Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Grace Publishing najaar 2020

Bij Uitgeverij Grace Publishinghouse verschijnen in het najaar van 2020 weer verschillende nieuwe titels van o.a. Regina Jennings, Karen Witemeyer, Melissa Jagears, Elisabeth George en Ken Ham.

Nieuwe titels die bij Grace Publishing House verschijnen zijn direct na verschijnen leverbaar bij Ichthusboekhandel.nl. U kunt deze titels reserveren in de winkels of via de website. We leggen ze dan voor u klaar in één van de winkels of sturen ze desgewenst toe per post of eigen bezorging.

Dochter van de majoor

De Dochter van de Majoor is het nieuwste boek in 2020 van Regina Jennings. Het vormt deel 3 in serie Fort Reno en schildert het avontuurlijke leven in en rond deze plaats en haar eigenzinnige inwoners.

Moe van het beklemmende leven in de gegoede kringen keert Caroline Adams terug naar Fort Reno. Ze verlangt naar avontuur en onafhankelijkheid. Als zij en haar vriendin Amber de opschepperige Frisco Smith tegen het lijf lopen, wordt duidelijk dat haar verlangen weleens werkelijkheid zou kunnen worden. Ze hoeft alleen maar mee te doen aan de langverwachte wedloop om land …

Frisco Smith is opgegroeid als wees en het enige waar hij naar verlangt, is een eigen plek. Jarenlang heeft hij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de niet-toegewezen gebieden opengesteld worden voor mensen die hetzelfde verlangen koesteren. Hij is er zelfs in geslaagd om in het verborgen alvast een onderkomen te bouwen op het stuk grond dat hij van plan is te claimen op de dag van de wedloop.

Maar wanneer het startschot wordt afgevuurd, loopt alles heel anders dan verwacht. Caroline en Frisco raken verzeild in een conflict over een claim. En allebei zetten ze hun hakken in het zand. Maar het geschil over het rechtmatige eigenaarschap verandert hun ideeën over wat een echt thuis is. Zal dat hen dichter bij elkaar brengen of juist voorgoed uit elkaar drijven?

Dochter van de majoor Jennings, Regina
€ 22,50
voorraad onbekend
Kerst bij de archers

Kerst bij de Archers is een novelle door Karen Witemeyer en vormt deel 4 van de serie De Archer Brothers.

Palestine, 1893. Het is de dag voor Kerst en dat is altijd een bitterzoete dag voor Jim en Cassie Archer, die drie jaar eerder op kerstavond hun kindje verloren. Maar ondanks het stille verdriet verheugen ze zich op de feestdag, omdat ze die samen met de andere Archers zullen vieren. Als iedereen bij het huis van Travis en Meredith is gearriveerd, neemt Cassie, die de favoriete tante van de Archer-kinderen is, haar nichtjes mee naar een nabijgelegen schoolgebouw om versieringen te maken voor de kerstboom die de mannen en oudste jongens van plan zijn die middag om te hakken.

Maar aan de gezellige knutselmiddag komt abrupt een einde wanneer een wanhopige, zwangere vrouw die op de vlucht is voor een gevaarlijke bandiet om hulp vraagt. En dan is er een kerstwonder – en de hele Archer-clan – nodig om ervoor te zorgen dat het kindje dat op deze feestdag geboren wordt geen gevaar overkomt

Kerst bij de archers Witemeyer, Karen
€ 8,95
voorraad onbekend
Onderpand voor de luitenant

Een onderpand voor de luitenant is deel 2 van de serie Fort Reno, geschreven door Regina Jennings, een veel gelezen schrijfster van christelijke romans.

Het is haar bedoeling om onafhankelijkheid te verwerven. Maar wat ze vindt, is zelfs nog beter …

Hattie Walker droomt ervan om kunstschilderes te worden, maar haar ouders zien haar liever trouwen. Als compromis krijgt ze twee maanden de tijd om naar Denver te gaan en ervoor te zorgen dat haar kunstwerken in een tentoonstelling worden opgenomen. Als dat niet lukt, zal ze haar droom voorgoed moeten opgeven. Wanneer haar postkoets wordt overvallen en ze gered wordt door een groep Arapaho-indianen lijken al haar plannen te ontsporen.

Vrijgezel luitenant Jack Hennessey werkt al lange tijd met de Arapaho-indianen samen en het is zijn taak om hen ervan te overtuigen dat de zendingsschool op Fort Reno hun kinderen kan helpen. Wanneer hij bericht krijgt dat de indianen een vrouw aangetroffen hebben, de enige overlevende van de overval op de postkoets, gaat Jack eropuit om haar te halen – en zijn zaak nogmaals bij het stamhoofd te bepleiten.

Hij is stomverbaasd als de overlevende niemand minder blijkt te zijn dan Hattie Walker, het meisje dat jaren geleden zijn hart gebroken heeft. Al snel realiseert hij zich dat hij nu de kans krijgt om indruk op haar te maken. Als zijn plan door een misverstand in de war gegooid wordt, komen Jack en Hattie in een puinhoop terecht die haar dromen in gevaar brengt en zijn levenswerk dreigt te vernietigen.

Onderpand voor de luitenant Jennings, Regina
€ 10,-
voorraad onbekend
Boven verwachting

Boven verwachting is een novelle door Karen Witemeyer en vormt deel 3 uit de Archer Serie.

Neill Archer weet niet precies wie hem heeft ingehuurd om Clara's dak te repareren… hij weet alleen dat Clara zijn hulp wanhopig hard nodig heeft. Zal het hem lukken om de koppige weduwe zover te krijgen dat ze haar verdediging laat varen en de liefde een nieuwe kans geeft?

NB: 'Boven Verwachting' is eerder verschenen in de novellebundel 'De Koppelaarster' onder de titel 'Geboren Liefde' en is deel 3 van de serie 'De Archer Brothers'.

Boven verwachting Witemeyer, Karen
€ 8,95
voorraad onbekend
Dinosaurussen voor kleuters

Dinosaurussen voor kleuters is geschreven door Ken Ham en bedoeld om ook jonge kinderen te vertellen over dino's zonder dat dit direct in het kader gezet wordt van een evolutie theorie. Ken Ham gaat in zijn boeken dieper in op een logische verklaring voor kinderen van een fascinerende tijd.

Dinosaurussen waren er in alle soorten en maten. Ze speelden een rol in grote gebeurtenissen waar de Bijbel ons over vertelt, zoals de schepping, Noach en de zondvloed.

Ontdek de waarheid over de (jonge) geschiedenis van de dinosaurussen in dit prachtige boek, speciaal geschreven voor jonge kinderen.

Ik hou zo van dino's!
Ik denk jij ook, wij allemaal,
maar hoe ze aan hun naam kwamen,
dat is een heel verhaal.

Dinosaurussen voor kleuters Ham, K.
€ 9,95
voorraad onbekend
Dinosaurussen voor kids

Dinosaurussen voor kids van de auteur Ken Ham vertelt als geen ander boek over de unieke wereld van dinosaurussen en hun ware geschiedenis.

Een kijkje nemen in een dinosaurusei, ontdekken wat dino's werkelijk aten, leren hoe dinosporen zijn gemaakt – het staat allemaal in dit prachtig geïllustreerde boek.

* Je ontmoet de merkwaardigste dieren die ooit op aarde hebben rondgelopen, in de zeeën hebben rondgewaard of door de lucht hebben gezweefd!
* Je ontdekt hoe kerkhoven van dino's zijn ontstaan, evenals nog andere soorten fossielen!
* Je leert de waarheid achter tentoonstellingen in musea en gebrekkige evolutietijdlijnen kennen!

Op deze pagina's ontdekken kinderen de feiten over de geschiedenis van de dinosaurussen vanaf de schepping tot recente ontdekkingen. Laat je door Ken Ham meenemen op een ontdekkingsreis door de tijd naar deze geweldige wonderen die God heeft ontworpen.

Vanaf de tijd dat de dino's leefden tot de tijd dat wetenschappers veronderstellen dat ze iets van deze grote dieren weten, zijn dinosaurussen nooit eerder zo opwindend, onthullend en gewoon fantastisch geweest!

Dinosaurussen voor kids Ham, Ken
€ 13,50
voorraad onbekend
Strootjesbruid

Vier broers. Vier strootjes. Eén bruid.

Niemand betreedt het land van de Archers. Niet als zijn leven hem lief is. Maar wanneer Meredith Hayes hoort over een plan om de gebroeders Archer door een brand van hun ranch te verjagen, besluit ze dat risico toch te nemen, en zo een jarenlange schuld in te lossen.

Jaren van voortdurende waakzaamheid verharden het hart van een man. Wanneer Travis Archer echter een vrouwelijke indringer op zijn land aantreft, met dezelfde levendige blauwe ogen als het dappere jonge meisje dat hij vroeger ooit te hulp geschoten is, kan hij het niet over zijn hart verkrijgen haar weg te sturen. En wanneer ze door een daad van opoffering gewond raakt én haar reputatie verliest, doen dankbaarheid en schuldgevoel hem besluiten haar nogmaals te redden.

Hoewel Travis niet langer de hoffelijke jongeman is waar Meredith eens over droomde, belooft ze hem trouw. Maar zal er ooit sprake zijn van liefde? Of zal Travis wanneer hij haar ziet nooit verder kijken dan die dag waarop hij het korte strootje trok?

Strootjesbruid Witemeyer, Karen
€ 15,-
voorraad onbekend
Gouvernante in de hoofdrol

Met miss Bell als gouvernante leert iedereen een bijzondere les. Gouvernante in de hoofdrol geschreven door Regina Jennings staat voor veel uren leesplezier.

Zangeres Louisa Bell heeft altijd op de grens van armoede geleefd. Wanneer ze haar baan in de Cat-Eye Saloon kwijtraakt, kan ze alleen nog maar terugvallen op haar broer, een cavaleriesoldaat die gestationeerd is in het Indianenterritorium. Maar hij heeft weer eens problemen met zijn commandant.

Louisa besluit hem een bezoek te brengen, in de hoop hem te kunnen helpen én een baan te vinden. Als ze bij aankomst op het fort per abuis voor gouvernante wordt aangezien, grijpt ze die kans met beide handen aan. Hoe moeilijk kan lesgeven tenslotte zijn?

Majoor Daniel Adams heeft zijn handen vol op Fort Reno; het lukt hem nauwelijks om zijn troepen onder de duim te houden, laat staan zijn twee tienerdochters. Als hij niet snel een respectabele gouvernante inhuurt om hun manieren bij te brengen, staat zijn schoonmoeder erop de meisjes zelf op te voeden – ver weg van het fort.

Miss Bell vertoont weinig overeenkomsten met het beeld dat Daniel van gouvernantes heeft; ze horen niet zo onweerstaanbaar knap te zijn. Maar hij heeft geen andere keus. Hij moet zijn schoonmoeder tevreden zien te stellen, dus knijpt hij een oogje dicht wat betreft haar onconventionele methoden. Ondertussen doet Louisa haar uiterste best om aan zijn verwachtingen te voldoen. Kan ze lang genoeg in haar rol blijven om de respectabele toekomst waar ze zo lang naar verlangd heeft veilig te stellen?

Regina Jennings is de auteur van een groot aantal romans, waaronder Pennenstreken, Opgezadeld met elkaar en Gevangen in een jurk. Ze is de winnaar van de National Readers' Choice Award en een finaliste voor de Oklahoma Book of the Year Award. Ze woont even buiten Oklahoma City met haar man en vier kinderen en is online te vinden op www.reginajennings.com.

Gouvernante in de hoofdrol Jennings, Regina
€ 10,-
voorraad onbekend