Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Karen Kingsbury

Boeken van Karen Kingsbury kopen of bekijken? Ga naar Ichthusboekhandel.nl

Karen Kingsbury is in Amerika heel vaak de nummer 1 van de christelijke schrijvers voor vrouwen. Van haar zijn inmiddels ruim veertig romans verschenen. Daarvan zijn al meer dan tien miljoen exemplaren wereldwijd in omloop gekomen. Ichthusboekhandel is de plek om de nieuwste boeken van Karen Kingsbury te bekijken en te bestellen.

Karen Kingsbury won talloze prijzen, en sommige van haar boeken werden zelfs verfilmd. Ze ontvangt veel brieven en e-mails van haar lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde en meer betekenis gaf. Haar bekendste christelijke romans vormt de serie over de Baxter famliy, en de vervolgseries 'Dayne Matthews', 'Samen onderweg' en 'Het witte doek'.

Karen behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van 'The Daily News'. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes en ontwikkelde ze een stationary-productlijn met haar creatieve dochter Kelsey. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti. (Zie de persoonlijke website van Karen Kingsbury

Van heel veel boeken van Karen Kingsbury is ook een e-boek verkrijgbaar. Kijk op de pagina van het boek en linksonder de foto van het boekomslag ziet u staan: "digitale download". U kunt dan daar terecht.

U treft hieronder de nieuwste boeken en christelijke romans van Karen Kingsbury aan zoals die online verkrijgbaar zijn bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer:

20 artikelen
pagina 1 van 2
Iemand zoals jij

De roman 'Iemand zoals jij' is een echte Karen Kingsbury-boek: dit verhaal lees je wel ademloos, maar niet met droge ogen uit.

Dawson Gage is verslagen wanneer zijn grote liefde London plotseling komt te overlijden. Wanneer hij kort na haar dood ontdekt dat Londons moeder meerdere embryo's heeft afgestaan ter adoptie, besluit hij uit te zoeken wat hiermee gebeurd is. Kan het zijn dat London familie had waarvan ze niets wist?

INKIJKEXEMPLAAR Iemand zoals jij - Karen Kingsbury

Maddie Baxter West is geschokt wanneer ze van een wildvreemde moet horen dat haar hele leven op een leugen is gebaseerd. Ze kan niet geloven dat haar ouders haar nooit hebben verteld dat ze als embryo is geadopteerd. Boos en verbitterd vertrekt Maddie naar Portland om te ontdekken waar ze werkelijk vandaan komt. Is dit haar echte familie? De liefde die voorzichtig opbloeit tussen Dawson en Maddie helpt haar om haar weg terug naar huis te vinden.

De boeken van Karen Kingsbury zijn romantische fictie die in Amerika als "clean reads " worden gezin. Dat betekent geen expliciete seksualiteit, geen grove taal en geen buiten proportioneel geweld.

Iemand zoals jij Kingsbury, Karen
€ 21,99
voorraad onbekend
Twee weken voor jou

In haar nieuwste boek 'Twee weken voor jou' van de bekende auteur van christelijke romans, Karen Kingsbury staat Elise Walker voor een hartverscheurende keuze: ze heeft nog twee weken de tijd om te beslissen over het lot van haar pasgeboren baby.

Nu ze gaat studeren is Elise Walker vastbesloten om haar leven te beteren, maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat ze zwanger is. Aaron en Lucy Williams worstelen met hun kinderwens en zijn in de wolken als Elise voor hen kiest als adoptieouders. Tijdens het adoptieproces schrikken ze alle drie als ze erachter komen dat Elise na de geboorte nog twee weken heeft om een definitieve beslissing te maken...

Karen Kingsbury is één van de bekendste christelijke romanschrijvers. Ze studeerde journalistiek en werd na haar afstuderen sportverslaggever voor de Los Angeles Times (overigens met geen enkele kennis over sport). Haar schrijfcarrière begon met vier boeken over waargebeurde misdaden tot ze dit onderwerp niet meer kon verdragen. Ze legde haar uitgever haar plan voor om christelijke boeken te schrijven, maar dit werd afgewezen omdat deze verhalen geen buitenechtelijke seks, geweld, of grove taal bevatten. Kingsbury zette echter door en vond uiteindelijk een uitgever die wel bereid was haar"clean reads"uit te geven. Inmiddels zijn al haar boeken bestsellers geworden en heeft ze miljoenen boeken verkocht.

Twee weken voor jou Kingsbury, Karen
€ 21,99
voorraad onbekend
Het perfecte plaatje

Karen Kingsbury vertelt in de roman Het Perfecte plaatje een verrassend verhaal over liefde in een wereld vol schijn, zoals dat in sociale media zich van alle kanten kan laten zien. Het boek staat op zich zelf en kan los van andere gelezen worden.

Vanaf hun eerste ontmoeting weten Noah en Emily het: zij zijn voor elkaar bestemd. Hun liefde is speciaal en dat moet de hele wereld weten. Meer dan een miljoen enthousiaste volgers op sociale media later, besluit Noah weg te gaan.

Achter de geposeerde foto's en bemoedigende berichten schuilt een diep ongelukkig huwelijk. Waar is het misgegaan? En kunnen hij en Emily hier nog samen uit komen?

Karen Kingsbury schrijft hier over een uiterst actueel thema en laat zien wat de andere kant van selfies en posts op de media kan zijn.

Het perfecte plaatje Kingsbury, Karen
€ 21,99
voorraad onbekend
tot de maan en terug

'Tot de maan en terug' is weer een heerlijke nieuwe roman van Karen Kingsbury, ontroerend en romantisch. Een nieuw Baxter boek met een verrassende verhaallijn.

'Lieve Jenna, zoals elk jaar heb ik je een brief geschreven. Voor het geval dat je vandaag naar de herdenkingsdienst komt. Voor het geval dat jij mij net zo graag wilt vinden als ik jou...' Zo begint de brief die Ashley Baxter vindt. Hij is niet voor haar bedoeld, maar door een knappe vreemdeling tussen het ijzerdraad van een hek gestoken.

Die vreemdeling is Brady Bradshaw. Hij was nog een kind toen hij zijn moeder verloor tijdens een verschrikkelijke tragedie. Bij een herdenking ontmoette hij Jenna, die haar beide ouders was verloren. In de prachtige uren die volgden kregen ze een hechte band, maar daarna hebben ze elkaar nooit weer gezien. Nu, tien jaar later, hoopt Brady Jenna weer te vinden.

Ashley wil Brady daar graag bij helpen. Maar kan haar gezin wel begrip opbrengen voor het feit dat ze opeens zoveel tijd besteedt aan een wildvreemde? En kan er genezing en liefde opbloeien tussen het puin van een verwoest verleden?

tot de maan en terug Kingsbury, Karen
€ 21,99
voorraad onbekend
Op dit moment

'Op dit moment' van Karen Kingsbury is haar nieuwste boek in 2019 en vertelt het ontroerende verhaal over een rector die aan de hand van de Bijbel een positieve kentering teweeg wil brengen op zijn school.

Rector Wendell Quinn moet aanzien hoe zijn school een speelveld wordt van geweld, drugs en tienerzwangerschappen. Hij richt een naschoolse Bijbelstudiegroep op en dat heeft een al snel een onverwacht groot effect op de sfeer op school. Maar niet iedereen is blij met de groep.

Als een ouder een rechtszaak aanspant, staat advocaat Luke Baxter de rector bij. Hij is vastbesloten Wendell vrij te pleiten, maar zijn harde werk gaat ten koste van zijn gezin. Zijn vrouw Reagan probeert het tij te keren en bedenkt een bijzondere verrassing.

Op dit moment Kingsbury, Karen
€ 22,99
voorraad onbekend
Voor altijd samen

Voor altijd samen' van Karen Kingsbury vertelt het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, die letterlijk aan de wieg stonden van de beroemde fictionele familie Baxter.

Tientallen jaren geleden begon het liefdesverhaal van John en Elizabeth Baxter, het koppel dat voor elkaar bestemd was. Als kleinzoon Cole op school een opstel moet schrijven over de familiegeschiedenis, besluit hij zijn opa te interviewen over de ontmoeting met zijn grote liefde. De herinneringen zijn mooi, maar ook pijnlijk, nu Elizabeth overleden is en John inmiddels hertrouwd. Het verhaal dat Cole opschrijft, zal de hele familie raken en hen meer over zichzelf leren dan ze ooit wisten.

Voor altijd samen Kingsbury, Karen
€ 22,99
voorraad onbekend
Twee tinten blauw

Brad Cutler heeft het helemaal voor elkaar. Hij runt een succesvol reclamebureau en staat op het punt te trouwen met Laura, de liefde van zijn leven. Maar één herinnering staat zijn geluk in de weg.

Tien jaar geleden verloor hij zijn onschuld met Emma. Toen zij zwanger bleek te zijn, dwong hij haar in een paniekreactie het kind te laten weghalen.

Voor hij met Laura in het huwelijksbootje kan stappen, wil hij Emma hiervoor vergeving vragen. Maar het verhaal krijgt een onverwachte wending…

AUTEUR:

Karen Kingsbury is de absolute nummer 1 van christelijke romanschrijvers in Amerika. Van haar ruim veertig romans zijn al meer dan tien miljoen exemplaren in omloop. Ze won talloze prijzen, en sommige van haar boeken worden zelfs verfilmd. Karen krijgt stapels brieven en e-mails van lezers. Hierdoor weet ze dat haar boodschap van hoop al vele levens veranderde.

Karen Kingsbury behaalde in 1986 haar diploma in de journalistiek en werkte een tijdje als sportverslaggever. Daarna schreef ze artikelen voor de voorpagina van The Daily News. Haar eerste boek gaat over een moordzaak die ze in die tijd als journalist heeft gevolgd.

Naast auteur is Karen een veelgeprezen spreker op vrouwenbijeenkomsten. Verder schrijft ze af en toe liedjes. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin. Ze woont in de Pacific Northwest in Amerika met haar man en zes kinderen, waaronder drie geadopteerde jongens uit Haïti.

Twee tinten blauw Kingsbury, K
€ 23,99
voorraad onbekend
Met open armen

Met open armen van Karen Kingsbury is een op zich zelf staand boek over de jeugdvrienden Faith en Jordan.

Faiths leven verloopt heel soepel, terwijl het lijkt alsof Jordan veel pech heeft. Na het verlies van zijn moeder, een opname in een pleeggezin en de vervreemding van zijn zusje, is Jordan zijn geloof in God verloren.

Als volwassene zit hij nog steeds vol woede en hij zelfs een rechtszaak aan om een Jezusbeeld te laten verwijderen uit een park in zijn woonplaats.

Hij komt daarbij lijnrecht tegenover Faith te staan. Kan zij hem weer hoop geven, perspectief.

* Verwacht 20 februari 2018
* Staat los van andere verhalen
* Gebaseerd op een waargebeurd verhaal
* Geschreven door sterauteur Karen Kingsbury.

Met open armen Kingsbury, Karen
€ 22,99
voorraad onbekend
Een huis vol familie

Karen Kingsbury schreef een verhaal over een moment waarop de hele Baxter familie bij elkaar is. Letterlijk een huis vol familie.

In deze roman gaat het over de geliefde Baxter-familie. Er zijn inmiddels twee jaar verstreken sinds de familie ogeschrikt werd door een vreselijk ongeluk, dat het elven kostte van Erin BAxter en haar gezin, op haar dochter na.

Nu is de familie bijeen om de feestdagen samen door te brengen. Er is één speciale genodigde: Kendra Bryant, die door een transplantatie het hart van Erin heeft gekregen.

Maar neit iedereen is het ermee eens dat Kendra van de aprtij is bij deze gelegenheid.....

Een huis vol familie Kingsbury, Karen
€ 21,99
voorraad onbekend
Volg je hart

Volg je hart' is deel 3 in Karen Kingsbury's serie 'Angels Walking', een serie over hoop, tweede kansen en engelen, en volgt op 'In mijn dromen'.

Tegen het advies van haar dokter in, verhuist Mary Catherine naar Oeganda om daar een weeshuis op te zetten. Alle tijd die ze nog heeft, wil ze steken in het helpen van kinderen, zeker nu ze zelf geen kinderen kan krijgen. De enige die dit plan in de weg staat is Marcus Dillinger, de tophonkballer op wie ze niet verliefd had willen worden. Maar Marcus en haar andere vrienden hebben er geen idee van hoe zorgelijk haar hartproblemen zijn en ze wil hen er niet mee belasten.

Na maanden niets gehoord te hebben, krijgt Marcus plots een brief van Mary Catherine met slecht nieuws. Hij besluit meteen in het vliegtuig te stappen om haar naar huis te halen, naar een goed ziekenhuis, voor het ergste gebeurt.

Volg je hart Kingsbury, Karen
€ 23,99
voorraad onbekend