Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Marianne Grandia

Marianne Grandia - Hemeldauw

Marianne Grandia is een inmiddels zeer bekende Nederlandse schrijfster van christelijke romans. Zij valt op door een authentieke verhaallijn te combineren met doorleefde christelijk thema's. Boeken van Marianne Grandia kopen? Ga naar Ichthusboekhandel.nl

Voordat Marianne Grandia een gewaardeerde auteur werd, was ze al bekend door haar artikelen in Eva en de stichting Selah. Daar heeft het twee keer winnen van de Publieksprijs voor het Christelijke boek zeker aan bijgedragen. Met de roman Teken van Trouw zette Marianne Grandia opnieuw een ontroerend en inspirerend verhaal neer.

Van de romans en boeken van Marianne Grandia zijn ook vaak e-boeken verkrijgbaar. U treft ze aan links onder de foto van het boekomslag onder de button: "digitale download"

Hieronder een overzicht van de nieuwste boeken van Marianne Grandia die u gemakkelijk online kan bestellen in de webshop van Ichthusboekhandel.nl of in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer:

Teken van trouw

Teken van Trouw is de nieuwe christelijke roman van Marianne Grandia die begin april 2022 uitkwam. U kunt deze roman nu vinden bij Ichthusboekhandel.nl. Een roman over ongedacht licht in de duisternis.

INKIJKEXEMPLAAR Teken van Trouw, Marianne Grandia

In Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde leerden lezers Jim kennen als een vriendelijke, rustige en gelovige man, Wanneer Jim te maken krijgt met verlies en problemen, zakt de grond steeds verder onder zijn voeten weg. Hij wordt verteerd door verdriet en schuldgevoel en sluit zich af voor de mensen om hem heen. Ook worstelt hij met vragen over Gods trouw.

Wijkverpleegkundige Meike gaat na haar scheiding terug naar haar geboorteplaats en probeert daar samen met haar dochtertje Emma een nieuw leven op te bouwen. Haar ontmoetingen met Jim maken het er niet eenvoudiger op. Of kan misschien juist hij haar helpen?

Een bemoedigend verhaal dat op dezelfde plek speelt als Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde. Teken van Trouw is bovendien te lezen als een op zichzelf staande christelijke roman.

Een eerlijk maar ook bemoedigend verhaal over twee gebroken mensen, die op zoek zijn naar heling, rust en een teken van trouw.

Koop nu online uw exemplaar van de nieuwe roman "Teken van trouw" door Marianne Grandia (Gratis verzending in Nederland) bij Ichthusboekhandel.nl. Reserveren kan nu in één van de winkels en u krijgt dan een mailtje wanneer u uw exemplaar kunt afhalen in die winkel.

Teken van trouw Grandia, Marianne
€ 24,99
voorraad onbekend
Koorden van liefde

Koorden van liefde is een roman van Marianne Grandia en vertelt een boodschap over schuld en het feit dat God je nooit los laat. Deze christelijke roman verscheen in november 2019

Onafhankelijkheid, een prachtige carrière en een luxe appartement in een bruisende stad vor vrienden. Eva had het allemaal voor elkaar. Maar nu haar zorgvuldig opgebouwde kaartenhuis is ingestort heeft ze geen andere keuze dan haar toevlucht nemen tot har oom en tante, die haar onderdak aanbieden in hun woonhuis annex kapel in het bos.

De confrontatie met de stilte, zichzelf en haar voormalige verloofde maken het leven er daar niet eenvoudig op. De aanleg van een Bijbeltuin bij de kapel biedt haar wat afleiding en opent haar ogen voor liefde die ze niet verwacht had.

Koorden van Liefde is een bemoedigend verhaal dat zich op de zelfde plek afspeelt als onder Zijn vleugels, maar is te lezen als een op zich zelf staande roman.

Marianne Grandia won eerder verschillende prijzen met haar boeken en wordt door haar lezers zeer gewaardeerd.

Koorden van liefde Grandia, Marianne
€ 24,99
voorraad onbekend
Onder Zijn vleugels

Het nieuwste boek van Marianne Grandia, Onder Zijn vleugels, is een op zich zelf staande roman. Daarin komt Marianne Grandia met een thema wat elke christen kent: Geloofstwijfel. In onder Zijn vleugels ontdekt Riemke dat ze ernstig ziek is. Het nieuws heeft niet alleen een grote impact op haar gezin en toekomst, ook haar oude angst voor God laait weer op.

Wat als God haar niet geneest? Wat zegt dat dan over Hem? En wat over haarzelf!

Een krachtig verhaal dat laat zien hoe destructief onze gedachten kunnen zijn voor onze relatie met God. Het laat ook zien dat Gods plan uiteindelijk draait om Hoop en Liefde.

Marianne Grandia schreef eerder een trilogie en werd tweemaal bedacht met de publieksprijs voor het beste Christelijke boek.

De boeken van Marianne Grandia kopen kan bij Ichthusboekhandel online en in de vier winkels!

Onder Zijn vleugels Grandia, Marianne
€ 24,99
voorraad onbekend
Hemeldauw

Hemeldauw is een roman van Marianne Grandia en schrijft over mantelzorg en familierelaties bij het ouder worden.

Roos van Hasselt en haar oudere zus Marga verschillen van elkaar als dag en nacht. Wanneer hun moeder Riet zorgafhankelijk wordt en ze haar naar een verpleeghuis moeten brengen, worden die verschillen pijnlijk duidelijk.

Niet veel later verliest hun moeder haar spraakvermogen. Roos voelt zich geroepen om nu haar stem te zijn. Als haar man zich echter steeds meer aan de zijde van Marga schaart en haar broer Jan-Jaap ook weinig steun biedt, gaat Roos op zoek naar een bondgenoot.

Ze vestigt haar hoop op Martijn Mengels, die jarenlang de buurman van haar ouders is geweest en vraagt hem voor haar moeder op te komen. Zal hij er in slagen om de rust in de familie van Roos terug te laten keren?

Voordat Marianne Grandia een bekende auteur werd, was ze al bekend door haar artikelen in Eva en de stichting Selah. Na het verschijnen van Witter dan sneeuw en daarna Lenteregen is haar naam inmiddels gevestigd als Nederlands auteur. Daar heeft het twee keer winnen van de Publieksprijs voor het Christelijke boek zeker aan bijgedragen. Met Hemeldauw zet Marianne Grandia opnieuw een ontroerend verhaal neer.

NB.: Hoewel aanvankelijk gedacht was dat dit boek najaar 2013 zou verschijnen, wordt het nu verwacht in april 2014.

Hemeldauw Grandia, Marianne
€ 26,-
voorraad onbekend
Lenteregen / druk 1

Lenteregen door Marianne Grandia is het verhaal over Merle. Als Merle in de spiegel kijkt, ziet ze niet een vrouw van wie ze houdt. Ze is het liefst alleen en werkt daarom thuis achter haar PC, totdat een tekort aan opdrachten haar dwingt een baan buiten de deur te zoeken.

Eenmaal aan de slag als secretaresse geeft ze niet meer van zichzelf prijs dan het hoognodige. Gelukkig lijkt haar collega Kathy er ook één van het stille soort. Wanneer het huis naast dat van Martijn leeg komt te staan, hoopt hij op rustige nieuwe buren.

Als de teruggetrokken Merle haar intrek neem in het huis, lijkt die wens vervuld te worden. Maar als ze elkaar beter leren kennen, vraagt hij zich af of hij wel met rust gelaten wil worden. De vriendschap geeft zowel Merle als Martijn nieuwe hoop. Totdat er op een dag iets gebeurd wat alles doet instorten.

Marianne Grandia is een bekende naam in christelijk Nederland. Ze schrijft sinds 2003 voor het tijdschrift Eva, vertaalde tientallen boeken en spreekt regelmatig op vrouwenbijeenkomsten. Met haar stichting Selah reikt ze vrouwen Bijbelse principes aan voor herstel en bloei, onder andere door themaweekenden.

Naast haar pastorale werk groeide in Marianne het verlangen om ook via een roman iets te mogen weerspiegelen van de genade en liefde van God. Dit resulteerde in haar debuutroman Witter dan sneeuw, die op de Lees&Luister beurs 2011 is gepresenteerd.

De uren waarin Marianne niet voor Selah op pad is, of op de zolder van haar woning in het vestingstadje Woudrichem aan het schrijven of vertalen is, probeert ze zo goed mogelijk te verdelen over haar gezin (vier kinderen en drie katten), familie, vrienden en haar kerkelijke gemeente.

Lenteregen / druk 1 Grandia, Marianne
€ 26,-
voorraad onbekend
In balans - Worden wie je bent

PUUR! in balans van is een handzaam en praktisch boekje waarin Marianne Grandia de boodschap van haar romans en spreekbeurten uitdraagt.

Hoe kijk jij naar jezelf? Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Hoe kijkt God eigenlijk naar jou? Wat ziet Hij als je voor Hem staat? En hoe leer je door Zijn ogen naar jezelf te kijken? Waar zoek jij je identiteit in, en wat is de waarheid over jou?

In balans - Worden wie je bent Marianne Grandia
€ 16,99
voorraad onbekend
Dansen in de regen
Dansen in de regen[ downloaddownload ] Grandia, Marianne
€ 9,99
direct downloaden
De picknick
De picknick[ downloaddownload ] Grandia, Marianne
€ 4,99
direct downloaden
Witter dan sneeuw

WINNAAR PUBLIEKSPRIJS 2012
Marianne Grandia werd met haar boek Witter dan Sneeuw uitgekozen als winnares van de publieksprijs christelijke boek in 2012.

Na een schokkende ontdekking verbreekt Kathy Smit alle banden met haar vader Steven. Jaren later ontmoet ze hem nog één keer aan zijn ziekbed. Een verzoening blijft echter uit.

Haar vader overlijdt en noodgedwongen regelt Kathy zijn begrafenis. Kathy stort zich weer op haar werk, maar kan toch het hoofdstuk Steven nog niet afsluiten. Zo moet zijn appartement worden leeggeruimd en wordt ze ook maar niet met rust gelaten door ene Ellen. Deze vrouw blijkt
in korte tijd een bijzondere band met Steven te hebben opgebouwd en geeft niet op voor ze haar namens hem een tas met persoonlijke spullen overhandigd heeft. En dan zijn daar ook nog Martijn en Jeroen, die allebei iets van haar willen wat ze niet kan geven…

Klik HIER voor een leesfragment,

Zie ook artikel in bijlage 7 van het ND van zaterdag 8 okt

en HIER voor de website van de auteur.

Witter dan sneeuw[ downloaddownload ] Grandia, Marianne
€ 8,99
direct downloaden