Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Het Zoeklicht najaar 2021

Bij Uitgeverij Het Zoeklicht uit Doorn worden in de loop van het najaar van 2021 weer verschillende nieuwe boeken verwacht van bekende auteurs als: Amir Tsarfati, Paul van Teeffelen, Gerrit Vink, Johan 't Hart, Lisa Bergren, Suzanne Woods Fisher, Roseanne White en Katie Powner .

De (nieuwe) boeken van Het Zoeklicht kunt u altijd online bestellen bij de webshop van Ichthusboekhandel.nl of kopen in één van de Ichthusboekwinkels in Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden of Zoetermeer

Een tijd om te oogsten

De roman een tijd om te oogsten van Katie Palmer is een onverwachte vriendschap die herstel en genezing brengt.

Geeft hun onverwachte vriendschap hun de moed om opnieuw te beginnen?De drieënzestigjarige Gerrit Laninga heeft zijn melkveehouderij waar hij zijn hele leven lang hard heeft gewerkt, gedwongen moeten verkopen en nu weet hij niet wat hij met zichzelf aan moet.

Hij heeft alles – van zijn tijd en gezondheid tot zijn gezin – voor zijn koeien opgeofferd en het enige wat het hem heeft opgeleverd, is verbittering, spijt en twee volwassen kinderen die niets meer met hem te maken willen hebben.

Telkens als de vijftienjarige Rae Walters achter het stuur stapt, raakt ze in paniek en ze ziet op tegen het behalen van haar rijbewijs.

Maar als ze daar niet in slaagt, brengt ze het Plan in gevaar. Het Plan beschrijft wat ze allemaal moet doen om uiteindelijk als advocaat in haar vaders voetsporen te treden. Hoewel ze zich altijd heeft ingespannen om dat te bereiken, begint ze steeds meer te betwijfelen of ze er alles voor in huis heeft en of dat wel is wat ze wil.

Als hun paden elkaar kruisen en Gerrit en Rae een voorzichtige vriendschap aangaan, verandert hun leven op een bijzondere manier. Zullen ze ontdekken wat er echt toe doet in het leven en leren dat het nooit te laat is voor een tweede kans?

Katie Palmer woont in het landelijke Montana, waar er nog steeds meer koeien zijn dan mensen. Ze is getrouwd en moeder van haar biologische, geadopteerde en pleegkinderen. Naast het schrijven van hedendaagse fictie, blogt Katie ook over het gezinsleven en zet ze zich ervoor in dat meer gezinnen hun huizen openstellen voor kinderen in nood. Een tijd om te oogsten is haar debuut.

Een tijd om te oogsten Palmer, Katie
€ 22,50
voorraad onbekend
Portret van trouw
Portret van trouw White, Roseanna M.
€ 22,95
voorraad onbekend
Verity
Verity Bergren, Lisa T.
€ 22,50
voorraad onbekend
Strandbries
Strandbries Woods Fisher, Suzanne
€ 19,95
voorraad onbekend
Gods meesterplan Israel en de Gemeente

Amir Tsarfati vertelt in het boek Gods Meesterplan over het unieke doel van Israël en de Gemeente van Christus en hoe die elkaar aanvullen. Om werkelijk inzicht te krijgen in de Bijbelse profetie moeten we eerst begrijpen dat Gods beloften aan Israël en Zijn plan met de Gemeente elkaar verrijken en versterken.

Sommige gelovigen zijn van mening dat God Israël heeft verworpen en de Gemeente er voor in de plaats is gekomen. Maar dit druist in tegen het karakter van trouwe Heer Die wij in de Bijbel leren kennen. Amir Tsarfati maakt duidelijk wat Gods grote en unieke plannen zijn voor Zijn twee uitverkoren volken: Israël én de Gemeente.

Amir Tsarfati dringt in dit boek door tot de kern van belangrijke vragen zoals:

* Zijn de beloften van God aan de oudtestamentische natie Israël nog van toepassing op het Joodse volk in deze tijd?

* Heeft God het opstandige Israël vervangen door de Gemeente?

* Heeft Israël, nu de Gemeente er is, een onderscheiden rol in onze tijd?

* In welk opzicht zijn de huidige gebeurtenissen in Israël van belang voor de Gemeente?

* Welke houding moet de Gemeente innemen tegenover Israël?

Gods Meesterplan - Israël en de Gemeente van Amir Tsarfati geeft een boeiende kijk op alles wat God voor Zijn twee volken bestemd heeft - en waarom dat zo belangrijk is voor ons in deze tijd!

Gods meesterplan Israel en de Gemeente Tsarfati, Amir
€ 17,95
voorraad onbekend
De worsteling in de nacht
De worsteling in de nacht Teeffelen, Paul J.M. van
€ 12,50
voorraad onbekend
Meer dan een Naam
Meer dan een Naam Vink, Gerrit
€ 17,50
voorraad onbekend
Liefde van Jezus in de psalmen 120-150
Liefde van Jezus in de psalmen 120-150 Hart, Johan 't
€ 20,95
voorraad onbekend
Naderende climax dvd
Naderende climax dvd
€ 16,99
voorraad onbekend