Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Joel C. Rosenberg

De nieuwste christelijke boeken van Joel C. Rosenberg kopen? Kijk dan eerst online bij Ichthusboekhandel.nl Joel C. Rosenberg heeft zich ontwikkelt tot de schrijver van spannende christelijke boeken die wereldwijd gelezen worden vanwege hun actualiteit en profetisch karakter. Zijn boeken gaan o.a. over de strijd tegen IS, maar het imperialisme van Rusland komt ook aan bod. Alle nieuwe boeken van Joel Rosenberg liggen direct na verschijnen bij Ichthusboekhandel.

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten. Nu is hij fulltime auteur en werkt vanuit de doelstelling om "Israël en haar buurlanden te zegenen in de naam van Jezus de Messias in de betekenis van Gen. 12:1-3.

Begin juni 2021 wordt het nieuwste boek van Joel Rosenberg verwacht: Het Beiroet Protocol het vierde deel in de Marcus Ryker serie. Het vormt het vervolg op Machtsstrijd in Jeruzalem de eerdere thriller van Joel C. Rosenberg, het derde deel in de Marcus Ryker serie. ( Het Kremlin Complot en Russische Roulette) vormen de andere delen in deze serie.

Eerdere series van Joel Rosenberg gingen o.a. over David Shirazi in de trilogie Twaalfde Imam, J.B. Collins is de hoofdpersoon in de serie over deze Amerikaanse journalist met de titels: Derde Doelwit, de Eerste gijzelaar en Laatste waarschuwing.

Op deze pagina een actueel overzicht van de nieuwste spannende christelijke boeken van Joël C. Rosenberg die u gemakkelijk online kan bestellen in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer. Snelle levering en vaak gratis verzending :

15 artikelen
pagina 1 van 2
Het Beiroet Protocol

'Het Beiroet Protocol' van Joel C. Rosenberg is het bloedstollende vierde deel in de Marcus Ryker-serie. Joel Rosenberg schrijft christelijke thrillers die iedereen gelezen wil hebben.

Gevangen achter vijandelijke linies. Brutaal gemarteld en met de dood bedreigd. En het ergste moet nog komen.... Marcus Ryker heeft zijn hele leven anderen beschermd, eerst als marinier, vervolgens als agent van de geheime dienst en ten slotte als clandestiene CIA-agent. Maar deze keer is het zijn eigen leven dat in gevaar is.

Als een routinematige reis langs de Israëlisch-Libanese grens vreselijk misloopt, worden Amerikaanse agenten in een hinderlaag gelokt en gevangen genomen door een van de schurkenstaten van Hezbollah.

Voor het Witte Huis is het een nachtmerriescenario. Als Marcus en zijn collega's worden gemarteld en live op televisie worden geëxecuteerd, heeft de president geen andere keus dan het Amerikaanse volk te leiden in weer een nieuwe oorlog waar ze geen zin in hebben en die ze waarschijnlijk ook niet kunnen winnen.

Marcus staat voor een strijd op leven of dood en de overlevingskansen worden elk uur kleiner. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Redding is een snel vervagende hoop. Nu de tijd dringt, moet hij vechten met elk instinct dat hij heeft, want als hij zichzelf niet meer kan redden, kan hij zijn vrienden zeker niet redden. Het enige waar Marcus op kan vertrouwen, is zijn training, zijn ervaring én zijn geloof.............

De Marcus Ryker serie:

* Het Kremlin Complot ( deel 1)
* Russusche Roulette (deel 2)
* Machtsstrijd in Jeruzalem (deel 3)

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Het Beiroet Protocol Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
Machtsstrijd in Jeruzalem

Machtsstrijd in Jeruzalem is het derde deel in Marcus Ryker serie van Joel Rosenberg. Bloedstollend en actueler dan ooit. Het strijdtoneel verplaatst zich steeds meer naar Israël en de stad Jeruzalem. Marcus Ryker staat voor nog grotere uitdagingen dan hij eerst al moest overwinnen. Joel C. Rosenberg lijkt het patent te hebben op profetische romans die iets vertellen over de toespitsing van de eindstrijd. Deel 3 uit de Marcus Ryker serie

De vijand is onzichtbaar en beweegt snel. Het aantal bodybags wat terugkeert stijgt snel. En de tijd dringt. Marcus Ryker heeft zijn hele carrière besteed aan het bestuderen van moordenaars. Eén ding weet hij zeker: een vredestop is het ultieme podium voor een moord. President Andrew Clarke is vastbesloten zijn historisch vredesplan vanaf de Tempelberg in Jeruzalem aan te kondigen. Maar wanneer hoge Amerikaanse functionarissen die het plan steunen met geweld sterven, geeft Clarke Ryker en zijn team van CIA-agenten de opdracht de verantwoordelijken op te sporen en een einde te maken aan de moordpartij. Wanneer de Palestijnen het Amerikaanse plan afwijzen, geven de Saoedi's aan dat ze er klaar voor zijn om een historisch verdrag met Israël te sluiten.

Zou de steun van de Saoedische koning het ontbrekende ingrediënt kunnen zijn dat eindelijk tot vrede in de regio zal leiden? Marcus Ryker ontdekt al snel een huiveringwekkend complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Een goed gefinancierde internationale alliantie staat haaks op het vredesplan. Ze zullen er alles aan doen om de Amerikanen een slag toe te brengen en het leiderschap in de moslimwereld te grijpen.

Met alle ogen op Jeruzalem en in het bijzonder de president in het vizier, is het aan Marcus Ryker om het verschrikkelijke kwaad dat in beweging is gezet te elimineren. Het lot van de regio hangt af van zijn succes. Hij heeft 48 uur.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard schrijver van christelijke thrillers. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Machtsstrijd in Jeruzalem is het logische vervolg op Het Kremlin Complot en Russische rouletteMachtsstrijd in Jeruzalem is het derde deel in de Marcus Ryker serie

.

Machtsstrijd in Jeruzalem Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
Russische roulette

De laatste thriller van de christelijke schrijver Joel C. Rosenberg in Nederland kwam uit onder de naam Russische Roulette. Spannend, apocalyptisch en een heerlijk boek voor vaderdag of een vakantie waarin je een nacht kan/mag doorlezen.

Uit de lucht geschoten in vijandelijk gebied in het midden van de grootste internationale crisis sinds het einde van de Koude Oorlog, merkt voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst Marcus Ryker dat hij voor een menselijk onmogelijke taak staat. Niet alleen moet hij zich op de een of andere manier onttrekken aan opsporing en gevangenneming door Russische special forces, maar hij moet zijn eigen regering overtuigen om een veilige plek te bieden aan de enige man die verantwoordelijk is voor de wereldwijde chaos - de Russische dubbelagent en moordenaar Oleg Kraskin.

Terwijl hij tegen de klippen op onderhandelt met zijn contacten in het Witte Huis, ontdekt Marcus dat het onstabiele Noord-Koreaanse regime van plan is de internationale chaos te gebruiken als rookgordijn om kernwapens aan Iran te verkopen. Met het lot van de hele vrije wereld op het spel, maakt Marcus een deal met de Amerikaanse regering - hij zal weer aan het werk gaan als een internationaal opererend bedrijf en de massavernietigingswapens opsporen voordat ze in handen komen van degenen met het doel en de middelen om ze te gebruiken.

Marcus en Oleg werkten eerder samen om een nieuwe Wereldoorlog af te wenden. Kunnen ze nu een manier vinden om de vernietiging van de wereld te stoppen?

Russische roulette verscheen in Amerika onder de naam: the Persian Gamble

Russische roulette Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
Het Kremlin Complot

In Het Kremlin Complet neemt Joel C. Rosenberg ons mee in een razendsnelle politieke thriller over de ontwikkelingen in Rusland. Daarbij laat hij ons verbijsterd achter, nauwelijks beseffend hoe actueel (en volgens sommigen profetisch) hij eigenlijk schrijft. Een bijzonder christelijke thriller voor de vakantie of een heerlijk vrij weekend.

Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord Korea en Iran het uiterste vragen van de Amerikaanse president ontstaat een nieuwe onheilspellende dreiging aan de horizon. Marcus Ryker, voormalig geheim agent van de USA en Oleg Kraskin, naaste medewerker van de Russische president staan ieder voor onmogelijke uitdagingen. Kan het kwaad een halt worden toegeroepen? En, welk offer is dit waard.....? De Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en zo de oppositie de mond te snoeren. Hij werkt bovendien aan een gewaagde bliksemsnelle militaire aanval die de NAVO uit elkaar kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog brengt. Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur die in Israël woont en werkt. Zijn christelijke thrillers worden wel eens omschreven als profetische fictie. Lees en ontdek zelf of dit waar is of niet.

Goodreads geeft 4,32 sterren voor het Kremlin complot van Joel C. Rosenberg

Het Kremlin Complot Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
De Twaalfde Imam-trilogie pakket

Van Joel C. Rosenberg nu een pakket met 3 boeken voor de prijs van 2 .

Het pakket bevat:

* De twaalfde iman,
* Operatie Teheran en
* Uur der waarheid.

Een samenhangende serie over de opkomst en de gevolgen van ISIS, en de het extremisme in de Islamwereld. Tegelijkertijd ook allerlei indringende verhalen over hoe er binnen het Midden Oosten veel gebeurd.

Joel C. Rosenberg schrijft verhalen die een (bijna) profetisch karakter hebben. Spannend, realistisch en hoopvol.

De Twaalfde Imam-trilogie pakket Rosenberg, Joel C.
€ 35,-
voorraad onbekend
The Beirut Protocol

The Beirut Protocol is part 4 of the Marcus Rijker serie. A game-changing peace treaty between Israel and the Saudis is nearly done. The secretary of state is headed to the region to seal the deal. And Special Agent Marcus Ryker is leading an advance trip along the Israeli-Lebanon border, ahead of the secretary's arrival.

But when Ryker and his team are ambushed by Hezbollah forces, a nightmare scenario begins to unfold. The last thing the White House can afford is a new war in the Mideast that could derail the treaty and set the region ablaze. U.S. and Israeli forces are mobilizing to find the hostages and get them home, but Ryker knows the clock is ticking.

When Hezbollah realizes who they've captured, no amount of ransom will save them--they'll be transferred to Beirut and then to Tehran to be executed on live television.

In the fourth installment of Rosenberg's gripping new series, Marcus Ryker finds himself in the most dangerous situation he has ever faced--captured, brutalized, and dragged deep behind enemy lines.

Should he wait to be rescued? Or try to escape? How? And what if his colleagues are too wounded to run?

This is the CIA's most valuable operative as you have never seen him before.

The Beirut Protocol Rosenberg, Joel C.
€ 27,95
voorraad onbekend
The Jerusalem Assassin

With the Jerusalem Assassin wrote Joel C. Rosenberg the third novel about Marcus Ryker. Prophetic, challinging and breathtaking.

The enemy is invisible and moving fast. The body count is rising. And time is running out.Marcus Ryker has spent his entire career studying killers. One thing he knows for sure: a peace summit is the ultimate stage for an assassination.President Andrew Clarke is determined to announce his historic peace plan from the Temple Mount in Jerusalem. But when senior American officials who support the plan begin violently dying, Clarke orders Ryker and his team of CIA operatives to hunt down those responsible and bring the killing spree to an end.When the Palestinians denounce the American plan, the Saudis signal they may be ready to forge a historic treaty with Israel. Could the Saudi king's support be the missing ingredient that will lead to peace at long last?Ryker soon uncovers a chilling plot to kill the American president. A well-resourced international alliance is dead set against the peace plan. They will stop at nothing to strike a blow against the Americans and seize leadership of the Muslim world.With all eyes on Jerusalem and the president in the crosshairs, it's up to Ryker to eliminate the terrible evil that's been set in motion. The fate of the region depends on his success. He has 48 hours.

A taut, brilliant thriller ripped right from today's headlines. Joel Rosenberg is masterful! The Jerusalem Assassin is an absolute home run."

--Brad Thor, #1 New York Times bestselling author of BacklashFrom the New York Times, USA Today, and Publishers Weekly bestselling author!

The Jerusalem Assassin Rosenberg, Joel C
€ 27,95
voorraad onbekend
The Persian Gamble

From the New York Times bestselling author Joel C. Rosenberg who wrote The Kremlin Conspiracy comes this latest international thriller about a terrifying nuclear alliance among three world powers, Russia, Iran, and North Korea and the man who must halt their deadly strategy.

Shot out of the air in enemy territory in the middle of the greatest international crisis since the end of the Cold War, former U.S. Secret Service agent Marcus Ryker finds himself facing an impossible task. Not only does he have to somehow elude detection and capture by Russian special forces, but he must convince his own government to grant safe harbor to the one man responsible for the global mayhem?Russian double agent and assassin Oleg Kraskin. While frantically negotiating with his contacts in the White House, Marcus learns that the unstable North Korean regime plans to use the international chaos as a smokescreen to sell nuclear weapons to Iran.

With the fate of the entire free world on the line, Marcus makes a deal with the U.S. government?he will go back to work as an international operative and track down the WMDs before they end up in the hands of those with the determination and the means to use them. Marcus and Oleg worked together once before to avert a world war.

Can they now find a way to stop world destruction?

The Persian Gamble Rosenberg, Joel C.
€ 26,95
voorraad onbekend
Laatste waarschuwing

De president van de VS is er van overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. Joel C. Rosenberg weet in de laatste waarschuwing opnieuw de spanning op te bouwen.

BYBLOSAKTIE TIJDENS DE MAAND FEBRUARI 2020 TIJDELIJK van 22,50 voor € 15,99

Buitenlandcorrespondent van de New York Times J.B. Collins, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de Israëlische minister-president is dood en Amman een ruïne. Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van ISIS is de enige manier om de aanslag tegen te houden. Alleen dan worden Amerikaanse leven gered. Maar zal de president eigenlijk naar hem luisteren voor het te laat is? Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.

* Tweede deel in de pijnlijk actuele J.B. Collins-serie
* Thriller die de actualiteit van morgen wel heel erg dichtbij brengt.
* Er komen nog meer delen in deze serie die een zelfstandig verhaal vertellen.

Het CvdM heeft deze speciale actie goedgekeurd door de actiecode 904-10829 toe te kennen aan het boek: de laatste waarschuwing door Joel C. Rosenberg), voor de maand februari 2020

Laatste waarschuwing Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
De eerste gijzelaar

BREAKING NEWS: DE PRESIDENT VAN DE USA IS VERMIST!Met deze eenvoudige woorden doet journalist J.B. Collins van de New York Times de wereld volledig verstijft staan na een verwoestende aanslag door terroristen van ISIS in Amman, Jordanië. De leiders van de staat Israël en de Palestijnen beweging zijn zwaargewond, de koning van Jordanië ligt op sterven en de vermiste Amerikaanse president is naar alle waarschijnlijkheid ontvoerd of misschien zelfs niet meer in leven. Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt en Jordanië vecht om haar bestaan, moet Collins alles doen wat in zijn macht is, als journalist, om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien.Dan blijkt dat de FBI Collins ervan verdenkt de terroristische aanslag op de hoofdstad van Jordanië te hebben uitgelokt. En ISIS heeft nog steeds chemische wapen in haar bezit..... Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid kan worden. Rosenberg op z'n best: fictie die vandaag al realiteit kan worden. Na dit deel volgen nog enkele losstaande delen rond journalist J.B. Collins. Joel C. Rosenberg is als christen een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereld miljoenen verkocht.Opnieuw heeft Rosenberg een dijk van een thriller geschreven..... Rosenberg vermengt op een realistische manier feiten met fictie en trekt de spanningsboog tot de laatste zin. Reformatorische dagblad. KIJK HIER VOOR EEN EERSTE INDRUK:

De eerste gijzelaar Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend