Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe boeken Nederlands Bijbelgenootschap voorjaar 2021

In het voorjaar van 2021 worden bij Ichthusboekhandel van het Nederlands Bijbelgenootschap weer nieuwe verwacht. Deze zijn direct online leverbaar na verschijnen in onze webshop en uiteraard ook in de winkels.

In 2021 wordt met veel belangstelling ook uitgekeken naar de komst van NBV21. De informatie hier over treft u aan op de Speciale pagina over de NBV21. Klik HIER!. De verwachting is dat D.V. deze Nieuwe Bijbelvertaling oktober 2021 beschikbaar komt. We houden u op de hoogte.

Dagboek BGT (Bijbel in Gewone Taal)

Bijbel in Gewone Taal Dagboek met voor elke dag een tekst. Daarmee is het een eerste dagboek bij de Bijbel in Gewone Taal. In een jaar lees je door de Bijbel van Genesis tot en met Openbaring op hoofdlijnen.

Met 365 keer een Bijbelgedeelte om te lezen en een korte overdenking. Niet jaargebonden, wel op dag van de week. Geschikt voor iedereen door de toegankelijke taal en korte toelichting. Aanrader voor belijdenis en volwassendoop.

Dagboek BGT (Bijbel in Gewone Taal) BGT
€ 22,50
voorraad onbekend
Samenleesbijbel Junior 52 stappen

De Samenleesbijbel Junior met 52 stappen met materiaal voor alle christelijke feestdagen gemaakt door Corien Oranje en Wendelien van Erve. De junior bijbel is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Het sluit aan op de Samenleesbijbel voor kinderen van 8-12 jaar

Vanwege het succes van de Samenleesbijbel Junior, wordt deze editie uitgebreid naar 52 stappen. Stapsgewijs gaat een kind samen met een volwassene op reis door de Bijbel. Ze komen langs bekende en minder bekende verhalen, op aansprekende wijze verteld door Corien Oranje. Bij elk verhaal staan vragen, verwerkingsopdrachten en weetjes.

De Samenleesbijbel Junior is een kinderbijbel voor bijzondere en leuke gezinsmomenten met de Bijbel. In deze gezinsbijbel ga je namelijk in 52 stappen door de Bijbel. Je wordt meegenomen langs de bekende verhalen over Noach, Jozef en Jezus, maar ook minder bekende verhalen krijgen aandacht. Zo zijn er een paar psalmen, een verhaal over Job en een brief van Paulus.

Elke stap is opgebouwd uit de volgende bouwstenen:

* Een Bijbelverhaal om samen te lezen.
* Kernzinnen in eenvoudige taal geschikt voor kinderen vanaf circa 6 jaar om zelf te lezen.
* Gespreksvragen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 4 tot 7 jaar.
* Bijbelse weetjes.
* Een idee voor een activiteit om samen te doen.

Hierdoor biedt deze kinderbijbel alles om samen als gezin de relevantie van Bijbelverhalen te ontdekken voor het leven van nu en de toekomst.

Samenleesbijbel Junior 52 stappen Oranje, Corien
€ 34,95
voorraad onbekend
Bijbelse bestemmingen

Bijbelse Bestemmingen is het nieuwe Zomer Doeboek van Bijbel Basics. Voor op vakantie, maar misschien ook juist voor thuis

Gegarandeerd urenlang plezier voor kinderen vanaf 7 jaar. Leuk om mee te nemen op vakantie, of om thuis te doen. In de vorm van puzzels, vragen, proefjes, verhalen en andere dingen om zelf te doen, gaan kinderen op onderzoek uit en ontdekken ze meer over plaatsen, reizen en mensen in de tijd van de Bijbel.

* Voor kinderen vanaf 7 jaar
* Boordevol puzzels, quizzen, verhalen en proefjes
* Leuk om uitte delen als kinderclub, school of kerk.

Bijbelse bestemmingen zomerdoeboek
€ 11,85
voorraad onbekend