Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Irene Hannon

Irene Hannon is bekend door de serie Hope Harbor, een christelijke serie

Irene Hannon is een christelijke bestsellerauteur en bekroond schrijfster die op 10-jarige leeftijd de uitgeverswereld stormenderhand veroverde met een sprankelend stuk fictie dat nationale aandacht kreeg.

Oké ... misschien is dat een beetje overdreven. Maar ze was een van de winnaars in een wedstrijd die het hele verhaal was, uitgevoerd door een nationaal kindertijdschrift. En dat beschouwt ze graag als haar 'officiële' fictie-schrijfdebuut!

Sindsdien heeft ze meer dan 60 romantische suspense- en hedendaagse romans geschreven. Ze is zevenvoudig finalist en drievoudig winnaar van de RITA-prijs - de 'Oscar' van romantische fictie - en lid van de elite Hall of Fame van Romance Writers of America. Ze heeft ook een Career Achievement Award ontvangen van RT Book Reviews voor haar hele oeuvre. Haar vele andere prijzen zijn onder meer Daphne du Maurier, Carol, HOLT Medallion, National Readers' Choice, Retailers Choice, Booksellers' Best en Reviewers' Choice van RT Book Reviews. Ze is ook een tweevoudig Christy Award-finalist.

Irene, die een B.A. in psychologie en een M.A. in journalistiek heeft, jongleerde jarenlang met twee carrières totdat ze haar leidinggevende bedrijfscommunicatiefunctie bij een Fortune 500-bedrijf opgaf om fulltime te schrijven. Ze is erg blij dat ze kan zeggen dat ze geen spijt heeft!

In haar vrije tijd houdt ze van koken, tuinieren en zingen. Ze is ook soliste in haar kerk. Als ze niet met andere dingen bezig zijn, genieten Irene en haar man van reizen, zaterdagochtend in hun favoriete koffiebar en tijd doorbrengen met familie. Ze wonen in Missouri.

De boeken van Irene Hannon kunt u gemakkelijk online kopen bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de winkels.

Zandpaleis deel 10

De roman 'Zandpaleis' van Irene Hannon is het tiende deel in de Hope Harbor-serie en opnieuw een heerlijk feelgoodverhaal om bij weg te dromen.

Vienna Price had niet gedacht ooit weer terug te keren naar Oregon en alle slechte herinneringen die ze daar ooit achterliet. Maar als haar carrière op de klippen loopt, trekt ze tijdelijk bij haar moeder in om bij te tanken. Ook Matt Quinn besluit na een hartverscheurend verlies naar het kustplaatsje af te reizen om uit te rusten... én zijn zus te helpen bij haar bed & breakfast, die op instorten staat. Gelukkig beschikt Vienna over de juiste talenten om de onderneming nieuw leven in te blazen. Maar blijft ze ook lang genoeg om Matts hart te helen?

Zandpaleis deel 10 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Bloesempad deel 9

De christelijke roman 'Bloesempad' van Irene Hannon speelt zich af in het idyllische kustplaatsje Hope Harbor. Na een grote tegenslag is Ashley Scott toe aan een nieuw begin. Bloesempad is deel 9 in de serie Hope Harbor.

Ze besluit naar Hope Harbor te verhuizen, waar ze een bouwvallig huis heeft gekocht. Jonathan Gray weet niet goed wat hij met de knappe vrouw aan moet die is ingetrokken op het landgoed naast zijn huis. Haar aanwezigheid gaat hem niks aan totdat ze zijn hulp inroept. Wanneer hij merkt dat hij gevoelens voor haar krijgt, werpt hij een muur tussen hen op. Er is geen plek in zijn leven, en zijn hart, voor romantiek.

Ashley en Jonathan zullen hun krachten moeten bundelen om het vervallen huis om te toveren tot een plek vol liefde en vreugde.

Bloesempad deel 9 Hannon, Irene
€ 15,-
voorraad onbekend
Strandjuweel deel 8

Strandjuweel is deel 8 in de Hope Harbor serie van Irene Hannon. Een klein plaatsje aan de kust met heel veel verschillende mensen.

Christi Reece is wanhopig. Lang liep haar leven op rolletjes, maar nu zit ze diep in de problemen. Daarom gaat ze naar het kustplaatsje Hope Harbor en vraagt Jack om hulp. De man die ze in een ver verleden bedrogen heeft. En dat is hij nog niet vergeten.

Jack zit helemaal niet op haar te wachten, ook niet als Christi vlakbij een mysterieus strandhuisje betrekt. Maar hij moet zijn mening bijstellen, zeker als blijkt dat hij háár hulp nodig heeft.

* Met plattegrond van Hope Harbor.

Ook dit boek leest heerlijk weg, heeft een positief christelijke boodschap en gaat indringende vragen niet uit de weg.
– Nederlands Dagblad over Sterrenbaai

Strandjuweel deel 8 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Bramenweelde deel 7

'Bramenweelde' van Irene Hannon is alweer het zevende deel in de serie Hope Harbor. In dit deel trekt de succesvolle actrice Katherine zich terug in het kustplaatsje Hope Harbor, om zich te verbergen voor een schandaal dat haar achtervolgt.

Zach, eigenaar van een koffietent, is haar buurman, maar hij is niet van plan zich met Katherine te bemoeien, hij heeft zijn portie drama wel gehad. Tot hun wegen elkaar kruisen wanneer er een tehuis voor pleegkinderen wordt geopend, waar zowel Zach als Katherine komen helpen. Dat leidt tot de nodige botsingen... en vonken.

Een verhaal dat heerlijk wegleest, maar je ook aan het denken zet over vergeving, hoop en herstel.

Bramenweelde deel 7 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Sterrenbaai deel 6

Sterrenbaai van Irene Hannon is het romantische, zesde deel in de zeer verslavende Hope Harbor-serie. Een serie met steeds nieuwe innemende personages. Wees gewaarschuwd door het Bingereading alert van de uitgever. Voor je het weet wil je alles gelezen hebben.

De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is.

Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingkracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen...

Irene Hannons grote kracht zijn haar interessante en tegelijk levensechte personages, in wiens struggles vrijwel elke lezer wel iets herkent.

Sterrenbaai deel 6 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Lavendeldroom deel 5

'Lavendeldroom' van christelijk auteur Irene Hannon is het zonnige vijfde deel in de romantische Hope Harborserie.

Jeanette Mason leidt een teruggetrokken bestaan op haar lavendelhoeve annex theehuis en dat bevalt haar prima. Ze is dan ook not amused wanneer haar nieuwe buurman een uitgelaten pup blijkt te hebben die haar kostbare planten uitgraaft. Hij worstelt ondertussen met de zorg voor zijn vijfjarige nichtje dat haar beide ouders verloren heeft. Kunnen ze als buren iets aan elkaar hebben of zal ergernis de boventoon blijven voeren?

Lavendeldroom deel 5 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Lichtboei deel 4

Het vierde deel in de romanserie Hope Harbor, 'Lichtboei' geschreven Irene Hannon, sleept je weer mee in de drama en romantiek van de levens van de inwoners van dit idyllische dorpje.

Onverwacht erft ex-legerarts Ben Garrison een oude, afbrokkelende vuurtoren. Het liefst maakt hij het ding met de grond gelijk, maar de toren is een belangrijk monument voor de gemeenschap en redacteur Marci Weber is vastbesloten om te vechten voor het behoud ervan. Tijdens de strijd om de toren vliegen de vonken over en weer, maar als het duo samen gaat werken ontvlamt er een ander soort vuur...

Nu met een plattegrond van Hope Harbor, waardoor jer alles nog beter kan volgen!

'Hannon heeft een heerlijk romantisch verhaal geschreven dat niet aan de oppervlakte blijft.
- Nederlands Dagblad over 'Zeerozen'

Lichtboei deel 4 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Ankerplaats deel 3

In 'Ankerplaats', het derde deel in de serie 'Hope Harbor', neemt Irene Hannon de lezer weer mee naar het gelijknamige idyllische kustplaatsje. Daar bloeit een onwaarschijnlijke liefde op tussen politieagente Lexie en ex-crimineel Adam.

Lexie Graham voedt in haar eentje een kind op en is elke seconde van de dag druk bezig. Zij heeft geen tijd voor de liefde. Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen. Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.

Ankerplaats deel 3 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Zeerozen deel 2

'Zeerozen' is het tweede deel van de Hope Harbor-serie, en is los te lezen van het eerste deel 'Cranberryzomer'. In 'Zeerozen' neemt Irene Hannon ons mee terug naar het romantische kustplaatsje Hope Harbor, waar twee nieuwe personages de liefde vinden.

Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos - en een knappe vrouwelijke architect. Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant.

Zeerozen deel 2 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Cranberryzomer deel 1

Cranberryzomer' van Irene Hannon is het eerste deel van een serie die zich afspeelt in de romantische kustplaats Hope Harbor. De frisse bries die door Hope Harbor waait, brengt genezing, hoop en... romantiek.

Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen. Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens - inclusief die van Tracy en Michael.

Irene Hannon schrijft graag verschillende genres, maar blinkt uit in romantische, gevoelige christelijke romans vergelijkbaar met de romans van Deborah Raney. 'Cranberryzomer' is het eerste deel van een serie draaiend om het romantische plaatsje Hope Harbor.

Cranberryzomer deel 1 Hannon, Irene
€ 23,99
voorraad onbekend
Alle schijn tegen

In de roman, Alle schijn tegen, van Irene Hannon groeit de dreiging als de tijd doortikt.

Agent Evan Cooper maakt deel uit van een FBI-team dat gespecialiseerd is in gijzelingszaken. Hij wordt ingezet bij de beveiliging van Monica Callahan, de dochter van een invloedrijke diplomaat die betrokken is bij het Midden-Oostenconflict.

De vrouw zelf is nogal nuchter onder de terroristische dreiging, en ze lijkt niet van plan de FBI te laten bepalen waar ze kan gaan en staan. Dat de eigenwijze dame Cooper bovendien persoonlijk raakt, maakt zijn taak er niet gemakkelijker op.

Wanneer Monica uit Afghanistan een waarschuwing ontvangt die er niet om liegt, beseft ze wel dat het menes is. Maar dan is het misschien al te laat...

Alle schijn tegen Hannon, I.
€ 15,-
voorraad onbekend