Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Najaarsaanbieding Jongbloed-Arkmedia 2018

Onderstaand de nieuwe titels die verwacht worden in ht najaar van 2018 zoals die verschijnen bij Jongbloed-Arkmedia.

74 artikelen
pagina 1 van 8
Notitiebijbel (HSV)

De Notitiebijbel is de bijschrijfbijbel voor de Herziene Statenvertaling (HSV) met extra ruimte om notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert of motiveert.

De complete bijbeltekst van de HSV is opgemaakt in één brede kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina zijn subtiele schrijflijntjes gedrukt waarop je aantekeningen kunt maken.

INKIJKEXEMPLAAR NOTITIEBIJBEL HERZIENE STATENVERTALING

De Notitiebijbel is ook geschikt om te gebruiken voor bijbel journaling. Omdat er geen voorgedrukte afbeeldingen in staan heb jij alle ruimte om deze schrijfbijbel helemaal voor je zelf te maken.

Formaat: 15x22 cm / stevig papier.

De nieuwe Notitiebijbel Herziene Statenvertaling (bijschrijfbijbel) is een bijzonder cadeau voor anderen of jezelf!

Notitiebijbel (HSV)
€ 46,50
voorraad onbekend
Zij Lacht Bijbel (HSV)

De Zij Lacht Bijbel is opnieuw in herdruk gegaan en daarom op dit moment niet leverbaar. De Notitiebijbel met een vormgeving en toelichting bij de tekst speciaal voor jonge vrouwen. De Zij Lacht bijbel is gebaseerd op de Herziene Statenvertaling en bevat kolommen om zelf bij te schrijven.

Een prima alternatief voor de Zij Lacht Bijbel is de Notitiebijbel van de HSV

Inkijkexemplaar Zij Lacht Bijbel

De Herdruk wordt september 2019 verwacht.

Bij een groot aantal bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de Zij Lacht Bijbel mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen.

Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of voor bible journalen. De tekst is in één kolom gezet. De eigentijdse fraaie vormgeving van de Zij Lacht Bijbel nodigt uit om de Bijbel onder handbereik te houden en daadwerkelijk te gaan lezen en gebruiken.

Het online platform Zij Lacht is een digitale gemeenschap voor jonge christelijke vrouwen. Zij baseren zich op Spreuken 31:25 "Kracht en waardigheid zijn haar kleding
en zij lacht de komende dag toe." Zij Lacht wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen zijn geschreven door een team van vrouwelijke auteurs.

Zij Lacht Bijbel (HSV)
€ 49,95
voorraad onbekend
Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen

De rode limited edition bijbel in de HSV is er nu in een mooie warme kleur en bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling, aangevuld met de berijmde Psalmen 1773 en de formulieren.

Het omslag is uitgevoerd in een fraaie vintage (kunst) leersoort. Een bijbel met een fraaie uitstraling die heerlijk soepel is en altijd met je mee kan.

In een kruisvorm is op de voorkant gestileerd: Ik ben de Heere uw God.

Formaat: 10x15 cm

LET OP: Limited editon bijbels: Op = Op

Limited edition Bijbel (HSV) met Psalmen
€ 47,50
voorraad onbekend
Limited edition Bijbel Bruin met Psalmen

Een nieuwe limited edition bijbel van de HSV! Deze donkerbruine editie bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling, aangevuld met de berijmde Psalmen van 1773 en de formulieren.

Het omslag is uitgevoerd in een vintage (kunst)leersoort die een fraaie authentieke uitstraling heeft met de tekst: "Ik ben de Heere uw God" in een gestileerd kruisfiguur.

Uitvoering in het prettige formaat van 10x15 cm.

LET OP: Limited editon bijbels: Op = Op

Limited edition Bijbel Bruin met Psalmen HSV
€ 47,50
voorraad onbekend
Limited edition Bijbel (HSV) - groen

Een fraaie groene teksteditie als limited edition bijbel van de HSV bevat de complete bijbeltekst in Herziene Statenvertaling.

Het omslag is gemaakt van een fijne soepele vintage (kunst) leersoort. Een bijbel om altijd bij je te hebben. De frisse en stijlvolle uitvoering maken dit een bijzondere uitgave!

Uitvoering is in het prettige formaat van 10x15 cm

LET OP: limited editon bijbel betekent Op = Op

Limited edition Bijbel (HSV) - groen
€ 47,50
voorraad onbekend
Kinderbijbel Herziene Statenvertaling

De Kinderbijbel bij de HSV die qua tekst en theologie aansluit bij de Herziene Statenvertaling met mooie illustraties en achtergronden is volop leverbaar bij Ichthusboekhandel.

De verhalen in de Kinderbijbel Herziene Statenvertaling liggen qua taalgebruik en sfeer dichtbij de HSV-vertaling en zijn heel goed geschikt om voor te lezen aan tafel of bij het slapengaan.

INKIJKEXEMPLAAR KINDERBIJBEL HERZIENE STATENVERTALING (HSV)

De prachtige illustraties van Marjolein Hunt brengen de verhalen dichterbij. Naast de Bijbelse geschiedenissen bevat deze bijbel ook teksten om te leren, vragen om over door te praten en kernwoorden die uitleg krijgen.

De bekende kinderboekenauteurs Liesbeth van Binsbergen, Ronald Kalkman en Willemijn de Weerd zorgen voor de vertellingen.

De HSV Kinderbijbel is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar.

De voornaamste meerwaarde van de Kinderbijbel Herziene Statenvertaling is dat je als gezin niet alleen de losse op zichzelf staande verhalen leest, maar de rode lijn van de geschiedenis van Gods volk in de Bijbel volgt.

De kinderbijbel bij de HSV bestellen of kopen kan online bij Ichthusboekhandel of u kunt langs gaan bij één van de winkels.

De verhalen in deze Kinderbijbel zijn zo prachtig verteld en brengen het Evangelie zo dichtbij! Met veel verwondering en dankbaarheid heb ik de verhalen gelezen. De illustraties van Marjolein Hund zijn heel verrassend en vol inhoud. Ze voegen iets toe aan de vertellingen. Het wordt een prachtige Bijbel voor ouder én hun jonge kinderen om samen uit te lezen
- Nieske Selles-ten Brinke

Kinderbijbel Herziene Statenvertaling
€ 30,99
voorraad onbekend
Het nieuwe Leven (rode letter editie)

Het nieuwe Leven is de herziene uitgave van de studiebijbel Het Leven nu als rode letter editie. Het Nieuwe Leven is een Nederlandse bewerking van de Engelse studiebijbel the Life Apllication Bible en is gebaseerd op de tekst van het Boek

Het Leven was in Nederland de eerste studiebijbel nieuwe stijl. Het nieuwe Leven bevat net als de succesvolle studiebijbel Het Leven praktische lessen over levensheiliging, geestelijke groei en persoonlijk geloof. Het primaire focus is: Hoe kan ik de bijbel toepassen in mijn dagelijks leven.

VOORBEELDWEERGAVE HET NIEUWE LEVEN ROOD LETTER EDITIE

De unieke kenmerken van deze vernieuwde studiebijbel:

* Gereviseerde vertaling van Het Boek (2008)
* Veel karakterstudies van bekende bijbelfiguren
* Thema's die speciaal toegelicht worden
* Teksten waarin God of Jezus rechtsstreeks spreekt tot mensen zijn in rood gedrukt.
* Mooi kaartmateriaal.

Inleidingen bij elk Bijbelboek met o.a.:

* tijdbalken
* kernpunten
* in vogelvlucht
* een kort overzicht
* hoofdthema's
* sleutelplaatsen

Het Nieuwe leven bevat verder:

* Voetnoten
* 119 persoonsbeschrijvingen
* Tekstverwijzingen
* 186 landkaarten
* Meer dan 260 informatieblokken
* Samenvatting van de evangeliën
* CD-Rom met tekst en toelichting

NIEUW:
21 thema-artikelen van Nederlandse auteurs over geestelijke groei:

Orlando Bottenbleij, Michelle Dusseldorf, Hans Esbach, Kees Goedhart, Noor van Haaften, Andrea Haasnoot, Jaap Haasnoot, Anmar Hayali, Louise Ho, Edgar Holder, Gert Hutten, Henk Jan Kamsteeg, Ronald Koops, Gerard de Korte, Teun van der Leer, Jolande Omvlee, Kees Slijkerman, Willem Smouter, Henk Stoorvogel jr., Koos Veefkind, Kees de Vlieger

Studiebijbels kopen doe je bij Ichthusboekhandel. Bestellen van een studiebijbel zoals Het Nieuwe Leven kan altijd online op onze christelijke webshop. Het Nieuwe leven is normaliter altijd op voorraad in de winkels.

Het nieuwe Leven (rode letter editie) Het Boek
€ 79,99
voorraad onbekend
Bijbel Willibrordvertaling

Luxe editie van de Willibrordvertaling. Deze Willibrordbijbel heeft een omslag van rood leer, en is voorzien goudsnede, duimgrepen en rits.

De bijbel wordt geleverd in een koker.

De Willibrordvertaling is een bijbeluitgave van de Katholieke Bijbelstichting (KBS) en wordt in veel rooms-katholieke gezinnen gebruikt en in vieringen. Daarnaast is er ook een grote groep protestanten die deze bijbel lezen voor persoonlijk gebruik.

Bijbel Willibrordvertaling
€ 99,50
voorraad onbekend
Bonhoeffer

Een historische schets met veel full-colour fotos over het leven van Dietrich BOnhoeffer door Eri Metaxas.

In de zomer van 1939 reist Dietrich Bonhoeffer terug van het veilige Amerika naar het dreigende Europa. Een beslissing waarvan hij weet dat die hem het leven kan kosten.

Eric Metaxas vertelt meeslepend over Bonhoeffers leven al s pastor, martelaar, profeet en spion. In combinatie met honderden full colour foto's, waaronder veel nog nooit eerder gepubliceerd materiaal, waant de lezer zich midden in de tijd en het leven van Bonhoeffer.

Bonhoeffer Metaxas, Eric
€ 39,95
voorraad onbekend
Als dauw van de Hermon

Ds. Henk Poot over de Psalmen in zeventien studies voor huiskringen en gespreksgroepen.

We houden van de psalmen. Ze geven ons woorden om God te loven, ze spreken over de toekomst van Gods Koninkrijk en bezingen de Messias. We herkennen ons in de geloofsworsteling, het gebed om vergeving en het verlangen naar God zoals die in de psalmen beschreven worden. De psalmen die in deze uitgave besproken worden zijn liederen vol verlangen naar Sion. Het zijn gebeden vanuit de ballingschap. Maar we horen er ook de blijdschap over de verlossing die God zijn volk schenkt in.

'Als dauw van de Hermon' bevat zeventien bijbelstudies voor huiskringen en gespreksgroepen. Ze kunnen ook gebruikt worden voor persoonlijke meditatie en studie van Gods woord. De studies hebben een pastorale inslag en geven daarnaast regelmatig aanleiding tot gesprek over de kerk en Israël. Elk hoofdstuk geeft uitgebreide achtergronden bij de betreffende bijbeltekst, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de structuur van de psalm. Waarom is Psalm 137 de helft kleiner dan Psalm 136? Waarom staat de zin: 'O God, een nieuw lied wil ik U zingen' precies in het midden van Psalm 144?

Als dauw van de Hermon Poot, Henk
€ 9,95
voorraad onbekend