Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Julie Klassen

De boeken van Julie Klassen kunnen gemakkelijk besteld worden via de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl

Julie Klassen is een schrijfster van christelijke romans in de stijl van Jane Austen en de zusjes Brontë: vol historische details en intrigerende plots. Hou je van romantiek, negentiende-eeuws Engeland en Jane Eyre, dan zit je dus goed bij deze auteur!

Voor ze fulltime ging schrijven, was Julie Klassen redacteur bij een uitgeverij van christelijke romans. Daar begeleidde ze bekende auteurs, zoals Beverly Lewis. In haar vrije tijd duikt ze graag in de boeken om onderzoek te doen voor haar historische verhalen. Verder is ze gek op reizen, BBC-series, lange wandelingen, hazenslaapjes en koffiedrinken met vrienden. Julie is getrouwd, heeft twee zoons en woont in Minnesota in de Verenigde Staten.

Haar nieuwste boek is: De echo van Swanford Abbey

Jullie Klassen wordt door veel vrouwelijke lezers gewaardeerd door haar Regency-romans.

NB. Van de boeken van Julie Klassen zijn ook e-boeken verkrijgbaar. Linksonder bij de foto van het boekomslag bij de artikelinformatie ziet u deze button staan.

Onderstaand een overzicht van de boeken van Julie Klassen. Bestellen is eenvoudig online via de webshop van Ichthusboekhandel.nl of u kunt ze kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer.

De echo van Swanford Abbey

Het boek "De echo van Swanford Abbey" van Julie Klassen de koning van de Regency-roman zit boordevol mysterie, intrige en romantiek. Van haar werden al meer dan 70.000 boeken verkocht in Nederland.

Wanneer Rebecca Lane afreist naar het tot hotel omgetoverde Swanford Abbey, kan ze niet vermoeden dat ze daar Sir Frederick tegen zal komen, de man die ooit haar hart brak. En ze had al helemaal niet kunnen raden dat Swanford Abbey het decor zou worden van de moord op een beroemde schrijver. Sir Frederick gaat op onderzoek uit en ontdekt dat er meerdere gasten zijn die een motief voor de moord hebben, onder wie Miss Lane...

Julie Klassen zegde haar baan als redacteur bij een uitgeverij op voor een bestaan als schrijver van historische romans over het negentiende-eeuwse Engeland, boordevol mysterie, intrige en romantiek. Met drie van haar romans sleepte ze een Christy Award in de wacht.

De echo van Swanford Abbey Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
Het strand van de verloren schatten

De roman 'Het strand van de verloren schatten' van Julie Klassen speelt zich af aan de kust van Cornwall, waar Laura Callaway op zoek is naar kostbare voorwerpen en de verhalen die daarachter schuil gaan. Julie Klassen weet ook in dit boek een meeslepende christelijke Regency roman neer te zetten, waar de lezers veel plezier aan zullen beleven.

Laura Callaway loopt dagelijks langs de kust van Cornwall, die berucht is vanwege de vele scheepswrakken. Niet om kostbare schatten te jutten, maar om te zoeken naar het verhaal achter de levens die verloren zijn gegaan. Op een dag vindt ze op het strand een gewonde man. Ze verzorgt hem en ontdekt een wond die van een mes afkomstig lijkt. Als er nieuwe aanwijzingen aanspoelen, weet ze niet meer of ze er wel goed aan heeft gedaan om hem in huis te nemen.

'Deze historische roman leest meer als een detective, hoewel de romantiek niet ontbreekt.' - lezersreactie op Hebban.nl over 'De brug naar het eiland'

Julie Klassen werkte 16 jaar lang als redacteur bij een uitgeverij, totdat ze zelf de stap waagde om te gaan schrijven. Inmiddels heeft ze 14 christelijke romans geschreven en diverse prijzen gewonnen. Julie Klassen schrijft christelijke romans in de stijl van Jane Austen (Regency) en de zusjes Brontë: vol historische details en intrigerende plots. Hou je van romantiek, negentiende-eeuws Engeland en Jane Eyre, dan zit je dus goed bij deze auteur!

Het strand van de verloren schatten Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
Kerst op Ivy Hill

In de roman 'Kerst op Ivy Hill' van Julie Klassen wordt er volop kerst gevierd in het idyllische dorpje waar dit verhaal zich afspeelt. een heerlijke roman om te lezen in de donkere dagen voor en tijdens de Kerst.

Richard Brockwell is al jaren niet thuis geweest met kerst. Hij is veel liever in Londen, ver van zijn ouderlijk huis, waar hij kan ontsnappen aan de vele familiegeheimen en de pijn uit het verleden. Maar wanneer Richards moeder dreigt zijn toelage stop te zetten als hij niet langskomt met kerst, keert hij met tegenzin terug naar Ivy Hill. Deze kerst op het platteland brengt vele verrassingen met zich mee, waaronder ontmoetingen met een wees, zijn eerste liefde en Arabella Awdry... een dame die veel aantrekkelijker is dan hij zich herinnert.

Zal kerst op Ivy Hill, met de romantische sfeer van het platteland en de vreugdevolle kerstliederen, een magische verandering in het hart van Richard teweeg kunnen brengen?

Als extraatje bevalt 'Kerst op Ivy Hill' een kort verhaal van Dineke Epping, waarin fans van de roman, De draad die ons verbindt hun favoriete personages zullen zien terugkeren.

Kerst op Ivy Hill Klassen, Julie
€ 22,99
voorraad onbekend
De brug naar het eiland

De roman De brug naar het eiland van Julie Klassen is een historisch verhaal boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn.

Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. Of is het een herinnering? Isabelle weet niet meer wat ze moet geloven, zeker niet wanneer ze te horen krijgt dat iemand die zij vertrouwde in Londen is vermoord.

Advocaat Benjamin Brooker onderzoekt de mysterieuze moord en komt terecht op Belle Island. Zijn voornemen om nooit meer een knappe vrouw op haar woord te geloven, wordt meteen op de proef gesteld als hij Isabelle ontmoet, hoofdverdachte in de moordzaak. Zij beweert dat ze het eiland al in geen tien jaar heeft verlaten, maar kan hij haar geloven? En wat moet hij met de gevoelens die hij voor haar begint te ontwikkelen?

De brug naar het eiland Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
De bruid van Ivy Green

De bruid van Ivy Green vertelt het laatste deel van de populaire serie door Julie Klassen. Wie gaat er dan toch trouwen....

Welkom terug in het pittoreske dorpje Ivy Hill. Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te geven. Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. Of zijn er misschien toch romantische verwikkelingen op komst? In dit laatste deel gaan dromen in vervulling.

De bruid van Ivy Green Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
De dienstmeid van Fairbourne hall

'De dienstmeid van Fairbourne Hall' van Julie Klassen zorgde al voor het nodige leesplezier bij haar vele lezers. NU in een midprice editie.

Margaret Macy vlucht weg uit Londen om onder een huwelijk met een onbetrouwbare man uit te komen. Om in haar onderhoud te voorzien gaat ze aan het werk als bediende in het huis van Nathaniel Upchurch, een vrijgezel die ze ooit afwees in de hoop het hart van zijn knappe broer te veroveren. Als ze het volhoudt tot haar verjaardag, zal ze een erfenis van een oudtante krijgen. Maar kan ze als bediende onherkenbaar blijven als er meer spiedende ogen te gast blijken te zijn op Fairbourne Hall?

'Ik heb genoten van Margarets avonturen!' - Nederlands Dagblad

De dienstmeid van Fairbourne hall Klassen, Julie
€ 24,99
voorraad onbekend
De dames van Ivy Cottage

Julie Klassen gaat in dit tweede van de Ivy Hill serie verder met het boek De dames van Ivy Cottage.

Vriendschappen verdiepen zich, romances bloeien op en geheimen komen aan het licht. Rachel Asford meot een nieuwe bronv an inkomsten vinden en begint een bibliotheek. Ze stuit echter op twee mysterieuze zaken.

Een vroegere geliefde helpt haar uit te zoeken wat daar achter schuilgaat. Toch hebben geen van beiden zelfs maar een vermoeden van de verrassing die hen te wachten staat....

Verwacht 16 januari 2018

De dames van Ivy Cottage Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
De herberg van Ivy Hill / 1

Op een heuvel in het landschap van Wiltshire ligt het dorpje Ivy Hill. Het kloppende hart van het dorp is herberg The Bell, waar de postkoetsen stoppen die reizigers, handelaren en vooral nieuws brengen.

Jane Bell woont naast The Bell. Ooit was ze een dame van stand, totdat ze trouwde met de charmante herbergier die haar beloofde dat ze nooit één dag in haar leven hoefde te werken. Maar als hij onder mysterieuze omstandigheden overlijdt, is de onervaren Jane plotseling de eigenaar van The Bell en - erger nog - heeft ze nog drie maanden om een schuld af te lossen, anders zal ze ook de herberg kwijtraken. Alleen kan ze het tij niet keren. Wie kan haar helpen? Haar haatdragende schoonmoeder? Haar zwager, die de herberg eigenlijk voor zichzelf wilde? Of de knappe vreemdeling die zich niet uitlaat over zijn plannen?

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama's van Jane Austen en de zusjes Brönte.

Heerlijk lezen voor de lange winteravonden.

De herberg van Ivy Hill / 1 Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
De schildersdochter

De historische roman 'De schildersdochter' van Julie Klassen draait om een knappe jongedame, twee broers, een miniatuurportret en een allesbepalende keuze.

Sophie Dupont assisteert haar vader bij zijn werk als portretschilder; haar eigen werk houdt ze verborgen. In haar vrije uren wandelt ze langs de kliffen bij de kust van Devon waar zich vele schilders en dichters ophouden. Op een van die wandelingen ontmoet ze de knappe Wesley Overtree, de eerste man die haar vertelt hoe mooi ze is.

Kapitein Stephen Overtree is gewend om voor alle ellende op te draaien die zijn broer veroorzaakt. Ook dit keer heeft Wesley zich aardig in de nesten gewerkt. Hij heeft een meisje zwanger gemaakt en is met de noorderzon naar Italië vertrokken, op zoek naar een nieuwe muze. Om miss Dupont te behoeden voor een schandaal besluit Stephen haar een huwelijksaanzoek te doen. Sophie accepteert dit, maar krijgt ze daar geen spijt van als Wesley terugkeert?

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama's van Jane Austen en de zusjes Brönte.

De schildersdochter Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
Geheim van pembrooke park

Julie Klassen neemt je mee naar een landgoed waar vreemde dingen gebeuren....

De koningin van de Regency-verhalen schittert als nooit tevoren met deze mysterieuze roman.

Wanneer Abigail Foster en haar familie hun huis in Londen moeten verkopen vanwege financiële problemen, doet een advocaat hun een verbazingwekkend voorstel: Zij mogen een landhuis betrekken dat al achttien jaar leegstaat.

De Fosters treffen een vreemd tafereel aan in Pembrooke Park: het lijkt erop dat de vorige bewoners hasoverkop zijn vertrokken. De theekopjes vertonen sporen van opgedroogde thee, in de kasten hangen door motten aangevreten kleren en het poppenhuis is midden in een spel achtergelaten.

De plaatselijke dominee verwelkomt de familie hartelijk en geeft Abigaïl een vreemde waarschuwing: pas op voor indringers die op zoek zijn naar de vermeende schat in pembrook Park.

Zal ze de schat en de liefde vinden die ze al zo lang zoekt.. of wacht haar en heus gevaar.

Geheim van pembrooke park Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
De dansmeester

Kan een dansleraar uit Londen nieuw leven blazen in een plattelandsdorp?

De Londense dansleraar Alec Valcourt besluit met zijn moeder en zus te verhuizen naar Devonshire om daar een nieuw leven te beginnen. Maar tot zijn grote verbazing heeft een rijke weduwe in dit plaatsje alle vormen van dans verboden. Gelukkig vindt Alec onverwacht een bondgenoot in de dochter van de weduwe: Julie Midwinter. Hoewel hij in eerste instantie niets moet hebben van haar flirterig gedrag, ontdekt hij dat achter haar opdringerige voorkomen een kwetsbare ziel schuilgaat.

Julie Klassen is inmiddels een bekende auteur van sfeervolle en toegankelijke romans voor vrouwen.

De dansmeester Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
De juffrouw uit Devonshire

Emma Smallwood verhuist met haar vader naar de kust van Cornwall. Ze nemen hun intrek in een groot landhuis bij een barones en haar vier zonen.

Samen geven ze les aan de jongste twee, maar al snel blijkt dat iemand het op haar heeft voorzien. Wie scheurde een bladzijde uit haar dagboek? En wie sloop 's nachts haar kamer binnen? Het is aan Emma de taak om uit te pluizen wie hiervoor verantwoordelijk is… en aan welke zoon ze haar hart kan toevertrouwen.

Julie Klassen schrijft romans in de stijl van Jane Austen en de zusjes Brontë: vol historische details en intrigerende plots. Hou je van romantiek, negentiende-eeuws Engeland en Jane Eyre, dan
zit je dus goed bij deze auteur! Voordat Julie zelf ging schrijven, werkte ze jarenlang als redacteur bij een uitgeverij van christelijke romans. Daar begeleidde ze bekende auteurs zoals Beverly Lewis. Voor drie van haar romans ontving ze een Christy Award.

Bekijk de trailer van Dit boek:

De juffrouw uit Devonshire Klassen, Julie
€ 26,99
voorraad onbekend
De jongedame in het poorthuis

Een schandaal brengt de sociale status van Mariah Aubreys familie in gevaar en daarom zet haar vader haar het huis uit. Gelukkig biedt haar tante Francesca het oude poorthuis aan om in te wonen. Mariah kan echter niet alleen op de giften van haar familie teren en begint met het schrijven van romans. Aan inspiratie geen gebrek, zeker niet als na het overlijden van haar tante, kapitein Matthew Bryant op het landgoed komt om een nieuwe huurder voor het
pand te zoeken.

De jongedame in het poorthuis Klassen, J.
€ 26,99
voorraad onbekend
Het strand van de verloren schatten
Het strand van de verloren schatten[ downloaddownload ] Julie Klassen
€ 12,99
direct downloaden