Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Jim George

Jim George, is de christelijke auteur van de bestseller: Een man naar Gods hart. Boeken van Jim Geogre kopen kan gemakkelijk bij Ichthusboekhandel.nl.

Jim George, (1943 ) is een auteur van christelijke boeken voor mannen, vaders, echtgenoten en jongeren. Hij schrijft over hoe de man bedoeld is door God de Vader.

George studeerde in 1966 af aan de Universiteit van Oklahoma met een Bachelor of Pharmacy. Eind jaren zeventig behaalde hij zijn Master of Divinity aan de Talbot School of Theology. Begin jaren tachtig behaalde hij zijn Master of Theology aan de Talbot School of Theology.

In 1966 trad Jim George toe tot de United States Army Reserve als soldaat in de Combat Medic. Hij trok zich in 1999 terug uit de US Army Reserves als majoor in medische dienst. George werkte ook als apotheker in Westwood, Los Angeles, in het Wadsworth Veterans Affairs Hospital. George is al meer dan 25 jaar predikant en professor aan het seminarie.

Samen met zijn vrouw Elizabeth George, heeft hij al vele christelijke boeken geschreven die vaak in het Nederlands verkrijgbaar zijn. Jim George bracht zijn in 2002 zijn eerste boek uit "Een man naar Gods hart" en kwam binnen op nummer 17 in de top 50 religieuze boeken voor de bestsellerlijst van de ECPA Christian Book Award. In 2011 bereikte het boek # 15 op CBA's Christian Living-lijst. Van dit boek zijn sinds de verschijning meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

na 2002 heeft George verschillende andere boeken gepubliceerd, waaronder "Een echtgenoot naar Gods hart" en "een Jonge man naar Gods hart", die door CBA werden geselecteerd als finalist voor de Gold Medallion Book Award. Een jonge man naar Gods hart piekte in 2012 op nummer 6 op de Young Adult-boekenlijst van CBA.

George's meest recente boek, Een vader naar Gods hart, werd op 1 april 2014 gepubliceerd. Tot op heden heeft Jim wereldwijd meer dan 1 miljoen boeken verkocht.

De boeken van Jim George zijn online te koop bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl en uiteraard ook in de verschillende Ichthusboekwinkels. Desgewenst leuk ingepakt als het een cadeau mag zijn.

Bijbel in beeld in 66 x 10 minuten

De Bijbel in beeld in 66x 10 minuten is geschreven door Jim George en is een handboek wat een geweldig hulpmiddel kan zijn om op een snelle manier een overzicht te krijgen van ieder boek van de Bijbel.

Wat zul je ontdekken...

* Het belangrijkste onderwerp en de hoofdlijnen van elk Bijbelboek
* Mannen en vrouwen Gods en wat je van hen kunt leren
* De belangrijkste gebeurtenissen van de Bijbelse geschiedenis en hun betekenis
* Persoonlijke toepassingen voor geestelijke groei en voor het leven van iedere dag

Je zult ontdekken dat dit een helder, praktisch en boeiend handboek is. Als je meer van de Bijbel wilt weten en meer zegen wilt ontvangen bij het bestuderen van Gods Woord, is dit een boek dat je daarbij zeker zal helpen.

Jim George en zijn vrouw Elizabeth George schrijven beide geloofsopbouwende boeken. Jim George is schrijver van onder andere Een man naar Gods hart. Hij heeft gestudeerd aan Talbot Theological Seminary. Vijfentwintig jaar lang heeft hij verschillende pastorale functies bekleed binnen de Grace Community Church in Sun Valley en gedurende tien jaar heeft hij gedoceerd aan The Masters's Seminary.

Bijbel in beeld in 66 x 10 minuten George
€ 14,95
voorraad onbekend
Voor altijd een vriend in Jezus tienerjo

Voor altijd een Vriend in Jezus voor tienerjongens is geschreven door Jim George en helpt hen Jezus leren kennen en volgen. Heb jij een vriend nodig op wie je kunt rekenen? Jezus is de beste Vriend die jij je maar kunt wensen!

Topsporters, artiesten, acteurs of andere volwassenen – dat zijn de mensen tegen wie je opkijkt. Maar het allerbeste rolmodel? Dat is Jezus, en Hij is ook jouw allerbeste Vriend. Ontdek tien manieren waarop je elke dag kunt leven zoals Jezus. Met Zijn hulp krijg je bijvoorbeeld:

* zelfvertrouwen om te zijn zoals God jou bedoeld heeft
* moed om het juiste te doen
* discipline om dingen gedaan te krijgen
* vertrouwen dat het allemaal goed komt
* concentratie om je doelen te bereiken

Ga deze eigenschappen na in het dagelijks leven van Jezus op aarde, en ontdek hoe je ze ook in je eigen leven kunt ontwikkelen.
Word iemand tegen wie anderen opkijken, iemand die hen wijst op het ultieme Voorbeeld: Jezus Christus

Voor altijd een vriend in Jezus tienerjo George, Jim
€ 10,95
voorraad onbekend
Een echtgenoot naar Gods hart / druk 1

Jim George geeft in het boek: Een echtgenoot naar Gods hart, antwoord op de cruciale vraag: Wat is er nodig voor een geweldig huwelijk? Hij doet dit vanuit een christelijk perspectief.

Een fantastisch huwelijk is binnen het bereik van elke echtgenoot – en het is lang niet zo moeilijk te verwezenlijken als je misschien denkt.

In Een echtgenoot naar Gods hart wijst Jim George je op kleine manieren waarop je grote resultaten kunt boeken. Ze zijn gebaseerd op duidelijke en eenvoudige prioriteiten die God in de Bijbel aangeeft – en ze zullen eraan bijdragen dat…

* je een betere echtgenoot wordt
* jij en je vrouw als team samenwerken
* je communicatie met je vrouw verbetert
* je huwelijk en je familierelaties intenser worden
* jij en je vrouw meer plezier hebben samen

Bijzonder waardevol zijn de gedeelten... 'Kleine dingen die een groot verschil maken' aan het eind van elk hoofdstuk. Je zult je erover verbazen hoe kleine stappen in de juiste richting, kunnen leiden tot veel meer voldoening in je huwelijk.

Geef je vrouw 'Een echtgenote naar Gods hart', geschreven door Elizabeth George, en groei dichter naar elkaar toe.

Jim George, auteur van o.a. Een man naar Gods hart, is afgestudeerd aan Talbot School of Theology. Gedurende 25 jaar heeft hij verschillende pastorale taken vervuld en gedoceerd aan The Master's Seminary. Hij en zijn vrouw, Elizabeth, zijn vijftig jaar getrouwd en ze hebben kinderen en kleinkinderen.

Een echtgenoot naar Gods hart / druk 1 George, Jim
€ 15,95
voorraad onbekend
Een echtpaar naar Gods hart

Jim George en Elizabeth George schreven samen: Een echtpaar naar Gods hart, een boek wat stellen wil helpen om een Bijbels huwelijk te ontwikkelen. Elkaars beste vriend. Geliefden die het beste voor elkaar willen en bitterheid en wrok geen kans geven. Een relatie die de liefde van Christus laat zien. Is zo'n huwelijk wel mogelijk?Of is 'lang en gelukkig leven' een illusie?

Leer van het leven van tien echtparen uit de Bijbel hoe je...

* elkaar kunt liefhebben zoals God het bedoeld heeft
* in goed overleg en zonder conflict moeilijke beslissingen kunt nemen
* zonder angst of onbegrip met elkaar kunt communiceren
* als team kunt functioneren en als eenheid naar buiten kunt treden
* op Gods leiding kunt vertrouwen, ook als de toekomst onzeker is

Of je nu aan het begin van je 'huwelijksreis' staat of al jaren onderweg bent: dit boek zal je verfrissen en vernieuwen. Ontdek hoe je samen kunt leven als een echtpaar naar Gods hart.

Inclusief dertig overdenkingen

Jim en Elizabeth George zijn christelijke auteurs en sprekers. Van hun boeken zijn meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Jim heeft o.a. Een man naar Gods hart geschreven (dat in Amerika met een Gold Medallion is bekroond) en Elizabeths boek Een vrouw naar Gods hart is sinds jaren een bestseller. Jim en Elizabeth zijn ruim vijftig jaar getrouwd. Ze hebben twee getrouwde dochters en ze zijn grootouders.

Een echtpaar naar Gods hart George, Jim; George, Elizabeth
€ 16,95
voorraad onbekend
Jonge man naar Gods hart

Maak van je leven een bijzonder avontuur.

God volgen is echt een avontuur - een avontuur waarin het er soms heftig aan toegaat. Een jonge man naar Gods hart worden is te vergelijken met het beklimmen van een berg. Op weg naar boven krijg je te maken met allerlei uitdagingen!
Maar het adembenemende uitzicht vanaf de top is al die moeite waard. Tijdens je klim naar boven zul je ervaren hoe geweldig het is om echte successen te behalen – het soort successen dat God belangrijk vindt.
En het begint allemaal met het ontdekken van Zijn prioriteiten voor jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

* het groeien in je geloof,
* het kiezen van juiste vrienden,
* goed kunnen opschieten met je (t)huisgenoten,
* wijze keuzes maken voor de toekomst en
* strijden tegen verleiding.

Als je eenmaal aan deze reis begint, zul je nooit meer dezelfde zijn!

Jonge man naar Gods hart George, J.
€ 15,95
voorraad onbekend
Man naar Gods hart

In een Man naar Gods hart laat Jim George je aan de hand van Gods Woord zien hoe ook jij een leven tot eer van God kunt ontwikkelen.

Aan de orde komen:

* Je huwelijk - wat betekent het je vrouw lief te hebben, haar te leiden en te beschermen
* Je kinderen - hoe voed je ze op en vorm je hun hart
* Je werk - ontwikkel integriteit en ijver op de plaats waar je werkt
* Je kerk - ontdek hoe en waar God je het beste kan gebruiken
* Je getuigenis - getuig van Christus in woord en daad

Jim George en zijn vrouw Elizabeth schrijven beide geloofsopbouwende boeken en zijn veel gevraagde sprekers op seminars en bijeenkomsten. Jim heeft gestudeerd aan Talbot School of Theology. Gedurende 25 jaar heeft hij verschillende pastorale taken vervuld binnen Grace Community Church in Sun Valley, Californië en gedoceerd aan de Master's Seminary. Jim en Elizabeth hebben twee getrouwde dochters en genieten van hun kleinkinderen.

Man naar Gods hart George
€ 16,95
voorraad onbekend
Je bijbel ontdekken tienerjongen

Je Bijbel ontdekken voor een tienerjongen is een boek van Jim George. Ontdek het grootste avonturenboek aller tijden en wat dit voor een tiener kan betekenen!

De Bijbel is een geweldig boek! Het belangrijkste boek dat je ooit zult lezen. Waarom is de Bijbel anders dan alle andere boeken? Omdat hij door God geschreven is. Door alle verhalen en lessen in de Bijbel vertelt God jou hoe Hij wil dat je leeft.

Misschien denk je dat de Bijbel ingewikkeld en moeilijk te lezen is. Dan is dit boekje speciaal voor jou. Je zult…

* op ontdekkingsreis gaan om de Bijbel te leren begrijpen
* leren hoe je de vele schatten in de Bijbel kunt ontdekken
* zien dat wat God zegt jou wijzer en sterker maakt

Er is veel wat God jou wil vertellen – duik erin en ontdek wat Hij zegt!

Jim George is de auteur van o.a. Een man naar Gods hart en Een jonge man naar Gods hart. Hij is afgestudeerd aan Talbot Theological Seminary en is vijfentwintig jaar voorganger geweest. Ook maakte hij tien jaar lang deel uit van de staf van The Master's Seminary. Jim en zijn vrouw, Elizabeth, hebben twee getrouwde dochters en enkele kleinkinderen.

Je bijbel ontdekken tienerjongen George, Jim
€ 11,95
voorraad onbekend
One-minute insights voor MANNEN

[h2]Het cadeauboek One-minute insights voor mannen, geschreven door Jim George, bevat wijze gedachten om je leven richting te geven. Dit boekje van de geliefde auteur Jim George bevat een selectie praktische adviezen die gebaseerd zijn op zijn boek Een man naar Gods hart.[/bh2

Hiermee wil Jim George jou helpen om ...

* krachtig en liefdevol te leiden in je huwelijk;
* een toonbeeld van integriteit en ijver te zijn op je werk;
* levenslang een positieve invloed te hebben op je kinderen.

Ontdek in deze korte overdenkingen de rijke geestelijke wijsheid en hulp die je nodig hebt om een positieve invloed – een godvrezende invloed – uit te oefenen bij alles wat je doet.

Jim George, auteur van o.a. Een man naar Gods hart, is afgestudeerd aan Talbot School of Theology. Hij heeft in zijn leven meerdere pastorale taken vervuld en gedoceerd aan The Master's Seminary. Van zijn boeken zijn meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Hij en zijn vrouw Elizabeth zijn meer dan vijftig jaar getrouwd en ze hebben kinderen en kleinkinderen.

One-minute insights voor MANNEN George, Jim
€ 8,95
voorraad onbekend
Praktische overdenkingen voor een man na

[ih2Een man naar Gods hart word je stap voor stap. De korte en toegespitste Praktische overdenkingen voor een man naar Gods hart door bestsellerauteur Jim George zullen je helpen om elke stap te laten tellen.[/h2]

Neem kennis van de waardevolle adviezen om

* geestelijk te blijven groeien
* stand te houden wanneer het tegenzit
* goed om te gaan met je verantwoordelijkheden
* je vrouw en kinderen lief te hebben en te leiden bij alles wat je doet de Heere te vertegenwoordigen

Gaandeweg zul je de voldoening ervaren die voortvloeit uit een leven naar Gods wil. En aan het eind ontvang je de allergrootste beloning, wanneer de Heere zegt: 'Goed gedaan, goede en trouwe dienstknecht!'

Gebonden, leatherlook omslag met leeslint, 288 pag.

Praktische overdenkingen voor een man na George, Jim
€ 16,95
voorraad onbekend