Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Met de fiets naar Ichthusboekhandel

Ichthusboekhandel.nl is gevestigd in de grotere steden van Zuid-Holland en dan is parkeren met de auto meestal moeilijk of duurder dan leuk is. De winkels van Ichthusboekhandel zijn gelukkig wel heel goed bereikbaar per fiets. Daardoor kunt u heel prettig de winkel bezoeken zonder het milieu te belasten en dit onderdeel maken van een leuk afstapmoment tijdens uw fietstochtje.

Op de fiets naar Ichthusboekhandel.nl is voor iedereen goedIchthusboekhandel Alphen aan den Rijn ligt bij de Swaenswijkbrug (nr 46), waar verschillende fietsknooppunten samen komen, waaronder het centrale punt 89 bij het NS Station. De winkel ligt niet voor niets op de hoek van de Stationsstraat en de Prins Hendrikstraat. Vanuit Kerk en Zaanen is dit de meest gebruikte route naar het Centrum van Alphen. U kunt uw fiets prima kwijt voor de winkel op eigen grond.

U bent van harte welkom met of zonder fiets bij de Ichthusboekhandel den Haag in de Korte Poten. Een heel prettig afstapmoment midden in de stad op een hele veilige plek. Via de fietsknooppunten treft u Ichthusboekhandel aan tussen knooppunt 30 (centraal Station Den Haag en 28 (Centrum) . Aan het eind van de Herengracht ziet u de Korte Poten al liggen en kunt u lopend (50 meter) uw fiets afleveren bij de Biesieklette in de straat in een voormalig winkelpand. U kunt de fiets daar gratis stallen (en opladen) en in alle rust genieten van de Ichthusboekhandel en de omliggende winkels.

De Ichthusboekhandel Leiden is met de fiets zeer goed bereikbaar hartje Leiden. U kunt de (bak)fiets voor de deur neerzetten (veel plaatsen) en zo rustig even genieten van een bezoekje aan de winkel, al of niet in combinatie met de Markt op Zaterdag of een wandeling in de stad langs hofjes of bijvoorbeeld de Pilgrimfathersroute.

De Ichthusboekhandel Zoetermeer ligt heel dicht bij fietsknooppunt 38 op de hoek Dorpsstraat, Delftse en Leidse Wallen. Er zijn ruime mogelijkheden om uw fiets te stallen in de directe omgeving van de Ichthusboekhandel de Goede Herder. Overdag mag u niet fietsen in de Dorpsstraat, maar u mag wel lopend uw fiets meenemen tot voor de winkel. Uw fiets stallen kan heel goed in de fietsenrekken die op allerlei plaatsen aanwezig zijn in de straat.

Wie niet met de fiets komt naar één van de Ichthusboekhandels kan ook heel goed terecht op verschillende parkeerplaatsen. Bij Zoetermeer kan gratis geparkeerd worden. In Den Haag en Leiden is er alleen betaald parkeren en in Alphen is dichtbij betaald parkeren en iets verderop is het gratis.

Met de fiets naar de Ichthusboekhandel is een uitstekende bijdrage aan het milieu en het parkeren van uw fiets is prima geregeld op die locaties.

Bij Ichthusboekhandel kunt u gemakkelijk uw fiets kwijt in een stalling of op een goede plek vlakbij de winkel. Gratis opladen van de fietsaccu.