Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kerstboekjes kinderen

Met kerst elk kind een goed boek!

Kerstboekjes voor kinderen een begrip wat ons herinnert aan sfeervolle momenten in de kerk, de club of gewoon thuis in de familiekring.

Een heerlijk boek krijgen wat met kerst te maken heeft of en misschien nog wel leuker een kerstboekje weggeven. Aan uw kleinkind, uw buurkind of ......

Onderstaand een overzichtje van leuke kerstboekjes die u kunt vinden bij Ichthusboekhandel in de winkels of op de website.

B-boekjes kerstfeest

Het B-boekje Kerstfeest is er om voor te lezen aan kinderen thuis, in kinderdiensten, op de peuterspeelzaal of de crèche. Met tips voor spelletjes, verwerking en liedjes.

De serie bestaat uit:
serie rood: Abraham, David, Kerstfeest, Vier vrienden,

serie blauw: Noach, Mozes, De goede vader, Paasfeest

serie geel: Jozef, Daniël, Bartimeüs, Brood en vis

serie groen: Ruth, Elia, Zacheüs, Paulus

serie oranje: Woestijnreis, Nehemia, Kinderzegening, Pinksterfeest

Bij de boekjes zijn DVD's:
serie geel, serie groen, serie rood, en
een CD met liedjes

B-boekjes kerstfeest
€ 6,50
voorraad onbekend
Lieve kleine ezel

Een hartverwarmend bijzonder kerstverhaal met teksten op rijm en vertederende illustraties, verteld vanuit een verrassend perspectief: het ezeltje dat Maria naar Betlehem draagt.

Al is kleine ezel niet het grootste, snelste of sterkste dier, hij krijgt toch een belangrijke taak. Een boodschap die volwassenen én kinderen zal aanspreken. Want al ben je misschien maar klein, God heeft grootse plannen met jou!

Lieve kleine ezel Daley Mackall, Dandi
€ 9,50
voorraad onbekend
Bijzondere kerstfeest van papa panov

Papa Panov is het verhaal van van Ruben Saillens over een eenvoudige schoenmaker in een klein Russisch dorp. Op kerstavond denkt hij aan zijn overleden vrouw en aan zijn kinderen, die niet meer bij hem wonen. Hij voelt zich erg eenzaam.

Als hij het kerstverhaal leest, valt hij in slaap en droomt. In die droom zegt een stem dat de Heere Jezus morgen bij hem op bezoek komt. De volgende ochtend staat hij al vroeg op de uitkijk achter het raam van zijn werkplaats. Er komt een straatveger voorbij en papa Panov geeft hem koffie. Een arme moeder geeft hij een paar schoentjes voor haar kindje. Bedelaars krijgen te eten. Maar aan het eind van de dag is de Heere Jezus nog steeds niet langsgekomen. Papa Panov begrijpt het niet. Opeens hoort hij weer een stem, die zegt: Wat je voor die arme mensen hebt gedaan, dat heb je voor Mij gedaan. Dan begrijpt papa Panov dat Hij toch verschenen is.

Vanaf: vanaf 6 jaar

Illustraties van Michel de Boer.

Bijzondere kerstfeest van papa panov Saillens, Ruben
€ 8,95
voorraad onbekend
Kerstmis
Kerstmis Bruna, Dick
€ 12,50
voorraad onbekend
Bijzonder kerstwonder

Lavoe is een koeienjongen uit Zambia. Een vader en moeder heeft hij niet meer. Iedere dag moet hij nu met de koeien op pad.

Echt leuk vindt hij dit niet. Veel liever zou hij naar school gaan. Of naar de Bijbelclub van de witte juf. Maar dat gaat niet, want wie past er dan op de koeien? Op een dag laat Lavoe zijn koeien in de steek en gaat hij toch naar de Bijbelclub. En dan gebeurt er iets bijzonders...

Mirjam Hendriksen woont op een zendingspost. Daar zet ze zich in voor het opzetten van christelijk onderwijs in Zambiaanse dorpjes.

Bijzonder kerstwonder Hendriksen, Marjanne
€ 4,95
voorraad onbekend
Kerstfeest knutselpakket

Het Kerstfeest knutselpakket van Annemarie Doggen is uiterst veelzijdig:

Het knutselpakket bestaat uit meerdere items:

* een kleurboekje met stickers,
* kerstboomhangers,
* maak een lampje,
* een loopengel,
* een plaatjesdobbelsteen en
* twee kerstkaarten om te versturen.

Het geheel is verpakt in een seal. Een pakket voor uren kerstplezier.

Kerstfeest knutselpakket Doggen, Annette
€ 7,95
voorraad onbekend