Ichthusboekhandel kan uw boekentafel ondersteunen of verzorgen. Wij doen dat op verschillende manieren en u bepaalt zelf welke diensten u afneemt.

Zo hebben we bijvoorbeeld samenwerking met groepen die af en toe een boekentafel doen bij een thema-avond. (Veelal scholen en kerken) Ze ontvangen dan een pakket boeken en materialen, waarmee dit een waardevolle aanvulling vormt van bijvoorbeeld een thema-avond of bij een bijzondere gelegenheid. Zij verzorgen zelf de verkoop en de afwikkeling. Wat niet verkocht wordt, komt de volgende dag terug en zo'n groep heeft dan geen risico's van voorraad etc.

Er zijn boekentafels bij een kerk/gemeente, die op regelmatige basis ten dienste van hun leden boeken verkopen. Vaak al heel lang en met veel toewijding en inzet. Wij kunnen op slimme manieren dit praktisch ondersteunen. Zo'n boekentafel koopt zelf in en ontvangt daar een vergoeding voor. Onze eigen vervoersdienst helpt, indien nodig, (gratis) bij de aanlevering. Een interne nieuwsbrief voor medewerk(st)ers ondersteunt de behoefte aan relevante kennis van zaken.

Boekentafels bij grotere activiteiten of een spreekbeurt kunnen we in overleg ondersteunen. Dat betekent op tijd afspraken maken, een realistisch focus bepalen en er samen voor zorgen dat de bezoekers met het goede boek naar huis gaan.

Boekentafels krijgen bij ons toegang tot een slim bestelsysteem, delen in onze kennis en ervaring en ontvangen een gebruikelijke vergoeding voor hun omzet.

Boekentafels zijn maatwerk. U kunt daarvoor overleggen met de dagelijkse leiding van de dichtstbij zijnde winkel of met onze buitendienstmedewerker: Anton Smit.

Ichthusboekhandel.nl is onderdeel van de stichting de Goede Herder Zoetermeer. Eventuele batige saldi worden bestemd voor projecten die de verkondiging van het Evangelie bevorderen.