Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

nieuwe boeken Royal Jongbloed Najaar 2020

In het najaar van 2020 worden bij Ichthusboekhandel.nl de nieuwe titels van Royal Jongbloed verwacht. Bijbels van Jongbloed, boeken van Arkmedia, Sestra, Columbus, uitgeverij Groen en de nieuwe uitgeverij Zilt.

U kunt deze nieuwe boeken van Jongbloed NU reserveren bij Ichthusboekhandel.nl. We leggen ze dan voor u klaar in één van de winkels of sturen ze op direct na verschijnen. Ichthusboekhandel is de plek waar nieuwe boeken direct leverbaar zijn. De vlotte bestelservice en de advisering zorgen voor een unieke combinatie met de vier winkels waardoor de online webshop en de boekhandels vrijwel naadloos samenwerken.

47 artikelen
pagina 1 van 5
Jubileumeditie HSV Bijbel met Psalmen

Een jubileum uitgave van de Herziene Statenvertaling ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van deze unieke Bijbelvertaling. Een prachtige verrassende limited edition van de HSV. Hoe die er echt uit gaat zien? Kom kijken bij verschijnen in de winkel!

Bijbels met bijzondere omslagen zijn geliefd als special editon. In het jubileumjaar 2020 van Herziene Statenvertaling verschijnt een zeer bijzondere editie in het handzame formaat van 10x15 cm.

We lichten slechts een tip van de sluier op. Gebruikers kunnen zich straks onderscheiden met een exclusief ontwerp en diverse extra's. Bestel nu bij Ichthusboekhandel.nl de plek voor Bijbels en alles wat daarmee te maken heeft.

Deze Bijbel is slechts beperkt verkrijgbaar. In deze uitgave in compact formaat (10x15 cm = A6 ) en met een exclusieve en nu nog geheime omslag vind je de complete Bijbeltekst van de HSV, plus de berijmde Psalmen 1773, de enige gezangen, de geloofsbelijdenissen en de klassieke en hertaalde formulieren.

Jubileumeditie HSV Bijbel met Psalmen Herziene Statenvertaling
€ 59,-
voorraad onbekend
HSV Bijbel Dagelijkse Broodkruimels

Terug naar de Bron! Dagelijkse Broodkruimels begon met het delen van aansprekende bijbelteksten. Nu verschijnt de Bijbel Dagelijkse Broodkruimels. De basis wordt gevormd door de HSV Notitiebijbel zodat je eigen gedachten bij de teksten kunt schrijven. Je kunt hem ook gebruiken voor Bijbel journaling.

INKIJKEXEMPLAAR HSV Bijbel Dagelijkse broodkruimels

Want dát is belangrijk. Bidden. Lezen. Stil zijn. Luisteren. Schrijven. Reflecteren. Om daarbij te helpen heeft Dagelijkse Broodkruimels de 'OER-Methode' bedacht; een bijbelstudiemethode die erop gericht is om de lessen uit de Bijbel praktisch te maken. Deze methode wordt toegelicht in de Bijbel.

Deze bijbel is niet alleen een 'eye-catcher' op de keukentafel, maar vooral een Bijbel om dagelijks te gebruiken en geleerde lessen toe te passen in het dagelijks leven. Om elke dag weer het geestelijk Brood wat God aan Zijn kinderen wil geven tot ons te nemen.

Reserveren van de Bijbel Dagelijks Broodkruimels HSV kan! De bijbel is inmiddels verschenen en uiteraard leverbaar bij Ichthusboekhandel, de plek voor bijbels en alles wat daar mee te maken heeft.

HSV Bijbel Dagelijkse Broodkruimels Herziene Statenvertaling
€ 65,-
voorraad onbekend
HSV Bijbel in een jaar

Met deze Herziene Statenvertaling (HSV Bijbel) in een jaar heb je een complete Bijbel in handen, verdeeld in 365 x drie passages. Het lezen van deze drie gedeelten per dag zorgt ervoor dat je de gehele Bijbel in één jaar kunt doorlezen. Daarbij legt deze Bijbel steeds drie accenten over vertellingen, wijsheid en onderwijs.

INKIJKEXEMPLAAR (download als pdf) BIJBEL IN ÉÉN JAAR HSV

Deze editie in de Herziene Statenvertaling biedt een frisse kijk en nieuwe inzichten door zijn unieke opzet. Elke dagelijkse Bijbellezing bestaat uit:

* een vertellend/verhalend gedeelte (weergegeven in drie kolommen)
* een onderwijzend gedeelte (weergegeven in twee kolommen)
* een gedeelte uit de poëzie of wijsheidsboeken (weergegeven in één kolom)

Lees nu de hele HSV Bijbel in één jaar door. Door de opzet kun je elk moment van het jaar beginnen en de Bijbel in de Herziene Statenvertaling een keer volledig doorlezen.

HSV Bijbel in een jaar Herziene Statenvertaling
€ 28,99
voorraad onbekend
Cocos your home

Cocos your home is een boek van David en Carianne Ros wat overzicht geeft, waardoor je huis niet alleen opgeruimd wordt en sfeervol, maar ook uitdaagt om beter bruikbaar te zijn en jou daar ruimte te geven.

Waarom is spullen wegdoen en overzicht creëren soms lastig en heeft opruimen vaak maar kort resultaat? Als je een makkelijk op te ruimen huis wilt, als je wilt dat je huis meer een thuis wordt in plaats van een soort opslagruimte, breng dan met dit boek Cocos in huis! Cocos staat voor vijf stappen om je huis op te ruimen, te organiseren en tot een sfeervoller thuis te maken.

* Cut the crap: leer effectief opruimen en controle te krijgen over je spullen.
* Organize your home: organiseer je spullen en creëer overzicht.
* Celebrate and commit to your dreams: vier het resultaat en leer hoe je (samen) je huis opgeruimd kunt houden.
* Optimize your home: maak van je opgeruimde en georganiseerde huis een sfeervol thuis.
* Stretch your limits: met een goede thuisbasis kun je grenzen verleggen en ook aan de slag op andere vlakken.

Cocos Your Home is een praktisch boek waarin David Ros met humor en veel voorbeelden laat zien hoe je concrete stappen kunt zetten naar een opgeruimd en sfeervol thuis. Naast dit boek zullen er online videotrainingen, tests en podcasts beschikbaar worden gesteld, die lezers
kunnen vinden via QR-codes in het boek.

David Ros is ondernemer in vastgoed en houdt van mooie dingen creëren. Daarnaast werkt hij als professional organizer. Hij is getrouwd met Carianne. Zij hebben een gezin met zes kinderen en allebei een eigen bedrijf met werkplekken in huis, dus opruimen en organiseren is voor David
een dagelijkse bezigheid. In 2019 richtte hij CocosYourLife op om mensen te helpen om een zinvol en gezond leven te leiden.

Cocos your home Ros, David; Ros, Carianne
€ 19,99
voorraad onbekend
Onze dagen zijn Uw dagen

Onze dagen zijn Uw dagen, van Frans Werkman is een unieke combinatie van een bijbels dagboek voor ouderen en een bezoekboek. Het dagboek biedt 52 weekthema's, met bij elk thema een bijbeltekst, een korte gedachte, een gebed en af en toe een liedtekst.

Daarnaast is er bij iedere dag ruimte voor notities, zodat familie en vrienden die op bezoek zijn, een persoonlijk bericht kunnen achterlaten. De oudere kan de notitieruimte ook zelf gebruiken, bijvoorbeeld voor afspraken of voor het opschrijven van eigen gedachten bij de bijbeltekst.

Het dagboek kan door de oudere zelf gelezen worden, maar kan ook gebruikt worden door familie, pastoraal werkers of personeel van zorginstellingen om samen met de ouderen(n) te lezen.

Frank Werkman werkt als activiteitenbegeleider en pastoraal medewerker in de zorg. Ook leidt hij kerkdiensten in verzorgingshuizen.

Onze dagen zijn Uw dagen Werkman, Frank
€ 20,-
voorraad onbekend
Stil, mijn ziel

Stil mijn ziel is een boek van Jos Douma en wil een gids zijn op de weg van contemplatie en stilte in een onrustige tijd. Je leert er door oefenen met stilte.

In een tijd waarin we allemaal zijn stilgezet, worden we ertoe uitgenodigd om echt iets van de stilte te proeven. Maar als je de stilte ingaat, merk je dat er nog steeds heel veel onrust en lawaai, drukte en gedoe is, vooral van binnen. Misschien denk je: aandacht voor stilte is niks voor mij. Maar niets is minder waar. Stilte is er voor iedereen. Je mag de stilte alleen leren kennen en er mee oefenen om er mee om te gaan.

Stil, mijn ziel Douma, Jos
€ 15,99
voorraad onbekend
Dichter bij de dag

Anne Lies Mossel schreef met het boek Dichter bij de dag, rond het thema verdriet en rouw gedichten die zowel meelevend als bemoedigend zijn. Een mooi cadeauboek met illustraties.

Anne Lies Mossel-de Kievit is bekend van haar gedichten op Facebook https://www.facebook.com/dichterbijdedag, ook schreef ze mee aan het Dagboek Dagelijkse Broodkruimels

Juist nu

Het blijft niet voor altijd zo zwaar als het nu is
Ooit komt er een einde aan pijn en verdriet
Hou vol, ook al lijkt het soms zó zonder einde
Dat je misschien nergens meer lichtpuntjes ziet
Het blijft niet voor altijd zo koud als het nu is
Ooit komt er weer zon, misschien heel onverwacht
Hou vol, ook al zie je alleen grijze wolken
En moet je het doen met een klein beetje kracht
Het blijft niet voor altijd… je ként de belofte
Blijf trouw, blijf gehoorzaam wat er ook gebeurt
Hou vol tot het einde je stralend omhoog draagt
En alles ineens naar de waarheid verkleurt
Wat er ook zal komen, je kúnt het wel dragen
Misschien op je tandvlees, vol vragen en pijn
Maar wéét dat je kracht krijgt, dus durf het te wagen
Want als jij niet meer kunt, dan zal Hij er zijn!

Dichter bij de dag Mossel-de Kievit, Anne Lies
€ 16,99
voorraad onbekend
Non in de bus

Non in de bus, van Nadia Kroon is een verslag onderweg van haar reis naar stilte en inkeer. Je bent 29 en kiest dan voor het kloosterleven 'Denk je erover om zelf ook in een klooster in te treden?' 'Nee, hoor, dat lijkt me echt niets voor mij', antwoordde ik.

Wanneer een jonge protestantse theologiestudent voor het eerst een christelijk klooster bezoekt, verandert haar leven voorgoed. Gegrepen door een traditie van stille contemplatie en bescheiden gastvrijheid, maakt ze talloze reizen om deze leefwereld beter te leren kennen.

Jaren later, terwijl ze grootschalige missionaire evenementen organiseert in de drukke Haarlemse binnenstad, wordt het verlangen naar stilte en inkeer steeds sterker.

Terwijl ze worstelt met haar roeping, zelfs na haar intrede in een katholieke orde, ontdekt ze: als je de parel wilt hebben, moet je bereid zijn al het andere te verkopen. Dan vind je een schat die in pracht alles te boven gaat. Non in de bus geeft een uniek kijkje in de ziel van een moderne jonge vrouw die God zoekt en haar leven daar helemaal voor omgooit.

Nadia Kroon (1989) heeft theologie gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede en de Vrije Universiteit. Daarna werkte ze zeven jaar als missionair werker in Haarlem, waar ze met collega's het pioniersproject 'Stadsklooster Haarlem' opzette. In 2018 trad ze gedurende anderhalf jaar in bij de zusters Augustinessen van Sint Monica. Nu oriënteert ze zich op een vorm van kloosterleven met nog meer stilte en contemplatie.

Non in de bus Kroon, Nadia
€ 10,-
voorraad onbekend
Houvast voor je relatie

Houvast voor je relatie is een nieuw boek van Gary Chapman met 5 adviezen voor een krachtige liefde: in de Coronacrisis en voor daarna! Daarmee wil het een krachtige hulp zijn voor je relatie, op een doeltreffende en eenvoudige wijze geeft het vijf adviezen om met passie vol te houden in de liefde. Gebaseerd op de vijf talen van de liefde.

Inkijkexemplaar Houvast voor je relatie door Gary Chapman.

We leven in een tijd die veel eisen stelt aan relaties. Chapman schrijft over de uitdagingen die echtgenoten tegenkomen doordat zij langere tijd in een beperkte ruimte moeten samenleven tijdens COVID-19. Maar dit boek is ook relevant voor echtparen die na de pandemie aan de gezondheid van hun relatie willen werken. De gezamenlijke 'opsluiting' kan zorgen voor extra stress in een huwelijk en in iedere situatie (werkloosheid, ziekte of pensioen). Om vast te houden aan zijn favoriete cijfer (5) geeft Chapman de 5 belangrijkste adviezen voor een krachtige liefde terwijl we dicht op elkaar leven, zodat we zowel psychologisch als ook emotioneel toch gezond kunnen blijven.

Gary Chapman – auteur, spreker, voorganger en therapeut – heeft een passie voor mensen en wil helpen blijvende relaties aan te gaan. Chapman is een bekende huwelijkstherapeut en is vanaf het begin van zijn bediening actief geweest in gezinstherapie.

Gary Chapmanis een wereldwijde bestsellerauteur van het boek de vijf talen van de liefde

Houvast voor je relatie Chapman, Gary
€ 14,99
voorraad onbekend
Je bent niet alleen

Je bent niet alleen is een bemoedigend boek van Max Lucado rond eenzaamheid en verwarring. De centrale boodschap is: Je bent sterker dan je denkt, omdat God dichterbij is dan je denkt.

In dit nieuwe, bemoedigende boek laat Max Lucado zien dat de levende, liefdevolle God die wonderen doet, jou niet alleen laat. Als je geconfronteerd wordt met verdriet, pijn, eenzaamheid of angst, aarzelt Hij geen moment om je troost en kracht te geven. God is nabij, ook in tijden van moeite en eenzaamheid.

Centraal in Je bent niet alleen staan de wonderen die in het evangelie van Johannes worden beschreven. De wonderen laten niet alleen Gods macht zien, maar zeggen ook: 'Ik ben er en Ik zorg voor je.'

Max Lucado is voorganger van Oak Hills Church in Texas. Hij is internationaal bestsellerauteur. Van veel van zijn boeken zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht

GRATIS THUISBEZORGD IN NEDERLAND

Je bent niet alleen Lucado, Max
€ 22,99
voorraad onbekend