Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Limited Edition Bijbels

Regelmatig komen er bijbels beschikbaar in een zo genoemde limited edition. Dat betekent een eenmalige uitgave in een bijzondere uitvoering die past bij een specifieke doelgroep voor die bijbel. Eind 2018 kwamen er opnieuw verschillende speciale uitvoeringen beschikbaar van de Herziene Statenvertaling en de Bijbel in gewone Taal. Binnenkort verwachten we nog weer andere uitgaven

Ichthusboekhandel is de plek voor gewone én bijzondere bijbels in alle gangbare Bijbelvertalingen. Voor veel jonge vrouwen is dit ook een stijlmiddel, vandaar dat deze bijbels ook nog wel eens een "meidenbijbel" genoemd worden. Juist als het gaat om een limited edition bijbel is het praktisch om even langs te komen in één van de winkels. Je kunt dan nog beter vergelijken en zien of het aansluit bij je verwachtingen.

Onderstaand een impressie van de limited edition bijbels die nu verkrijgbaar zijn bij Ichthusboekhandel:

Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen

De rode limited edition bijbel in de HSV is er nu in een mooie warme kleur en bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling, aangevuld met de berijmde Psalmen 1773 en de formulieren.

Het omslag is uitgevoerd in een fraaie vintage (kunst) leersoort. Een bijbel met een fraaie uitstraling die heerlijk soepel is en altijd met je mee kan.

In een kruisvorm is op de voorkant gestileerd: Ik ben de Heere uw God.

Formaat: 10x15 cm

LET OP: Limited editon bijbels: Op = Op

Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen
€ 47,50
voorraad onbekend
Limited editon zeeblauw met Psalmen 1773

Limited edtion in een zeeblauwe uitvoering van de Herziene Statenvertaling (HSV) met Psalmen 1773 en de formulieren. De bijbel past in een bijgeleverde koker en is geschikt voor langdurig gebruik.

Deze speciale limited editie kwam tot stand door een samenwerking tussen boekhandelsgroep Byblos en Royal Jongbloed en is uitsluitend verkrijgbaar bij Byblos boekhandels een groep van 34 samenwerkende christelijke boekhandels door heel Nederland heen.

Kleur: zeeblauw
Formaat: 10 x 15
Gelamineerd, stevige band met koker

Limited editon zeeblauw met Psalmen 1773 HSV
€ 45,-
voorraad onbekend
Limited edition Bijbel (HSV) - groen

Een fraaie groene teksteditie als limited edition bijbel van de HSV bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling.

Het omslag is gemaakt van een fijne soepele vintage (kunst) leersoort. Een bijbel om altijd bij je te hebben. De frisse en stijlvolle uitvoering maken dit een bijzondere uitgave!

Uitvoering is in het prettige formaat van 10x15 cm

LET OP: limited editon bijbel betekent Op = Op

Limited edition Bijbel (HSV) - groen
€ 47,50
voorraad onbekend
Limited edition Bijbel Bruin met Psalmen

Een nieuwe limited edition bijbel van de HSV! Deze donkerbruine editie bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling, aangevuld met de berijmde Psalmen van 1773 en de formulieren.

Het omslag is uitgevoerd in een vintage (kunst)leersoort die een fraaie authentieke uitstraling heeft met de tekst: "Ik ben de Heere uw God" in een gestileerd kruisfiguur.

Uitvoering in het prettige formaat van 10x15 cm.

LET OP: Limited editon bijbels: Op = Op

Limited edition Bijbel Bruin met Psalmen HSV
€ 47,50
voorraad onbekend
Bijbel Zwart Compacteditie met elastiek

De Bijbel in Gewone Taal nu in een compacte zwarte editie met elastiek. Ideaal voor mensen die een bijbel bij de hand willen hebben onderweg, in hun tas of jas.

Deze bijbel in een bijzondere uitstraling met een moleskine look past in iedere tas en is dus makkelijk mee te nemen. Het elastiek om de Bijbel zorgt ervoor dat deze netjes dicht blijft onderweg.

Door het formaat is deze bijbel uitstekend geschikt als reisbijbel voor backpackers, maar ook voor hen die dagelijks een bijbel bij zich willen dragen.

Achterin de Bijbel zit een speciaal vakje om notitieblaadjes in te bewaren. Inclusief leeslint.

'Ik neem de Bijbel sneller mee als ik zo'n compacte editie in huis zou hebben. Dus erg fijn dat deze er nu komt!'
Margriet de Haan-Krediet

Andere compacte BGT's

PS: Er zijn nog twee andere uitgaven in deze serie. Er is een warm en trendy vormgegeven editie in het donkerroze met een groene kleursnede en een houtlook editie, waarin je de nerven kunt voelen door de speciale druktechniek.

Bijbel Zwart Compacteditie met elastiek BGT
€ 42,50
voorraad onbekend
Bijbel hout compacteditie mt elastiek

De Bijbel in Gewone Taal, nu als compacteditie met een bijzondere uitstraling in een houtstructuur. Voorzien van handig elastiek, klein genoeg om altijd mee te nemen, groot genoeg om goed te lezen.

Bijbel hout compacteditie mt elastiek BGT
€ 42,50
voorraad onbekend
Roze bijbel compacteditie  met elastiek

Deze donker roze uitgave van de Bijbel in Gewone Taal is speciaal ontwikkeld om makkelijk mee te kunnen nemen in je jas of tas. Door het compacte formaat en het elastiek rondom de Bijbel is deze bijbel geschikt voor onderweg als reisbijbel of als backpackersbijbel.

De donker roze editie heeft een blinddruk in het omslag van een bloem, die mooi en stijlvol is, maar niet te veel opvalt. Ook heeft deze bijbel een donkergroene kleursnede, waardoor het een echte eyecatcher is. Inclusief leeslint.

Roze bijbel compacteditie met elastiek BGT
€ 42,50
voorraad onbekend
Meidenbijbel

Een hele leuke "meidenbijbel" in de Nieuwe bijbelvertaling (NBV). Speciaal voor jongeren een limited edition die voor een beperkte periode beschikbaar is.

Een nieuwe uitvoering van een echte Meidenbijbel en daarmee een collectors item! Deze Bijbel is altijd erg in trek, maar is door de beperkte oplage (te) snel uitverkocht. Daarom is het nu tijd voor een nieuwe versie in het assortiment. Leuk om als geschenk te geven / te krijgen.

Meidenbijbel NBV
€ 45,-
voorraad onbekend
Belle Bijbel

De Belle Bijbel is een Bijbel in gewone Taal voor tienermeiden tussen de 11 en 16 jaar. Deze uitgave van Huis van Belle samen met het NBG helpt hen te ontdekken wat er in de bijbel staat.

INKIJKEXEMPLAAR BELLE BIJBEL (BGT)

De Belle Bijbel staat vol met praktische tips die antwoord geven op de vraag: Hoe kan ik de bijbel lezen. De Belle Bijbel zoomt daarbij met name in op thema's die belangrijk zijn in het leven van jonge meiden. Zo is er bijvoorbeeld het thema "body" en worden ze bemoedigd om in de Bijbel te zoeken naar antwoorden op vragen als: "Ben ik echt uniek".

De Belle Bijbel is gebaseerd op de Bijbel in Gewone taal en uitgebreid met 100 pagina's aanvullende informatie voor jonge meiden. Deze bijbel bevat bijbelleesroosters, achtergrondinformatie

De Belle Bijbel ziet er eigentijds uit, en is leuk om te geven voor allerlei momenten in het leven van deze tieners. Denk bijvoorbeeld aan belijdenis of doop, een verjaardag, of als de meiden naar de middelbare school gaan, als afscheidscadeau voor groep 8 van de basisschool. De Bijbel heeft een praktische flexibele kaft en mooie afgeronde hoeken. Daarom is hij makkelijk mee te nemen.

Belle Bijbel BGT
€ 29,95
voorraad onbekend
Zij Lacht Bijbel (HSV)

De Zij Lacht Bijbel is momenteel in herdruk en daarom op dit moment (nog) niet leverbaar. De Zij Lacht bijbel is de Notitiebijbel HSV met een vormgeving en toelichting bij de tekst speciaal voor jonge vrouwen. De Zij Lacht bijbel is gebaseerd op de Herziene Statenvertaling. De opmaak is gebaseerd op een teksteditie met één kolom en veel schrijfruimte.

Een prima alternatief voor de Zij Lacht Bijbel is de Notitiebijbel HSV

Inkijkexemplaar Zij Lacht Bijbel

De Herdruk wordt eind september 2019 verwacht.

Bij een groot aantal bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen.

Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of voor bible journalen. De tekst is in één kolom gezet. De eigentijdse fraaie vormgeving van de Zij Lacht Bijbel nodigt uit om de Bijbel onder handbereik te houden en daadwerkelijk te gaan lezen en gebruiken.

Het online platform Zij Lacht is een digitale gemeenschap voor jonge christelijke vrouwen. Zij baseren zich op Spreuken 31:25 "Kracht en waardigheid zijn haar kleding
en zij lacht de komende dag toe." Zij Lacht wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen zijn geschreven door een team van vrouwelijke auteurs.

De Zij lacht Bijbel online kopen doet u bij Ichthusboekhandel.

Zij Lacht Bijbel (HSV)
€ 49,95
voorraad onbekend