Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Laatste Bazuin

De bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van de auteurs Tim Lahaye en Jerry Jenkins is nu weer leverbaar op basis van printing on Demand. Dat betekend dat er wanneer u de serie of één van de losse delen wilt hebben, deze speciaal voor u gemaakt worden. De complete serie is zo weer verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel. U kunt deze serie (of delen daarvan) online bestellen in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthuswinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

13 artikelen
pagina 1 van 2
Verlaten - Laatste Bazuin 1 POD

Verlaten is deel 1 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

In één catastrofaal ogenblik verdwijnen op de hele wereld miljoenen mensen. Auto's, plotseling zonder bestuurder, raken van de weg. Mensen zien tot hun verbijstering geliefden voor hun ogen in het niets oplossen. Temidden van de wereldwijde chaos gaat piloot Rayford Steele op zoek naar zijn familie, naar antwoorden, naar de waarheid. Op dat moment kan hij nog niet vermoeden dat de zwartste dagen nog in het verschiet liggen... Een geheimzinnige Roemeen, Nicolae Carpathia, krijgt ondertussen in een mum van tijd enorme macht over de mensen. Op de achtergrond speelt een duistere samenzwering van internationale geldmagnaten; ontreddering, chaos en anarchie beheersen het toneel.

In het centrum van de gebeurtenissen is journalist Buck Williams getuige van bizarre ontwikkelingen.

Verlaten - Laatste Bazuin 1 POD Lahay, Tim, Jerry Jenkins
€ 23,99
voorraad onbekend
Tegenstand - Laatste Bazuin 2

Tegenstand is deel 2 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

De wereld is nog nauwelijks bekomen van de massale verdwijningen, als de politieke ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen. Nicolae Carpathia, inmiddels secretaris generaal van de Verenigde Naties, brengt zijn wereldwijde ontwapeningsplan ten uitvoer en sluit een akkoord met Israël. Iedereen draagt Carpathia op handen, maar Rayford en zijn familie hebben de nodige bedenkingen en zijn ervan overtuigd dat de laatste jaren op aarde zijn aangebroken. Lukt het hen stand te houden en trouw aan de waarheid te blijven?

Tegenstand - Laatste Bazuin 2 Lahaye, Tim
€ 24,99
voorraad onbekend
Nicolae - Laatste Bazuin 3

Nicolae is deel 3 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

In één ogenblik zijn miljoenen mensen van de aarde verdwenen. De wereld blijft achter in chaos en verbijstering; men zoekt vrede, veiligheid - een nieuwe leider. Wie anders dan de innemende Roemeen Nicolae Carpathia? Hij pleit voor totale ontwapening, voor één wereldgemeenschap, en krijgt in korte tijd alle macht in handen. De mensen zien hem als de grote redder en held.Rayford, zijn vrouw Amanda, zijn dochter Chloë en haar echtgenoot Buck weten wel beter. Na de verdwijningen zijn zij christen geworden; ze geloven dat de verdwijningen veroorzaakt zijn door de opname van de kerk door Christus. Daarmee zijn de zeven laatste jaren van de wereld begonnen. En ze zijn ervan overtuigd dat Carpathia de Antichrist is die in de Bijbelse profetieën is aangekondigd. Hoe kunnen zij hem weerstand bieden?

Nicolae - Laatste Bazuin 3 Lahaye, Tim, Jerry Jenkins
€ 23,99
voorraad onbekend
Oogst - Laatste Bazuin 4

Oogst is deel 4uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

Rayford Steele en Buck Williams hebben de Toorn van het Lam overleefd: een wereldwijde aardbeving in de 21e maand van de Grote Verdrukking. Hun mentor, Tsion Ben-Juda, zit vast onder de puinhopen van hun kerk. En niemand weet wat er is gebeurd met Hattie Durham. Terwijl de in de Bijbel voorspelde Oordelen van de Bazuinen en de grote zielenoogst steeds dichterbij komen, gaan Rayford en Buck op zoek naar hun geliefden. Kan Tsion worden gered? Wordt Chloë gevonden, en Amanda en Hattie? En hoe zit het met de duistere beschuldigingen tegen Amanda? Rayford is vastbesloten om haar naam te zuiveren, of ze nu nog leeft of niet. Terwijl steeds meer profetieën in vervulling gaan, blijven er steeds minder sceptici over. Zelfs de vijanden van God weten nu tegen wie zij vechten. De wereld wordt gedwongen om partij te kiezen!

Oogst - Laatste Bazuin 4 Lahaye, Tim, Jerry Jenkins
€ 24,99
voorraad onbekend
Apollyon - Laatste Bazuin 5

Apollyon is deel 5 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

De wereld houdt zijn adem in. Oordeel na oordeel treft de aarde, elk oordeel nog verschrikkelijker dan het vorige. Het Verdrukkingscommando reist naar Israël om de grote Bijeenkomst van Getuigen bij te wonen. Tienduizenden van de 144.000 getuigen - die wereldwijd gemeenten hebben gesticht - komen bij elkaar in het Teddy Koliek Stadion om te luisteren naar Tsion Ben-Juda: hun leraar en pastor via internet. Ook Carpathia bezoekt onverwachts de conferentie. Hij heeft de bezoekers van de Bijeenkomst bescherming beloofd, maar is hij te vertrouwen? Rayford Steele en Buck Williams zijn voortvluchtig geworden, nu ze niet langer in dienst van Carpathia zijn. Rayford moet Israël verlaten voordat de Bijeenkomst begint, om eindelijk de schokkende waarheid over Amanda te achterhalen.

Apollyon - Laatste Bazuin 5 Lahaye, Tim; Jenkins, Jerry
€ 24,99
voorraad onbekend
Moord - Laatste Bazuin 6

Moord is deel 6 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

De eerste helft van de Verdrukking is bijna voorbij. De oordelen gaan onverminderd door; een horde demonische ruiters doodt een derde van de wereldbevolking. Het verdrukkingscommando bereidt zich voor op de nabije toekomst, wanneer alle gelovigen vogelvrij zullen zijn en het zegel op hun voorhoofd hen niet langer zal beschermen. Het moment nadert van de vier voorspelde moorden. Pontifex Maximus Peter, het hoofd van het Enigma Babylon Eén Wereld Geloof, is in gevaar, evenals de twee getuigen die bij de Klaagmuur in Jeruzalem hardnekkig hun boodschap de wereld in roepen. En de Antichrist zelf zal een dodelijke hoofdwond oplopen. Maar wie zal hem die toebrengen? Rayford is niet de enige die graag zijn moordenaar zou willen zijn...

Moord - Laatste Bazuin 6 Lahaye, Tim; Jenkins, Jerry
€ 24,99
voorraad onbekend
Bezeten - Laatste Bazuin 7

Bezeten is deel 7 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

De moord op Nicolae Carpathia, leider van de Wereldwijde Gemeenschap, heeft de wereld diep geschokt. Op grote schaal zoeken de autoriteiten naar de moordenaar. Hoewel onschuldig, wordt Rayford Steele, leider van het christelijke verdrukkingscommando, als hoofdverdachte beschouwd. Ternauwernood kan hij Israël ontvluchten. Ook de andere leden van het commando bemerken dat het leger naar hen op zoek is, waardoor hun schuilplaats in gevaar komt. Terwijl ze zich in veiligheid proberen te brengen vindt in Nieuw Babylon de begrafenis-ceremonie plaats waarbij Carpathia, conform de Bijbelse profetie, opstaat uit de dood.

Bezeten - Laatste Bazuin 7 Lahaye, Tim, Jerry Jenkins
€ 24,99
voorraad onbekend
Merkteken - Laatste Bazuin 8

Merkteken is deel 8 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

De Antichrist, Nicolae Carpathia, is opgestaan uit de dood - en dat zal de wereld weten ook. Carpathia bedient zich niet langer van mooie woorden, maar kondigt openlijk aan dat hij zijn tegenstanders uit de weg zal ruimen.Wie niet uit zichzelf vol aanbidding voor hem neerknielt, wordt daartoe met harde hand gedwongen. Voor de gelovigen breekt dan ook een zware tijd aan. Het is nu hard tegen hard.

Merkteken - Laatste Bazuin 8 Lahaye, Tim; Jenkins, Jerry
€ 24,99
voorraad onbekend
Ontheiligd - Laatste Bazuin 9

Ontheiligd is deel 9 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

Nicolae Carpathia, de Antichrist, ontheiligt de herbouwde tempel en roept zichzelf tot god uit. Daarmee verbreekt hij het zevenjarige verbond met Israël en ontketent hij de vreselijke toorn van God. De Grote Verdrukking - de laatste drieënhalf jaar van de Verdrukking - is begonnen...

Ontheiligd - Laatste Bazuin 9 Lahaye, Tim, Jerry Jenkins
€ 24,99
voorraad onbekend
Standvastig - Laatste Bazuin 10

Standvastig is deel 10 uit de bekende serie de Laatste Bazuin over de Eindtijd van Tim Lahaye en Jerry Jenkins.

Eén miljoen christenen en orthodoxe joden zijn naar de oude stad Petra gevlucht. Daar zullen ze veilig zijn tot aan de Wederkomst, zo geloven ze. Wanneer het leger van de Wereldwijde Gemeenschap hen aanvalt, worden ze op wondere wijze gered. Nicolae Carpathia, de Antichrist, is woedend en stuurt valse christussen naar hen toe. En ondanks de wonderen en de macht van God waarvan de mensen in Petra getuige zijn geweest, zijn er velen die zich laten misleiden. George Sebastian, een van de leden van het Verdrukkingscommando, is in Griekenland gevangengenomen. Chloë, Hannah en Mac beginnen aan een gevaarlijke operatie om hem te redden. Maar die operatie verloopt niet volgens plan. Zullen ze erin slagen George te bevrijden? Dan komt het bericht dat de WG de schuilplaats van het Verdrukkingscommando in Chicago op het spoor is. Hoeveel tijd is er nog om te vluchten?

Standvastig - Laatste Bazuin 10 Lahaye, Tim, Jerry Jenkins
€ 24,99
voorraad onbekend