Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Joel C. Rosenberg

De nieuwste christelijke thrillers van Joel C. Rosenberg kopen? Kijk dan eerst bij Ichthusboekhandel.nl Joel C. Rosenberg heeft zich ontwikkelt tot de schrijver van christelijke thrillers die wereldwijd gelezen worden. Zijn boeken gaan o.a. over de strijd tegen IS, maar het imperialisme van Rusland komt ook aan bod. Alle nieuwe boeken van Joel Rosenberg liggen direct na verschijnen bij Ichthusboekhandel.

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten. Nu is hij fulltime auteur en werkt vanuit de doelstelling om "Israël en haar buurlanden te zegenen in de naam van Jezus de Messias in de betekenis van Gen. 12:1-3.

In juni 2020 is Machtsstrijd in Jeruzalem de nieuwste Thriller van Joel C. Rosenberg een derde deel in de Marcus Ryker serie verschenen. ( het Kremlin Complot en Russische Roulette) vormen de andere delen in deze serie.

Eerdere series van Joel Rosenberg gingen o.a. over David Shirazi in de trilogie Twaalfde Imam, J.B. Collins is de hoofdpersoon in de serie over deze Amerikaanse journalist met de titels: Derde Doelwit, de Eerste gijzelaar en Laatste waarschuwing.

Op deze pagina een overzicht van de nieuwste christelijke thrillers van Joël C. Rosenberg:

13 artikelen
pagina 1 van 2
Machtsstrijd in Jeruzalem

Machtsstrijd in Jeruzalem is de nieuwste thriller van Joel Rosenberg. Bloedstollend en actueler dan ooit. Het strijdtoneel verplaatst zich steeds meer naar Israël en de stad Jeruzalem. Marcus Ryker staat voor nog grotere uitdagingen dan hij eerst al moest overwinnen. Joel C. Rosenberg lijkt het patent te hebben op profetische romans die iets vertellen over de toespitsing van de eindstrijd. Deel drie in de Marcus Ryker serie

De vijand is onzichtbaar en beweegt snel. Het aantal bodybags wat terugkeert stijgt snel. En de tijd dringt. Marcus Ryker heeft zijn hele carrière besteed aan het bestuderen van moordenaars. Eén ding weet hij zeker: een vredestop is het ultieme podium voor een moord. President Andrew Clarke is vastbesloten zijn historisch vredesplan vanaf de Tempelberg in Jeruzalem aan te kondigen. Maar wanneer hoge Amerikaanse functionarissen die het plan steunen met geweld sterven, geeft Clarke Ryker en zijn team van CIA-agenten de opdracht de verantwoordelijken op te sporen en een einde te maken aan de moordpartij. Wanneer de Palestijnen het Amerikaanse plan afwijzen, geven de Saoedi's aan dat ze er klaar voor zijn om een historisch verdrag met Israël te sluiten.

Zou de steun van de Saoedische koning het ontbrekende ingrediënt kunnen zijn dat eindelijk tot vrede in de regio zal leiden? Marcus Ryker ontdekt al snel een huiveringwekkend complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Een goed gefinancierde internationale alliantie staat haaks op het vredesplan. Ze zullen er alles aan doen om de Amerikanen een slag toe te brengen en het leiderschap in de moslimwereld te grijpen.

Met alle ogen op Jeruzalem en in het bijzonder de president in het vizier, is het aan Marcus Ryker om het verschrikkelijke kwaad dat in beweging is gezet te elimineren. Het lot van de regio hangt af van zijn succes. Hij heeft 48 uur.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard schrijver van christelijke thrillers. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Machtsstrijd in Jeruzalem is het logische vervolg op Het Kremlin Complot en Russische roulette

Machtsstrijd is het derde deel in de Marcus Ryker serie.

Machtsstrijd in Jeruzalem Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
Russische roulette

De laatste thriller van de christelijke schrijver Joel C. Rosenberg in Nederland kwam uit onder de naam Russische Roulette. Spannend, apocalyptisch en een heerlijk boek voor vaderdag of een vakantie waarin je een nacht kan/mag doorlezen.

Uit de lucht geschoten in vijandelijk gebied in het midden van de grootste internationale crisis sinds het einde van de Koude Oorlog, merkt voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst Marcus Ryker dat hij voor een menselijk onmogelijke taak staat. Niet alleen moet hij zich op de een of andere manier onttrekken aan opsporing en gevangenneming door Russische special forces, maar hij moet zijn eigen regering overtuigen om een veilige plek te bieden aan de enige man die verantwoordelijk is voor de wereldwijde chaos - de Russische dubbelagent en moordenaar Oleg Kraskin.

Terwijl hij tegen de klippen op onderhandelt met zijn contacten in het Witte Huis, ontdekt Marcus dat het onstabiele Noord-Koreaanse regime van plan is de internationale chaos te gebruiken als rookgordijn om kernwapens aan Iran te verkopen. Met het lot van de hele vrije wereld op het spel, maakt Marcus een deal met de Amerikaanse regering - hij zal weer aan het werk gaan als een internationaal opererend bedrijf en de massavernietigingswapens opsporen voordat ze in handen komen van degenen met het doel en de middelen om ze te gebruiken.

Marcus en Oleg werkten eerder samen om een nieuwe Wereldoorlog af te wenden. Kunnen ze nu een manier vinden om de vernietiging van de wereld te stoppen?

Russische roulette verscheen in Amerika onder de naam: the Persian Gamble

Russische roulette Rosenberg, Joel C.
€ 22,50
voorraad onbekend
Het Kremlin Complot

In Het Kremlin Complet neemt Joel C. Rosenberg ons mee in een razendsnelle politieke thriller over de ontwikkelingen in Rusland. Daarbij laat hij ons verbijsterd achter, nauwelijks beseffend hoe actueel (en volgens sommigen profetisch) hij eigenlijk schrijft. Een bijzonder christelijke thriller voor de vakantie of een heerlijk vrij weekend.

Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord Korea en Iran het uiterste vragen van de Amerikaanse president ontstaat een nieuwe onheilspellende dreiging aan de horizon. Marcus Ryker, voormalig geheim agent van de USA en Oleg Kraskin, naaste medewerker van de Russische president staan ieder voor onmogelijke uitdagingen. Kan het kwaad een halt worden toegeroepen? En, welk offer is dit waard.....? De Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en zo de oppositie de mond te snoeren. Hij werkt bovendien aan een gewaagde bliksemsnelle militaire aanval die de NAVO uit elkaar kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog brengt. Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur die in Israël woont en werkt. Zijn christelijke thrillers worden wel eens omschreven als profetische fictie. Lees en ontdek zelf of dit waar is of niet.

Goodreads geeft 4,32 sterren voor het Kremlin complot van Joel C. Rosenberg

Het Kremlin Complot Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
De Twaalfde Imam-trilogie pakket

Van Joel C. Rosenberg nu een pakket met 3 boeken voor de prijs van 2 .

Het pakket bevat:

* De twaalfde iman,
* Operatie Teheran en
* Uur der waarheid.

Een samenhangende serie over de opkomst en de gevolgen van ISIS, en de het extremisme in de Islamwereld. Tegelijkertijd ook allerlei indringende verhalen over hoe er binnen het Midden Oosten veel gebeurd.

Joel C. Rosenberg schrijft verhalen die een (bijna) profetisch karakter hebben. Spannend, realistisch en hoopvol.

De Twaalfde Imam-trilogie pakket Rosenberg, Joel C.
€ 35,-
voorraad onbekend
The Jerusalem Assassin

With the Jerusalem Assassin wrote Joel C. Rosenberg the third novel about Marcus Ryker. Prophetic, challinging and breathtaking.

The enemy is invisible and moving fast. The body count is rising. And time is running out.Marcus Ryker has spent his entire career studying killers. One thing he knows for sure: a peace summit is the ultimate stage for an assassination.President Andrew Clarke is determined to announce his historic peace plan from the Temple Mount in Jerusalem. But when senior American officials who support the plan begin violently dying, Clarke orders Ryker and his team of CIA operatives to hunt down those responsible and bring the killing spree to an end.When the Palestinians denounce the American plan, the Saudis signal they may be ready to forge a historic treaty with Israel. Could the Saudi king's support be the missing ingredient that will lead to peace at long last?Ryker soon uncovers a chilling plot to kill the American president. A well-resourced international alliance is dead set against the peace plan. They will stop at nothing to strike a blow against the Americans and seize leadership of the Muslim world.With all eyes on Jerusalem and the president in the crosshairs, it's up to Ryker to eliminate the terrible evil that's been set in motion. The fate of the region depends on his success. He has 48 hours.

A taut, brilliant thriller ripped right from today's headlines. Joel Rosenberg is masterful! The Jerusalem Assassin is an absolute home run."

--Brad Thor, #1 New York Times bestselling author of BacklashFrom the New York Times, USA Today, and Publishers Weekly bestselling author!

The Jerusalem Assassin Rosenberg, Joel C
€ 27,95
voorraad onbekend
The Persian Gamble

From the New York Times bestselling author Joel C. Rosenberg who wrote The Kremlin Conspiracy comes this latest international thriller about a terrifying nuclear alliance among three world powers, Russia, Iran, and North Korea and the man who must halt their deadly strategy.

Shot out of the air in enemy territory in the middle of the greatest international crisis since the end of the Cold War, former U.S. Secret Service agent Marcus Ryker finds himself facing an impossible task. Not only does he have to somehow elude detection and capture by Russian special forces, but he must convince his own government to grant safe harbor to the one man responsible for the global mayhem?Russian double agent and assassin Oleg Kraskin. While frantically negotiating with his contacts in the White House, Marcus learns that the unstable North Korean regime plans to use the international chaos as a smokescreen to sell nuclear weapons to Iran.

With the fate of the entire free world on the line, Marcus makes a deal with the U.S. government?he will go back to work as an international operative and track down the WMDs before they end up in the hands of those with the determination and the means to use them. Marcus and Oleg worked together once before to avert a world war.

Can they now find a way to stop world destruction?

The Persian Gamble Rosenberg, Joel C.
€ 26,95
voorraad onbekend
Laatste waarschuwing

De president van de VS is er van overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. Joel C. Rosenberg weet in de laatste waarschuwing opnieuw de spanning op te bouwen.

BYBLOSAKTIE TIJDENS DE MAAND FEBRUARI 2020 TIJDELIJK van 22,50 voor € 15,99

Buitenlandcorrespondent van de New York Times J.B. Collins, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de Israëlische minister-president is dood en Amman een ruïne. Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van ISIS is de enige manier om de aanslag tegen te houden. Alleen dan worden Amerikaanse leven gered. Maar zal de president eigenlijk naar hem luisteren voor het te laat is? Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.

* Tweede deel in de pijnlijk actuele J.B. Collins-serie
* Thriller die de actualiteit van morgen wel heel erg dichtbij brengt.
* Er komen nog meer delen in deze serie die een zelfstandig verhaal vertellen.

Het CvdM heeft deze speciale actie goedgekeurd door de actiecode 904-10829 toe te kennen aan het boek: de laatste waarschuwing door Joel C. Rosenberg), voor de maand februari 2020

Laatste waarschuwing Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
De eerste gijzelaar

BREAKING NEWS: DE PRESIDENT VAN DE USA IS VERMIST!Met deze eenvoudige woorden doet journalist J.B. Collins van de New York Times de wereld volledig verstijft staan na een verwoestende aanslag door terroristen van ISIS in Amman, Jordanië. De leiders van de staat Israël en de Palestijnen beweging zijn zwaargewond, de koning van Jordanië ligt op sterven en de vermiste Amerikaanse president is naar alle waarschijnlijkheid ontvoerd of misschien zelfs niet meer in leven. Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt en Jordanië vecht om haar bestaan, moet Collins alles doen wat in zijn macht is, als journalist, om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien.Dan blijkt dat de FBI Collins ervan verdenkt de terroristische aanslag op de hoofdstad van Jordanië te hebben uitgelokt. En ISIS heeft nog steeds chemische wapen in haar bezit..... Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid kan worden. Rosenberg op z'n best: fictie die vandaag al realiteit kan worden. Na dit deel volgen nog enkele losstaande delen rond journalist J.B. Collins. Joel C. Rosenberg is als christen een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereld miljoenen verkocht.Opnieuw heeft Rosenberg een dijk van een thriller geschreven..... Rosenberg vermengt op een realistische manier feiten met fictie en trekt de spanningsboog tot de laatste zin. Reformatorische dagblad. KIJK HIER VOOR EEN EERSTE INDRUK:

De eerste gijzelaar Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Het derde doelwit

Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedstollend: Rosenberg doet het weer opnieuw! Een verhaal wat morgen zomaar een krantenkop kan zijn op de voorpagina.....Als J.B. Collins de buitenlandcorrespondent van New York Times , ter ore komt dat een splintergroepering van Al-Qaida met de naam IS chemische wapens in bezit heeft, weet hij onmiddellijk één ding zeker: Dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Heeft de leider van de jihadistische groepering inderdaad chemische wapen? Zo ja, wat is dan het doelwit? Amerika, Israël? of is er mogelijk nog een derde doelwit? De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat vrijwel zeker aanleiding tot escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijden een aanval op het derde doelwit.......?Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels worden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Volg hem op zijn website

Het derde doelwit Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Uur der waarheid

Alle ogen zijn gevestigd op het Midden-Oosten. Israël heeft een eerste aanval op Iran uitgevoerd en daarbij alle nucleaire bases uitgeschakeld plus zes nucleaire kernkoppen onschadelijk gemaakt.

Intussen heeft CIA-agent David Shirazi als infiltrant in het Iraanse regime informatie onderschept waaruit blijkt dat twee Iraanse kernkoppen onbeschadigd zijn gebleven en zijn veiliggesteld op een geheime locatie. Terwijl het gevaar op raketinslagen toeneemt, moeten David en zijn team in een race tegen de klok de kernkoppen zien te lokaliseren.

Derde deel in Rosenbergs serie politieke thrillers.
Eerder verschenen in deze serie:

* De twaalfde Imam en
* Operatie Teheran.

Tijdens de maand van het spannende boek, juni 2013 ontvangt u bij Ichthusboekhandel bij aankoop van deze titel: de laatste Jihad als gratis actietitel.

De andere titels in deze actiemaand zijn:

* Openingszetten / Steven James
* Dreigend onheil / Hannah Alexander
*Lege handen / Femmie van Santen
* Voor de rest van mijn leven / Harry Kraus
* Dubbele dreiging / W. Vandenberg
* Serpent / J. van de Baan
* Uur der waarheid / Joel C. Rosenberg
* Amaryllis / Brandilyn Collins
* Reiken naar de sterren / Bodie & Brock Thoene
* de Geheimdrager / Dee Henderson

Uur der waarheid Rosenberg, Joel C.
€ 23,99
voorraad onbekend