Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken bij uitgeverij de Parel najaar 2020

Uitgeverij de Parel komt dit najaar weer met nieuwe titels uit. Ze doen dit ook omdat ze nu vijf jaar bestaan en inmiddels een breed aanbod hebben opgebouwd.

Onderstaand een impressie.

17 artikelen
pagina 1 van 2
Dwars door de wildernis

Dwars door de wildernis van Regina Scott met Becky Wade is een roman vol avontuur, gevaar en romantiek.

Meg Pero heeft haar vader geholpen met fotograferen sinds ze oud genoeg was om zijn uitrusting te kunnen dragen. Wanneer hij overlijdt, is ze daarom vastbesloten om zijn werk voort te zetten. Om te beginnen gaat ze mee met de legerexpeditie naar de North Rim van de Grand Canyon. Maar waar ze geen rekening mee heeft gehouden is dat de expeditieleider niemand anders is dan de man met wie ze jaren geleden weigerde te trouwen. En alsof dat nog niet genoeg is, verandert de expeditie al snel in een hachelijk avontuur midden in de wildernis…

Dwars door de wildernis is het eerste deel van de serie Wonderen van de natuur. Dit drieluik vertelt over de vroege geschiedenis van drie nationale parken van de Verenigde Staten – Grand Canyon, Yellowstone en Mount Rainier – en brengt de wondermooie natuur daar tot leven.

Dwars door de wildernis Scott, Regina
€ 20,99
voorraad onbekend
Blijf bij me

De roman Blijf bij me, geschreven door Becky Wade is het eerste deel van de nieuwe serie Misty River, die zich afspeelt in het gelijknamige stadje dat is gelegen in de Blue Ridge Mountains.

Als Genevieve Woodward een mysterieuze, anonieme brief ontvangt die te maken heeft met het verleden van haar ouders, keert ze terug naar haar geboortestadje Misty River in de Blue Ridge Mountains om het familiegeheim te ontrafelen. Daar ontmoet ze Sam Turner, de teruggetrokken eigenaar van de cottage waar ze verblijft.

Samen met hem duikt Genevieve in haar familiegeschiedenis. Maar om de waarheid boven tafel te krijgen moeten ze de façades en eenzaamheid waaraan ze zich beiden hebben vastgeklampt loslaten en hun eigen geheimen onder ogen komen. En de vraag is: kunnen en willen ze dat?

Blijf bij me Wade, Becky
€ 21,99
voorraad onbekend
De tondeldoos

De roman De tondeldoos, geschreven door Beverly Lewis, is het eerste deel van het tweeluik over de familie Miller en is een heerlijk Amish boek vol liefde, vriendschap en geloof.

De achttien jaar oude Sylvia Miller is gelukkig met haar leven in de Amish-gemeenschap
van Hickory Hollow. Ze staat op het punt zich te verloven en de band met de rest van het
gezin is hecht, vooral met haar vader. Als ze op een dag ziet dat haar vaders koperen
tondeldoos open is, besluit ze er een blik in te werpen, ook al weet ze dat dat eigenlijk
niet mag. Wat ze niet beseft, is dat wat ze op het punt staat te ontdekken haar gelukkige
leven uiteen zal doen spatten en alles voor haar en de rest van het gezin voorgoed zal veranderen.

Beverly Lewis, geboren in het hart van het land van de Pennsylvania Dutch, is de auteur van meer dan honderd boeken, waarvan er wereldwijd veel in andere talen zijn gepubliceerd. Beverly's belangstelling voor de Amish-achtergrond van haar moeder heeft geleid tot het schrijven van veel Amish-gerelateerde romans.

De tondeldoos Lewis, Beverly
€ 20,50
voorraad onbekend
Uit de kunst

De roman Uit de kunst van auteur Jennifer Delamere is de hartverwarmende afsluiting van de serie romantische Een nieuw begin

Londen, 1881. Als een tragische gebeurtenis ertoe leidt dat de kunstzinnige Cara Bernay haar baan verliest, raakt ze bevriend met een jonge kunstenaar, Langham.

Met zijn hulp stippelt ze een nieuw leven uit en begint ze haar eigen artistieke talent te ontwikkelen. Maar dan doet zijn broer, een knappe, maar onbuigzame graaf, haar een ongewoon verzoek dat ze niet kan weigeren. Ze gaat met de twee broers mee naar hun landgoed en daar stuit ze op een waarheid die haar voor een keuze stelt. Volgt ze haar droom of kiest ze voor het gewaagde plan dat kan uitlopen op een ramp?

Jennifer Delamere woont met haar man in North Carolina. Ze studeerde Engels en is bijna twee decennia lang redactrice geweest van non-fictieboeken en onderwijsmateriaal. Nu is ze vooral veel actief in haar kerk en schrijft ze historische romans. Een van haar eerdere romans was in 2013 finalist bij de RITA Awards en ze kreeg de Maggie Award for Excellence van Georgia Romance Writers. Eerder verschenen van haar: "De Rollen omgedraaid" en "het Hart achterna".

Uit de kunst Delamere, Jennifer
€ 22,50
voorraad onbekend
Goed nieuws! Jezus is geboren!

Goed nieuws! Jezus is geboren een erg leuk kartonboek over het Goede nieuws van Kerst. Een prachtig geschenk om uit te delen in de kerk of om zelf te lezen met je (klein)kind.

Maria heeft goed nieuws voor Jozef, de ezel verkondigt het in het stadje, de duiven vertellen het aan de andere dieren. En ook de engelen hebben goed nieuws, net als de wijze mannen.

En God heeft goed nieuws. Wat het goede nieuws is? Ontdek het samen met je kind(eren) in dit boek, dat op rijm geschreven is en prachtige illustraties bevat die tot de verbeelding spreken en het verhaal mooi aanvullen.

Met dit boek geef je kinderen bijvoorbeeld als school, zondagsschool of kinderclub een waardevol geschenk!

Goed nieuws! Jezus is geboren! Nellist, Glenys
€ 6,95
voorraad onbekend
Noachs boot

Noachs boot is een luikjesboek over één van de meest geliefde bijbelverhalen in de bijbel. Samen met je kind ontdekken wat er allemaal gebeurd. Lees, zoek, ontdek en beleef zo het verhaal van Noach en de Ark

In de boot van Noach zaten heel veel verschillende dieren. Grote olifanten, lange giraffen, piepkleine muizen, roze flamingo's, schattige konijnen... en nog veel meer! Neem in dit leuke boekje met luikjes, waarachter van alles verstopt zit, een kijkje in de ark, maak kennis met de dieren en leer meer over ze door de weetjes.

Zo beleven kinderen het verhaal van Noach, een van de meest geliefde Bijbelverhalen, op een nieuwe en speelse manier!

Noachs boot Gernett, Jaye
€ 9,95
voorraad onbekend
Jij bent een parel in Gods hand

Het prachtige cadeauboekje, je bent een parel in Gods hand, is leuk geprijsd en ideaal om te geven aan een vriendin of dochter. Je koopt ze per vijf stuks en kan beginnen met uitdelen.

Jij bent ontzettend kostbaar en waardevol in Gods ogen en Hij houdt heel veel van je. Dat staat in de Bijbel en het is waar de prachtige foto's en bemoedigende quotes en Bijbelteksten in dit boekje je steeds weer aan herinneren. Zodat je nooit vergeet: jij bent een parel in Gods hand.

Jij bent een parel in Gods hand
€ 25,-
voorraad onbekend
Een nieuwe dag

Het luikjesboek Een nieuwe dag is bedoeld voor de jongste kinderen. Het helpt hen om om samen met God de dag te beginnen.

Elke nieuwe dag is er van alles te zien en te beleven – in de badkamer, in de keuken, buiten… In dit leuke boekje met luikjes, waarachter van alles verstopt zit, ontdekken kinderen hoeveel moois God elke dag geeft en dat ze ervan genieten mogen. De tekst is op rijm en makkelijk te begrijpen, en de aansprekende illustraties maken het geheel helemaal af.

Een nieuwe dag Swift, Ginger
€ 6,50
voorraad onbekend