Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Karen Kingsbury

Boeken van Karen Kingsbury kopen of bekijken? Ga online naar de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl

Karen Kingsbury is in Amerika heel vaak de nummer 1 van de christelijke schrijfsters voor vrouwen. Van haar zijn inmiddels ruim veertig romans verschenen. Daarvan zijn al meer dan tien miljoen exemplaren wereldwijd in omloop gekomen. Ichthusboekhandel.nl is de plek om de nieuwste boeken van Karen Kingsbury te bekijken en te bestellen.

Karen Kingsbury won talloze prijzen, en sommige van haar boeken werden zelfs verfilmd. Ze ontvangt veel brieven en e-mails van haar lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde en meer betekenis gaf. Haar bekendste christelijke romans vormt de serie over de Baxter famliy, en de vervolgseries 'Dayne Matthews', 'Samen onderweg' en 'Het witte doek'.

Karen behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van 'The Daily News'. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes en ontwikkelde ze een stationary-productlijn met haar creatieve dochter Kelsey. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti. (Zie de persoonlijke website van Karen Kingsbury)

Van heel veel boeken van Karen Kingsbury is ook een e-boek verkrijgbaar. Kijk op de pagina van het boek en linksonder de foto van het boekomslag ziet u staan: "digitale download". U kunt dan daar terecht.

U treft hieronder de nieuwste boeken en christelijke romans van Karen Kingsbury aan zoals die online verkrijgbaar zijn bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer:

Langs een verre kust

Langs een verre kust van Karen Kingsbury is een meeslepende roman over een crimineel netwerk, een undercoveragent en een gefingeerde liefde.

Als kind werd Eliza Lawrence meegesleurd in de onderstroom van de Caribische zee en gered door de tiener Jack Ryder, die met zijn familie vakantie vierde.

Tien jaar later woornt Eliza nog steeds op de Cariben. Na het verlies van haar moeder en broertje, is Eliza op haar vader aangewezen en gaat ze bij hem wonen. Daar ontdekt ze dat hij bezig is met allerlei duistere praktijken, waar ze zelf ook slachtoffer van lijkt te worden. Ze wordt beperkt in haar vrijheid en als haar vader van plan is om haar uit te huwelijken aan een beruchte drugsbaron heeft ze geen mogelijkheid om hem daarin te weerstaan.

Dan keert Jack naar het eiland terug als undercover FBI-agent met de opdracht om een criminele bende op te rollen. Als hij opnieuw oog in oog staat met Eliza, zijn hun beide levens direct in gevaar. Als oplossing bundelen ze hun krachten door een verliefd stel te spelen. Kunnen ze elkaar redden of gaan ze beiden ten onder?

Langs een verre kust Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Iemand zoals jij

De roman 'Iemand zoals jij' is een echte Karen Kingsbury-boek: dit verhaal lees je wel ademloos, maar niet met droge ogen uit.

Dawson Gage is verslagen wanneer zijn grote liefde London plotseling komt te overlijden. Wanneer hij kort na haar dood ontdekt dat Londons moeder meerdere embryo's heeft afgestaan ter adoptie, besluit hij uit te zoeken wat hiermee gebeurd is. Kan het zijn dat London familie had waarvan ze niets wist?

INKIJKEXEMPLAAR Iemand zoals jij - Karen Kingsbury

Maddie Baxter West is geschokt wanneer ze van een wildvreemde moet horen dat haar hele leven op een leugen is gebaseerd. Ze kan niet geloven dat haar ouders haar nooit hebben verteld dat ze als embryo is geadopteerd. Boos en verbitterd vertrekt Maddie naar Portland om te ontdekken waar ze werkelijk vandaan komt. Is dit haar echte familie? De liefde die voorzichtig opbloeit tussen Dawson en Maddie helpt haar om haar weg terug naar huis te vinden.

De boeken van Karen Kingsbury zijn romantische fictie die in Amerika als "clean reads " worden gezin. Dat betekent geen expliciete seksualiteit, geen grove taal en geen buiten proportioneel geweld.

Iemand zoals jij Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Twee weken voor jou

In haar nieuwste boek 'Twee weken voor jou' van de bekende auteur van christelijke romans, Karen Kingsbury staat Elise Walker voor een hartverscheurende keuze: ze heeft nog twee weken de tijd om te beslissen over het lot van haar pasgeboren baby.

Nu ze gaat studeren is Elise Walker vastbesloten om haar leven te beteren, maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat ze zwanger is. Aaron en Lucy Williams worstelen met hun kinderwens en zijn in de wolken als Elise voor hen kiest als adoptieouders. Tijdens het adoptieproces schrikken ze alle drie als ze erachter komen dat Elise na de geboorte nog twee weken heeft om een definitieve beslissing te maken...

Karen Kingsbury is één van de bekendste christelijke romanschrijvers. Ze studeerde journalistiek en werd na haar afstuderen sportverslaggever voor de Los Angeles Times (overigens met geen enkele kennis over sport). Haar schrijfcarrière begon met vier boeken over waargebeurde misdaden tot ze dit onderwerp niet meer kon verdragen. Ze legde haar uitgever haar plan voor om christelijke boeken te schrijven, maar dit werd afgewezen omdat deze verhalen geen buitenechtelijke seks, geweld, of grove taal bevatten. Kingsbury zette echter door en vond uiteindelijk een uitgever die wel bereid was haar"clean reads"uit te geven. Inmiddels zijn al haar boeken bestsellers geworden en heeft ze miljoenen boeken verkocht.

Twee weken voor jou Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Het perfecte plaatje

Karen Kingsbury vertelt in de roman Het Perfecte plaatje een verrassend verhaal over liefde in een wereld vol schijn, zoals dat in sociale media zich van alle kanten kan laten zien. Het boek staat op zich zelf en kan los van andere gelezen worden.

Vanaf hun eerste ontmoeting weten Noah en Emily het: zij zijn voor elkaar bestemd. Hun liefde is speciaal en dat moet de hele wereld weten. Meer dan een miljoen enthousiaste volgers op sociale media later, besluit Noah weg te gaan.

Achter de geposeerde foto's en bemoedigende berichten schuilt een diep ongelukkig huwelijk. Waar is het misgegaan? En kunnen hij en Emily hier nog samen uit komen?

Karen Kingsbury schrijft hier over een uiterst actueel thema en laat zien wat de andere kant van selfies en posts op de media kan zijn.

Het perfecte plaatje Kingsbury, Karen
€ 23,99
voorraad onbekend
tot de maan en terug

'Tot de maan en terug' is weer een heerlijke nieuwe roman van Karen Kingsbury, ontroerend en romantisch. Een nieuw Baxter boek met een verrassende verhaallijn.

'Lieve Jenna, zoals elk jaar heb ik je een brief geschreven. Voor het geval dat je vandaag naar de herdenkingsdienst komt. Voor het geval dat jij mij net zo graag wilt vinden als ik jou...' Zo begint de brief die Ashley Baxter vindt. Hij is niet voor haar bedoeld, maar door een knappe vreemdeling tussen het ijzerdraad van een hek gestoken.

Die vreemdeling is Brady Bradshaw. Hij was nog een kind toen hij zijn moeder verloor tijdens een verschrikkelijke tragedie. Bij een herdenking ontmoette hij Jenna, die haar beide ouders was verloren. In de prachtige uren die volgden kregen ze een hechte band, maar daarna hebben ze elkaar nooit weer gezien. Nu, tien jaar later, hoopt Brady Jenna weer te vinden.

Ashley wil Brady daar graag bij helpen. Maar kan haar gezin wel begrip opbrengen voor het feit dat ze opeens zoveel tijd besteedt aan een wildvreemde? En kan er genezing en liefde opbloeien tussen het puin van een verwoest verleden?

tot de maan en terug Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Op dit moment

'Op dit moment' van Karen Kingsbury is haar nieuwste boek in 2019 en vertelt het ontroerende verhaal over een rector die aan de hand van de Bijbel een positieve kentering teweeg wil brengen op zijn school.

Rector Wendell Quinn moet aanzien hoe zijn school een speelveld wordt van geweld, drugs en tienerzwangerschappen. Hij richt een naschoolse Bijbelstudiegroep op en dat heeft een al snel een onverwacht groot effect op de sfeer op school. Maar niet iedereen is blij met de groep.

Als een ouder een rechtszaak aanspant, staat advocaat Luke Baxter de rector bij. Hij is vastbesloten Wendell vrij te pleiten, maar zijn harde werk gaat ten koste van zijn gezin. Zijn vrouw Reagan probeert het tij te keren en bedenkt een bijzondere verrassing.

Op dit moment Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Voor altijd samen

Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter.

Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het koppel dat voor elkaar bestemd was. Als kleinzoon Cole op school een opstel moet schrijven over de familiegeschiedenis, besluit hij zijn opa te interviewen over de ontmoeting met zijn grote liefde. De herinneringen zijn mooi, maar ook pijnlijk, nu Elizabeth overleden is en John inmiddels hertrouwd. Het verhaal dat Cole opschrijft, zal de hele familie raken en hen meer over zichzelf leren dan ze ooit wisten.

Voor altijd samen Kingsbury, Karen
€ 23,99
voorraad onbekend
Twee tinten blauw

Brad Cutler heeft het helemaal voor elkaar. Hij runt een succesvol reclamebureau en staat op het punt te trouwen met Laura, de liefde van zijn leven. Maar één herinnering staat zijn geluk in de weg.

Tien jaar geleden verloor hij zijn onschuld met Emma. Toen zij zwanger bleek te zijn, dwong hij haar in een paniekreactie het kind te laten weghalen.

Voor hij met Laura in het huwelijksbootje kan stappen, wil hij Emma hiervoor vergeving vragen. Maar het verhaal krijgt een onverwachte wending…

AUTEUR:

Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.

Karen Kingsbury behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Twee tinten blauw Kingsbury, K
€ 25,-
voorraad onbekend
Met open armen

Met open armen van Karen Kingsbury is een op zich zelf staand boek over de jeugdvrienden Faith en Jordan.

Faiths leven verloopt heel soepel, terwijl het lijkt alsof Jordan veel pech heeft. Na het verlies van zijn moeder, een opname in een pleeggezin en de vervreemding van zijn zusje, is Jordan zijn geloof in God verloren.

Als volwassene zit hij nog steeds vol woede en hij zelfs een rechtszaak aan om een Jezusbeeld te laten verwijderen uit een park in zijn woonplaats.

Hij komt daarbij lijnrecht tegenover Faith te staan. Kan zij hem weer hoop geven, perspectief.

* Verwacht 20 februari 2018
* Staat los van andere verhalen
* Gebaseerd op een waargebeurd verhaal
* Geschreven door sterauteur Karen Kingsbury.

Met open armen Kingsbury, Karen
€ 22,99
voorraad onbekend
Een huis vol familie

Karen Kingsbury schreef een verhaal over een moment waarop de hele Baxter familie bij elkaar is. Letterlijk een huis vol familie.

In deze roman gaat het over de geliefde Baxter-familie. Er zijn inmiddels twee jaar verstreken sinds de familie ogeschrikt werd door een vreselijk ongeluk, dat het elven kostte van Erin BAxter en haar gezin, op haar dochter na.

Nu is de familie bijeen om de feestdagen samen door te brengen. Er is één speciale genodigde: Kendra Bryant, die door een transplantatie het hart van Erin heeft gekregen.

Maar neit iedereen is het ermee eens dat Kendra van de aprtij is bij deze gelegenheid.....

Een huis vol familie Kingsbury, Karen
€ 22,99
voorraad onbekend
Volg je hart

Volg je hart' is deel 3 in Karen Kingsbury's serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen, en volgt op 'In mijn dromen'.

Tegen het advies van haar dokter in, verhuist Mary Catherine naar Oeganda om daar een weeshuis op te zetten. Alle tijd die ze nog heeft, wil ze steken in het helpen van kinderen, zeker nu ze zelf geen kinderen kan krijgen. De enige die dit plan in de weg staat is Marcus Dillinger, de tophonkballer op wie ze niet verliefd had willen worden. Maar Marcus en haar andere vrienden hebben er geen idee van hoe zorgelijk haar hartproblemen zijn en ze wil hen er niet mee belasten.

Na maanden niets gehoord te hebben, krijgt Marcus plots een brief van Mary Catherine met slecht nieuws. Hij besluit meteen in het vliegtuig te stappen om haar naar huis te halen, naar een goed ziekenhuis, voor het ergste gebeurt.

Volg je hart Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Zo dichtbij

Na alle series die volgden op de Familie Baxter-serie over andere personages, wijdt Karen Kingsbury haar roman 'Zo dichtbij' weer volledig aan de familie Baxter die in Nederlands zoveel harten gestolen heeft.

John Baxter en zijn volwassen kinderen komen samen voor een reünie bij het meer, maar voor ze daar allemaal zijn, ontvangen ze een schokkend bericht. In plaats van bij het meer brengen ze hun dag in het ziekenhuis door en ook de vele dagen die daarop volgen. Zijn ze nog hecht genoeg om deze klap samen te kunnen opvangen of zal dit tragische ongeluk hen uit elkaar drijven? 'Zo dichtbij' volgt chronologisch gezien op de serie over Bailey Flanigan, maar is ook goed op zichzelf te lezen.

Zo dichtbij Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Duizend herinneringen

Duizend herinneringen' is de allereerste roman die Karen Kingbury schreef en is voornamelijk gebaseerd op haar eigen levensverhaal.

Hoewel ze nog maar 31 jaar is, heeft Ellen Barrett al een Pulitzer Prize op haar naam staan. Maar alle andere aspecten van haar leven zitten tegen. Ze worstelt met haar huwelijk en geloof, en wordt achtervolgd door herinneringen aan haar jeugd in haar pittoreske geboorteplaats en de liefde die ze daar achterliet. Ze verlangt naar de tijd dat ze in één huis met haar broertjes en zusjes woonde. Toen ze gelukkig waren met elkaar. Toen ze nog een familie waren.

Als haar vader overlijdt, laat ze Miami voor wat het is en keert ze terug naar Michigan. En zo begint Ellens missie om zich te verzoenen met de mensen die daar nog steeds leven, met de verliezen en veranderingen die de tijd heeft gebracht en met wat God voor haar in petto heeft.

'Het verhaal van Ellens jeugd, haar liefde voor haar ouders, broers en zussen, dat is mijn verhaal'- Karen Kingsbury

Karen Kingsbury is de absolute nr. 1 van christelijke romanschrijfsters in Amerika. Toen duizend herinneringen schreef werkte ze als sportverslaggeefster voor onder andere de Los Angeles Times en Peoples Magazine.

* Voor wie alles gelezen wil hebben van Karen Kingsbury

Duizend herinneringen Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Op de liefde

De laatste roman in de Bailey Flanigan serie......

Deze bijzondere roman eindigt met een grootste bruiloft. Bailey stapt in het huwelijksbootje, maar de grote vraag is dan wel: met wie?

wordt het Brandon, de acteur voro wie ze steeds meer is gaanv oelen, of met Cody, haar jeugdliefde die ze ondanks alle tegenslagen in hun relatie maar niet kan vergeten....?

Karen Kingsbury zal alle fans opnieuw verrassen met een onverwachte wending in het plot van dit familieverhaal.

Op de liefde Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
In mijn dromen

Zoeken naar Gods plan met je leven

In het jeugdcentrum van coach Tyler Ames (uit: altijd bij je) komt een jonge vrouw Mary Chaterine werken. Hoewel ze zich voorgenomen heeft single te blijven, valt ze voor de beroemde honkballer Marcus Dillinger. Even zweeft ze op een roze wolk, totdat schokkend nieuws van een arts haar met beide benen op de grond zet.

Wat betekent dit voor haar toekomst met Marcus? Wat betekent dit voor haar leven?

Net als in Altijd bij je heeft Karen Kingsbury ook in dit tweede deel een subtiele rol weggelegd voor de inbreng van engelen in onze werkelijkheid.

Verwacht: 11 oktober 2016

In mijn dromen Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Uit het hart

Uit het hart, het nieuwe boek van Karen Kingsbury is het vervolg op Uit het oog en vormt het derde deel in de serie over Bailey Flanigan.

Balanceerde de relatie tussen Bailey en Cody in de vorige delen al op het randje van de afgrond, nu lijkt het wel alsof het definitief over is tussen de twee. Bailey brengt steeds meer tijd door met acteur Brandon Paul en te midden van het succes van zijn rugbyteam gaat Cody's aandacht uit naar een vrouw die hem beter lijkt te begrijpen dan wie dan ook.

Toch blijft een gevoel van heimwee naar hun tijd samen aan Bailey en Cody trekken. Zal door een kort samenzijn het vuur weer oplaaien?

De serie over Bailey Flanigan volgt op de serie 'Het witte doek'. Ook in deze serie kun je verder lezen over je favoriete personages uit de eerdere romans over de familie Baxter.

Uit het hart Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Kostbaar geschenk
Kostbaar geschenk Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Uit het oog

'Uit het oog' van Karen Kingsbury is het vervolg op 'Op eigen benen' en vormt daarmee het tweede deel in de serie over Bailey Flanigan.

Bailey komt steeds dichter in de buurt van haar droom om een professionele actrice en danseres te worden in New York, terwijl Cody geniet van het coachen van een klein honkbalschoolteam. Maar geen van beiden voelt zich gelukkig zonder de kans om hun dromen met elkaar te delen. Dan worden Bailey en Cody worden geconfronteerd met groot verdriet. Kunnen ze elkaar de troost bieden die ze nodig hebben?

Deze serie over Bailey Flanigan volgt op de serie 'Het witte doek'. Ook in deze serie kun je verder lezen over je favoriete personages uit de eerdere romans over de familie Baxter.

Uit het oog Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Altijd bij je

'Altijd bij je' is deel 1 in Karen Kingsbury's nieuwe serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen.

Tot voor kort was Tyler Ames een nationale honkbalheld, maar een ernstige blessure maakt een einde aan zijn glorierijke carrière. Nu wil hij niets anders dan zijn leven terug zoals het ooit was, maar op zijn weg naar nationale roem is hij iedereen van wie hij houdt kwijtgeraakt. En dan keert ook zijn vriendin Sami Dawson hem de rug toe.

Een serie wonderlijke gebeurtenissen leidt Tyler naar een baan in een verzorgingshuis. Hier raakt hij bevriend met Virginia Hutcheson, een oude vrouw die aan Alzheimer lijdt. Vreemd genoeg lijkt zij de antwoorden te hebben op de vragen waarmee hij worstelt.

Een team engelen heeft de missie om Tyler, Sami en Virginia weer nieuwe hoop te geven. Kunnen hun kleine en ogenschijnlijk weinig betekenisvolle daden genezing en bevrijding brengen?

Karen Kingsbury is een van de bestverkopende auteurs van christelijke romans. Onder het label 'Life Changing Fiction' schrijft ze romans met een Bijbelse boodschap, zoals de series over de familie Baxter en acteur Dayne Matthews. Ze hoopt dat haar boeken lezers de moed geven om hun leven te veranderen.

Altijd bij je Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend
Op eigen benen / 1

Op eigen benen van Karen Kingsbury is het eerste deel in een serie over Bailey Flannigan, die het hoopt te schoppen tot een geweldige musicalster.Na het winnen van de auditie voor een Broadway-musical grijpt Bailey deze kans om haar droom te verwezenlijken. Ze laat het vertrouwde Bloomington achter zich en verhuist naar New York. Maar is ze ook echt klaar om haar familie en vrienden te verruilen voor de eenzaamheid van de grote stad? En hoe zit het met Cody? Kan hun liefde dit wel overleven? Cody neemt een baan aan in een klein stadje om dichter bij zijn moeder te zijn. Nieuwe vrienden en de grote afstand maken dat zijn relatie met Bailey barstjes gaat vertonen.Deze serie over Bailey Flannigan volgt op de serie Het witte doek. Ook in deze serie kun je verder lezen over je favoriete personages uit de eerdere romans over de familie Baxter.

Op eigen benen / 1 Kingsbury, Karen
€ 25,-
voorraad onbekend