Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuw bij Uitgeverij de Parel najaar 2022

Bij Uitgeverij de Parel worden in het najaar van 2022 weer verschillende nieuwe titels verwacht. Deze zijn bij verschijnen direct leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl. U kunt ze nu al online reserveren via de webshop.

een verre droom

De nieuwe christelijke roman van Beverly Lewis, Een verre droom, is een op zich zelf staand Amish boek vol hoop.

Lancaster County, 1951. Maggie Esh is eraan gewend dat ze vriendelijk behandeld wordt door de jonge mannen van het Old Order Amish Church-district. Maar ze is ziek en wil niets liever dat ze wat meer is zoals andere meisjes, zodat ze een normaal, gezond leven kan leiden en op een dag kan trouwen. Wanneer er in de omgeving tentsamenkomsten worden georganiseerd, besluit Maggie er een te bezoeken en wat ze daar hoort zeggen door de prediker doet haar alles wat ze gelooft heroverwegen. Durft ze op God te vertrouwen als hoop op een ander leven een verre droom lijkt?

een verre droom Lewis, Beverly
€ 20,99
voorraad onbekend
Een gewaagde beklimming

Een gewaagde beklimming is het derde deel van de serie Wonderen van de natuur door Regina Scott. Dit drieluik vertelt over de vroege geschiedenis van drie nationale parken van de Verenigde Staten – Grand Canyon, Yellowstone en Mount Rainier – en brengt de wondermooie natuur daar tot leven.

Washington, 1893. Als de plaatselijke Suffragette groep Caroline Baxter vraagt om de Mount Rainier te beklimmen om bekendheid te verwerven voor hun zaak, stemt ze daarmee in. Dit moet ze doen en het moet lukken ook, aangezien haar moeder haar een ultimatum stelt: als ze faalt, moet Cora trouwen met de man die haar moeder kiest.

Cora vraagt berggids Nathan Hardee om hulp en na enige aarzeling gaat hij in op haar verzoek. Zo komt het dat ze samen op weg gaan. Maar onderweg blijkt hun een aantal onaangename verrassingen te wachten en algauw wordt de beklimming een gewaagde onderneming.

Eerder verschenen Dwars door de wildernis en Een missie vol gevaar.

Een gewaagde beklimming Scott, Regina
€ 21,99
voorraad onbekend
Kies voor mij - Kerstnovelle

Kies voor mij is een kerstnovelle van Becky Wade in de serie Misty Rivers.

De artistieke Connor Bryant is al jarenlang verliefd op Shay Seaver, maar hij heeft er nooit echt werk van gemaakt, bang dat ze hem zou afwijzen. Nu, zestien jaar later, is hij terug in Misty River, en alsof het zo moet zijn, heeft Shay momenteel geen vriend. Dit is zijn kans!

Omdat zijn angst om afgewezen te worden nog niet is verdwenen, verzint hij een plan. Hij vraagt Shay of ze hem wil helpen zijn uiterlijk en datingstrategieën te verbeteren, in de hoop dat hij er zo achter komt hoe hij haar ideale man kan zijn. Wat hij haar niet vertelt? Dat zij degene is met wie hij wil daten…

Kies voor mij maakt deel uit van de serie Misty River. Andere delen van de serie zijn Blijf bij me en Geef me een kans.

Kies voor mij - Kerstnovelle Wade, Becky
€ 8,95
voorraad onbekend
Een mysterieuze zaak

Een mysterieuze zaak is het eerste deel van de serie Het Bleecker Street Detectivebureau door Jen Turano.

Gabriella Goodhue had haar leven als straatdief achter zich had gelaten, maar als een medebewoonster van haar pension onterecht beschuldigd van diefstal, besluit ze haar oude vaardigheden uit de kast te halen om de onschuld van haar vriendin te bewijzen.

Dat brengt haar in aanraking met Nicholas Quinn, die haar vriend was, tot hij haar in de steek liet. Ze bundelen de krachten en terwijl ze op het ene na het andere mysterie stuiten, bloeit hun jeugdige liefde weer op.

Maar hun pas hervonden gevoelens worden op de proef gesteld als de waarheid over hun verleden wordt onthuld en het gevaar dichterbij komt…

Een mysterieuze zaak Turano, Jen
€ 22,50
voorraad onbekend
Jij hoort bij mij

De roman "Jij hoort bij mij" is het eerste deel van de serie Riverbend Gap en is geschreven door Denise Hunter.

Als Katelyn Loveland midden in de Appalachen met haar auto van de weg raakt, vreest ze dat haar einde nabij is. Maar dan verschijnt Cooper Robinson, de lokale hulpsheriff, als vanuit het niets. Hij schiet haar te hulp en ondanks de levensbedreigende omstandigheden valt Katie als een blok voor hem.

En zij is niet de enige die verliefd wordt.......; Cooper vergaat het net zo. Maar al snel na de redding komt hij tot een onthutsende ontdekking: Katelyn is niemand minder dan de nieuwe vriendin van zijn broer. En dus is er geen toekomst voor hen weggelegd. Of toch wel?

Jij hoort bij mij Hunter, Denise
€ 21,99
voorraad onbekend
Gods beloften aan jou

Gods beloften aan jou is een prachtig geschenkboek van Danielle Heerens om cadeau te geven aan en vriendin of om zelf te lezen.

De Bijbel staat vol met beloften van God. En hoewel ze al eeuwen oud zijn, zijn ze nog steeds van kracht. Alles wat God vroeger heeft beloofd, geldt vandaag de dag nog altijd. Zijn beloften zijn dus ook gericht aan jou. En dat betekent dat ook jij je verzekerd mag weten van Zijn hulp, Zijn kracht, Zijn liefde, Zijn bescherming, Zijn zorg en nog zo veel meer.

In dit boek vind je een aantal van Gods beloften uitgewerkt in tekst en beeld. Met als resultaat een prachtig cadeauboek vol bemoediging dat steeds herinnert aan alles wat God toegezegd heeft je te geven en voor te doen. Aan Zijn beloften aan jou.

Daniëlle Heerens (1990) woont in Nunspeet en leest alles wat los en vast zit, het liefst heel de dag. Gelukkig kan dat volop, want haar werk heeft heel veel met boeken te maken. Ze werkt als freelanceredacteur en -corrector voor diverse uitgeverijen, is webredacteur bij Sestra en recenseert boeken. En niet in de laatste plaats… ze schrijft zelf boeken.

Gods beloften aan jou Heerens, Danielle
€ 9,99
voorraad onbekend
Gods zegen voor jou

Gods zegen voor jou is een prachtig geschenkboek van Danielle Heerens in een fris nieuw jasje, bedoeld als cadeau bij veel gelegenheden, o.a. belijdenis en doop.

Gods zegen is misschien wel het allermooiste geschenk dat je kunt krijgen, want in Zijn zegen ligt alles besloten wat je als mens nodig hebt.

Dat wordt onder andere duidelijk in de zegen in Numeri 6:24-26 en die in 2 Korintiërs 13:13. Daarin belooft God geluk, bescherming, nabijheid en zorg, gedachtenis (dat Hij altijd aan je denkt), vrede, liefde, genade en verbondenheid.

Dat zijn dan ook de thema's die in tekst en beeld zijn uitgewerkt. Met als resultaat een prachtig cadeauboek vol bemoediging, troost en inspiratie dat steeds herinnert aan al het goeds dat God geeft en doet. Aan Zijn zegen voor jou.

Daniëlle Heerens (1990) woont in Nunspeet en leest alles wat los en vast zit, het liefst heel de dag. Gelukkig kan dat volop, want haar werk heeft heel veel met boeken te maken. Ze werkt als freelanceredacteur en -corrector voor diverse uitgeverijen, is webredacteur bij Sestra en recenseert boeken. En niet in de laatste plaats… ze schrijft zelf boeken.

Gods zegen voor jou Heerens, Danielle
€ 9,99
voorraad onbekend
Kerstverhaal voor jou
Kerstverhaal voor jou Vium,-Oleson, Jacob
€ 9,95
voorraad onbekend