Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Laura Frantz

De boeken van Laura Frantz kopen kan gemakkelijk in de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl De bestsellerauteur Laura Frantz is geïntrigeerd door alles wat met geschiedenis te maken heeft, met name de 18e eeuw. Zij schrijft haar manuscripten eerst met de hand en werkt het later uit. Haar verhalen bevatten vaak Schotse thema's die haar familie-erfgoed weerspiegelen.

Ze is een directe afstammeling van George Hume, Wedderburn Castle, Berwickshire, Schotland, die werd verbannen naar de Amerikaanse koloniën voor zijn rol in de Jacobite Rebellion van 1715, zich vestigde in Virginia, en werd gewaardeerd vanwege het ondersteunen van George Washington. Ze is trots op haar afkomst en is ook lid van de Dochters van de Amerikaanse Revolutie.

Volgens Publishers Weekly heeft "Frantz haar historische huiswerk gedaan."

De boeken van Laura Frantz zijn gemakkelijk online te bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthuswinkels,

De Franse naaister

'De Franse naaister' van Laura Frantz is een historische roman die zich afspeelt in de jaren 1750 aan de Canadese kust. Naaister Sylvie Galant woont met haar Franstalige familie in Acadië. Als de Britse soldaat William Blackburn haar waarschuwt dat er een Britse invasie op handen is, moet ze haar geboortegrond halsoverkop verlaten en een nieuw bestaan opbouwen in Virginia.

Wanneer haar pad opnieuw kruist met dat van William, staat hun gedeelde, gebroken verleden als een muur tussen hen in. Lukt het hen om hun tegenstellingen opzij te zetten en samen een toekomst op te bouwen?

De Franse naaister Frantz, Laura
€ 24,99
voorraad onbekend
Het hart van de chocolaterie

De historische roman "Het hart van de chocolaterie" is geschreven door de christelijke schrijfster Laura Frantz. Thema is dat liefde zo zoet en bitter als chocola kan zijn. Een boek over een oorlog en gebroken harten

Esmée Shaw heeft haar eigen chocolaterie in koloniaal Virginia en een gebroken hart dat maar niet wil helen. Als Kapitein Henri Lennox terugkeert van een lange reis, pakt hij zijn plannen voor het bouwen van een vuurtoren weer op, iets wat hij ooit samen met Esmée wilde ondernemen. Maar hij wordt betrokken in de oorlog en zijn plan valt in duigen - tenzij Esmée hem kan helpen.

Het hart van de chocolaterie Frantz, Laura
€ 15,-
voorraad onbekend
De bestemming van Elisabeth

Historische romanauteur Laura Frantz is terug met 'De bestemming van Elisabeth', een spannende roman over liefde, verraad en een nieuw begin tijdens de vooravond van de Amerikaanse Revolutie.

De vooraanstaande Elisabeth 'Liberty' Lawson wordt in de steek gelaten door haar verloofde én ervan beschuldigd een spion te zijn voor de Britten. Niemand schiet haar te hulp, behalve de patriot Noble Rynallt. Maar zijn hulp brengt een nieuwe serie vijanden met zich mee.

Liberty staat voor een verschrikkelijke keuze: moet ze zich bij de radicale revolutionisten scharen of trouw blijven aan haar Engelse wortels? En tegen welke prijs?

De bestemming van Elisabeth Frantz, Laura
€ 26,-
voorraad onbekend
De koppelaarster

De koppelaarster is een historische roman van Laura Frantz met als thema de aloude vraag: gezocht een goede echtgenoot. In 'De koppelaarster' schetst Laura Frantz een levensecht beeld van het koloniale Amerika in de zeventiende eeuw. Een meeslepende historische roman, zoals alleen Laura Frantz die kan schrijven.

Koloniaal Virginia, 1634, Selah Hopwell is de enige vrouw inde nederzetting die niet wil trouwen. Ze heeft het druk genoeg met haar werk in de winkel van haar vader en bovendienis ze belast met de zorg voor een scheepslading bruiden die onlangs zijn gearriveerd in de Nieuwe Wereld, op zoek naar een echtgenoot.

Een historische roman vol romantiek, met een eigenzinnige vrouw in de hoofdrol.

De koppelaarster Frantz, Laura
€ 24,99
voorraad onbekend
Een ongewone vrouw

Laura Frantz schittert opnieuw in haar nieuwe boek: Een ongewone vrouw, waarin de liefde haar eigen plan trekt en opnieuw verrassend is. De hoofdrol is weggelegd voor een stoere dame. Deze historische roman lees je in één ruk uit!

Virginia, 1770. Tessa Swan is niet zomaar een vrouw. Opgegroeid te midden van vijf broers is ze gewend geen blad voor de mond te nemen, en ze is voor niemand bang.

Maar als Tessa wordt ontvoerd door indianen, heeft ze geen andere keus dan de hulp aan te nemen van Clay Tygart, die is opgegroeid bij de stam die Tessa gevangen houdt. Clay heeft zich voorgenomen om niet in romantische verwikkelingen verzeild te raken… maar als hij Tessa leert kennen, blijkt dat nog niet mee te vallen.

Een ongewone vrouw Frantz, Laura
€ 24,99
voorraad onbekend
De bijenkoningin

'De bijenkoningin' van Laura Frantz: een rauwe, maar toch ook warme historische roman over een verboden liefde op een mistig eiland in Schotland.

De Schotse Lark MacDougall ziet met lede ogen aan hoe de vrouw van haar jeugdvriend en kasteelheer Magnus Macleish zichzelf steeds dieper in de nesten werkt. Omwille van Magnus ontfermt ze zich over zijn echtgenote, en met haar kruidenkennis bereidt ze een tinctuur die het stel zal helpen met zwanger raken.

Maar als Magnus' vrouw plotseling overlijdt, worden Magnus en Lark van moord beschuldigd, verstoten en als bedienden verkocht. Los van elkaar moeten ze een nieuw bestaan opbouwen in de Nieuwe Wereld.

Zullen ze elkaar ooit terugvinden?

De bijenkoningin Frantz, Laura
€ 24,99
voorraad onbekend
Bruid in het maanlicht

Temperance Tucker probeert met al haar mogelijkheden haar familie te beschermen in de romantische historische roman 'Bruid in het maanlicht' van Laura Frantz.

Het is rond 1770. Temperance Tucker redt zich uitstekend in het ruige, uitgestrekte en nog niet in kaart gebrachte grensgebied van Kentucky. Ze kan zich snel uit de voeten maken, schiet altijd raak en misschien nog wel het belangrijkste: ze zwijgt over vroeger. Maar het verleden van haar familie wordt een probleem als ze verliefd wordt op een knappe landopziener uit Virginia, die ook een geheim met zich meedraagt. Kunnen ze de ballast en de pijn van zich afschudden voor een gezamenlijke toekomst?

De voorouders van Laura Frantz waren pioniers. Als kind zwom ze in dezelfde rivieren die genoemd worden in haar boeken. De verhalen van haar grootmoeder inspireerde haar tot het schrijven van onder meer 'De pioniersdochter' en 'Dochters van de meestersmid'.

+ Heerlijk vakantieboek
+ Mooie historische context
+ Auteur die weet waar ze over schrijft.

Laura Frantz is bezig aan een gestage opmars in de rijen van auteurs van christelijke romans.

Bruid in het maanlicht Frantz, Laura
€ 26,-
voorraad onbekend
Thuiskomst van rowena

Ze belooft een man haar hand te geven, maar heeft een ander al haar hart gegeven......

Als de vader van Rowena Ballentyne het verzoek krijgt om terug te keren naar Pittsburgh, ontdekt Rowena een fascinerende wereld vol familieleden, die ze nog nooit ontmoet heeft.

Ze doet haar best om zich te gedragen volgens de strenge etiquette van die tijd. Maar ondanks de hulp van James Sackett, de beste stuurman van de scheepvaartonderneming van de familie Ballantyne, denkt Rowena dat ze er nooit helmaal bij zal horen. Todt ze als debutante het oog trekt van een knappe jongeman.....

Thuiskomst van rowena Frantz, Laura
€ 26,-
voorraad onbekend