Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Najaarsaanbieding Jongbloed-Arkmedia 2018

74 artikelen
pagina 3 van 8
De knecht des Heren

Henk Poot geeft in de Knecht des Heren een reis door de bijbel naar het grote plan van God met Israel en de gemeente.

De roeping van Abram door God is een belangrijk moment in de heilsgeschiedenis. Deze geschiedenis zal uitmonden in de komst van Zijn koninkrijk. Gods plan biedt Israël daarbinnen een heel bijzondere plaats. Het volk is niet alleen getuige van Gods weg door de eeuwen heen, maar het is ook de knecht des Heren.

De kerk van alle tijden is tot het einde toe verbonden met het Joodse volk. In liefde, maar veel vaker in afkeer en afzondering. In 'De knecht des Heren' volgt ds. Henk Poot het spoor van Gods volk in de heilsgeschiedenis en bespreekt hij de relatie tussen de gemeente van Christus en Israël. Onder andere het antisemitisme, de rol van de islam en de verhouding van Israël tot Jezus komen aan bod.

De knecht des Heren Poot, Henk
€ 15,50
voorraad onbekend
Toegewijd

Dit 90 dagen dagboek van Priscilla Shirer wil je inspireren om te luisteren naar Gods stem en zijn weg te gaan in je leven.

De overdenkingen dagen je uit en geven moed en kracht voor elke nieuwe dag. Elke dag begint met een bijbeltekst uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Daarna volgt een mooie, inhoudelijke meditatie, en een aantal vragen die je aan het nadenken zetten, zodat je elke dag toegewijd aan Hem kunt leven.

Priscilla Shirer werd bekend door haar betrokkenheid bij War Room en het boek voer bidden Vurig.

Toegewijd Shirer, Priscilla
€ 17,95
voorraad onbekend
De wapenrusting van God

De wapenrusting van God is een bijbelstudieboek over de geestelijke strijd geschreven door de succesvolle auteur Priscilla Shirer, bekend van het boek Vurig en de bijbehorende film War Room.

Op elk moment van de dag woedt er een strijd om je heen, die je niet kunt zien of horen, maar die je wel kunt voelen in elk aspect van je leven. De vijand wil alles in je leven vernielen: je hart, je gedachten, je huwelijk, je kinderen, je relaties, je veerkracht, je dromen, je toekomst. Maar zijn strijdplan werkt alleen als je erdoor wordt verrast. Deze bijbelstudie zorgt ervoor dat je de wapenrusting van God aantrekt, zodat je klaar bent om ten strijde te trekken.

Deze bijbelstudie volg je als groep. Het boek biedt zes weken lang elke dag een bijbelstudie om thuis te doen. Daarnaast krijg je toegang tot zeven online videostudies van 40 minuten, die je als groep bekijkt. Het boek bevat ook tips voor de groepsleider en extra vragen en informatie om te bespreken.

De wapenrusting van God Shirer, Priscilla
€ 22,50
voorraad onbekend
Je staat er niet alleen voor

Het boek Je staat er niet alleen voor, gaat over mantelzorg en alles wat daar om heen komt kijken.

Mantelzorger zijn heeft mooie, maar vaak ook moeilijke kanten. Het kan fijn zijn om mensen die je dierbaar zijn te helpen. Maar tegelijk vraagt het ook veel van je. Je kunt daardoor als mantelzorger gemakkelijk overbelast raken.

Dit boek is bedoeld als steuntje in de rug voor mantelzorgers. Het wil bemoediging, inspiratie en herkenning bieden. Er komen verschillende emoties aan bod die je als mantelzorger kunt ervaren: dankbaarheid en vreugde, maar ook boosheid, eenzaamheid en verwarring.

De overdenkingen zetten je stil en laten je met andere ogen kijken naar je taak als mantelzorger en de rol van het geloof daarin. De vragen helpen je om je gedachten te verwoorden. De praktische tips en informatie geven je concrete handvatten.
Want... je staat er niet alleen voor!

De teksten zijn geschreven door Geertje Bikker, in samenwerking met de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV). Met overdenkingen van ds. J. Belder, ds. J. de Jong, ds. K. Molenaar, ds. A. Teeuw, Tineke Tuinder-Krause, ds. P. Vermaat, Lieneke van Vuuren en drs. Anne Westerduin-de Jong.

Je staat er niet alleen voor Belder
€ 13,50
voorraad onbekend
Dagboek over buitengewone vrouwen zoals

Dienstbaar, bescheiden en op de achtergrond. Het lijkt wel of deze kwaliteiten het meest gewaardeerd worden in vrouwen. Dit boek laat zien dat God ook nog anders naar vrouwen kijkt. Naar jou.

In dit dagboek lees je 10 weken lang over vrouw en uit de Bijbel die gewaagde keuzes maakten, die de verwachtingen en regels van hun cultuur overtraden. De één was brutaal, de ander leidde een leger. En God zegende hun daden. Hun verhalen gaan over jaloezie en verdriet, maar ook over liefde en moed.

Omdat dat actuele thema's zijn, wordt elk hoofdstuk afgesloten met een verhaal van een vrouw van nu, geschreven door Erica Duenk.

De vrouwen uit dit boek hebben één grote gemene deler: God maakt hen krachtig, dapper en strijdbaar. Kortom, buitengewoon. Verlang jij daar ook naar?

Dagboek over buitengewone vrouwen zoals Vries, Nine de; Duenk, Erica
€ 14,95
voorraad onbekend
Ik zal er zijn
Ik zal er zijn Lifeprints; Tuinder, Tineke
€ 12,50
voorraad onbekend
Wat zeg je?
Wat zeg je? Lunteren, Esther van
€ 9,95
voorraad onbekend
Dan neem je toch een hond?

Dan neem je toch een hond? gaat over onvervulde kinderwensen en is geschreven door Rolienke van de Velde.

Een kinderwens die (nog) niet vervuld is kan je gedachten behoorlijk beheersen. Dit boek wil je helpen om constructief om te gaan met alle emoties, gevoelens en gedachten die door je heen gaan. Je krijgt informatie over allerlei z aken die je tegenkomt in het proces, zoals de reacties van mensen om je heen, je relatie met God en het behandeltraject. Het boek bevat verwerkings- en bezinningsvragen met schrijfruimte, omdat het enorm kan helpen om van je af te schrijven. Dit alles is gelardeerd met humor, ervaringen en bijbelstudies.

Dan neem je toch een hond? Velde, Rolienke van der
€ 13,50
voorraad onbekend
Onnoembaar aanwezig

Onnoembaar aanwezig verschijnt als een dagboek voor 100 dagen voor vrouwen die gelezen kan worden bij de Herziene Statenvertaling. Het is een vervolg op Ontroerend dichtbij.

Vijf vrouwen schreven elk twintig stukjes over de vrucht van de Geest, waarover Paulus schrijft in zijn brief aan de Galaten. Dit dagboek kan dagelijks gebruikt worden, maar omdat er geen datum bij de stukjes staat, is het geen probleem om een dag over te slaan.Dagelijks staat er een bijbelgedeelte centraal. De teksten zijn concreet en praktisch, met elke dag een bemoediging of een opdracht.

Dit dagboek helpt vrouwen om in de dagelijkse praktijk christen te zijn en tot zegen te zijn voor hun omgeving. In volledige overgave, levend vanuit de kracht van de Heilige Geest.

Onnoembaar aanwezig Herwig, Willeke; Bos, Marlon van den; Ho
€ 17,50
voorraad onbekend