Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Joel C. Rosenberg

19 artikelen
pagina 2 van 2
de Twaalfde iman (dl. 1)

De Twaalfde Imam is het eerste deel in de serie over David Shirazi, geschreven door bestsellerauteur Joel C. Rosenberg, die bekend is vanwege zijn profetische boeken.

Wanneer de leiders van Iran oproepen tot de vernietiging van Israël en de VS, wordt CIA-agent David Shirazi naar Teheran gestuurd met maar één opdracht: verstoor het Iraanse nucleaire wapenprogramma. Terwijl David infiltreert in de Iraanse regering, verspreidt zich in Teheran het bericht over een obscure geestelijke, bejubeld als de islamitische messias en bekend als de Twaalfde Imam.

Nieuws over zijn wonderen, genezingen en tekenen gaat als een lopend vuurtje door de stad, net als de geruchten over een gruwelijke oorlog. Nu de profetie over de Twaalfde Imam vervuld lijkt, bereidt het Iraanse leger zich erop voor Israël aan te vallen en het Einde der Dagen in gang te zetten.

David moet actie ondernemen om zijn land en wereld te redden. Maar de tijd dringt...

de Twaalfde iman (dl. 1) Rosenberg, Joel C.
€ 17,50
voorraad onbekend
Operatie Teheran  (dl. 2)

Operatie Teheran is het tweede deel in de serie over David Shirazi en is geschreven door bestsellerauteur Joel C. Rosenberg, die grote bekendheid geniet vanwege zijn profetische boeken. Het zijn zeer spannende christelijke thrillers, die mensen aan het denken zetten over de conflicten in het Midden Oosten en de rol van Israël.

Iran heeft zijn eerste kernproef gehouden. Miljoenen moslims over de hele wereld zijn ervan overtuigd dat hun messias de Twaalfde Imam is gekomen. Wereldtonelen verschuiven. De leiders van Israël vrezen dat Iran, onder invloed van de Twaalfde Imam, een kernaanval zal plegen en daarmee een tweede Holocaust in gang zal zetten. Het Witte Huis houdt er rekening met dat Israël als eerste zal aanvallen om de kernreactoren in Iran te vernietigen. Daardoor zou de olieprijs een recordhoogte bereiken en de wereldwijde economie instorten.

De Amerikaanse president heeft nog maar één optie: hij geeft David Shirazi met zijn team van de CIA opdracht de Iraanse kernkoppen te vinden en onklaar te maken voordat Iran of Israël een vernietigende oorlog kan beginnen. De nieuwe reeks van Joel Rosenberg begint met de Twaalfde Imam.

Operatie Teheran (dl. 2) Rosenberg, Joel C.
€ 17,50
voorraad onbekend
Uur der waarheid (dl. 3)

De christelijke thriller Uur der waarheid is deel 3 in de serie over David Shirazi en is geschreven door bestseller auteur Joel C. Rosenberg

Israël heeft een aanval op Iran uitgevoerd en daarbij alle nucleaire bases uitgeschakeld. De Twaalfde Imam kondigt nietsontziende wraakacties aan. De president van de VS, William Jackson, dreigt een motie van de VN Vredesraad te steunen die de Joodse Staat scherpt veroordeelt. Intussen heeft CIA- agent David Shirazi als infiltrant in het Iraanse regime informatie onderschept waaruit blijkt dat twee Iraanse kernkoppen zijn veiliggesteld op een geheime locatie.

Terwijl het gevaar op raketinslagen toeneemt en de machthebbers steeds vijandiger worden, moeten David en zijn team de kernkoppen zien te lokaliseren. Voordat zich een mondiale ramp zal voltrekken.

De serie over David Shirazi van Joel Rosenberg vormen een eenheid, maar zijn ook als afzonderlijke delen te lezen.

Uur der waarheid (dl. 3) Rosenberg, Joel C.
€ 17,50
voorraad onbekend
De eerste gijzelaar

BREAKING NEWS: DE PRESIDENT VAN DE USA IS VERMIST!Met deze eenvoudige woorden doet journalist J.B. Collins van de New York Times de wereld volledig verstijft staan na een verwoestende aanslag door terroristen van ISIS in Amman, Jordanië. De leiders van de staat Israël en de Palestijnen beweging zijn zwaargewond, de koning van Jordanië ligt op sterven en de vermiste Amerikaanse president is naar alle waarschijnlijkheid ontvoerd of misschien zelfs niet meer in leven. Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt en Jordanië vecht om haar bestaan, moet Collins alles doen wat in zijn macht is, als journalist, om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien.Dan blijkt dat de FBI Collins ervan verdenkt de terroristische aanslag op de hoofdstad van Jordanië te hebben uitgelokt. En ISIS heeft nog steeds chemische wapen in haar bezit..... Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om de president op te sporen, voordat de dreiging van ISIS catastrofale werkelijkheid kan worden. Rosenberg op z'n best: fictie die vandaag al realiteit kan worden. Na dit deel volgen nog enkele losstaande delen rond journalist J.B. Collins. Joel C. Rosenberg is als christen een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereld miljoenen verkocht.Opnieuw heeft Rosenberg een dijk van een thriller geschreven..... Rosenberg vermengt op een realistische manier feiten met fictie en trekt de spanningsboog tot de laatste zin. Reformatorische dagblad. KIJK HIER VOOR EEN EERSTE INDRUK:

De eerste gijzelaar Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Het derde doelwit

Onwaarschijnlijk actueel, griezelig echt en bloedstollend: Rosenberg doet het weer opnieuw! Een verhaal wat morgen zomaar een krantenkop kan zijn op de voorpagina.....Als J.B. Collins de buitenlandcorrespondent van New York Times , ter ore komt dat een splintergroepering van Al-Qaida met de naam IS chemische wapens in bezit heeft, weet hij onmiddellijk één ding zeker: Dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen. Heeft de leider van de jihadistische groepering inderdaad chemische wapen? Zo ja, wat is dan het doelwit? Amerika, Israël? of is er mogelijk nog een derde doelwit? De Amerikaanse president staat op het punt het Midden-Oosten te bezoeken, maar in deze gespannen tijden is dat vrijwel zeker aanleiding tot escalatie van conflicten. Kan Collins zijn invloed aanwenden voordat het te laat is? Of zullen de terroristen erin slagen talloze mensen te doden tijden een aanval op het derde doelwit.......?Joel Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur van o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels worden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. Volg hem op zijn website

Het derde doelwit Rosenberg, Joel C.
€ 24,99
voorraad onbekend
Laatste waarschuwing

De president van de VS is er van overtuigd: ISIS is ernstig verzwakt en staat op het punt voorgoed door Amerikaanse troepen verslagen te worden. Joel C. Rosenberg weet in de laatste waarschuwing opnieuw de spanning op te bouwen.

Buitenlandcorrespondent van de New York Times J.B. Collins, weet echter dat de president zich gruwelijk vergist. Het Midden-Oosten staat in brand, de Israëlische minister-president is dood en Amman een ruïne. Collins vreest een catastrofale aanslag op Amerikaans grondgebied. Een grootscheepse jacht op de leider van ISIS is de enige manier om de aanslag tegen te houden. Alleen dan worden Amerikaanse leven gered. Maar zal de president eigenlijk naar hem luisteren voor het te laat is? Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Als voormalig veiligheidsadviseur voor o.a. Benjamin Netanyahu kent hij de wereld waarover hij schrijft van binnenuit. Van zijn titels zijn wereldwijd miljoenen verkocht.

* Tweede deel in de pijnlijk actuele J.B. Collins-serie
* Thriller die de actualiteit van morgen wel heel erg dichtbij brengt.
* Er komen nog meer delen in deze serie die een zelfstandig verhaal vertellen.

Laatste waarschuwing Rosenberg, Joel C.
€ 22,99
voorraad onbekend
The Beirut Protocol

The Beirut Protocol is part 4 of the Marcus Rijker serie. A game-changing peace treaty between Israel and the Saudis is nearly done. The secretary of state is headed to the region to seal the deal. And Special Agent Marcus Ryker is leading an advance trip along the Israeli-Lebanon border, ahead of the secretary's arrival.

But when Ryker and his team are ambushed by Hezbollah forces, a nightmare scenario begins to unfold. The last thing the White House can afford is a new war in the Mideast that could derail the treaty and set the region ablaze. U.S. and Israeli forces are mobilizing to find the hostages and get them home, but Ryker knows the clock is ticking.

When Hezbollah realizes who they've captured, no amount of ransom will save them--they'll be transferred to Beirut and then to Tehran to be executed on live television.

In the fourth installment of Rosenberg's gripping new series, Marcus Ryker finds himself in the most dangerous situation he has ever faced--captured, brutalized, and dragged deep behind enemy lines.

Should he wait to be rescued? Or try to escape? How? And what if his colleagues are too wounded to run?

This is the CIA's most valuable operative as you have never seen him before.

The Beirut Protocol Rosenberg, Joel C.
€ 27,95
voorraad onbekend
The Jerusalem Assassin

With the Jerusalem Assassin wrote Joel C. Rosenberg the third novel about Marcus Ryker. Prophetic, challinging and breathtaking.

The enemy is invisible and moving fast. The body count is rising. And time is running out.Marcus Ryker has spent his entire career studying killers. One thing he knows for sure: a peace summit is the ultimate stage for an assassination.President Andrew Clarke is determined to announce his historic peace plan from the Temple Mount in Jerusalem. But when senior American officials who support the plan begin violently dying, Clarke orders Ryker and his team of CIA operatives to hunt down those responsible and bring the killing spree to an end.When the Palestinians denounce the American plan, the Saudis signal they may be ready to forge a historic treaty with Israel. Could the Saudi king's support be the missing ingredient that will lead to peace at long last?Ryker soon uncovers a chilling plot to kill the American president. A well-resourced international alliance is dead set against the peace plan. They will stop at nothing to strike a blow against the Americans and seize leadership of the Muslim world.With all eyes on Jerusalem and the president in the crosshairs, it's up to Ryker to eliminate the terrible evil that's been set in motion. The fate of the region depends on his success. He has 48 hours.

A taut, brilliant thriller ripped right from today's headlines. Joel Rosenberg is masterful! The Jerusalem Assassin is an absolute home run."

--Brad Thor, #1 New York Times bestselling author of BacklashFrom the New York Times, USA Today, and Publishers Weekly bestselling author!

The Jerusalem Assassin Rosenberg, Joel C
€ 27,95
voorraad onbekend
The Persian Gamble

From the New York Times bestselling author Joel C. Rosenberg who wrote The Kremlin Conspiracy comes this latest international thriller about a terrifying nuclear alliance among three world powers, Russia, Iran, and North Korea and the man who must halt their deadly strategy.

Shot out of the air in enemy territory in the middle of the greatest international crisis since the end of the Cold War, former U.S. Secret Service agent Marcus Ryker finds himself facing an impossible task. Not only does he have to somehow elude detection and capture by Russian special forces, but he must convince his own government to grant safe harbor to the one man responsible for the global mayhem?Russian double agent and assassin Oleg Kraskin. While frantically negotiating with his contacts in the White House, Marcus learns that the unstable North Korean regime plans to use the international chaos as a smokescreen to sell nuclear weapons to Iran.

With the fate of the entire free world on the line, Marcus makes a deal with the U.S. government?he will go back to work as an international operative and track down the WMDs before they end up in the hands of those with the determination and the means to use them. Marcus and Oleg worked together once before to avert a world war.

Can they now find a way to stop world destruction?

The Persian Gamble Rosenberg, Joel C.
€ 26,95
voorraad onbekend