Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Melissa Tagg

De boeken van Melissa Tagg kopen kan bij Ichthusboekhandel.nl

Melissa Tagg is een auteur die in Nederland doorbrak met het boek: Als gebed de hemel raakt. Melissa Tagg is een USA Today bestseller, Christy and Carol Award-winnende auteur van hoopvolle hedendaagse romans over mensen in kleine plaatsjes. Ze is ook een voormalig verslaggever, een non-profit marketingstrateeg en een echt meisje uit Iowa.

Melissa heeft lesgegeven op meerdere nationale schrijfconferenties, evenals workshops en retraites voor vrouwen. Als ze niet gelukkig verdwaald geraakt is in het boek van iemand anders of in haar eentje even de stekker eruit trekt, verwent ze haar nichtjes en neefjes, kijkt ze naar oude films en dagdroomt ze over haar volgende fictieve held.

Melissa Tagg wordt gewaardeerd door haar authentieke schrijfstijl en het feit dat ze echt christelijke romans schrijft.

Op het juiste moment deel 2

Op het juiste moment is een christelijke roman van Melissa Taggs en het tweede deel in de serie Familie Walker.

Het hart van Amelia Bently ligt aan gruzelementen, maar haar nieuwe baan als redacteur bij de plaatselijke krant van Maple Valley geeft haar iets om voor te gaan, zeker als deze dreigt te worden opgeheven. Misschien dat een artikel over een onopgelost mysterie de krant kan redden…

Als de jonge weduwnaar Logan Walker hoort dat hij het krantje heeft geërfd, is hij van plan het snel te verkopen en zich er verder niet mee te bemoeien. Maar dan raakt hij betrokken bij de zoektocht van Amelia. En hoe gewond hun harten ook mogen zijn, tegen overslaande vonken doe je niets…

Melissa Tagg is een USA Today bestseller auteur. Ze won een Christy and Carol Award. Ze is auteur van hoopvolle hedendaagse romances in kleine steden. Ze is ook een voormalig verslaggeefster, nu non-profit marketingstrateeg en een echt meisje uit Iowa.

Op het juiste moment deel 2 Tagg, Melissa
€ 23,99
voorraad onbekend
Vanaf het allereerste begin deel 1

'Vanaf het allereerste begin' van de christelijke schrijfster Melissa Tagg is het eerste deel in een nieuwe serie over de familie Walker.

Kate Walker geloofde altijd in de liefde, en zelfs nadat haar eigen hart gebroken werd bleef ze scenario's schrijven voor romantische tv-series. Maar dan raakt haar carrière in het slop en geeft Kate het op. Ze besluit weer bij haar ouders te gaan wonen in het pittoreske Maple Valley om na te denken over haar volgende stap.

Al snel ontmoet ze Colton Greene, een profsporter die door een blessure gedwongen is zijn leven anders vorm te geven. Hij heeft alleen geen idee hoe. Een gezamenlijk project zet hen op het juiste spoor. Kan dit het begin zijn van iets nieuws?

Vanaf het allereerste begin deel 1 Tagg, Melissa
€ 23,50
voorraad onbekend
Een deur die altijd openstaat

'Een deur die altijd openstaat' van Melissa Tagg is een hartverwarmende roman over een onverwachte vriendschap. De auteur van het boek Als gebed de hemel raakt weet opnieuw weer een bijzonder verhaal te vertellen.

Hij wordt verscheurd tussen liefde en eer ...

Lucas Danby heeft altijd spijt gehad van de beslissingen die zijn oneervol ontslag uit het leger veroorzaakten - en hij is altijd blijven proberen om zijn eergevoel te herstellen. Hij heeft het afgelopen decennium gevaarlijke kortetermijnmissies op zich genomen als een elite privésoldaat - het enige deel van zijn leven dat ooit goed is gegaan. Maar het risicovolle werk geneest nooit zijn schaamte. Nu verblijft hij in de Verenigde Staten en begeleidt hij een nieuwe rekruut. Meer nog, hij is het zat om te liegen tegen de mensen om wie hij het meest geeft - inclusief de vrouw van wie hij al jaren stiekem houdt.

Zij kan niet ontsnappen aan haar huis vol herinneringen ...

Jenessa Belville zou blij moeten zijn. Ze is tenslotte het meisje uit de geboorteplaats waar iedereen van houdt. Maar ze is ook de laatste Belville die nog over is - en als het aan haar lag, zou ze de naam en al zijn pijnlijke herinneringen achter zich laten. Dat is precies wat ze hoopt te doen als ze Belville Park verkoopt, het enorme landgoed dat ze van haar ouders heeft geërfd. Maar eerst moet ze de eens zo glorieuze tuinen van het pand herstellen. Maar op dezelfde dag dat ze het bord 'Te koop' ophangt, ontdekt ze drie kinderen die zich verstoppen in het huisje van de conciërge en haar in de onverwachte rol van tijdelijke voogd duwen.

Vechten voor hun toekomst betekent genezing van het verleden ...

Lucas heeft moeite om een jonge man te begeleiden met littekens die bijna net zo doordringend zijn als de zijne en biedt aan om Jenessa te helpen bij het herstel van het terrein van Belville. Hoewel ze samen verbonden raken door een drietal kinderen die aan hun hart trekken en de vonken die ze niet kunnen ontkennen, dreigen geheimen uit het verleden en het actuele verdriet hen uit elkaar te trekken. Alleen de helderste liefde en de moeilijkste opoffering kunnen het huis dat Jenessa nooit wilde, veranderen in het huis waar zij en Lucas altijd naar hebben verlangd..........

Melissa Tagg wordt steeds beter en beter."
~ Susan May Warren, bestsellerauteur van USA Today

Een deur die altijd openstaat Tagg, Melissa
€ 23,50
voorraad onbekend
Als gebed de hemel raakt

Als gebed de hemel raakt' van Melissa Tagg is een verfrissende en verrassende roman over de genezing van twee gestrande mensen die hoop en moed vinden bij God. Als gebed de hemel raakt is het eerste deel van de Maple Valley serie door Melissa Tagg. Dit boek kreeg in Amerika 4,57 sterren bij Goodreads.com. De oorspronkelijke titel is: Now and Then and Always.

Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Marshall Hawkins heeft zo zijn eigen trauma's en was eigenlijk van plan om maar één nacht in Everwood te blijven. Maar Mara straalt iets uit dat maakt dat hij wil blijven. Terwijl Marshall en Mara hun best doen om de bed & breakfast weer winstgevend te krijgen, worden ze meerdere keren geconfronteerd met de problemen die hen naar Everwood hebben geleid... maar ontdekken ze daarnaast een prachtige liefde die hen voorwaarts helpt.

Melissa Tagg is een USA Today bestseller, Christy and Carol Award-winnende auteur van hoopvolle hedendaagse romans over mensen in kleine plaatsjes. Ze is ook een voormalig verslaggever, een huidige non-profit marketingstrateeg en een echt meisje uit Iowa.

Melissa heeft lesgegeven op meerdere nationale schrijfconferenties, evenals workshops en retraites voor vrouwen. Als ze niet gelukkig verdwaald geraakt is in het boek van iemand anders of in haar eentje de stekker eruit trekt, verwent ze haar nichtjes en neefjes, kijkt ze naar oude films en dagdroomt ze over haar volgende fictieve held.

Als gebed de hemel raakt Tagg, Melissa
€ 24,99
voorraad onbekend