Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Ichthusboekhandel op afspraak open

Donderdag 4 maart 2021

Vanaf woensdag 3 maart j.l. mochtenen de Ichthusboekhandels weer open tot nader order. Dat zal voor veel van onze klanten een opluchting zijn. Weer gewoon even een paar goede wenskaarten uitzoeken, even de nieuwe boeken zien, eindelijk die nieuwe bijbel kopen en weer opnieuw ontdekken, waarom een boekhandel je net even in een andere wereld brengt.

Het maken van een afspraak is erg eenvoudig:

1. U kunt een verzoek voor een tijdslot doen via de MAIL of bel met ons centrale nummer: 079-3162081 (Dit moet van de overheid 4 uur van te voren....) Geef altijd duidelijk aan om WELKE winkel het gaat.....

2. Wij willen de afspraken door de weeks richten op de middagen (we hebben dan 's-morgens tijd voor de afwikkeling van de web bestellingen en het bevoorraden van de winkels en het bezorgen bij de klanten. Voor de zaterdag proberen we dan de afspraken midden op de dag te doen. U kunt in uw mail of het telefoongesprek een voorkeursdatum en een gewenste tijdstip opgeven. We proberen daar waar mogelijk rekening dan mee houden. (We zullen niet iedereen tevreden kunnen stellen) Bedenk wel van te voren dat u alleen naar de winkel moet komen en dat er maximaal tegelijkertijd één andere persoon ook toegelaten mag en kan worden. De tijd per bezoeker is gesteld op 10 minuten. Maar u mag / kan overleggen of er ruimte is voor een tweede tijdsslot. U krijgt of telefonisch of via de mail een bevestiging van wat uw tijdslot is.
Maak eerst een afspraak voor je naar Ichthusboekhandel toe komt

3. Als u in de winkel bent kunt u vrij rondkijken, mag u alles aan ons vragen en bent u niet verplicht om iets te kopen. We gaan er vanuit dat wanneer u komt u een concrete vraag heeft om iets in te zien of iets aan ons voor wil leggen ivm advies. Uiteraard is er ook ruimte om zaken te ruilen (wat eerder niet lukte bijv.) en de gebruikelijke regel van "ruilen binnen 8 dagen" wordt ruimhartig toegepast.

4. Betalen doet u bij voorkeur contactloos met de pin of met uw cadeaukaarten (Ichthus, VVV kaart of Boekenbon)

5. Tijdens de openstelling voor het bezoek op afspraak gaat het afhalen aan de deur gewoon door. Omdat deze klanten niet binnen komen heeft dat geen invloed op het aantal bezoekers die daar op dat moment mogen zijn.

6. Als medewerk(st)ers dragen wij een mondkapje en tenzij er hele goede redenen zijn, verwachten wij dat onze bezoekers dat ook doen.

Nogmaals: Maak uw afspraak via ons centrale nummer: 079-3162081 of de MAIL en geef aan voor welke winkel u een afspraak wil maken.