Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Joel C. Rosenberg

De nieuwste christelijke thrillers van Joel C. Rosenberg kopen of delen uit series? Kijk dan eerst online bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of kom langs in één van de winkels.Joel C. Rosenberg heeft zich ontwikkelt tot één van de bekendste schrijvers van spannende christelijke boeken die wereldwijd gelezen worden vanwege hun actualiteit en profetisch karakter. Zijn boeken gaan o.a. over de strijd tegen IS, maar het imperialisme van Rusland komt ook aan bod. Alle nieuwe boeken van Joel C. Rosenberg liggen direct na verschijnen bij Ichthusboekhandel.

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én Bijbels doordacht. Joel Rosenberg was samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Momenteel woont hij in de USA. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten. Nu is hij fulltime auteur en werkt vanuit de doelstelling om "Israël en haar buurlanden te zegenen in de naam van Jezus de Messias in de betekenis van Gen. 12:1-3".

In juni 2023 kwam deel 5 uit van de Marcus Ryker serie: De Libië tactiek. Opnieuw een actuele en spannende thriller.

Begin juni 2021 kwam deel 4 uit van de Marcus Ryker serie van Joel Rosenberg: Het Beiroet Protocol. Het vormt het vervolg op Machtsstrijd in Jeruzalem de eerdere thriller van Joel C. Rosenberg, het derde deel in de Marcus Ryker serie. ( Het Kremlin Complot en Russische Roulette) vormen de andere delen in deze serie.

Een heruitgave van de 5-delige serie Bennet en McCoy van Joel C. Rosenberg is weer leverbaar. Het gaat om de boeken: De Laatste Jihad, De laatste dagen, Het Ezechiëlscenario, De Tempelcodex en De eindstrijd.

Eerdere series van Joel Rosenberg gingen o.a. over David Shirazi in de trilogie Twaalfde Imam, . De J.B. Collins serie gaat over deze journalist die de hoofdpersoon in de thrillers: Derde Doelwit, de Eerste gijzelaar en Laatste waarschuwing.

Op deze pagina een actueel overzicht van de nieuwste spannende christelijke boeken van Joël C. Rosenberg die u gemakkelijk online kan bestellen in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de winkels in Alphen aan den Rijn, den Haag of Zoetermeer. Snelle levering en meestal gratis verzending :

Libië tactiek deel 5 Marcus Ryker

De Libië tactiek is het 5e deel in de Marcus Rykerserie van bestseller auteur Joel Rosenberg. Opnieuw een geopolitieke thriller van formaat, waarin de (bijna) profetische elementen opnieuw niet in ontbreken. Nu tegen de achtergrond van Libië, waar nog heel veel gebeurd met impact op het hele Midden Oosten.

Abu Nakba, de man die verantwoordelijk was voor dodelijke aanslagen in Washington D.C., Londen en Jeruzalem, is eindelijk dood. Marcus Ryker heeft de taak gekregen om op te sporen en te vernietigen wat er nog over is van de terreurgroep Kairos.

INKIJKEXEMPLAAR Libië tactiek Joel Rosenberg

Maar voordat Ryker zijn team van CIA-agenten kan mobiliseren voor hun nieuwe opdracht, suggereert een verontrustend rapport uit Libië dat niet alles is wat het lijkt. Het Amerikaanse bombardement dat het hoofdkwartier van Nakba had moeten vernietigen, lijkt nu een rampzalige vergissing te zijn geweest - en Ryker zelf kan verantwoordelijk zijn.

Nu Kairos zich opmaakt voor een grote vergeldingsactie tegen de VS, is de tijd kort en zijn er mogelijk al terreurcellen binnen de Amerikaanse grenzen. Maar Ryker kan deze dreiging pas stoppen als hij eerst zijn eigen naam zuivert, en zijn naaste bondgenoot in het Witte Huis kan hem niet langer helpen.

Marcus Ryker is verantwoordelijk. In de steek gelaten door zijn bondgenoten, moet hij snel handelen, voordat de gevolgen nog desastreuzer worden. De tijd tik, de spanning stijgt.

Joel C. Rosenberg is de oprichter van The Joshua Fund en de bestsellerauteur van de New York Times) met meer dan 1,5 miljoen exemplaren in druk. Joel Rosenberg een evangelische christen wiens moeder niet-Joods is en wiens vader een orthodox-joodse achtergrond heeft, werkte eerder met verschillende Amerikaanse en Israëlische leiders, waaronder Steve Forbes, de voormalige Israëlische vice-premier Natan Sharansky en de voormalige Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Hij is geïnterviewd in honderden radio- en tv-shows. Hij en zijn vrouw hebben vier zonen en ze wonen nu in de buurt van Washington, DC, na jaren in Israël..

Libië tactiek deel 5 Marcus Ryker Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
The Libyan Diversion (5

The Libyan Diversion from New York Times, USA Today, and Publishers Weekly bestselling author Joel C. Rosenberg is the fifth military and international political thriller in the Marcus Ryker series.

The world's most wanted terrorist is dead. Marcus Ryker recommended the drone strike himself. The intelligence was rock-solid. But what if it was wrong?

Abu Nakba--the man responsible for lethal attacks in Washington, D.C., London, and Jerusalem--is finally dead. Marcus Ryker has been tasked with hunting down and destroying what's left of the terror group Kairos.

But before Ryker can mobilize his team of CIA operatives with their new assignment, a disturbing report from Libya suggests all may not be as it seems. The U.S. bombing that should have taken out Nakba's headquarters now appears to have been a disastrous mistake--and Ryker himself may be responsible.

With Kairos gearing up for a major retaliatory strike against the U.S., time is short, and terror cells may already be inside American borders. But Ryker won't be able to stop this threat until he clears his own name, and his closest ally inside the White House can no longer help him.

The Libyan diversion threatens to leave Ryker on the sidelines just when his country needs him most.

Packed with action and intrigue, this thriller novel is everything Joel's fans have come to expect.

A high-stakes suspense novel for fans of Jack Carr, Ryan Steck, and Kyle Mills
Perfect for fans of geopolitical thrillers

The Libyan Diversion (5 Rosenberg, Joel C.
€ 28,95
voorraad onbekend
Het Beiroet Protocol (dl. 4)

De christelijke thriller 'Het Beiroet Protocol' van Joel C. Rosenberg is een ijzersterk complotverhaal boordevol actuele politieke thema's en het vierde deel in de Marcus Ryker-serie. Joel Rosenberg schrijft spannende christelijke boeken die iedereen gelezen wil hebben omdat het verhalen geeft, die morgen zomaar zouden kunnen gebeuren. Niet voor niets dat men hem een profetische auteur noemt.

Gevangen achter vijandelijke linies. Brutaal gemarteld en met de dood bedreigd. En het ergste moet nog komen.... Marcus Ryker heeft zijn hele leven anderen beschermd, eerst als marinier, vervolgens als agent van de geheime dienst en ten slotte als clandestiene CIA-agent. Maar deze keer is het zijn eigen leven dat in gevaar is.

Als een routinematige reis langs de Israëlisch-Libanese grens vreselijk misloopt, worden Amerikaanse agenten in een hinderlaag gelokt en gevangen genomen door een van de schurkenstaten van Hezbollah.

Voor het Witte Huis is het een nachtmerriescenario. Als Marcus en zijn collega's worden gemarteld en live op televisie worden geëxecuteerd, heeft de president geen andere keus dan het Amerikaanse volk te leiden in weer een nieuwe oorlog waar ze geen zin in hebben en die ze waarschijnlijk ook niet kunnen winnen.

Marcus staat voor een strijd op leven of dood en de overlevingskansen worden elk uur kleiner. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Redding is een snel vervagende hoop. Nu de tijd dringt, moet hij vechten met elk instinct dat hij heeft, want als hij zichzelf niet meer kan redden, kan hij zijn vrienden zeker niet redden. Het enige waar Marcus op kan vertrouwen, is zijn training, zijn ervaring én zijn geloof.............

Good Reads geeft het Beiroet Protocl 4,55 sterren!

De Marcus Ryker serie:

* Het Kremlin Complot ( deel 1)
* Russusche Roulette (deel 2)
* Machtsstrijd in Jeruzalem (deel 3)

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Het Beiroet Protocol (dl. 4) Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Machtsstrijd in Jeruzalem (dl. 3)

Machtsstrijd in Jeruzalem is het derde deel in Marcus Ryker serie van Joel Rosenberg. Bloedstollend en actueler dan ooit. Het strijdtoneel verplaatst zich steeds meer naar Israël en de stad Jeruzalem. Marcus Ryker staat voor nog grotere uitdagingen dan hij eerst al moest overwinnen. Joel C. Rosenberg lijkt het patent te hebben op profetische romans die iets vertellen over de toespitsing van de eindstrijd. Deel 3 uit de Marcus Ryker serie

De vijand is onzichtbaar en beweegt snel. Het aantal bodybags wat terugkeert stijgt snel. En de tijd dringt. Marcus Ryker heeft zijn hele carrière besteed aan het bestuderen van moordenaars. Eén ding weet hij zeker: een vredestop is het ultieme podium voor een moord. President Andrew Clarke is vastbesloten zijn historisch vredesplan vanaf de Tempelberg in Jeruzalem aan te kondigen. Maar wanneer hoge Amerikaanse functionarissen die het plan steunen met geweld sterven, geeft Clarke Ryker en zijn team van CIA-agenten de opdracht de verantwoordelijken op te sporen en een einde te maken aan de moordpartij. Wanneer de Palestijnen het Amerikaanse plan afwijzen, geven de Saoedi's aan dat ze er klaar voor zijn om een historisch verdrag met Israël te sluiten.

Zou de steun van de Saoedische koning het ontbrekende ingrediënt kunnen zijn dat eindelijk tot vrede in de regio zal leiden? Marcus Ryker ontdekt al snel een huiveringwekkend complot om de Amerikaanse president te vermoorden. Een goed gefinancierde internationale alliantie staat haaks op het vredesplan. Ze zullen er alles aan doen om de Amerikanen een slag toe te brengen en het leiderschap in de moslimwereld te grijpen.

Met alle ogen op Jeruzalem en in het bijzonder de president in het vizier, is het aan Marcus Ryker om het verschrikkelijke kwaad dat in beweging is gezet te elimineren. Het lot van de regio hangt af van zijn succes. Hij heeft 48 uur.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard schrijver van christelijke thrillers. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

Machtsstrijd in Jeruzalem is het logische vervolg op Het Kremlin Complot en Russische rouletteMachtsstrijd in Jeruzalem is het derde deel in de Marcus Ryker serie

.

Machtsstrijd in Jeruzalem (dl. 3) Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Russische roulette (dl. 2)

De laatste thriller van de christelijke schrijver Joel C. Rosenberg in Nederland kwam uit onder de naam Russische Roulette. Spannend, apocalyptisch en een heerlijk boek voor vaderdag of een vakantie waarin je een nacht kan/mag doorlezen.

Uit de lucht geschoten in vijandelijk gebied in het midden van de grootste internationale crisis sinds het einde van de Koude Oorlog, merkt voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst Marcus Ryker dat hij voor een menselijk onmogelijke taak staat. Niet alleen moet hij zich op de een of andere manier onttrekken aan opsporing en gevangenneming door Russische special forces, maar hij moet zijn eigen regering overtuigen om een veilige plek te bieden aan de enige man die verantwoordelijk is voor de wereldwijde chaos - de Russische dubbelagent en moordenaar Oleg Kraskin.

Terwijl hij tegen de klippen op onderhandelt met zijn contacten in het Witte Huis, ontdekt Marcus dat het onstabiele Noord-Koreaanse regime van plan is de internationale chaos te gebruiken als rookgordijn om kernwapens aan Iran te verkopen. Met het lot van de hele vrije wereld op het spel, maakt Marcus een deal met de Amerikaanse regering - hij zal weer aan het werk gaan als een internationaal opererend bedrijf en de massavernietigingswapens opsporen voordat ze in handen komen van degenen met het doel en de middelen om ze te gebruiken.

Marcus en Oleg werkten eerder samen om een nieuwe Wereldoorlog af te wenden. Kunnen ze nu een manier vinden om de vernietiging van de wereld te stoppen?

Russische roulette verscheen in Amerika onder de naam: the Persian Gamble

Russische roulette (dl. 2) Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Het Kremlin Complot (dl. 1)

In Het Kremlin Complet neemt Joel C. Rosenberg ons mee in een razendsnelle politieke thriller over de ontwikkelingen in Rusland. Daarbij laat hij ons verbijsterd achter, nauwelijks beseffend hoe actueel (en volgens sommigen profetisch) hij eigenlijk schrijft. Een bijzonder christelijke thriller voor de vakantie of een heerlijk vrij weekend.

Juist op het moment dat oplopende spanningen tussen Noord Korea en Iran het uiterste vragen van de Amerikaanse president ontstaat een nieuwe onheilspellende dreiging aan de horizon. Marcus Ryker, voormalig geheim agent van de USA en Oleg Kraskin, naaste medewerker van de Russische president staan ieder voor onmogelijke uitdagingen. Kan het kwaad een halt worden toegeroepen? En, welk offer is dit waard.....? De Russische president is koortsachtig bezig de macht in handen te krijgen en zo de oppositie de mond te snoeren. Hij werkt bovendien aan een gewaagde bliksemsnelle militaire aanval die de NAVO uit elkaar kan rukken en Washington en Moskou op de grens van een kernoorlog brengt. Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur die in Israël woont en werkt. Zijn christelijke thrillers worden wel eens omschreven als profetische fictie. Lees en ontdek zelf of dit waar is of niet.

Goodreads geeft 4,32 sterren voor het Kremlin complot van Joel C. Rosenberg

Het Kremlin Complot (dl. 1) Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
De laatste Jihad (dl. 1)

De laatste Jihad van christelijke schrijver en bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een politieke thriller over de spanningen tussen Irak en Israël. De laatste Jihad is het eerste deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. Andere delen zijn De Laatste Dagen, Het Ezechiëlscenario, De Tempelcodex en De Eindstrijd.

Jon Bennett is een geslepen strateeg op Wall Street en een goede vriend van de president van de Verenigde Staten maar deze onbeschrijflijke rampen had hij op geen enkele manier voorzien...

Irakese huurmoordenaars richten bloedbaden aan in Londen, Parijs en Riyad. Alleen een ijzersterke coalitie van Arabië en Israël kan de VS en de rest van de westerse wereld behoeden voor de ondergang. John Bennett en zijn mooie collega Erin McCoy moeten daarvoor zorgen. Hun geheime project, een miljardendeal omtrent de olievoorraad bij de kust van het de Gazastrook, kan leiden tot een historische vredesovereenkomst. Het kan bovendien grote financiële voordelen voor alle Israëlieten en Palestijnen opleveren. Maar dan weet Israël op het nippertje de lancering van een Irakese scud-raket te voorkomen. De minister-president van Israël is buiten zinnen van woede. Hij geeft de Amerikaanse president één keuze: Bagdad uitschakelen binnen het uur. Zo niet, dan doet Israël het zelf...

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

De laatste Jihad (dl. 1) Rosenberg, Joel C.
€ 20,-
voorraad onbekend
De laatste dagen (dl. 2)

De laatste dagen van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen Irak en Israël. De laatste dagen is het tweede deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De laatste Jihad, De laatste dagen, Het Ezechiëlscenario, De Tempelcodex en De eindstrijd.

Osama bin Laden is dood. Saddams regime is omver geworpen. Bagdad is een ruïne. Nu zijn alle ogen gericht op Jon Bennet en Erin McCoy, twee adviseurs van de Amerikaanse overheid, die naar het Midden-Oosten reizen om een historisch Arabisch-Israëlisch vredesverdrag af te sluiten en de nieuwe visie van de Amerikaanse president op vrijheid en democratie te verspreiden. Maar in het verborgene liggen mannen op de loer, bedacht op het kwade. Voor hen gaat het vredesverdrag lijnrecht tegen al hun principes in. Het ene na het andere angstwekkende plan komt aan het licht: een Iraans complot om zelfmoordaanslagen te laten plegen in Amerika, een terroristisch complot om de minister-president van Israël te vermoorden en een Joods complot om de Rotskoepel op te blazen. Jon en Erin krijgen te maken met een strijd om Jeruzalem en het Heilige land, en een Iraaks plan om een tweede Babylon te stichten; ze vragen ze zich af: Zijn dit de tekenen van de laatste dagen voor de terugkeer van Christus?

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

De laatste dagen (dl. 2) Rosenberg, Joel C.
€ 20,-
voorraad onbekend
Het Ezechiëlscenario (dl. 3)

Het Ezechiëlscenario van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke én christelijke thriller over de spanningen tussen het Midden-Oosten en Rusland. Het Ezechiëlscenario is het derde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. Andere delen zijn: De laatste Jihad, De laatste dagen, De Tempelcodex en De eindstrijd.

Wat als het einde veel dichterbij is dan je denkt? Nu Saddam Hussein en Yasser Arafat niet langer in het vizier zijn, lijkt in het Midden-Oosten eindelijk een tijdperk van welvaart en veiligheid te zijn aangebroken. Met behulp van een Amerikaanse president die voorstander is van vrijheid en democratie, hebben de Israëliërs en de Palestijnen een vredesverdrag getekend. Er is een einde gekomen aan het geweld en de economie bloeit als nooit tevoren. Achter de horizon dreigt echter een nieuw gevaar. In Rusland is een dictator opgestaan. Iran doet zijn uiterste best zijn kernwapenarsenaal compleet te maken.

Onder leiding van Moskou en Teheran is er een nieuwe as van het kwaad in opkomst. Twee hoge veiligheidsadviseurs van het Witte Huis, Jon Bennett en Erin McCoy, gaan met gevaar voor hun leven en alles wat hen lief is op zoek naar het ene antwoord: stormt de wereld af op de totale verwoesting die 2500 jaar geleden werd voorzegd? Een bloedstollende, internationale thriller over een wereld aan de vooravond van de Apocalyps.

Joël Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

Het Ezechiëlscenario (dl. 3) Rosenberg, Joel C.
€ 20,-
voorraad onbekend
De Tempelcodex (dl. 4)

De Tempelcodex van Joel C. Rosenberg is een actuele politieke en christelijke thriller over een in 1956 gevonden, nooit ontcijferde Dode-Zeerol die de bouw van de Derde Tempel zou aankondigen. De Tempelcodex is het vierde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De Laatste Jihad, De Laatste Dagen, Het Ezechiëlscenario en De Eindstrijd.

Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder de Heilige Stad zelf. In de daaropvolgende jaren kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de koperen rol wel eens de belangrijkste schatkaart uit de geschiedenis zou kunnen zijn. Een kaart waarop niet alleen schatten werden aangewezen, maar die ook zou kunnen leiden tot de bouw van de derde Joodse tempel. Maar de code van de boekrol is nooit ontcijferd, en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Israëlische poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties zou kunnen ontketenen. De Amerikaanse veiligheidsadviseur Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy gaan samen de strijd aan. Is het einde van de geschiedenis nabij? Welke rol spelen eeuwenoude bijbelse profetieën?

Joël C. Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

De Tempelcodex (dl. 4) Rosenberg, Joel C.
€ 20,-
voorraad onbekend
De eindstrijd (dl.5)

De Eindstrijd van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke en christelijke thriller over de spanningen tussen Irak, Israël en de VS tegen het decor van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De Eindstrijd is het vijfde en laatste deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De Laatste Jihad, De Laatste Dagen, Het Ezechiëlscenario en De Tempelcodex.

De olieprijs schiet naar een recordhoogte. In Irak staat een nieuwe dictator op, terwijl in Israël de laatste hand wordt gelegd aan de Derde Tempel. Terwijl de wereld op tal van plaatsen op springen staat, loopt de tweede termijn van de Amerikaanse president James MacPherson ten einde. De verkiezingsstrijd ontwikkelt zich tot een van de spannendste 'Witte Huiswedlopen' in de Amerikaanse geschiedenis. Als de campagne zo hard wordt dat er werkelijk klappen vallen, komt aan het licht dat er een terroristische aanslag in voorbereiding is. De gevolgen van deze aanslag zouden catastrofaal zijn, en een van de presidentskandidaten is erbij betrokken. Maar wie? Dan raken de zaken in een stroomversnelling. De agenten van de geheime dienst jagen op een nietsontziende terrorist. Kunnen zij de dood van ontelbaar veel mensen voorkomen?

Joël C. Rosenberg heeft het unieke vermogen om spanning te verbinden met de actualiteit van Islamitische Staat, de perikelen rond de staat Israël en de oude profetieën uit de Bijbel. Daarin neemt hij een originele positie in. De kennis van Joel Rosenberg over deze problematiek is zeer actueel én bijbels doordacht. Joel Rosenberg is samen met zijn gezin inwoner van de staat Israël. Hij is betrokken geweest als communicatieadviseur bij projecten van de Israëlische overheid. Als evangelisch christen is hij voortdurend alert op de ontwikkelingen in het Midden-Oosten

De eindstrijd (dl.5) Rosenberg, Joel C.
€ 20,-
voorraad onbekend
De Twaalfde Imam-trilogie pakket

Van Joel C. Rosenberg nu een pakket met 3 boeken voor de prijs van 2 .

Het pakket bevat:

* De twaalfde iman,
* Operatie Teheran en
* Uur der waarheid.

Een samenhangende serie over de opkomst en de gevolgen van ISIS, en de het extremisme in de Islamwereld. Tegelijkertijd ook allerlei indringende verhalen over hoe er binnen het Midden Oosten veel gebeurd.

Joel C. Rosenberg schrijft verhalen die een (bijna) profetisch karakter hebben. Spannend, realistisch en hoopvol.

De Twaalfde Imam-trilogie pakket Rosenberg, Joel C.
€ 35,-
voorraad onbekend
de Twaalfde iman (dl. 1)

De Twaalfde Imam is het eerste deel in de serie over David Shirazi, geschreven door bestsellerauteur Joel C. Rosenberg, die bekend is vanwege zijn profetische boeken.

Wanneer de leiders van Iran oproepen tot de vernietiging van Israël en de VS, wordt CIA-agent David Shirazi naar Teheran gestuurd met maar één opdracht: verstoor het Iraanse nucleaire wapenprogramma. Terwijl David infiltreert in de Iraanse regering, verspreidt zich in Teheran het bericht over een obscure geestelijke, bejubeld als de islamitische messias en bekend als de Twaalfde Imam.

Nieuws over zijn wonderen, genezingen en tekenen gaat als een lopend vuurtje door de stad, net als de geruchten over een gruwelijke oorlog. Nu de profetie over de Twaalfde Imam vervuld lijkt, bereidt het Iraanse leger zich erop voor Israël aan te vallen en het Einde der Dagen in gang te zetten.

David moet actie ondernemen om zijn land en wereld te redden. Maar de tijd dringt...

de Twaalfde iman (dl. 1) Rosenberg, Joel C.
€ 26,99
voorraad onbekend
Operatie Teheran  (dl. 2)

Operatie Teheran is het tweede deel in de serie over David Shirazi en is geschreven door bestsellerauteur Joel C. Rosenberg, die grote bekendheid geniet vanwege zijn profetische boeken. Het zijn zeer spannende christelijke thrillers, die mensen aan het denken zetten over de conflicten in het Midden Oosten en de rol van Israël.

Iran heeft zijn eerste kernproef gehouden. Miljoenen moslims over de hele wereld zijn ervan overtuigd dat hun messias de Twaalfde Imam is gekomen. Wereldtonelen verschuiven. De leiders van Israël vrezen dat Iran, onder invloed van de Twaalfde Imam, een kernaanval zal plegen en daarmee een tweede Holocaust in gang zal zetten. Het Witte Huis houdt er rekening met dat Israël als eerste zal aanvallen om de kernreactoren in Iran te vernietigen. Daardoor zou de olieprijs een recordhoogte bereiken en de wereldwijde economie instorten.

De Amerikaanse president heeft nog maar één optie: hij geeft David Shirazi met zijn team van de CIA opdracht de Iraanse kernkoppen te vinden en onklaar te maken voordat Iran of Israël een vernietigende oorlog kan beginnen. De nieuwe reeks van Joel Rosenberg begint met de Twaalfde Imam.

Operatie Teheran (dl. 2) Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Uur der waarheid (dl. 3)

De christelijke thriller Uur der waarheid is deel 3 in de serie over David Shirazi en is geschreven door bestseller auteur Joel C. Rosenberg

Israël heeft een aanval op Iran uitgevoerd en daarbij alle nucleaire bases uitgeschakeld. De Twaalfde Imam kondigt nietsontziende wraakacties aan. De president van de VS, William Jackson, dreigt een motie van de VN Vredesraad te steunen die de Joodse Staat scherpt veroordeelt. Intussen heeft CIA- agent David Shirazi als infiltrant in het Iraanse regime informatie onderschept waaruit blijkt dat twee Iraanse kernkoppen zijn veiliggesteld op een geheime locatie.

Terwijl het gevaar op raketinslagen toeneemt en de machthebbers steeds vijandiger worden, moeten David en zijn team de kernkoppen zien te lokaliseren. Voordat zich een mondiale ramp zal voltrekken.

De serie over David Shirazi van Joel Rosenberg vormen een eenheid, maar zijn ook als afzonderlijke delen te lezen.

Uur der waarheid (dl. 3) Rosenberg, Joel C.
€ 17,50
voorraad onbekend
De eerste gijzelaar

BREAKING NEWS: DE PRESIDENT VAN DE USA IS VERMIST!Met deze eenvoudige woorden doet journalist J.B. Collins van de New York Times de wereld volledig verstijft staan na een verwoestende aanslag door terroristen van ISIS in Amman, Jordanië. De leiders van de staat Israël en de Palestijnen beweging zijn zwaargewond, de koning van Jordanië ligt op sterven en de vermiste Amerikaanse president is naar alle waarschijnlijkheid ontvoerd of misschien zelfs niet meer in leven. Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt en Jordanië vecht om haar bestaan, moet Collins alles doen wat in zijn macht is, als journalist, om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien.Dan blijkt dat de FBI Collins ervan verdenkt de terroristische aanslag op de hoofdstad van Jordanië te hebben uitgelokt. En ISIS heeft nog steeds chemische wapen in haar bezit..... Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid kan worden. Rosenberg op z'n best: fictie die vandaag al realiteit kan worden. Na dit deel volgen nog enkele losstaande delen rond journalist J.B. Collins. Joel C. Rosenberg is als christen een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereld miljoenen verkocht.Opnieuw heeft Rosenberg een dijk van een thriller geschreven..... Rosenberg vermengt op een realistische manier feiten met fictie en trekt de spanningsboog tot de laatste zin. Reformatorische dagblad. KIJK HIER VOOR EEN EERSTE INDRUK:

De eerste gijzelaar Rosenberg, Joel C.
€ 26,-
voorraad onbekend
Het derde doelwit

Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedstollend: Rosenberg doet het weer opnieuw! Een verhaal wat morgen zomaar een krantenkop kan zijn op de voorpagina.....Als J.B. Collins de buitenlandcorrespondent van New York Times , ter ore komt dat een splintergroepering van Al-Qaida met de naam IS chemische wapens in bezit heeft, weet hij onmiddellijk één ding zeker: Dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Heeft de leider van de jihadistische groepering inderdaad chemische wapen? Zo ja, wat is dan het doelwit? Amerika, Israël? of is er mogelijk nog een derde doelwit? De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat vrijwel zeker aanleiding tot escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijden een aanval op het derde doelwit.......?Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels worden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Volg hem op zijn website

Het derde doelwit Rosenberg, Joel C.
€ 26,-
voorraad onbekend
Laatste waarschuwing

De president van de VS is er van overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. Joel C. Rosenberg weet in de laatste waarschuwing opnieuw de spanning op te bouwen.

Buitenlandcorrespondent van de New York Times J.B. Collins, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de Israëlische minister-president is dood en Amman een ruïne. Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van ISIS is de enige manier om de aanslag tegen te houden. Alleen dan worden Amerikaanse leven gered. Maar zal de president eigenlijk naar hem luisteren voor het te laat is? Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.

* Tweede deel in de pijnlijk actuele J.B. Collins-serie
* Thriller die de actualiteit van morgen wel heel erg dichtbij brengt.
* Er komen nog meer delen in deze serie die een zelfstandig verhaal vertellen.

Laatste waarschuwing Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
The Beirut Protocol

The Beirut Protocol is part 4 of the Marcus Rijker serie. A game-changing peace treaty between Israel and the Saudis is nearly done. The secretary of state is headed to the region to seal the deal. And Special Agent Marcus Ryker is leading an advance trip along the Israeli-Lebanon border, ahead of the secretary's arrival.

But when Ryker and his team are ambushed by Hezbollah forces, a nightmare scenario begins to unfold. The last thing the White House can afford is a new war in the Mideast that could derail the treaty and set the region ablaze. U.S. and Israeli forces are mobilizing to find the hostages and get them home, but Ryker knows the clock is ticking.

When Hezbollah realizes who they've captured, no amount of ransom will save them--they'll be transferred to Beirut and then to Tehran to be executed on live television.

In the fourth installment of Rosenberg's gripping new series, Marcus Ryker finds himself in the most dangerous situation he has ever faced--captured, brutalized, and dragged deep behind enemy lines.

Should he wait to be rescued? Or try to escape? How? And what if his colleagues are too wounded to run?

This is the CIA's most valuable operative as you have never seen him before.

The Beirut Protocol Rosenberg, Joel C.
€ 27,95
voorraad onbekend
The Jerusalem Assassin

With the Jerusalem Assassin wrote Joel C. Rosenberg the third novel about Marcus Ryker. Prophetic, challinging and breathtaking.

The enemy is invisible and moving fast. The body count is rising. And time is running out.Marcus Ryker has spent his entire career studying killers. One thing he knows for sure: a peace summit is the ultimate stage for an assassination.President Andrew Clarke is determined to announce his historic peace plan from the Temple Mount in Jerusalem. But when senior American officials who support the plan begin violently dying, Clarke orders Ryker and his team of CIA operatives to hunt down those responsible and bring the killing spree to an end.When the Palestinians denounce the American plan, the Saudis signal they may be ready to forge a historic treaty with Israel. Could the Saudi king's support be the missing ingredient that will lead to peace at long last?Ryker soon uncovers a chilling plot to kill the American president. A well-resourced international alliance is dead set against the peace plan. They will stop at nothing to strike a blow against the Americans and seize leadership of the Muslim world.With all eyes on Jerusalem and the president in the crosshairs, it's up to Ryker to eliminate the terrible evil that's been set in motion. The fate of the region depends on his success. He has 48 hours.

A taut, brilliant thriller ripped right from today's headlines. Joel Rosenberg is masterful! The Jerusalem Assassin is an absolute home run."

--Brad Thor, #1 New York Times bestselling author of BacklashFrom the New York Times, USA Today, and Publishers Weekly bestselling author!

The Jerusalem Assassin Rosenberg, Joel C
€ 27,95
voorraad onbekend
The Persian Gamble

From the New York Times bestselling author Joel C. Rosenberg who wrote The Kremlin Conspiracy comes this latest international thriller about a terrifying nuclear alliance among three world powers, Russia, Iran, and North Korea and the man who must halt their deadly strategy.

Shot out of the air in enemy territory in the middle of the greatest international crisis since the end of the Cold War, former U.S. Secret Service agent Marcus Ryker finds himself facing an impossible task. Not only does he have to somehow elude detection and capture by Russian special forces, but he must convince his own government to grant safe harbor to the one man responsible for the global mayhem?Russian double agent and assassin Oleg Kraskin. While frantically negotiating with his contacts in the White House, Marcus learns that the unstable North Korean regime plans to use the international chaos as a smokescreen to sell nuclear weapons to Iran.

With the fate of the entire free world on the line, Marcus makes a deal with the U.S. government?he will go back to work as an international operative and track down the WMDs before they end up in the hands of those with the determination and the means to use them. Marcus and Oleg worked together once before to avert a world war.

Can they now find a way to stop world destruction?

The Persian Gamble Rosenberg, Joel C.
€ 26,95
voorraad onbekend