Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Lynn Austin

47 artikelen
pagina 3 van 5
Donker Vuur
Donker Vuur Austin, Lynn
€ 17,50
voorraad onbekend
Vlam van hoop
Vlam van hoop Austin, Lynn
€ 17,50
voorraad onbekend
Als ik jou was
Als ik jou was[ e-boeke-boek ] Lynn Austin
€ 12,99
direct downloaden
Anker in de storm
Anker in de storm[ e-boeke-boek ] Austin, Lynn
€ 12,99
direct downloaden
Land van belofte

Lynn Austin haar nieuwste boek: Land van belofte is nu als e-boek verkrijgbaar bij Ichthusboekhandel.

In het boek Land van belofte voelen de zussen Rebecca en Flora Hawes zich erg bekneld in het Victoriaanse Chicago van 1892, waar hun mogelijkheden beperkt zijn en de regels erg strikt. Ze verlangen naar nieuwe avonturen en laten hun vertrouwde thuis achter voor de Sinaï woestijn. Ze willen graag hun door God gegeven talenten inzetten en de society-ballrooms achter zich laten. Hun weg brengt hen in d eSinaï-woestijn en in de staart van een zandstorm.

Met enkel een sombere jong butler en een tamelijk onervaren hulp in de huishouding in hun gevolg, gaan ze op zoek door de woestijn heen naar een belangrijk bijbels manuscript.

Een uitdaging die niet zonder gevaar is en al snel blijkt dan ook dat de expeditie echt gevaarlijk is en de afloop tamelijk onzeker. Alle vier de reizigers beleven dit vanuit hun eigen geschiedenis en ervaringen in het verleden die hen gevormd hebben tot wie ze zijn.

Dit boek is een vertaling van Where we belong, wat in de USA 3 oktober 2017 verscheen.

Koop nu uw exemplaar van Land van belofte bij Ichthusboekhandel en download direct!

Land van belofte[ e-boeke-boek ] Austin, Lynn
€ 12,99
direct downloaden
De Boomgaard
De Boomgaard[ e-boeke-boek ] Austin, Lynn
€ 9,99
direct downloaden
Dochters van de kust

Lynn Austin nieuwste boek in 2016 is het begin van een prachtige familiesaga in een hard-cover editie!

Holland, Michigan 1897 Een Nederlandse immigrante blikt terug op haar aankomst in Amerika, vijftig jaar geleden. Diep verborgen gevoelens, weggestopte herinneringen komen dan boven, zoals die aan haar ware liefde.

Verderop neemt een jonge vrouw een kamer in een luxe resort om de breuk met haar verloofde te boven te komen.

Een storm roept herinneringen op aan een oude nachtmerrie uit haar kindertijd. Beide vrouwen hebben geen besef van de verrassing die hun te wachten staat voor het einde van de zomer.

Klik hier voor een leesfragment.

Dochters van de kust[ e-boeke-boek ] Austin, Lynn
€ 12,99
direct downloaden
E-Book Eva s dochters

Een meeslepend verhaal over vier onvergetelijke vrouwen, hun strijd, hun geloofscrises en hun overwinningen.

Een diep verlangen naar liefde en waardigheid verbindt de vier vrouwen in dit ontroerende boek. Zij moeten leren omgaan met de keuzes die zij maakten – en die hun moeders vóór hen maakten. Maar de vicieuze cirkel die hen al tientallen jaren gevangen houdt, blijkt moeilijk te doorbreken.Al meer dan vijftig jaar leeft de tachtigjarige Emma Bauer met een geheim, dat zij uit alle macht verborgen heeft gehouden. Maar als zij ziet hoe het huwelijk van haar kleindochter in het slop raakt, realiseert Emma zich dat de leugens over haar eigen huwelijk de levens van haar dierbaren verwoesten. Kan zij haar kleindochter helpen de erfenis van verkeerde keuzes van zich af te werpen? Of neemt zij haar geheim – en haar gebroken hart – mee het graf in? Een meeslepend verhaal over vier onvergetelijke vrouwen, hun strijd, hun geloofscrises en hun overwinningen.

Lynn Austin schreef vele succesvolle romans, waaronder De boomgaard, Bevrijdend licht, Eigen wegen en Het huis van mijn moeder. Naast auteur is ze een veelgevraagd spreekster. Ze woont met haar gezin in Illinois.

E-Book Eva s dochters[ e-boeke-boek ] Austin, Lynn
€ 12,99
direct downloaden
Het huis van mijn moeder

Vijfendertig jaar geleden verbrak Kathleen het contact met haar familie – net als haar moeder en grootmoeder vóór haar deden, liet ze alles achter zich en bouwde ze elders een nieuw bestaan op.

Ogenschijnlijk heeft Kathleen alles gekregen waarnaar ze verlangde: ze is getrouwd met een zorgzame man, heeft een geweldige dochter en komt in materieel opzicht niets te kort. Maar onder de oppervlakte vertoont haar leven barsten en scheuren.

De wonden van Kathleens jeugd zijn nooit geheeld. Haar relatie met haar dochter staat onder druk, omdat Kathleen niet weet hoe ze haar liefde moet tonen.

Wanneer ze onverwacht wordt uitgenodigd om haar familie te bezoeken, besluit ze het verleden onder ogen te zien en eindelijk te spreken over alles wat ze al die jaren verzwegen heeft. Misschien kan ze in de keuzes van haar moeder en grootmoeder de antwoorden vinden op haar vragen… en misschien ligt daar ook de weg naar haar dochters hart.

Het huis van mijn moeder[ e-boeke-boek ] Austin, Lynn
€ 12,99
direct downloaden
De plantage

De NIEUWSTE ROMAN van Lynn Austin is nu verschenen!

De Amerikaanse Burgeroorlog is voorbij en Josephine Weatherly keert met haar moeder Eugenia terug naar hun plantage in Virginia.

De oorlog heeft er zijn verwoestende sporen achtergelaten: haar vader en broer leven niet meer en van hun huis, landerijen en hun weelderige leventje is vrijwel niets meer over. Van hun vroegere bediende bleef alleen Lizzie hun nog trouw. Samen gaan ze aan het werk om de White Oak plantage weer op te bouwen. Maar Josephine wordt verteerd door bittere haat...

HIER vindt u een leesfragment.

Lynn Austin is de auteur van talloze boeken die een breed lezerspubliek verdienen. Ze is o.a. bekend geworden door Eva's dochters. Ze won in Amerika 7 maal de Christy-award!

U kunt dit artikel ook aan de balie kopen in de winkel in Alphen aan den Rijn en in Zoetermeer.

De plantage[ e-boeke-boek ] Austin, Lynn
€ 12,99
direct downloaden