Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Limited Edition Bijbels

Regelmatig komen er bijbels beschikbaar in een zo genoemde limited edition. Dat betekent een eenmalige uitgave in een bijzondere uitvoering die past bij een specifieke doelgroep voor die bijbel. Eind 2018 kwamen er opnieuw verschillende speciale uitvoeringen beschikbaar van de Herziene Statenvertaling en de Bijbel in gewone Taal. Binnenkort verwachten we nog weer andere uitgaven

Ichthusboekhandel is de plek voor gewone én bijzondere bijbels in alle gangbare Bijbelvertalingen. Voor veel jonge vrouwen is dit ook een stijlmiddel, vandaar dat deze bijbels ook nog wel eens een "meidenbijbel" genoemd worden. Juist als het gaat om een limited edition bijbel is het praktisch om even langs te komen in één van de winkels. Je kunt dan nog beter vergelijken en zien of het aansluit bij je verwachtingen.

Onderstaand een impressie van de limited edition bijbels die nu verkrijgbaar zijn bij Ichthusboekhandel:

HSV Bijbel - vivella kruis

Een fraaie teksteditie als limited edition bijbel van de HSV bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling. De uitvoering is een kleurige print op een hardcover omslag van deze bijzondere bijbel.

Het omslag is gemaakt van een stevige kaft. Een bijbel om altijd bij je te hebben. De koker zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur. De frisse en stijlvolle uitvoering maken dit een bijzondere uitgave!

De HSV als tekstbijbel kun je uitstekend combineren met het Liedboek of met een andere zangbundel zoals Opwekking of op Toonhoogte. De tekst is helder en goed leesbaar voor heel veel mensen.

LET OP:
De bijbel wordt geleverd in koker
Formaat: 10x15 cm.

Voor meer Limited editons bijbels kijk hier!

Uitvoering is in het prettige formaat van 10x15 cm

LET OP: limited editon bijbel betekent Op = Op

HSV Bijbel - vivella kruis Herziene Statenvertaling
€ 59,-
voorraad onbekend
HSV Bijbel  - hardcover duif

De Bijbel in Herziene Statenvertaling (teksteditie) met hardvcover omslag is een bijzondere limited edition van de HSV. Door de uitvoering en de print is het een mooie bijbel met de volledige tekst van de Herziene Statenvertaling.

De HSV als tekstbijbel kun je uitstekend combineren met het Liedboek of met een andere zangbundel zoals Opwekking of op Toonhoogte. De tekst is helder en goed leesbaar voor heel veel mensen.

LET OP:
De bijbel wordt geleverd in koker
Formaat: 10x15 cm.

Voor meer Limited editons bijbels kijk hier!

HSV Bijbel - hardcover duif Herziene Statenvertaling
€ 45,-
voorraad onbekend
Bijbel Gewone taal compact zwart

De Bijbel in Gewone Taal nu in een zwarten compact editie met elastiek. Ideaal voor mensen die een Bijbel bij de hand willen hebben onderweg, in hun tas of jas.

Deze Bijbel in een bijzondere uitstraling met een moleskine look past in iedere tas en is dus makkelijk mee te nemen. Het elastiek om de Bijbel zorgt ervoor dat deze netjes dicht blijft onderweg.

Door het formaat is deze Bijbel uitstekend geschikt als reisbijbel voor backpackers, maar ook voor hen die dagelijks een Bijbel bij zich willen dragen.

Achterin de Bijbel zit een speciaal vakje om notitieblaadjes in te bewaren. Inclusief leeslint.

'Ik neem de Bijbel sneller mee als ik zo'n compacte editie in huis zou hebben. Dus erg fijn dat deze er nu komt!'
Margriet de Haan-Krediet

Andere compacte BGT's

PS: Er zijn nog twee andere compact uitgaven in deze serie. Er is een warm en trendy vormgegeven editie in het ROZE met een groene kleursnede en een BGT Hout compact editie, waarin je de nerven kunt voelen door de speciale druktechniek.

Bestel uw BGT compact editie van de Bijbel bij Ichthusboekhandel.nl, de plek voor veel variatie in het aanbod van Bijbels, of kom langs in één van de Ichthusboekwinkels.

Bijbel Gewone taal compact zwart BGT
€ 42,50
voorraad onbekend
Bijbel gewone taal compact hout

De Bijbel in Gewone Taal, nu als BGT compact editie hout met een bijzondere uitstraling in een houtstructuur. Voorzien van handig elastiek, klein genoeg om altijd mee te nemen, groot genoeg om goed te lezen.

De BGT compact hout editie is opvallend en uniek, en is makkelijk als Bijbel mee te nemen in elke tas. Het elastiek zorgt ervoor dat de Bijbel netjes blijft onderweg. Met antraciet kleursnede en inclusief leeslint.

PS: Er zijn nog twee andere uitgaven in deze BGT compact serie. Er is een stijlvolle zwarte compact BGT uitvoering en een fraaie ROZE BGT compact editie met groene kleursnede.

Bestel uw BGT compact hout editie bij Ichthusboekhandel.nl, de plek voor veel variatie in het aanbod van Bijbels, of kom langs in één van de Ichthusboekwinkels.

Bijbel gewone taal compact hout BGT
€ 42,50
voorraad onbekend
Bijbel gewone taal compact roze

De donker roze compact uitgave van de Bijbel in Gewone Taal is speciaal ontwikkeld om makkelijk mee te kunnen nemen in je jas of tas. Door het compacte formaat en het elastiek rondom de Bijbel is deze bijbel geschikt voor onderweg als reisbijbel of als backpackersbijbel.

De donker roze editie heeft een blinddruk in het omslag van een bloem, die mooi en stijlvol is, maar niet te veel opvalt. Ook heeft deze Bijbel een donkergroene kleursnede, waardoor het een echte eyecatcher is. Inclusief leeslint.

Door het compacte formaat en het elastiek rondom de Bijbel is deze bijbel geschikt voor elke jas of tas.

PS: Er zijn nog twee andere compacte uitgaven in deze serie. Er is een stijlvolle zwarte compact BGT uitvoering en een fraaie BGT Hout look editie, waarin je de nerven kunt voelen door de speciale druktechniek.

Bestel uw BGT compact editie bij Ichthusboekhandel.nl, de plek voor veel variatie in het aanbod van Bijbels, of kom langs in één van de Ichthusboekwinkels.

Bijbel gewone taal compact roze BGT
€ 42,50
voorraad onbekend
Belle Bijbel

De Belle Bijbel is een Bijbel in gewone Taal voor tienermeiden tussen de 11 en 16 jaar. Deze uitgave van Huis van Belle samen met het NBG helpt hen te ontdekken wat er in de Bijbel staat.

INKIJKEXEMPLAAR BELLE BIJBEL (BGT)

De Belle Bijbel staat vol met praktische tips die antwoord geven op de vraag: Hoe kan ik de Bijbel lezen. De Belle Bijbel zoomt daarbij met name in op thema's die belangrijk zijn in het leven van jonge meiden. Zo is er bijvoorbeeld het thema "body" en worden ze bemoedigd om in de Bijbel te zoeken naar antwoorden op vragen als: "Ben ik echt uniek".

De Belle Bijbel is gebaseerd op de Bijbel in Gewone taal en uitgebreid met 100 pagina's aanvullende informatie voor jonge meiden. Deze Bijbel bevat Bijbelleesroosters en relevante achtergrondinformatie

De Belle Bijbel ziet er eigentijds uit, en is leuk om te geven voor allerlei momenten in het leven van deze tieners. Denk bijvoorbeeld aan belijdenis of doop, een verjaardag, of als de meiden naar de middelbare school gaan, als afscheidscadeau voor groep 8 van de basisschool. De Bijbel heeft een praktische flexibele kaft en mooie afgeronde hoeken. Daarom is hij makkelijk mee te nemen.

De Belle Bijbel online kopen kan eenvoudig in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of kom langs in één van de Ichthusboekwinkels

Belle Bijbel BGT
€ 34,95
voorraad onbekend
Zij Lacht Bijbel (HSV)

De Zij Lacht Bijbel is er speciaal voor jonge vrouwen. (18-35 jaar) De Zij Lacht Bijbel is gebaseerd op de Notitiebijbel van de Herziene Statenvertaling. De opmaak gaat uit van een HSV-teksteditie met één kolom en daarnaast veel schrijfruimte, met stippellijntjes. Daarnaast zijn er katernen opgenomen met studies, foto's en achtergronden en tips bij het lezen.

Inkijkexemplaar Zij Lacht Bijbel

Bij een groot aantal Bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen.

Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of voor journaling. De tekst is in één kolom gezet, voor een beter overzicht. De eigentijdse fraaie vormgeving van de Zij Lacht Bijbel nodigt uit om de Bijbel onder handbereik te houden en daadwerkelijk elke dag te gaan lezen en gebruiken.

Het online platform Zij Lacht is een online community voor jonge christelijke vrouwen. Zij baseren zich op Spreuken 31:25 "Kracht en waardigheid zijn haar kleding
en zij lacht de komende dag toe." Zij Lacht wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen zijn geschreven door een team van vrouwelijke auteurs en staat onder leiding van Liza de Jonge.

Wat zeg het team van Zij lacht zelf over deze Bijbel:
De Zij Lacht Bijbel is meer dan een mooi boek voor op de koffietafel, dat realiseren we ons maar al te goed. De Bijbel is een boek om gelezen te worden zodat het je leven verandert. We merkten dat Zij Lacht voor veel vrouwen helpt om vaker Gods Woord in te duiken en om in te spelen op die behoefte hebben we in samenwerking met Royal Jongbloed de Zij Lacht Bijbel ontwikkeld. Door de overdenkingen, artwork en foto's die we aan de Bijbel hebben toegevoegd, wordt het echt een feestje om je Bijbel te openen. En door de roze buitenkant is het bovendien een boek dat je vol trots aan je ongelovige vriendinnen kunt laten zien.

Formaat: 15×22 cm

De Zij Lacht Bijbel kun je eenvoudig online bestellen bij de christelijke webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer.

Zij Lacht Bijbel (HSV)
€ 57,50
voorraad onbekend