Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Najaarsaanbieding Jongbloed-Arkmedia 2018

74 artikelen
pagina 5 van 8
Jij bent goud waard
Jij bent goud waard Herk, Merle van
€ 5,50
voorraad onbekend
You are loved
You are loved Kromhout, Jolanda
€ 5,50
voorraad onbekend
You are blessed
You are blessed Franssen-Vonk, Michelle
€ 5,50
voorraad onbekend
De rode draad van Gods liefde

De Bijbel is een bijzonder boek om samen met kinderen thuis, in de kerk of op school te lezen. Maar het bevat zo veel verhalen, gedichten en wijsheden dat je er soms in verdwaalt.

De rode draad van Gods liefde laat zien dat er één verhaal is dat alles met elkaar verbindt: het verhaal van Gods liefde.

Met dit boek kunnen volwassenen samen met kinderen ontdekken hoe Gods liefdevolle reddingsplan als een rode draad door de Bijbel loopt en ook nu nog verder mag gaan in ons eigen leven. Het boek past ook uitstekend bij kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Daarnaast biedt dit boek missionaire mogelijkheden.

De rode draad van Gods liefde Plantinga, Ingrid; Weerd, Willemijn de
€ 15,50
voorraad onbekend
De rode draad door de christelijke feest

De rode draad door de christelijke feestdagen: Uniek! Samen in het gezin de christelijke feesten in perspectief zetten, ontdekken wie God is en hoe zijn reddingsplan door de feesten heen duidelijk wordt.

Het boek biedt voor elk feest een aantal weken van voorbereiding en vieren. Elke week bevat een uitgebreid gezinsmoment en vijf kortere themastukjes met vragen en creatieve opdrachten voor kinderen van verschillende leeftijden tot ca. 12 jaar.

Achterin zit een pakket voor een vlaggenlijn. Het boek biedt regelmatig opdrachten om een vlag op te hangen met symbolische kleur, vorm of tekst. Zo ontstaat het feest in eigen huis. Dit boek is ook uitstekend te gebruiken op scholen en in kerken.

Ideaal om het kerkelijk jaar samen door te lopen als gezin.

De rode draad door de christelijke feest Plantinga, Ingrid; Selles, Nieske; Weerd
€ 20,99
voorraad onbekend
Ontdek Panda en andere donzige dieren ui
Ontdek Panda en andere donzige dieren ui
€ 9,99
voorraad onbekend
Met een kus erbij
Met een kus erbij
€ 10,50
voorraad onbekend
Kinderbijbel in 100 verhalen

In deze kinderbijbel maken kinderen al lezend een mooie en spannende reis door de Bijbel en ontdekken ze 100 belangrijke verhalen uit de Bijbel.

Ze ontdekken wie God is en hoe Hij met zijn volk op weg gaat. Onderweg ontmoeten ze dappere mannen en vrouwen. Ook lezen ze over Gods grote liefde, over zijn plan voor de mensen en over wie Jezus is.

Deze verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament worden prachtig aangevuld met kleurrijke illustraties die zowel jonge als oudere kinderen zullen aanspreken.

Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kinderbijbel in 100 verhalen Jones, B.A.
€ 20,99
voorraad onbekend
Jozef en Maria krijgen een kindje
Jozef en Maria krijgen een kindje Bos, Angelique
€ 7,99
voorraad onbekend